418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #198147 A javítás és az elit alakulat csak akkor működik ha mindenkinek ki van fejlesztve a tankban? -
Hassel74 #198146 Srácok, nyugtassatok meg, hogy az a T-20 a 90-es csővel használhatóbb lesz. Amennyire szerettem a az M4E8-at, annyira nem megy ezzel... -
Renegade #198145 nem rossz, nem rossz :-) -
toma77 #198144 Hát a környékünkön tartózkodik hosszú ideje (68 éve) vízben - konkrétan egy tóban - egy példány, de szerintem az már elég romlott lehet. -
stoppos #198143 
Azt se felejtsd el, hogy kiváló az álcázása. -
TomDantes #198142 A Tigris kiválló harceszköz. Akár 300 kilós is lehet. Olyan három méter hosszú. Akár az 50 km/h-s sebességet is elérheti. Jók bírja a hideget, még mínusz 40 fokon is képes működni.
Sőt, vízben is kivállóan működik, mondhatjuk ,hogy vízálló, hosszan képes vízben tartozókodni, nem romlik el tőle, bármilyen folyón átkelhetünk vele.
Egy feltöltésnél úgy 50 kilogramm üzemanyagot is belelehet tenni.
Ma Magyarországon több helyen is látható még működő Tigris, például a fővárosban is van kettő.
Ebből is látható, hogy az egy hazugság, hogy túl nehéz volt, vagy sokat fogyasztott, az sem igaz hogy az orosz télben nem működött, nem volt lassú. -
rahotep #198141 Már én is használom vele a SU-100-nál bevált bokrokat,csak sajna havy felszerelést kapott és sajnálom róla levenni a periszkóp és a háló miatt,de megérdemelne egy cserét! -
rahotep #198140 Este megnézem! Legalább látom,hogy nem csak én kapok zöldségeket csapattársnak. -
Renegade #198139 ej ez a tigris vita mindíg üditő, sosem tudom ilyenkor ki a nagyobb marha, a hozzám hasonló (értsd: megvádolt) szobanácik, vagy a heineken pizsamás realisták (szintén irónia) :-)
mindkét csapatnak remek érvei vannak, amit a másik fél igyekszik figyelmen kívül hagyni (pontosságtól kezdve a meghibásodáson át, a mitoszon keresztül a felszereltségig).
Ha jól veszem ki, jelenleg a tigrincs legalább kétszer annyira dúrva mint a fizetős béta (release) hajnalán, bár ettől még szvsz a kedves fejlesztőknek még mindig van a házi szenté...,akarom mondani Sztahanov sarokban egy tigris voodoo baba a nagypapa Szevasztopol Védelméért kapott Emlékérme mellett :-) -
rahotep #198138 Este 8 után én is megyek vele,ha megint szívás akkor maradunk napi dupla viszonyban... -
rahotep #198137 Azért erre már van kialakult válasz amit természetesen innen az SG-ről "fejlesztettem":
...and you helicopter or gunship! -
Mentem 5-6 kört Tigrissel, löveg pontos, t9-el nem találkoztam, de többnyire a lista alsó 1/3-ában voltam.
Persze lehet nekem pozitív a random faktorom:
-
ratgab #198135 Első 100 csatában bevallom nagyon utáltam, de mióta elit azóta egész megkedveltem. Nem egy közelharci bírkozó tank a Tigris, ahogy a churchill sem. De távolról gyilkos és heavyhez képest igen mozgékony is.
Közelharcra a legjobbak az oroszok minden mással érdemesebb sunyigenyó snipert játszani. -
csoszi87 #198134 Akartam valamit erre írni, de nem tudok semmi frappánsat.
Sírok a nevetéstől, de legalább most is tanultam valamit. -
ratgab #198133 Tigris-t WOT-ban tankvadászként kell használni. Beállsz egy bokorba és messziről szedegeted az ellent. A legnagyobb ágyú félelmetesen pontos és ha oldalról tudod maszírozni vele, akkor IS-3-IS6-tól kezdve mindent megeszik.
Beforgatott, fedezék mögül tüzelő T 29 ellen meg a legjobb taktika a torony tetején lőni a "púpot". És erre bizony a tigrenytű tökéletesen alkalmas.
Kv-5 droidjának lövésére is igen alkalmas. -
csoszi87 #198132 És tényleg kapott 1et!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ez a srácnak a 3. Lucky medálja.
Úgy néz ki nem én vagyok az első ilyen.
Itt a replay: http://mwreplays.com/replay/R7KK0H9M058Z/
-
rahotep #198131 A kedvenc párbeszédem egy hasonló helyzetben:
Én: Why shot me?
Ő : Because you Noob! -
rahotep #198130 Oké! Amint hazaértem kereslek!
-
rahotep #198129 Nézd a jó oldalát: ha 10 méteren belül volt az amx amikor a csapattársad kilőtt kapott egy szerencsés medált és örülhet mert nem kellett tennie érte semmit!
-
Pongyi #198128 Majd írj rám ha fent leszek. Ugyanezen a néven vagyok játékba is. -
rahotep #198127 Az oké,de ha beforgatod akkor is ritka hogy pattan és ha a láncot ellövik rajta akkor is sebződik ellentétben a többséggel! -
csoszi87 #198126 A marha állatja!
3 perce szopatom a védőket + lövöm az afk matildát a kezdőkörükben.
Odaér 1 Amx 40, körözök, lövöm.
Sebződik is, erre BAAAM.
Kilőtt 1 M4.
Mondom picsába.
Ellenfélnél nincs is M4.
Kérdezem, hogy miért?????
Válasz: Hagyjam abba a sírást, én mozogtam hülyén.
-
rahotep #198125 Sajna csak este 8 körül leszek otthon,de akkor szívesen! -
Pongyi #198124 Hali. Vki T8 szakasz? -
rahotep #198123 Nekem már nincsenek összeesküvés elméleteim,de ez furcsaság számomra. A Tigrisek top lövegei a pontosságukról híresek,de most... -
csoszi87 #198122 Én csak összegyűjtöttem a fórumon általános nézeteket! 
De a smile tényleg lemaradt a végéről. -
Mindennap megyek vele pár kört, de nem tapasztaltam ezt Tigrisnél. (T34-nél igen)
Most megyek egy duplázót meg még párat... remélem nálam nem rendetlenkedik majd -
rahotep #198120 Valamiért úgy érzem,hogy ironizálsz!
Nekem tényleg az az érzésem,hogy pontatlan lett.Nincs kizárva,hogy nálam van a hiba!
-
foxbat88fx #198119 elmúlt 2 napban nem igazán, de előtte mentem vele... én ugyanúgy lelövöm vele a legyet a renault ue.57-ről 500 méterről :) -
TomDantes #198118 Amúgy jól meg van ez csinálva, a T-34-es kisebb ágyúi, nem nagyon ütnek át 100 mm-t pl, a második 76 mm-es ágyú 86 mm üt át, vagyis szemből nem sok esélye van. A fejlesztett ágyúkkal persze más a helyzet. -
foxbat88fx #198117 valóságban tökéletes volt az a páncélzat..... csak utánna jöttek az erősebb lövegek és akkor kellett a ferde páncél amit persze az oroszok elloptak :D -
csoszi87 #198116 Ez azért van, mert esténként titokban nerfelik őket.
Mivel ez egy orosz játék...
Vagy esetleg az accod mellé kirendelt WG-s admin figyeli a teljesítményed, és ez alapján tekeri fel/le a pontosságot, meg a csapattársak skilljét.
Amit még el tudok képzelni, az az, hogy prémet vásároltál. (mint tudjuk ilyenkor a wg rontja a teljesítményed, hogy ne legyen a prémből annyi hasznod) -
rahotep #198115 Az elmúlt 2 napban mentél vele Benji??? Alig találok el vele valamit... Leht hogy én vagyok a béna?Még jó hogy olcsó a lőszer bele! -
TomDantes #198114 De miért lenne pattogósabb? Nem döntött, hogy pattanjon róla a lövés. -
Fefe82 #198113 Igazad van,csak kicsit lehetett volna mondjuk pattogósabb mint az is,vagy a kv3 ,szemből.De kül mondom én még farmoltam is vele. -
foxbat88fx #198112 Tigris nagyon zsír farmtank.... csak távolról kell vele operálni... javítás is olcsó, a lőszer meg szinte ingyen van :D -
rahotep #198111 Még valami: 2 napja Tigris és Tigri-p lövege(a legjobb) legendásan pontatlanná vált.Sokszor 100 méteren belül is teljesen beszűkült célkörnél mellé trafál! -
TomDantes #198110 Két dolog. A valóságban jórészt Sherman és T-34-esek ellen vitézkedett. A játékban ezek közül melyikkel nem bírsz el Tigrissel? Szerintem egyik se ellenfél.
Másik dolog, nem döntött páncél=kevesebb lövés pattan le róla.
Ennyi. -
Fefe82 #198109 Bad things.NEM SZÓLTAM SEMMIT
-
rahotep #198108 Oké! Ne kezdjétek el megint a szokásos" valósághoz képest milyen a Tigris" vitát.Engem csak az bosszant,hogy szopatja az MM és arra lettem volna kíváncsi,hogy másnál is így van-e. Nem sírok,de már rég eladtam volna,ha nem kellene a Tiger II-höz(persze azt is összeszorított foggal fogom végighúzni,de ha meglesz az E-75 akkor elfelejtem az egészet!