418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    A legnagyobb hibája ,hogy mindegy hol lövöd meg,mindenhonnan lehet belőle csipegetni,míg egy KV3-szemből ha a hasa kicsit el van rejtve (T29 ről ne is beszéljünk) szinte átlőhetetlen,a Tigriskét meg minden szögből ill helyen át lehet kullantani,ámbár sok hp-ja van a T7 ben ,úgyhogy bírja,mert acélfalat minden 3. csatában el lehet vele érni ha a saját tierjében van! én csak arra gondoltam ha T8-ok közé be van rakva akkor a lomhasága ellenére csak medkén bújkálva lehet vele lövöldözni,mert bárhogy kapod ,sebződsz!
  • Oddball29
    Ne most, fáj a fejem.
  • csoszi87
    És 43 T34 + 26 Sörmi valamint 1 teljes gyalogos osztag kellett 1 tigris kilövéséhez.
    + a partraszállók majdnem visszaúsztak angol földre, ahogy meglátták az elsőt.
    Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni.
    És ezt pont olyankor írtad le, amikor itt van Tom Dantes.
  • TomDantes
    Nem.
  • Fefe82
    Sztem ,meg azért van alapja,nem azt mondtam ,hogy használhatatlan,mert én még farmolásra is használtam,prémmel 30-40,de volt 50 k köröm is vele,csak az is,kv3 hoz de a tiger p-hez képest is gyengébb,ahhoz képest ,hogy a valóságban egy nagyon rettegett masina volt,sőt a 2.vh TX tankja volt szinte!
  • TomDantes
    ,,Sztem a Tigrist alapból,a legrosszabb masinának csinálták meg a tierjében,ami a valósághoz képest kellene lennie"

Siemka-díj.
  • Fefe82
    Sztem a Tigrist alapból,a legrosszabb masinának csinálták meg a tierjében,ami a valósághoz képest kellene lennie.Az MM -meg szerintem is ellene van ,én is mentem vele vagy 800 csatát de 5-ből 4x a mezőny alján találtam magam vele vagy legalább is az alsó házban :S
  • rahotep
    Akkor én másik bolygón játszok! A tigrissel 10-ből egyszer vagy egyszer se kerülök T7-be a többi T8-T9...ezért voltam kiváncsi mások tapasztalatára,mert ugye ennek nem így kellene lenni az MM tábla szerint!
  • Fefe82
    Amint írtam,elfogadom amit írtál,a klán csatlakozáshoz meg alant írtam,mi a véleményem ill a klán vezérek :) véleménye .nameg az idő miatt simán inaktívvá tolnának minket :D
  • fsb1000
    A Tigris és általában minden nem scout/arty/prém tank besorolása javult, mert csak +-2 tier eltéréssel kap ellenfelet.
    Tehát a tigris csaták 1/6-oban kap t9 ellenfelet. Zömében t7-el kerül egybe.
    Szerintem ez az módosítás jót tett a játékmenetnek.
  • csoszi87
    Bocsánat, nem ellened irányult.
    Csak általánosságban írtam.
    pl:
    Ahol vagyok ott is idősebbek vannak főleg, családos, dolgozó emberek, de még a faitalok nagy része is elmúlt 20.
    Amikor belefogtunk az építésébe volt olyan klán (nem is 1), amit megkerestünk, 5en voltak, ebből 2 inaktív és azt mondták, hogy ők nem mennek, de mi 40en csatlakozhatunk, mert ők is építik a klánt.

Sok szerencsét hozzá, de szerintem előtte érdemes lenne szétnézni a klánok között.
  • rahotep
    Lenne egy idevágó kérdésem: A Tigris MM besorolása mindig ilyen rossz volt,vagy csak mostanában szívatták meg ennyire? T7-es csatába csoda,ha betesz 50-50% T8-T9...Ez nagy kitolás azzal az egyébként is herélt vassal...A Tiger-P-vel sokkal kegyesebb az MM!
  • Fefe82
    Természetesen én is értem a érveket ill,tényeket,amik töbségében (tudás? tankban ?nem írom alá teljesen,létszám) helyt is állnak,csak kérdést tettem fel,Köszönöm kaptam is ,kis melléklettel majd kialakul,de mivel álltalában reggeltől estig dolgozgatunk,valszeg nem fog ez bekövetkezni! Csatlakozni más klánhoz? minek! azt olvasgatom itt ha nincs 1500 effed akkor ne is kezdj el probálkozni,vicces ,hogy ponolyan írja aki 18-20k csata után van 1400-1500 effen,na mindegy ehhez tuti nem érünk fel a 3-4-5k csataszámmal,EZ TÉNY!
  • fsb1000
    Nyugodtan vágj bele, semmi ördöngösség nincs a klán alapításban.
    Ha nem fő cél a CW-zés, akkor még görcsölni sem kell a toborzáson, meg a "jó" játékosok kiválasztásán.
    A század is majdnem ugyanazt az élményt adja mint a CW.
    Nincs is annál jobb móka, mikor egy funny klán elmegy századozni.
    Először csak t6-ba és ha jól megy, akkor t8-ba is.

Ennyi.... nem kell ezt túl csavarni.
  • Fefe82
    Lehet,azért is írtam kérdés szintjén volt,igen szakaszban szoktunk menni néha néha!
  • raymondcurto
    Én nem akarok beleszólni,mert nagyjából meg is értem az érveidet,de 4-5 embernek minek egy klán? Mehettek platoonban is(tudom h egyszerre csak 3 emberes dolog),ami szerintem élvezetesebb lenne, mint 5-en CW-n mindig kikapni.De mindegy,nem az én pénzemet költöd, szóval sok sikert hozzá.:)
  • Toweliee
    Vannak haveri alapon szerveződött, nem CW-s klánok. Egy meccsen úgyis max 3-an lehettek platoonba. Századozáshoz nem kell klán. Totál nem éri meg.
  • rahotep
    Nem vitatkozni akarok,de bevallom én már csak ilyen kényelmes vagyok... Elküldöm-katt rá és másnapra jön az e-postagalamb: Kész van lusta dög a linkre kattintva bambulhatsz rajta,hogy mekkora noob vagy!
  • virkir
    hupsz benéztem...
    De minek azt használni meg küldözgetni?
    Annyira nem egy ördöngös dolog fraps-al felvenni virtualdub-al meg betömöríteni.
  • Fefe82
    Jaja ne csoszi!

Kérlek,nem akarok most itt semmit mondani,csak kérdeztem!

Klán alapítás?8 évvel ezelőtt csináltam már Cod-ban,nem kell bemutatni!
    TS ne viccelj! hogy a picsba ne lenne! toborzás ?Rahotep már jön is nem ezen múlik az élet,ez nekünk csak kikapcsolódás,családunk van,héten 2-3-4 este ülünk oda:nem lenne ez elég? ki a faszt érdekel!
    Nekünk ez csak levezetés,még ha szarrá is vernek illetve megunnánk,vagy nincs elég iső,úgyis lesz valami kocka klántag aki átvállalja,Rangidős??? vicc: Cod ban sem volt aki baszogatta a másikat azt kirugtuk,ezért voltunk ott is 4-5-en!
    Csak játék!
  • rahotep
    Nem az mwreplays-t kérdezte hanem a myreplays.ru-t! Leírtam néhány hozzászólással ezelőtt a módját a dolognak.
  • rahotep
    Tudok hozni még legalább 5 low-ot!
  • virkir
    Pedig ott van a lehetőség. Használj normális böngészőt ha nem jelenik meg.

• rahotep
    Ha megcsináljátok én is szeretnék csatlakozni! Minden követelménynek megfelelek?
    36 elmúltam és én is low vagyok!
  • csoszi87
    De rohadtul nem gondolnak bele ebbe.
    1- kifizeted a 2500 aranyat (te vagy a király, mert van saját klánod +2 emberrel)
    2- emberek toborzása (rohadtul nehéz, főleg kis klánnál)
    3- ha véletlen sikerül is toborozni 1 idő után kellene 1 TS
    4- Találni valakit aki megtűr a TS szerverén, és hajlandó munkát fektetni abba, hogy mások is ott legyenek/ saját TS szervert bérelni
    5- elindítani a századozást
    6- pótolni azokat az embereket: akiknek azok voltak az utolsó meccsei, amikor bevették őket a klánba / átléptek máshova, mert ott többen voltak
    7- toborzás
    8- toborzás
    9- toborzás
    10- toborzás
    11- toborzás
    12- Feladni az egészet, mert rájön, hogy ez úgysem fog menni, és abbahagyni a játékot / átlépni más klánba. (leírni a veszteséget)
    13- Végig gondolni, hogy: ezt nekem miért kellett?

A probléma az, hogy általában az 1-es pontig tudnak gondolkodni.
  • Fefe82
    Egyenlőre csak kérdés szintjén vagyunk!
    Miért akarunk,ha lowok vagyunk?:mert ez tényleg egy haveri alakulat,sőt ismerősök vagyunk,nem csak a neten keresztül!
    A főbb okokat pedig már itt valamikor kiveséztem,nem igen akarok tinik lol.ozását hallgatni,elég volt a cod-ban,ott is csináltunk egy senior klánt :)meg nehezen viselném ha egy herélt veréb csicsergését hallgatnám,mit csináljak (azt még hagyján)de ha vmi oknál fogva balfasz is lennék ezt olyan hangnemben jegyezné meg,akkor biza megsértődnék!de csúnyán,és a megbékélést csak a távolság íze csillapíthatná! Dióhéjban ennyi!

Nem akarjuk mi a nagy eredményeket elért magyar dandár erényeit tompítani!csak játszani szeretnénk egy kicsit"felnőttebb"társaságban,ennyi!
  • rahotep
    Az angol...nem magyar!
  • rahotep
    Elküldöd nekik e-mail mellékletbe a replayt és küldik a reg adataidat és egy másik e-mailben elfogadják a küldött replayt majd belépsz az oldalukra a kapott reg adatokkal és klikkelsz a youtube-s átalakításra.Napi egy kérést fogadnak el,de elküldhetsz nekik bármennyi replayt.
  • Tessellia
    A válasz erre: "Az én házam az én váram"
  • csoszi87
    Üdv!
    Ha klánt akartok mahinálni, akkor 2500 arany, és mahináltatok 1 saját klánt.
    15 ember kell cw-re.
    Tehát, ha 0áról indultok, akkor kb fél év mire 1 cw-zni tudó (de nem cw-re való) klánt csináltok.
    Jobban jártok, ha csatlakoztok valahova.
    Ám miért van az, hogy minden magyar akar 1 saját klánt?
  • raymondcurto
    Mehettek 3-an is CW-re,csak az kevés lesz oda.
  • csoszi87
    A myreplays.ru oldalra hogyan kell regisztrálni?
    Csak a bejelentkezést látom.
    Vagy csak el kell nekik küldeni a replayt, és majd válaszolnak?
    Volna 1 T50es vidim, amit szeretnék megőrizni.
  • Fefe82
    Hallo.Amennyiben akarnánk klánt mahinálni,a 2-3 baráttal,akkor csak simán reg,és 2500 gold azt annyi vagy kell esetleg más is ?,meg a cw -en mindenképp 15v15 kell?
  • rahotep
    Azokkal mostanság nagyobb csudát csinál az MM! Oldalanként 12 scout(amx elc,amx12t,T-50 stb. 2haevy és 1TD vagy arty.Vicces csaták alakulnak belőle!!
  • rahotep
    Az sajnos elég bújkálós...Nem lehet arra menni amerre 1-2 artynál merne az ember.Egyszerűen más játékstílust követel,de én elfogadom ezt is...olyankor legfeljebb beállok valami olyan helyre ahol folyamatosan látnak,de kevés az esélye,hogy eltalálnak vagy olyan helyre megyek ahová nem látnak be!Amikor meg nagyon megunom akkor nem játszok Tier7 felett.Ez a hétvége még hatványozottabban veszélyes mivel tier7-ben és alatta is lesznek bőven mert néhány 5-ös artynak 70%-al több a kredithozama...holnap én is visszaveszem a kis szemét franciát és gyűjtök vele egy kis kreditet!!!!
  • csoszi87
    Játssz light tankokkal, és garantálom 1el sem fogsz találkozni.
  • mszrstbr
    Elég volt!! Tele a hócipőm a 5-6 artys csatákból, teljesen szét b... a játékélményt utálom:-( :-(
  • rahotep
    Gondolhattam volna,hogy a POOL is ezzel lesz meg:
  • TomDantes
    Hehehehe...múlt héten volt olyan, hogy a lemmingek mögém álltak be. Durva volt, direkt néztem Ha lefékeztem, megálltak. Előre gurultam két métert ők is. Semmi mást nem csináltak csak amit én...oké KV5-el voltam Top tank, de akkor is.
  • oneal1
    Végre egy normálisabb kör