418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kopaszeger #416627 Sajna már nem olyan jó mint korábban volt, vmit el állított rajta ez a b...i wg. Nincs olyan meccs hogy ne kapjak lőszer rekeszt, pedig jó benne a legénységem.Korábban ez nem volt jellemző. -
Plata #416626 Mi a fenének töröd magad egy vacak T9 tankért ami nem is prém? -
Angelus1991ster #416625 Újabb egyéni szocprobléma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel a szutyok rangsorolt szar stráfveszítős fosa is van (ami persze könnyítve lett az utóbbi időben. Régen még a nyertes csatában is az alsó fogytos veszthetett stráfot) így megvan az alap szorongás. Meg az, hogy du.2-től van ez a szarfosbuzi mód, és én persze, hogy megint délután járhatok csak dolgozni a vírusmiatti műszakbefagyasztás miatt. Így késő este csöppet kimerülve jut ídő erre a szarra. Elengedem...páá Kpfz 50t ...remélem nem vagy jobb mint a T-55A vagy a KuntakintePanzerKamutank -
Angelus1991ster #416624 A másik, hogy ezzel a szarral csak azért kell játszanom 2.divizió eléréséig, mert megakarom venni azt a Kpfz 50t-t. kössz szargaming... -
Angelus1991ster #416623 Rangsorolt csatában jaj de jó agyrákot kapni mert a csapattársak a tereptárgyakat nem képesek használni. -
Plata #416622 Ma megint le dupláztam Is2-t.
T9 csata volt,középütt előre mentem,mögöttem td-k meg med,kilőttem szemből egy T28 td-t,alap lőszerrel.
Nagy bőszen előrementem,erre T28 boroskóla jött szembe,mögötte dombon még két td.
Én meg tök betojva menekültem tolatva,T28-at meg betalálta arty és td-k és én is vaktában rá lőttem menekülés közben,erre kilőttem.
Nem célzott lövés volt,majdnem 300 méterre volt és én a meneküléssel voltam elfoglalva.Csak vaktában rá lőttem hogy ijesztgessem. -
Plata #416621 Még csak kilenc csatát mentem Is2-vel,mostanában nem játszom sokat.
De már második olyan csata volt amikor közvetlen közelről szétkaptam vele Amx M4 49 L-t.
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: IS-2
Szerzett tapasztalat: 1 909 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 22
Szerzett kredit: 106 949
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Nem gold lőszert használtam. -
Dorgal #416620 Értem,köszönöm. -
Plata #416619 Megint elővettem STA-1-et hogy le duplázzam,nincs meg rá a jobb löveg.De így is jó volt.
Mondjuk kellett hozzá totál agyhalott ellenség.
Győzelem!
Csata: Paris
Járművek: STA-1
Szerzett tapasztalat: 7 385 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 52 899
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Fél pályáról lőttem ki a tankokat.A csapat egyik fele a jobb oldalon a másik a bal oldalon harcolt,erre középen négy idióta ellenség megpróbált átmenni,észrevettem őket és messziről lőttem rájuk,erre három heavy meg med megállt és mint a birkák,végig nézték ahogy kilövöm őket egymás után.Komolyan Tiger 2 is simán csak forgatta a tornyát és az oldalát mutatta,a másik kettő is forgott mint egy hülye.Még ilyen agyhalott heavy bandát nem láttam.Szerintem simán botok voltak vagy elment a net kapcsolatuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.21. 18:17:06 -
tutyimutyi2 #416618 ugyan olyanok mint a tavalyi frontline/br-es tokenek hogy a végén átváltódnak kötvényre. -
Dorgal #416617 Ezek a Battle Pass tokenek megmaradnak a következő szezonra,ha nem használom fel őket,vagy a szezon végén törlik őket? -
Szerintem az is nagyban közrejátszik ebben, hogy lassan több lesz a prémium tank a játékban mint a kifejleszthető. Gyakorlatilag ha valaki összevásárol egy csomó 8-as tankot, akkor egymás után nyomhatja a 2 perces csatákat büntetlenül... Végeredményben persze ez is a WG hibája, de szerintem a helyükben én is ezt csinálnám, mert a prém tankokkal mindig kaszálnak. -
tothgyorgy #416615 Nem a játékosok a debilek, hanem a wg. Ők csinálják ezeket a sz-r csatákat. -
Egyik ismerősöm konzolon játszik, de azt mondja ott is ugyanilyen "15-3 szimulátor" a játék. :) Szóval senki ne gondolja azt hogy csak a pc-s tábor a debil. -
lammaer #416613 7 évvel korábban :D
A fenti link csak egy illusztráció. Nem történt semmi a játékkal :P -
tothgyorgy #416612 Mi a f.sz történt ezzel a játékkal? Eddig is sok játszhatatlan csatát adott, de ma csak azt ad. Azt gondoltam, kihúzom a legénység 2.0-ig, de ha így kib.szik velem folyamatosan, szépen elfelejtjük egymást. -
A küldik miatt letolok pár SH meccset (sok BP pontot meg kreditet adnak) és meglepődve tapasztalom, h az angol fostalicskát eléggé szétnerfelték. A DPS gunja nagyon OP volt, főleg a Berserker skillel, de most... csak átlagos. Eddig 21-ből 7 win meg egy 2. hely és 1 wint kivéve, mind a kis franciával. A páncéltörő géppuskája nagyon OP, elkezded lőni az ellent, az meg a sok effekttől meg hangtól bezavarodik és hopp win :D -
Nem kell izgulni, a Kuncze (Gábor) Panzer nem olyan nagy szám :D Vagy legalább is nem ér meg 18 tokent. A WG-s vidiben situational-nak titulálják, aztán hozzáteszik, h ez csak vicc volt... Az a gond, h nem az. Teljesen szituációs tank és ezzel is csak a campelést támogatják. Majd a sok idióta tomato ott ül hátul vele a bokorban (siege módban), mint a Leoparddal. Oldalra meg hátra szinte 121 szintű gun depje van. Plusz annyira nincs páncálja, h kb. még a fr arty is beüti. Az orosz TD ellenben már jóval jobbnak tűnik, csak a gun handling tipikus orosz.
Kunze Panzer teszt
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.03.19. 09:45:44 -
tutyimutyi2 #416609 "Most is lehet szerezni T9 tankot,csak a pass-t kell teljesíteni."
De én azt írtma hogy ÚJ t9 tankot, tudom hogy a tavalyi három közül 1 megszerezhető ingyen(szemben a tavalyi kettővel...) de az idén bekerült 2 új tank közül egyiket sem szerezheted meg csak ha fizetsz.
-
Plata #416608 Az előbb marha nagy mázlim volt.
Vaktában rálőttem egy fára ami kidőlt.
Végeredmény :Bombavető.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Találkoztam egy új olasz tankkal,Carro 45T vagy mi a szösz.
Piszkosul érzékeny artyra.
Szétkaptam egy lövésből.Egyből nem halt meg,csak rohadt nagyot sebeztem bele,egy rakás modulja kiment majd leégett.
T8 francia táras is beüti.Ha ez valami reward tank akkor elég gyenge.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.18. 11:13:22 -
Elsö csata,de lehet az utolsó is 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #416606 Ma nem lehet nyerni.
Obj263-al mint egy kamikaze előre megyek és be megyek az ellenség bázisára,rámászok T95-re erre három arty csapattárs engem talál meg. -
Én is utálom amúgy, csak a küldiket csináltam meg, mert azok relatíve sok BP pontot adnak. -
Plata #416604 Ma még nem volt egy nyertes csatám,sem,gondoltam el megyek 60TP-vel egy körre,mit veszíthetek.
Nem csalódtam benne,nyertünk.Na és pluszos lett a csata,mert csak egy sebző lövést tudtak bevinni,többi pattant. -
8 steel hunterből 4 win és ebből 3 a franciával... most vagy egyre hülyébb a játékosállomány vagy én lettem jobb :D -
Plata #416602 Most is lehet szerezni T9 tankot,csak a pass-t kell teljesíteni.
Kapsz 3 cuccot ingyen is.
Annak örülök hogy nem kell steel hunterrel tökölni.Tényleg utálom.
Még eddig 0 csatám van vele.
Amit bánok hogy idén T8 tankot nem lehet kapni,ezek a T9-ek nem vonzanak.
Nem is prém tankok.
Őszintén,max garázsdísznek kellenének. -
tutyimutyi2 #416601 Igazándiból így a harmadik adagnyi steel hunter idejére jutott el a drága wg agyáig hogy belehetne rakni ide is a csaták rögzítését és így most már ugye könnyedén lehet reportolni az összebeszélőket.
Kár hogy a tank szerzést hozzávágták ahhoz a "csodás" season passhoz hogy nehogymán szerezzé új 9-es tankot fizetés nélkül... -
Plata #416600 Ötszörös Xp nyertes csatára,na persze,nem is lehet nyerni. 
Valszeg mindenki be piált szent patrik napra és ettől van tele a játék hülyékkel. -
Jön az első csehszlovák heavy ranked boltba. Stat alapján egy igazi rakás szar lesz, nemhogy 12,5k bondot nem ér, de még ezret sem :D -
Plata #416598 De jó lenne,ha nem csesztem volna el az amcsi vackaimat.
Megvenném az M48-at. -
Látom mától megy a Szent Patrik event. 20% minden T10-re... Akkor eljött az ideje, h végre minden T10 a garázsomban legyen. 95 millám van és még 8 tankot kell megvenni. Még jó hogy csak a végén költöttem kreditet a BM-en :D -
lammaer #416596 Tőled az is kitelik :P (amúgy meg volt smiley)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.16. 21:07:08 -
lammaer #416595 Az egy fontos stratégia, alkalmazd te is.... radaron ha kiszúrod hogy egymáshoz nagyon közel van két tank, akkor azok sanszosan egymást ütik... ilyenkor kell beszállni harmadiknak és lőni azt amelyiknek több a hpja.... amint az megdöglött, a megmaradt is könnyen elintézhető... :)
ugyanigy, ha látod hogy a közelben van két tank, ne kezdj el harcolni valamelyikkel, inkább húzz el....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.16. 21:09:12 -
Plata #416594 Egyedül? -
Kipróbáltam tegnap én is. Biztos csak nekem volt balszerencsém, de több körben is előfordult, hogy miközben javában harcoltam valakivel, jött egy nevető harmadik és engem kezdett el az is lőni. Utána persze borítékolható volt a sorsom, de azért izgalmas is tud lenni amikor épp nem én húzom a rövidebbet. -
lammaer #416592 Nekem 1 ilyen élményem se volt....
Véletlenül nem a szakaszos verzióba mentél? :D -
lammaer #416591 Benne volt az is biza :D
De a lényeg hogy volt benne izgalom, ami a randomban már rég nem volt meg számomra, az csak lélelktelen grind meg a morgás a saját csapattársak miatt :D -
Plata #416590 Nem lenne rossz,ha nem lenne benne az hogy összedumálnak benne.
Az kamu hogy nem lehet összebeszélni,túl sokszor láttam hogy 3-4 idióta együtt megy és öli a többieket,ha csak tisztességesen lehetne játszani érdekelne talán. -
'kimondottan izgultam a meccseken :)'
Én is, nehogy találkozzak valakivel, amig 10 nem haltak meg elöttem:-DD -
lammaer #416588 Szerintem érdekes újítás volt már 10 éve változatlan játékmenethez képest.. kimondottan izgultam a meccseken :)