418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Azért az elég noob egy E75 lehetett, mert a BP csak 239-et visz át APCR-el. Bár az E75-ök jó része a noob kategóriába tartozik :D.
  • SovereignXY
    Vettem észre ha nem tudja az ellen hova kell lőni és/vagy jól van forgatva akkor egészen pattogós.
  • SovereignXY
    Én amondó vagyok és voltam is hogy a T8 TD-k túl táposak össze hasonlítva egy T8 HVY-vel mondjuk. ISU A BL-10el melyik t8 csinál oylat mint az? Vagy a Fagdinand 128asa. Csíter geci francia TD-k stb.
  • Maala
    A múltkor valaki egy E-75-öt alázott be vele 1v1-ben, gold ammoval. Fogtam a fejem a nevetéstől. :D

Sokat megfog a lánctalpa.
  • R3nton
    nana azért ez nem teljesen így van. Az artyk MM-je jócskán csúsztatva van. Tier8 comapnyba max tier a 6-os arty, ergo tier8-nak inkább megfelel, mint tier6nak.
  • Maala
    Az a szar mást nem is érdemel sztem.

Comet sem sokkal jobb, bár a gold ammo leárazás alatt mentem vele pár jó kört... De alappal csak T7 csatákat lehet vele dominálni.
  • SovereignXY
    Egyzser máe eladtam 27 cstaa után mert ez a speed. És ráadás voltam olyan hülye kb 1 hete, hogy nem votl heyl garázsban legénységnek ezért kidobtam a black-ét. pedig már 50es javítás is volt rajtuk de mondom én soha többé nem ülök bele. hát... :S
  • Maala
    Hidd el, nem olyan shit az, bármely T7-es heavyt bealázza 1v1-ben a ROF miatt.
  • Ry0K3N
  • fodus1978
    Ismét egy fergeteges csata e75tel, a t10-es ágyúval sikerült bevinnem 7 0hp s találatot egymás után. Ezért már járhatna valami kitüntetés nem?
  • Ry0K3N
    "-persze 5 óra alatt lehet fals infokat kapni de mintha sokat romlott volna a játékosállomány (mineson gyorsak nem mennek középre, E50 simán kijön kinyiratni magát, csak hogy meglegyen a frag a sérült dagim képében)"
    már magas tier is tele van retardáltakkal 800 körüli effivel, sajnos eljutak odáig. Pár napos eset mikor T30-as csak hogy kinyírja a sérült T44-emet sikeresen kinyiratta magát 100% HP-ról xD Megérte neki.
  • SovereignXY
    Hát... tud ez a WG. Rákényszríti az embert, hogy vegyen prémet. Pedig soha többé nem akartam de néztem tezsten a Karnevált és mondom nekem ez mégis csak kell. De a Black Shit annyira shit, hogy ehhez kell a prém. :(
  • stoppos
    Na, mesélj. Pont gyűröm alacsony intenzitással a cromwellt. :)
  • Oddball29
    Nincs meg valakinek véletlen ez a könyv?

Bellamy, Chris. Red God of War: Soviet Artillery and Rocket Forces. Brassey´s Defence Publishers, London, 1986. ISBN 0-08-031200-4

Vagy esetleg talál egy letöltő linket, 100 dollárokat nem tudok adni érte. Cserébe neki adom a szüzességem.
  • Oddball29
    Pedig 8-ig simán el lehet menni prémium nélkül is, utána lassul be nagyon.
  • Maala
    Doesn't matter, had sex. Jó móka azért DBzni, felkészít a Cometre. :D
  • Renegade
    5 hónap után 5óra játék tapasztalata:

-skill az ablakban, ez azért meglepő, 2 nyamvadt medál jött össze kb 20 csata alatt, szánalmas
    -2 scoutot is láttam vigyázni az artyra, majd miután meghalt mindenki, neki indult a rekord gyors vesszőfutására
    -nagyjából az 5. ultra pocsék csata után kezdtem a "what a team, next time help your team" jellegű üziket írkálni, ami nem jó mert ebből nő ki a "fucking idit retard" etc építő anyázások sora
    -persze 5 óra alatt lehet fals infokat kapni de mintha sokat romlott volna a játékosállomány (mineson gyorsak nem mennek középre, E50 simán kijön kinyiratni magát, csak hogy meglegyen a frag a sérült dagim képében)
    -lemmings lemmings everywhere, vagy campfast, több mint régen
    -2 goldot használtam el, kivégzésre

ja van jó hír is: pofás az új fizika :-)

• Sunsetjoy
    Pont erre gondoltam, kitelik tőlük.
  • Pityu0
    Az amx foch-al mi van mindenki átüt
  • Nazarov77
    Ja lehet de előbb fog megrohadni az a 100k xp minthogy átváltsam :D
  • patchaou
    Lehet, hogy elkezdtek agyafúrt módon dolgozni, gondolván biztosan vesznek majd csak azért aranyat, hogy átváltsák az emberek a 100k tp-t free-re.
  • stoppos
    Szerencsétlen DB meg áll ott majd magában továbbra is, mint pénisz a lakodalomban?
  • Nazarov77
    Szerintem nagyon meg fogják kavarni a medes ágakat mert jön egy új T5ös "heavy" tank a németeknek,a DW kemény 50mmes fronttal. Szerintem a DW fog vezetni a heavy ágra és szerintem vk36 jön belőle ( amit jó lenne ha átneveznének heavyre mert hülyén fog kinézni így hogy: heavy-med-heavy..) és ez az új med ág a T6os VK3002DB v1 meg jön a Pz4 vagy Pz3/4ből, de majd meglátjuk előttük még úgyis az angol TDk jönnek.
  • Nazarov77
    Napi duplákkal jött össze, meg jó az a DB nem bánom hogy megint össze szedtem vele 100k xpt de azért bosszantó hogy semmit se tudok kezdeni vele.
  • Szpecnyaz
    Direkt nem álltam neki DB-zni addig amíg nem erősítik meg hivatalosan hogy hogyan jön majd az új ág. Már egyszer a T20al és a Ferdivel eljátszották ezt. Nem lepődnék meg ha nem is jönne belőle semmi végül. Elvégre nekik nem jó ha a játékosok egyből T8ból tudnak majd menni az új T10ért. Már pedig biztos sokan mennek majd rá mivel német tank.
  • Sunsetjoy
    Még jó hogy nem jártam eddig ugyanígy. A medekkel később kezdtem el foglalkozni, így a németekkel is.

Amúgy pl. ha prémchurchillel nem tudom oldalról felgyújtani egy KV-1 tankot, akkor már elgondolkozom, hogy fáradok. :D
  • Oddball29
    Kezd a mániájuk lenni ez a vegyes light-medium-heavy ág. Csak hogy drágább legyen.
  • Ry0K3N
    " - NO skill MM (yet again confirmed) "
    Mert olyan nehéz szegénykéknek megcsinálni :(
  • patchaou
  • Nazarov77
    De jó! Lehet akkor tök fölöslegesen szedtem össze DBvel 100k xpt.

- there is a possibility the VK3002DB exp accumulated by players (SS: including me) will be useless because it might not be a part of the branch (SS: SerB went on a rant that the devs are not responsible for players assuming stuff before the patchnote release), Storm states only "when there is an official announcement, all will be revealed"
  • bornofakone
    :D
  • stoppos
    Nem akarok más lenni.
  • Malarki
    Ha szerinted ennyivel jobbak a TD-k mint az artyk, akkor mond már meg, melyik T6-os TD tud ilyet?
    S-51
  • patchaou
    Lehet hogy lassú az ISU, mégis mindig be kell várnom vele a csapatot, ha nem akarok először meghalni.
  • R3nton
    ja szokott :), hű elfogadnék egy obj268at meg egy foch155-t de nem tudnék ilyen lassú tankokkal játszani mint a su152 vagy az isu
  • bornofakone
    de te más vagy, ő td-kel álmodik, főleg fosch-al meg obj268-al ahogy 400-n gyorsulást tolnak és lehagyja a medjét, majd utána driftelésben is lenyomja, rossz dolgok ám ezek :/

amúgy igazából nem mindenki egyforma, ahogy vkinek a medek, vkinek a scoutok, vkinek a heavyk (és legtöbb embernek az artyk) mindenkinek van vmi mumusa :D vhol megértem, de azért kicsit vicces ahogy ki van a td-ktől :DDD
  • stoppos
    Honnan jön ez a TD fóbia nálad? Nekem a legkevesebb problémám pont a TD-kel van.
  • bornofakone
    néha nincsenek rémálmaid ahogy mész a buszon és elkap 1 obj268? (olyan jurassic park-os módon)

• R3nton
    gondoltam feljövök trollkodni kicsit meló előtt:P Nem de tényleg agyvérzést lehet kapni hogy szét izzadom az agyam körbe rohangálom a pályát a t69el és akkor egy ilyen low fos ferdi belém vág 600-t a párkányról, ergó semmit nem csinált és 4 kill, egy helyben állva. Célozni nem nagyon kell csak a gombot nyomkodni, mert a maus ágyú úgyis átüti a többi 8ast. És akkor ehhez kell skill ám a TD-vel nagyon nehéz játszani ám...hűha bezzeg a gonosz arty:D na mind1 utána lőttem t69el egy topgunt úgyhogy lenyugodtam:P :D élvezet belepumpálni a tárat hátulról egy tdbe:P :D
  • Faboo
    Sok kv-t gyújtottam már fel oldalról, de úgy hiszem legalább annyi németet elölről.