418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    lemming vonatok tomegei. most jott el a pillanat h elkezdek akkro spg-vel farmolni. ennyi idiota mellett mast nem lehet.
  • Trentaro
    Most irok ide eloszor...

Csak azt szeretnem tudni, ha 5 arty van ki kell-e loni a kek tankokat gold ammoval ha csak 500 az effijuk?

na jo, vicceltem, csak mostanra sikerult idegrohamot kapni, 14 csata es csak vereseg vagy dontetlen... jo, persze, atlagos jatekos vagyok, ott is ez a nevem, csak ilyen meg nem volt.
    kaparhatok mint vakond a betonon, akkor sem nyerek, itt egy dontetlen kepe, az ido lejartakor... normalis?!? csak egy ici-pici kellettt volna...

na ekkor mondtam, hogy hozom a csipofogot es vagy a farkam vagom el, vagy az utp-t... :)

• csoszi87
    Tényleg!!!!!
    Ezek marha jók szoktak lenni.
    Emlékszem koliban rengeteget COD2-ünk szobatársakkal.
    1ik állandóan ugyan ott kempelt, úgyhogy akárhányszor arra jártam, behajítottam 1 gránátot.
    Srác velem szemben ült, és látom, hogy már tenyérrel veri a billentyűzetet.
    Mielőtt meghalt a gránáttól ez jelent meg chaten:
    "Majdnem megwwwwdddsaadawdwwa wadwada adw w ad adw w awda wwd"
  • fsb1000
    Szerintem a kemperek nem szeretik azt a pályát. Ezen a pályán taktikázni és küzdeni kell. Artyk szerepe kevesebb mint máshol.
  • Solten
    Amugy nem lenne kulonosebb gond vele ha nem minden 3-ik meccsemet arra a palyara tenne... :D
  • stoppos
    Ja, azon át kell esni valahogy. Régen mondták a 3 percet vár, majd egyenest az artikér megoldást. Úgy valahogy átküzdöttem magam rajta. :)
  • TomDantes
    Fú az de fos pálya...legutóbb tier x-es csata. Senki nem mer mozogni, mert akkor szétlövik. IS4-el lapultam egy szikla mögött, már épp azon voltam, faszombeleverem, hát nem fogok én kempingezni, oké nem mozog senki, de uccu neki, én megindulok. De ekkor egy T28 proto is elindult...kiért a fedezékből, élt 3 másodpercig. Na ekkor mentem el kajálni...
  • Solten
  • Szpecnyaz
    Mondjuk én nem értem hogy Dragon Ridge-el mi a baj? Az új verziója tök fasza lett szerintem.
  • Solten
  • Solten
    Mi a francert kell varni a 8.4-ig hogy kivegyek a kinai sz@rt? Vegyek ki azonnal... :D Storm meg ne hisztizzen, ami sz@r az sz@r (ezek abszolut nem birjak a kritikat). Serene Coast nekem tetszik, jo kis kemper palya TD-nek :D
  • Malarki
    Hát köszönöm a válaszokat, jött mindkét oldalra érv. Most egyenlőre marad a 88-as, kicsit spórolok még pénzt, aztán felrakom a 10,5-est, ha nem viszi nagyon a creditet akkor hagyom.
  • Dezinter
    kössz ez elég kellemetlen mert pl a-20 ezért fejeztem be.
  • Solten
    Meg. Amugy r*hadt pontos agyu.
  • lammaer
    Sztem valahol a klasszikus TD gameplaynál (nem frontline tank) még belefér a kisebb alfa de azonos DPS koncepció...
  • marchizor
    a másik IS meg véletlen megnyomta a chat gombot és úgy próbált manőverezni :DDDD
  • Szpecnyaz
    A TD az tipikusan az ahol a tűzerővel nem szabad spórolni, mennél nagyobbat lő annál jobb.
  • lammaer
    Ha gazdálkodj okosan módban játszol akkor ne tedd fel, ha nem akkor hajrá.

A nagyobb alfa sebzés ugyan ad egy pici előnyt, de valljuk be a TD tipikusan nem a csikicsukiról szól :)
  • foxbat88fx
    sztem jobb vele.... jobb alpha sebzés.... kibújsz lősz elbújsz... nem tudsz ott maradni ha látnak mert papír.... ilyenkor rossz ha 88as van fent :D
    ROF ugyanaz...
  • Malarki
    A Jagdpanther-re megéri felrakni a 10,5-es löveget? Már a hosszú 88-assal is jól használható, viszont a 100-zal nagyobb sebzés azért csábító, de az 5x-ös lőszerár meg inkább riaszt. Plusz ugye a nagyobb pontatlanabb és lassabb is, bár nem sokkal.
  • lammaer
    Ezek szerint az IS7 HEvel lőtt :)
  • csoszi87
    Is 7 lövésből 157 sebzés,
    Löwe 3-ból 445.
  • Cyon
    Én főleg szakaszban húztam, a Type59 volt a golyófogó.
  • csoszi87
    Nem kizárt, hogy azok voltak.
    Mert azaz 1-1 kill is azért jött össze nekik, mert a kis városban megakadt az ellenfél támadása (ők az én t50emtől féltek), és 2 marha olyan helyen állt meg, ahonnan ők rá tudtak lőni.
  • Bee
    OMG, köszönöm! A sötét háttér és a vakegér
  • lammaer
    Igen. Valószinüleg light tankról beszélsz, azok scoutnak minősülnek, ezért magasabb szintre dobja őket (a T5 scoutokat például egészen fel T10ig is).
  • NPite
    sok ilyen van bamba van, de ilyenkor azt mondom ez még mindig jobb mintha bot lenne
  • SovereignXY
    Lövege fasza de ez a páncél. A speedje se egy medé...
  • virkir
    Nézelődj a bal felső sarok környékén.
  • csoszi87
    Az eff lényege!
  • Dezinter
    Sziasztok megtudná nekem mondani valaki hogy a ... tud berakni 4-es tankkal t7-8 közé?
  • Bee
    :)
    Sőt, a gép be is van dugva a 220-ba. Vagy mégse?
    Hülye kérdés, tudom, de nem találom az opciót.
  • lammaer
    Jajjj!

Játék el van indítva?
  • Bee
    Sziasztok,
    egy kis segítség kellene: hogyan tudom a legénységet beültetni egy üres tankba?
  • Cyon
    Szerintem a Comet még egész jó. A Centurion nekem használható volt(a lövege nekem nagyon bejött), de a Centurion 7/1 valami borzasztó. Pihentetem is ezt a brit dolgot(mind a két ágat viszem).
  • SovereignXY
    Cromwll az kura élvezetes kis tank volt.
  • stoppos
    Viszont a cromwell egy isten. Lehet nem is megyek feljebb. :)

Victory!
    Battle: Sand River 2013. január 12. 17:07:08
    Vehicle: Cromwell
    Experience received: 4 430 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 68 056 (compensation for damage caused by allies: 90)
    Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • SovereignXY
    ÁÁÁÁ egyre jobban gyűlölöm a Centuriont. Ha nem sikerül hull downban menni tuti hogy bármi átlő ami eltalál. Hulldownban sem túl nehéz sajna főleg közelről. Nem lehet vele szóló akciózni ha szar a csapat mert kifingatnak mint a kurva istenit...
  • Sunsetjoy
    Nálam soha nem volt ilyen, pedig pár hónapja használom.
    Ott azért nem CSAK az xvm lehet a ludas... kilépéskor lezárja a hálózati kommunikációt szerintem az xvm kiszolgáló felé (amikor látszik egy ideig még a fekete ablak, tele számokkal meg betűvel), s ha olyankor csinálja össze magát (és nem csatabetöltésnél vagy játékindításnál), akkor valami más lehet a hiba.
    Persze esetleg xvm-el foglalkozó külföldi fórumokon meg lehet még kérdezni, másnak lehet hogy előfordult.
  • keagle21
    Másnál is csinált/csinál olyat az xmv, hogy lefagyasztja, majd újraindítja a gépet? Mert nekem sajnos ezt csinálta, addig jó volt, amíg játszottam, de amint ki akartam lépni, jött a fent leírt jelenség.