418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #197947 Azért az a retek Widepark is mehetne a rákba. -
bgabor #197946 Nem semmi, így bő egy év után rájöttek, hogy nem jók a Serene Coasthoz hasonló térképek, ahol gyakorlatilag két párhuzamos cső a felvonulási terület, taktikázási lehetőség nélkül.
Dragon ridgen meg van két(a rework óta három) találkozási pont ahol lövik egymást a tankok, és kész. Nem túl optimális.
Az a baj, hogy nekik majd egy évbe telik kiszúrni még a nyilvánvaló tervezési hibáktól szenvedő mapokat is. (Komarint, Swampot meg Provincet is addig tatott) -
PiciPanzer #197945 Köszönöm. -
Tessellia #197944 és látom klánt is találtál magadnak:D -
Attól még remek kör :)
Mondjuk 15 kill-hez a tudáson kívül őrült nagy szerencse is kell. -
Pityu0 #197942 Nem az enyém -
Akkor úgy látszik nem csak én utálom Dragont :) -
Remek meccs. Nekem is sok nagy győzelmem van JP-vel (bár ettől azért jócskán elmaradok kill-ben )és minden nap megyek vele 1-2 kört. A JP2 viszont jobban fekszik nekem, azzal már nekem is volt 11 kill-es győzelmem. -
hellokitty92 #197939 Még 1 ok, amiért érdemes várni a 8.4-et. Ki akar fogadni, hogy dragon a 2. átalakítása után is az egyik legutáltabb map marad?:D
First a bit of background: a player recently posted a blog entry, where he basically raged about the maps being bad. Storm got pretty pissed and wrote a short "counter-entry" and answered in the comments. Here is the info he shared:
- Komarin and Swamp will return in 2013 (Storm writes that on Komarin, the bases will be where the spawns are now)
- the re-worked maps are considered a failure and will be re-worked again
- Dragon's Ridge will be removed from the game in 0.8.4 and it will be reworked - how, Storm doesn't know yet
- Serene Coast will be removed also - also reworked, also not sure how yet
- all maps have the same chance to be selected - except for the new ones
- Prokhorovka will be "levelled" more, there are too many holes
- only 3-4 maps out of 33 are considered problematic, Storm hints that the problematic maps will be removed in 0.8.4 (SS: could imply not only Serene Coast and Dragon's Ridge will get removed)
Kár hogy ez mégsem jön össze:
- the issue of selecting for yourself which 3-4 maps you don't want to play is complicated - there would be balancing issues during low activity periods (early mornings etc.) and they can't make it work in prime time only, as some servers (US, Asia) have low activity periods quite often and because players would (rightfully) claim "why doesn't it work when I selected that in settings". A player followed this with a question if it could be done for RU server only, as an experiment (just as the EU server has the experimental nickname change and Russians don't), but Storm stated that would create too much anger, as this option is very much desired and EU players would rage they don't have that. It would be possible to create a system where ONE map can be de-selected, but Storm is still afraid of implementing that, because he thinks it would backfire. It would also create MM issues and cause longer waiting times, which is not acceptable in this case. -
Pityu0 #197938 -
zsupeti #197937 Kötelező feltenni!
-
zsupeti #197936 Tegnap linkelte be nitró ezt a linket:
Minimap sonar mod -
csoszi87 #197935 Sőt!
Hát nekem ki van fejlesztve a Chaffee is!
Mondjuk az nem arty vadászatra való, de ha nem tudom kire költeni a píízt, akkor lehet visszaveszem azt is. -
zsupeti #197934 T69 sem egy atom Anti,de talán mégszarabb lesz a T54E1.43k xp a toplöveg ami a kilencesek közt a leggyengébb gun.Érzésem szerint nagyon karcsú az a 210mm pen.
Talán ő az egyetlen 9es heavy tank,aki nem kapja meg a 10es ágyút.
Emiatt abba is hagytam a T54E1 kifejlesztését. -
PiciPanzer #197933 Az alábbi videóban látható minimap mod-hoz tud valaki közvetlen linket?
http://www.youtube.com/watch?v=QwRarNQEaWc&list=UUrUflUiR-IzSrPhZ6OO77eg&index=2 -
NPite #197932 az utolsó mondatod mosolyt csalt az arcomra
-
foxbat88fx #197931 hahaha xD
amúgy nagyon nagy arty trollkodás megy randomban :D betesz rendszerint 4 artyt mi meg 1 célpontot lövünk :) hullanak a hvyk mint legyek a dögvész idején :D -
stoppos #197930
-
csoszi87 #197929 Ezen felbuzdulva veszek 1 T50et is!
Legalább nem a Bc winrátáját rontom, ha artykra akarok vadászni.
-
foxbat88fx #197928 tyűha nem gondoltam volna hogy ilyen jól hoz ez a féreg :D
régen mentem vele már :)
asszem most 3 napig férgeset játszok :D -
hellokitty92 #197927 Én meg eleve azért imádkoztam mindig, hogy high tier csatába dobjon vele, sok artyval és kampinyovkával, vagy westfield védés/támadással. Kár, hogy nagyon kevés olyan pálya van, ahol jól lehet scoutolni. Ez ennek a tanknak ez igazi hátránya, mint ahogy minden scoutnak.
Csak azért szar, mert túl sokat vártok tőle. (jó, igazából is tényleg egy szar tank.:D) Úgy üljetek neki, hogy egy könnyű tank, aminek látszólag nincs nagy kihatása a csata menetére... látszólag... be kell szállni vele a legközelebbi bokorba és vetíteni. Majd az egyedül császkáló tankokat zaklatni, szemétkedni stb.
T10 csata, passzív scout.
Itt meg az ellen top tankját, egy t30-at sikerült kinyírni közel full hp-ról. Nem foglalkozott velem, én meg 2x is felgyújtottam.
T69, na az lesz ám csak az igazán szar tank! Szigorúan csak a 76-al szabad használni, a 90-es irtó szar. -
stoppos #197926 Hát lehet, hogy egyelőre akkor megvárom a kínai ipar remekeit és addigis bohóckodok a pershinggel. :) -
foxbat88fx #197925 tudom hogy a T71 jó, de egy agyvérzést akkor sem ér meg -
SovereignXY #197924 Pedig megéri átszenvedni. Saját ierjében vagy még t7ben is ok. t71 meg már egy remek kis gép. -
foxbat88fx #197923 na pont ezért adtam el! -
Fel-e?
Pezsgőt bontok, ha tier 7 a legnagyobb tank... elég gyakori a tier 9-10 tankok jelenléte.
Pont ezért tart sokáig. Olyan szinten izzadósabb, tier 7 körül itt-ott feltűnve lehet pofátlanul moszkitózni. De toptierben rádnéz valaki, már akkor vakbélgyulladást kap valamelyik legény.
Ja igen, mivel papír, halnak benne az emberek elég gyakran. -
stoppos #197921 Ezt már felpakolja a szörnyek közé, nem? -
SovereignXY #197920 Ugyan az csak ritkábban kap ammó racket és nagyobb tierbe is rakja ugye :) -
hasonLó volt nekem is, mikor az ellentől megjelent hirtelen sok (pl: cw-n)
10-20 sec-re megállt a játék. nem volt kellemes az ellen elött magamhoz térni :/
vga driver frissítés megoldotta -
Ha ahhoz hasonlítod?
Úgy néz ki. :)
Amúgy kicsi, lapos, és szerintem faszául fordul. Meg lehet nézni a replayt, kb. 4-5 lövést kidodgeoltam ilyen módon:)
Amúgy szerintem hasonlít egy francia gyengébb scout tankra. Az tetszik benne, hogy remek lövege van (ugye a shermanoké is az), nem pontatlan, nem rossz a látókája se.
De ÖRÜLNI fogok, amikor továbblépek róla :D -
foxbat88fx #197917
-
csoszi87 #197916 Majd délután leszek inkább szerintem.
Mondjuk az ágyújának a célzásától, meg töltésétől nem vagyok elájulva, az a féregirtó medál is csak a szerencsén múlt.
De már most megérte azt a pénzt, amit ráköltöttem.
-
foxbat88fx #197915 hát ha engem kérdezel .... én agyvérzést kaptam tőle.... kb.30 csata után eladtam :( és szertefoszlottak a T69-es álmaim :D -
stoppos #197914 Ha T20-hoz kellene hasonlítani, milyen a tank? -
foxbat88fx #197913 na majd nemsokára jövök Hummel-el és adok a sok könnyű tanknak :D -
csoszi87 #197912 Első köröm Ecl-el!
Asszem a hétvégén a T5ös arty-k +70%os credit szerzési lehetőségeit fogom ellensúlyozni.
Victory!
Map: Karelia 2013. január 12. 9:27:11
Vehicle: ELC AMX
Exp: 1 548 (x2)
Credits: 20 460
Achievements: Pascucci's Medal, Reaper, Mastery Badge: "3rd Class" -
Ugye, számos tanknál előfordul, ahogy kezd közeledni a leváltás ideje, egyre jobb lesz :)
-
SovereignXY #197910 Végeredményt ki lehet találni.
Karélia és West Fielden már megszokhattam sajna, hogy a védelem egyenlő a pálya seggébe húzódunk de ezen... -
SovereignXY #197909 ATYA ÚÚRRR ISTEEEN!!! Az EPIC VÉDELEM :S
Kicsivel később mikor a nem látszó zöldek nem a rádióm hiányára utalnak (észbe kaptak és elmentek) hanem halottak.
-
SovereignXY #197908 Előbbi csatában a 3 top tank kishíja a 3 5ös arty volt. 2 tank volt felettük :)