418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tény, hogy ha a winchance 85% felett jelez, akkor 2 dolog lehetséges. Vagy elnyomjuk az ellent, mint a katicát, vagy olyan sikítós titkárnő-feeling uralkodik el a csapaton, hogy röhögve kinyírják őket.
Azt egy-két kevés, de jó meccses, vagy lowtier miatti elég nagy effis tank (1400 felett) megléte is képes összezavarni. Ha az ellennél több átlag körüli van, mint nálunk, ahol rajta kívül több a kezdő, akkor gáz.
Ez az xvm dolog igazán az ellenség "feltérképezésére" használható bújkálós szituációkban, illetve tudni, hogy melyik tank nem fog nagyon megmozdulni távoli sniper tűz alatt...vagy megnézni, hogy kiktől várhat az ember valamit. -

-
EmR3 #197985 Hát takard le az egyiket. 
Én mindig fél szemmel célzok.
-
toma77 #197984
-
toma77 #197983 keresed a bajt
-
besti #197982 Victory! Map: Port 2013. január 12. 14:53:25
Vehicle: AMX 13 F3 AM
Exp: 2 064 (x2) + Credits: 58 935
Ez netto 47.935 (sérülés nélkül)
Egy nem igazán arti pályán. Csak ne lenne annyira unalmas és kellemetlen érzés artizni. -
stoppos #197981 De addig is egy kis hardware fap-fap.
-
stoppos #197980 Ezt sosem értettem. Ha berak valaki egy marha nagy péniszt, azt jobb eltűntetni, de ha valaki nem ért egyet az xvm-mel, vagy a kékek le-, vagy nem lelövésével, akkor fejtse ki a véleményét, vagy igyon sört, vagy mittomén. De hogy azt a gombot minek nyomkodja, azt nem tudom. Lehet jobban érzi magát tőle. -
stoppos #197979
Az igaz, hogy elég unortodox az a tank. -
csoszi87 #197978 Persze, hogy scoutoknak szól, hiszen a +70% miatt tele van minden 5ös artyval, én meg beülök valamelyik féregirtómba, és dőzsölök.
-
keagle21 #197977 Jó ez az event, elvileg scoutoknak szólna, de profitot az artyk kapnak. :D -
csoszi87 #197976 Victory!
Map: Arctic Region
2013. január 12. 14:45:16
Vehicle:: T-50
Exp: 3 300 (x2)
+ Credits: 33 190
Achievements: : Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
7 vereség után!
1 kill kellett volna topgunhoz, de a matildát 15ből, csak 1x ütöttem át.
-
foxbat88fx #197975 ahahhaha XD -
Ne izgulj!
Én minden hsz-emre kapok minuszt. Mindegy mit írok. -
Kubukli #197973 Most mi a tökömet írhattam, ami miatt kaptam néhány mínuszt?
Szemét sunyi fajta. -
Kubukli #197972 word -
raymondcurto #197971 Egyszer írta itt valaki,sajna nem emlékszem pontosan hogy ki,hogy a top tankok és a top artyk pontját kell nézni,és ez nagyon igaz.
Amúgy az ilyen 60-40%-ok nem igen számítanak,de ha valamelyik csapatnak van 95% esélye akkor ott majdnem borítékolható az eredmény.Persze csodák vannak.:) -
stoppos #197970 Nem is a százalékot kell nézni. De mondjuk, ha előremegyek mutatni, jó tudni, hogy a mögöttem lévők nem 380-asok, akik nem is arra fognak nézni. -
Kubukli #197969 Én sohasem a nyerési esélyt nézem először, hanem a játékosok statisztikáit. Na itt az XVM már több segítséget jelent. Egy 80+%-os win értékelésű csatáról simán előre megjósolható a vereség, ha az első háromban csak piros statok vannak, és az ellenfélnél már van egy zöld és két sárga. -
raymondcurto #197968 Tudom hogy stock tankra nem szabad rosszat mondani,de ez akkor is über szenvedés.Én pl a stock T54-et még élveztem is,de egyik stock tankra sem mondtam még hogy hulladék,de valahogy ez a Conquror már kihozta belőlem.
Mindegyik tankkal lehetet valamit kezdeni mégha stock is,de ezzel?
Papír,nem is gyors,és a Gunja ha át is visz valamit van hogy 173-at sebez.Az meg t10-ek közt halottnak a csók.
Sőt szerintem bármelyik alap t9 heavy megenné.
-
Az XVM szerintem nem veszi figyelembe, ha a top tieru tankok hasznaloi total hasznalhatatlanok... miattuk kepes egy csata elmenni, ha ok nem huzoerok. -
ratgab #197966 Ezért mondom mindig, hogy ez az XVM egy nagy baromság. Ráadásul kihat az adott csatára is (tuti nyerünk ráta esetén könnyelműsködés, így vereség, tuti vesztünknél meg feladják sokan). -
SovereignXY #197965 Hogy stcoként zsar az ált midnre igaz. :)
cent mk7re is igaz kell legyen mert annak is odébb van a nagy gun :) -
Kubukli #197964 Sohasem voltam klán tag, de mi a tökömet kezd az ilyenekkel egy normális klán?
Vagy nem normális... -
Kubukli #197963 Na ez a nem semmi top3 gamer.
1 fraggal és valami 800 sebzéssel zártak hárman összesen. A 60%-ra becsült csata 2 perc alatt el is dőlt.
-
csoszi87 #197962 Már tudom, miért olyan rossz az ELC Amx célzása!
Tudtam, hogy valahonnan ismerős!
-
raymondcurto #197961 Conqeror egy szenvedés,amíg nincs meg rá a legjobb Gun és az 88k xp a torony miatt.
Én az amx40 óta nem mondtam semelyik tankra hogy hulladék,de a stock Conq az az.És elég sokat kell szenvedni vele hogy érjen is valamit.
-
SovereignXY #197960 Centurion mk 7/1 vagy a Conqueror? Mk1 nagyon papír elég szenvedős sztem. Karnevál legalább páncélozott. De a 9esekkel nicns tapasztalatom csak 1-2 cstaa tezst szerveren. -
SovereignXY #197959 Lejaárt lemez és amúgy is csak bazsott nagy malaca volt. -
Tessellia #197958 Azokat kivizsgálás alatt tartják nem? A korrupciós mizéria miatt. -
Szakesz #197957 Mi a helyzet az End of the Year Contest ügyében? Már két hete vége, de semmi információt nem kaptunk ezzel kapcsolatban. -
SovereignXY #197956 napi dupla oszt jóvan. én pl medált farmoltam a t21el így ment gyorsan. sniper meg szárnysegéd :)
Mikor volt ugye a medél + xp. -
stoppos #197955 Nem is azért van fent, hanem hogy köbö tudjam mire számítsak. Jön a lila, meg kell ijedni, jön a sötétvörös, valószínűleg fel fog kenődni az egyik sziklára, meg sem kell mozdulnom, ilyesmi.
Meg persze a csata hevében nem is mindig tudom nézni. Volt olyan, hogy mutattam két nagy heavyt, de nem történt semmi, még akkor sem, amikor lerohantak, pedig volt mögöttem 3 tank, mind olyan pozícióban, hogy simán rájuk láttak. Csak miután meghaltak tűnt fel, hogy előre sem kellett volna mennem. -
Én csak TD-vel nem csípem. Meddel viszont az egyik kedvencem. -
zsupeti #197953 Természetesen itt is mutatja az effet a tank felett,de az alt billentyű kombót nem próbáltam.
Mondjuk ha a random úgy akarja,akkor mindkét adat semmit sem ér. :)
Tegnap voltam a lőwével egy nyomorúságos csatában ahol az IS tankra 6-ot lőttem és mind 0 hites volt.
600efes gyerek odaát 7et szedett ki és ez volt az első topgunja..
Mindegy hogy hátrafelé vagy az égbe lőtt akkor is talált. -
stoppos #197952 Az van, hogy van egy nekem, amit már teljesen testreszabtam, ahogy nekem tetszik. Eff érték a tank felett, altra megmutatja, hogy a srác a tankkal hány meccset ment. Gondoltam, ha egyszerűbb beállítom, ami ehhez a modhoz kell, és tökéletes. De majd akkor esetleg újra beállítok mindent. -
Szpecnyaz #197951 "- Serene Coast will be removed also - also reworked, also not sure how yet"
Hurrá! Végre kiszedik azt az okádékot :D -
zsupeti #197950 ha gondolod próbáld meg az enyémet
xwm -
zsupeti #197949 Rar ban a flash mappán kívül van még 3 xwm configos mappa.Az utolsót kell
berakni.
Én még annyit mókoltam rajta,h a színeket módosítottam mert az 1000 effes player is kék volt.Természetesen wordpaddal írtam át.Megnéztem az alap eff színezést és felülírtam a ruszkit. -
stoppos #197948 Van benne egy xvm conf file. Tudod esetleg, mit kell módosítani az alapon, hogy jó legyen ehhez a modhoz?