418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #197827 Csak mert nemrég ez jelent meg azon a cseh blogon:
"- 1-1,5 min waiting times when playing arty in the night won't get shorter before the number of arties actually drops"
R3nton: Köszi. -
R3nton #197826 nem csak az arty miatt, egyszerűen jobb, mert gyorsabban lehet velük bizonyos helyzetekre reagálni és könnyebb átcsoportosítani őket -
lammaer #197825 Lehet hogy igy akarják tesztelni hogy működik e a limit :) -
stoppos #197824 Pláne, hogy nemrég limitálták az artyk számát, erre bedobnak egy ilyen eventet. :D -
lammaer #197823 Kommenteltem is a hivataloson, hogy ki engedte a majmokat eventet szervezni, illetve melyik WG fejes tüzér nagyapját taposta el egy scout tank a 2. világháborúban.... -
Tessellia #197822 gondolták trollkodnak egyet;) -
Oddball29 #197821 Az is tuti a különleges pokolba kerül a gyerekmolesztálók és a színházban dumálók mellé, aki SPG-vek farmol a WoT-ban.
Féregirtás lesz hétvégén. -
lammaer #197820 Ez vmi szarkazmus a WG részéről?
Light tank frenzy, és az SPG kap 70% credit bónuszt? :)
Ezek tuti tartanak valami heti meetinget a hogyan legyünk még kreténebbek témában :D -
stoppos #197819 Ötös arty, az hetes csata-tier minimum. Tier4 tank még biztonságban van. :)
Vagy nyolcas-kilences tank, abban azért kevesebb kárt okoz, mint egy hatos arty, és a plusz lóvé miatt, hátha ötös artyk fognak tobzódni nagyobbak helyett. :)
Kivéve persze a lightok, de kétlem, hogy azokat nagyon zavarná. :)
Meg persze, ha sokan bohóckodnak artyval, várhatnak majd 5 percet, mire bedobja őket az MM. -
Hát akkor a hétvégén BF3 fog menni, vagy Total Warozni fogok. Semmi kedvem a tüzérség elöl bujkálni egész hétvégén. Mert sok lesz belőlük az tuti... -
Ytar #197817 jah, most voltam tesztszerón kipróbálni, mert így, hogy elbizonytalanítottak a VK DB utáni med jövőjéről, lehet hogy ott fogom kezdeni a kínai ágat .. szemből kibaszott brutál. volt hogy a prém JT 8.8-al mentem neki ~200 m-ről gold ammoval, és ~20-ból 1 se sebezte .. ütöttem 2 db 0-ás pent, az igaz, de sebző találat az semmi .. vagy a láncát kaptam le, vagy ding .. fincsi .. :) -
SovereignXY #197816 JAAAJ. 50% + lóvé a t5 artyknak. fuck :S -
raymondcurto #197815 Most komolyan,miért kell egy 4-es tankot leárazni?
Ritka szar egy event ez... -
Tessellia #197814 de legalább a hírhez tartozó fórumbejegyzések viccesek:D -
Tessellia #197813 Ejj 70%-al több pénzt hoznak a T5 artyk a hétvégén.. Scout medálért +5k kredit jár. T4-es könnyűtankok + ELC AMX féláron. Skill reset féláron, és a prém francia arty is féláron.
Light Tank Frenzy -
stoppos #197812 Érdekes, hogy ha nem randomról van szó, akkor ugyanaz a pár tank és tank-kombó a nyerő. Legyen gyors, meg üssön nagyot. Miért is? Mert különben az arty lecsap, mint Conan a tevét.
Nem számítva azt a troll esetet, amikor a srácok úgy védekeztek himmelsdrofon, hogy 14 masu elállta a bejáratokat és egy light meg beállt a lyukba. :) -
R3nton #197811 igen annak nagyon durva a frontja és gyors is, az sztem is jó lesz -
R3nton #197810 ez a 2 tank a legsokoldalúbb, jó páncélzat párosul jó mozgékonysággal. PL kv4nek hiába jó a páncélja nagyon lassú. Az angolnak kicsi nagyon az alfája, most gondolj bele, jön mondjuk 4 is-3 szembe meg 4 caern, a 4 is-3 kinulláz koncentrált tűzzel egy caernt, míg fordítva kb csak lefeleznek egy IS-3-ast. Amx50-100-t is használnak amúgy a tűzerő miatt.
De egyébként vannak változatosabb taktikák, például valamelyik mapon 2x 13-90 + arty se rossz kombó... -
Szpecnyaz #197809 Mondjuk az új kínai lehet jó lesz. Olyan IS3 utánérzése van. -
SovereignXY #197808 Hát sztem a többi t8 hvy nem elég jó ehhez. is-3 t32 mind a 2 jó hulldownban. is-3 mellé gyors is meg track is azért nyeli. KT magas kb 0 löveg -ba.
kv-4 túl nagy célpont és lassú is. 50 100 ami még okés lehet t8ban de sztem túl papír ahhoz ráadás ha ellövi a tárat akkor sokáig nem jó semmire. -
stoppos #197807 Azért van ez, mert mindenki hasonló taktikával indul neki az ESL-nek, vagy mert a többi tank tényleg xar? -
SovereignXY #197806 JÓÓÓ de az IS-3 az csíter ruszki! :P
A t32 meg elég csíter amcsi de... :) -
SovereignXY #197805 Viszont életképesebb mint a centurion érzésem szerint. Annó azért mentem inlább med ág felé és adtam el black-et mert modnom medeknek legalább van speedje. Jah több 7el. :S
Sebessége alapján egy jobb hvy de az armor hozzá egy medé. Akkor inkább már a hvy aminek az armorja is a hvyra hajaz. T9ben meg jó 1,5seccel gyorsabb a 120as vagy hanyas top ágyú mint a mk7/1en. -
raymondcurto #197804 Az lehet,de randomban nincs vele gond. -
R3nton #197803 lehet, hogy az én hibám, de én ESL szemmel nézem a tier8 vasakat, továbbra is marad a t32 is3 kombó, eslre gyenge ez a caern. -
raymondcurto #197802 Szerintem a Caern nagyon jó,a löveg a saját szintjén kiváló,tény hogy nem egy atombunker finoman szólva,de használható kis dög....ellenben a stock Conqueroral,ami már-már hulladék kategória.És rohadt sokat kell szenvedni a jó lövegig vele...sokkal rosszabb mint amit a T54-el kellett szenvedni. -
SovereignXY #197801 Az is igaz, hogy ha 9es csatában kiállné prokhorovka közepére a mezőn a hol a scoutok szoktak lesni akkor nem az ellenfél utolós tankja egy is-8 lenne az első aki egyáltalán rám lő. :D -
SovereignXY #197800 Viszoint ha tezst és angolok:
1. kör. Persze simán mester tankos lettem vele. Kár hogy nem így megy a rendes szerveren is. :S -
SovereignXY #197799 Teszten néztem meg pattantak róla. többet mint a centurionról amiről semmi. ha frontot ér akkr az át is megy. Ráaáds a 9es hvy kurva jól nézz ki! :) -
toma77 #197798 Éreztem, hogy ez szóvá lesz téve.
:) -
Szpecnyaz #197797 Mondjuk tegnap Marchizorral mi is kifogtunk egy E75-öt aki full oldallal mászott ki elénk. Biztos úgy gondolta hogy 2bd Type 59 ellen megteszi az is, vagy ha fronttal jön ki az nem elég lovagias :D. -
Nem csesztetésből, de Grönland is európához tartozik. :D -
Kollega :D -
FosTalicskaa #197794 Hát ez epic. XDDD -
R3nton #197793 black prince jó pedig nagyon, viszont a 8as egy hulladék, tier 7 medek is könnyedén átlövldözik a beforgatott testét, mert akkor a lower hull. Többi tier8as meg csak meglöcöldözi a frontpáncélt, cserébe viszont kellően lassú (bár még nem fullos) és jó kicsi az alfája. Egy jó van benne, hogy a lövegpajzs elég jó és hulldownban úgy lehet alkalmazni, mint a t32-t, de azért t32 sokkal de sokkal jobb tank ennél a tier8 camerondiaznál -
fodus1978 #197792 köszi
-
Ruinberg középutca encounter cap felőli végén vagy egy BP ellen van beforgatva, vagy egy t28prot ellen. :D Őt választotta, az meg lerofolta a fenébe. -
toma77 #197790 Látom hétvégéről még semmi.
Ha Grönlandon is nyitnának egy szervert tankozó szánhúzó kutyáknak, az is naprakészebb lenne, mint az eu-s. -
stoppos #197789 Úgy vettem észre a könnyebb és gyorsabb medekkel tudok valamennyire játszani, mint pl a T20. A többivel csak bohócnak vagyok jó. A cromwellel még olyan sokat nem mentem, még szokom. Persze lehet, hogy a szokomban később a "k" kicserélődik "p"-re.
-
stoppos #197788 Tessék:
:)