418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Benjament #197907 Nem semmi akcióval sikerült megcsinálni a testvériséget :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ip_gCel00Pw -
NPite #197906 fasza arty hétvége van most közép tierben is lesznek négyesével -
Ja, kivalo bakaanyag...
Na estig eleg volt, mert vervoroslik a lista, elleptek a bot-ok a jatekot :) BB.
-
Greenscape #197904 Popey a legjobb platoon tars. Minden utasitast szo nelkul vegrehajt.
ferever
-
Vicces. Jó szívatni?:D -
Ok. Próbáljuk meg, de így chabannal nagyon gáz lesz. Mondom, még pingelni sem tudok. -
Greenscape #197901 Kuldtem meghivot neked is. Hatha megtorik az atok velunk.
Tudom, hogy chatban van neked meg 2 napig azert irok itt.
Tekerek egy cigit es kuldok meghivot. -
Arty buzi. Ez tetszik!:)
Nekem is meggyűlt a bajom a sok agyhalottal. 12 csata óta tartó vereség sorozatom van, különböző tankokkal. Biztos tudja ez a rakás sz@r, h holnap nem lesz időm duplát csinálni.
-
Greenscape #197899 Latom teged sem hagyott nyugodni a dolog.
-
Greenscape #197898 Egy elozo csataban meg Soltennel voltunk platoonban az idiota 470 effis artynk seggbelott(en ST-I) meg az elso percben 5 meterrol. Kapott egyet es mentem tovabb. A csapat elbukta a masik oldalt igy Soltennel elindultunk vissza erre ugyan az a marha arty szembol belelott. Ki is lottem a picsaba. Kaptam erte 47K birsagot. Itt van a nyomorult statja. 12k csatabol 1 azaz egyszer volt top gun. Momdanom sem kell artybuzi a gyerek. Az IS-8-al 430 az atlag damage neki.
[IMG][/IMG]
-
Hall of shame:
Elobb Greenscape popojaba (lepattant) majd belem kuldott kettot ez a tajgetosz pozitiv vegetativ eloleny, aztan Green megszabaditotta a szenvedeseitol. Rendkivul tehetseges, 13k csata alatt oszehozott egy top gunt! :D -
Greenscape #197896 A 41 hp-s foglalo Cometre lottem 3 nullasat mire a 4-re megdoglott. Persze kikaptunk mint a szar pedig sokkal jobb volt a csapatunk statja. Ilyenkor nem tudom mi van. Egyszerre elfelejt minden zold jatekos jatszani? Az ellenfel safgai meg megtaltosodnak es ha melle lonek is sebez. Mar ez megy 4. napja. Faszomelverem....
[IMG][/IMG]
-
A vicc hogy egyik sem volt hulldown, az IS meg nem is szemből állt, azt sikerült is kilőni. A T29 meg ugyanúgy nem tudott átütni engem mint én őt. Írkálta is nekem hogy WTF?
-
lammaer #197894 REplayt, hadd lássuk hogy kopogtatsz egy hull downos T29et meg egy IS3 frontot :) -
LOL!
-
Ulead Giff Animator :) -
Toweliee #197891 Ezt tapasztalom én is, nincs 3 azonos szintű járgányom a WT-ben. A6M2 Zero-t szeretném elérni, az lesz a legmagasabb járgányom, ahhoz fogom igazítani a többit. Mondjuk a wot-hoz is úgy álltam, hogy legyen egy Tiger P-m, több nem kell. Aztán.. Az orosz a 4 géppuskájával meg nagyon csíter kezdő szinten, play for fun. -
5000 kredit scout medalert! Woooooooooooooooooow!!! Hogy ezek mennyire nagylelkuek ...
Micsoda faszajos special! Kreten banda...
-
lammaer #197889 Őszintén szólva a hangár harcnak is megvan a maga hátránya: pl muszáj annyi géppel menned amekkora a hangárod, és ha botor módon bővited a hangárodat, nincs mondjuk annyi low tier gép hogy kitöltsd, a magasabb szintű gép meg magasabb csatákba dob.
Szerencsére az orosz hangárt nem bővítettem, így tudok gyakorolni az op orosz lolrepcsikkel a többi lol ellen. Mily meglepő, ott is az orosz kezdő gép az OP, merthogy a Gaijin is ruszki... :D -
Toweliee #197888 Én is úgy tudom, hogy tervben van, azt meg elfogadom, hogy a piac szempontjából megéri nekik az újabb tank ágak elkészítése. Csak engem már ez nem motivál. Játékmenet szempontjából várok valami nagy dobásra (pl az új fizika ilyen volt, vagy a T10 medek megjelenése).
Nem mertem bedobni a bombázás-arty analógiát :)), de tökéletes a hasonlat szerintem is. -
zsupeti #197887 Kösz a linket! 
Problémád meg az lehet,h nincs fent a gépeden olyan betűkészlet ami épp kellene.
Vagy próbáltad mindegyik XVM fájlt,mert azt is felül kell írni.?Nekem például csak az utolsónál lett tökéletes a minimap,és a damage panel.
-
lammaer #197886 Nekem pont a bombázás nem fekszik, unalmas lassú játékmenet az egész, kb mint az artizás, csak még uncsibb a hosszú reload miatt. Légiharc, na az poén :) -
Toweliee #197885 Jogos :) (japókat húzom fun szinten, napi pár meccs) -
yossarianHUN #197884 Na igen, akkor átfogalmazom: itt sokkal kevésbé tűnik fel a csapattársak bénázása, mint a WoT-ban, ahol az embernek van ideje a többiekre figyelni. Legfeljebb hamar véget vetnek a meccsnek a hülyeségeikkel, de az ember akkor se dühöng az egeret verve, ha addig egész jól elbohóckodott az ellenséges vadászgépekkel/földi célpontokkal, és összekapart egy kellemesebb xp-mennyiséget. Másképp mondva, itt sokkal kevésbé befolyásolja a személyes játékélményt a csapattársak teljesítménye, mint a WoT-ban. Szerintem. Ettől még persze a vereség vereség, de több is veszett Mohácsnál. -
lammaer #197883 A WOTban régóta tervszinten ott van a garage battle is, csak eddig elegendő volt kidobni egy új tankágat, egy-két prémtankot, azt máris dőlt a lé. Úgy néz ki a kínai ág is kelendő lesz, pedig az már pofátlan fércmunka és orosz ág koppintás, de a játékosoknak ugye elég, hát minek törjék magukat :) -
stoppos #197882 Azt hiszem kezdek ráérezni.
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2013. január 11. 22:13:27
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 3 870 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 378
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
yossarianHUN #197881 Nekem egyelőre elég hullámzó, hol nagyon jó, hol teljesen felejthető csatákat játszom (nem is beszélve azokról, ahol fél perc után összefejelünk egy szemből zúgó kamikázéval:)). De azért fejlődök, ajánlom a brit Hurricane ágat, remek a fegyverzetük. Na de csssss, ez már nagyon offtopic
-
lammaer #197880 Esetleg belédszállnak és lezuhansz miközben üldözöd az ellent, vagy folyamatosan támadják a pillboxot géppuskával, vagy nem bírnak bombázót hozni az utolsó battleship ellen... -
kopaszeger #197879 köszönöm kedvességeteket!!!!!! -
Toweliee #197878 -
Toweliee #197877 Jó játék, de sikerélményem alig van benne. Kivéve ha bombázóval vagyok. Nem értem a WG-t, azzal, hogy betennék a wot-ba ezt a respawn (?) módot óriásit tudnának kaszálni (több tank, különböző felszerelés + legénység) és ezt csak az év vége felé tervezik csak megtenni, csomó felesleges lesz helyette. Vagy növelhetnék a csapatok létszámát 15-ről, nemsok fejlesztésbe kerülne de iszonyat nagyot dobna a játékélményen. Össze kéne gyúrni ezt a két játékot tankos verzióra. -
yossarianHUN #197876 Tény, de kevésbé tudnak bekavarni mint itt. Ott a birkák csak időnként beleszállnak a hegyoldalba, aztán több vizet nem zavarnak, illetve jók figyelemelterelésnek amíg az ember zuhanórepülésben mazsolázgat:) -
Orpheuslow #197875 a kv 5 frontján található egy bazi nagy minibunker szerű géppuskatorony,na az a droid:) -
lammaer #197874 Keresd Artu-t (R2D2) a tank frontján....
droid... :) -
kopaszeger #197873 Hali!!!!
Láttam hogy korábban írtátok hogy lehet szemből kilőni a KV-5-öt.
Valami "droidot" emleget a kollega az pontosan mi és hol helyezkedik el?
Valaki légyszi írja már le pontosabban.
Előre is köszönöm. -
lammaer #197872 Na, a játékosállományt megkapod majd ott is, ne félj :) -
yossarianHUN #197871 Hell yeah, irány a War Thunder. Nekem bevált. Nem ártott már valami korrekt II. világháborús MMO ezután a mind játékmenetében, mind játékosállományban lebutult, túl masszívan profitorientált WoT után. -
stoppos #197870 Hát egy hálókártya, wifi driver reinstall esetleg, mielőtt kidobod a szemétbe. Full letöröl, felrakra gondolok. Ha esetleg router mögött vagy, próbáld ki direktbe, lehet a router makkant meg. -
NPite #197869 A 300 körüliek tuti boterek. HA nagyon béna vagy és 40%-al talász el valakit akkor is csinálsz 500-600 körül -
fodus1978 #197868 Valaki írta korábban, hogy egyre több istenbarmával találkozik nagy tierekben. Hát, a mai nap alapján csak egyet tudok érteni vele. A sok idióta úgy rohangál a t-8-9-10-es hevyvel, mintha könnyű tankban ülne. Ha ne adj isten elkezdik lőni, bátran mutatja az oldalát, vagy ha fedezékben van, akkor a seggét..... . Azt hiszem pár napig inkább nem játszom, ma nagyon besokaltam retardáltakból.