418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    A német tankok a drága és nehéz átlapolt futógörgős futómű és a kettévett erőátvitel-motorblokk miatt túlsúlyosak voltak. Én azon akadtam ki, hogy a Pershingnek nem csak vastagabb volt a páncélja, hanem kb. másfélszer több üzemanyagot is tudott tankolni, mint a négy metrikus tonnával nehezebb Panther.
  • Oddball29
    HEAT is le tud pattani, főleg a toronyról.
  • rahotep
    Goldos APCR lehetett (ha volt egy kis esze).Az sem garantáltan üt át és ha én trollkodni akarnék tuti vennék bele...Másra nem jó mert darabja 5000 kredit.
  • SovereignXY
    Kérdés. A KV-2 troll gunját mert nem HE-vel hazsnálják? És ha igen akkor az már mekkkora LOL hogy ma 2 csatában is dingelte a Black Princemet. Az egyikben csak egyzser lőtt az előzőben vagy 4szer. Abból a láncom szedte le egyzser többi ding. :)
  • rahotep
    Mind a 2 loltraktort egy nyomorult idióta vitte be? Miért nem volt időd kilőni mind a kettőt?
  • TomDantes
    Hát, szerintem nem reális. 80 mm előlről+ 100 mm-es ágyú. Egy ilyen ágyúhoz kell egy nagyobb torony is, és hát a harckocsi oldala se lehet papírból. A Párduc is 80-as fronttal rendelkezett, és az 45 tonna. Még ha spórolnak is az oldalán...akkor se hiszem hogy belefért volna 30 tonnába.
  • hellokitty92
    Jó lenne egy tervrajz, vagy bővebb leírás róla. Érdekesen hangzik... Nem tudom elképzelni, hogy egy ekkora dimenziókkal rendelkező, 70 tonnás tankból hogyan terveztek egy alig fele tömegű tankot csinálni.

Jó, persze rengeteget spórolhattak a páncélon, ágyún és biztos új tornyot, felfüggesztést, keskenyebb láncot terveztek hozzá... Gondolom az oldala és hátsója -többrétegű páncélzat ide vagy oda- extrém vékony lehetett.:D

Valakinek nincs valami extra okossága a heavy valiantról? Durva, hogy alig pár tonnával nehezebb az a33-nál, de a frontja és a tornya 2x erősebb. Ez t8-ba is beillene ezzel páncéllal és egy gyenge ágyúval, jó mozgékonysággal, ha erősebb motorokat kapna.

The Heavy Valiant was a substantially different vehicle, only using the turret and driver's compartment of the Valiant on a hull derived from the A33 Excelsior and its T1 suspension. This gave armour of 9 (hull front) and 10 inches (turret) thickness. Weight was now estimated at 42 tons, which is comparable with the original Excelsior despite almost doubling the armour thickness, and so this must have been a much smaller tank. Power was doubled to cope with the weight, using the new and compact 400 bhp Rolls Royce Meteorite engine (a cut-down V8 Meteor) and an improved transmission.[1] The mistake of the Valentine was to be repeated, where the turret was up-gunned to the 95mm howitzer of the Centaur IV at the cost of forcing the commander to take over the loader's task in a two-man turret. There is a record of a prototype having gone to the ranges at Lulworth Cove for trials in January 1945, but no other record of what it looked like.
  • Gottfried

az ilyen kibaszott nyomorékokat miért nem fojtotta vízbe az a tetves cigány kurva anyjuk,miután megszülte őket?
    Mi a faszért nem az ilyen nyomorék platoonokat tiltják már ki ebből a kurva játékból?

Előtte közvetlen egy T10 csatába egy E100 hozott be egy AMX40-et.
  • Hupihun
    Ez üdítőleg hatott, köszi
  • NPite
    múltkor láttam egy kv-5 bot-ot kezdő helyen álldogált forgatta egy kicsit a tornyát, DE ez okos bot volt mert ha valaki feltünt azt elkezdte lőni és lett neki 3 találata kb 10-ből. De lényeg nem is ez hanem az, hogy nem a bot lett a legrosszabb a csapatba...
  • Trentaro
    Par hete uk tankmuzeumban pontegy tigris i-et inditottak be, nem kicsit jo tole 3m-re allni, mikozben duborog az a dog. :)

nem vagyok feltoltogetos, remelem jo lesz:

• Metalmilitiakid
    Kb 1 találat/csata :D
  • TomDantes
    Ez semmi. Mai TOP játékos, T-150-ben, áll mint a fasz a lagziban...néha kicsit mozgatja a tornyát de ennyi. Várta hogy valaki elő jöjjön. Lőt hetet, amiből egy talált. 119 sebzést csinál áltagban csatánként...és 38% pontossággal lő. Hogy lehet 119-es átlagsebzést csinálni?
  • stoppos
    Szó szerinti fordítás Fritz Hahn`s "Waffen und Geheimwaffe des Deutschen Heeres 1933-1945" könyvéből. ;)

Link
  • rahotep
    Az orosz ág haevy tudorai a következőek: KV-1S-85mm D5-T,IS-100mm D10-T,KV-3-100mm D10-T és miért nem használják a nagyobb löveggel? Mert: 1."Drága bele a lőszer"
    2."Pontatlan"
    3."Nincs kifejlesztve"-Mondanom se kell,hogy ez a legritkább ok!

Akinek ki van fejlesztve és mégis a kisebb gunt használja az szerintem a legnagyobb merényletet követi el a csapatával szemben.Ha a másik oldalon van én szeretem mert egy könnyű frag és viszonylag kis veszteséggel el lehet párologtatni!
  • Malarki
    Direkt követtem a meccs alatt. Gyorsan ellövöldözte az az 5 gránátot, aztán kijelentette, hogy ő scoutolni fog, majd kirohant a mező közepére, ahol 2 másodperc alatt atomjaira lőtték.
    De ma találkoztam a WoT unikornisával is: 10,5-es rövid csövű ágyú Tigrisen.
  • rahotep
    Ha beledurrantasz néhányat mondhatod ,hogy nem bántani akartad,csak átutaltál neki némi kreditet!Csata után megkapja kártérítésbe és abból vegyen AP skulót!
  • Hupihun
    Ilyenek ezek az elvonási tünetek, rosszabb mint a drog
  • foxbat88fx
    :D xD
  • Malarki
    Ma tényleg szép díszpéldányok kerülnek elő. Az előbb egy KV-1Sa csata elején beírta, hogy nem volt pénze, és csak 5 HE lőszert hozott a csatába. Na most az ilyen barommal mit lehet kezdeni?
  • fodus1978
    Hát, ismét úgy néz ki, hogy csak istenbarmaival rak egy csapatba. De én vagyok a hülye, hogy felhúzom magam rajta.
  • Renegade
    tigris vs panther, ez egyébként engem máig foglalkoztat, mármint hogy miért volt nehezebb kilőni a tigrist, ha szarabb volt a frontja
  • TomDantes
    Azért most olvastam egy érdekeset ott, ,,ein Tiger is ami valószínűleg akor egyik legmodernebb tankja lett volna.Egy 30 tonna körüli Királytigris 80mm-es frontpáncéllal,ugyanazzal a motorral,el lehet képzelni,ha a korai párducok 55km/órát is elértek 40 tonna fölötti súllyal akkor egy kb 30-35 tonnás harckocsival párosítva ez a motor mire lett volna képes.A modernségét az új 100mm-es ágyú és a többrétegű(!)ötvözetpáncél(ezzel kívánták védeni a harckocsi oldalát,hátulját a súlycsökkentés érdekében)adta volna,tehát igazán kitűnő harckocsi lett volna.
    "

Klein Tiger?

Érdekes, feltúrtam a netet, de de csak

Ezzel az oldallal, illetve ennek fordításával találkoztam. Bármi egyéb forrás erre?
  • csoszi87
    Na jó!
    Ha ennyire nem hiszel nekik, akkor miért nem lehet hallani sztorikat a legyőzhetetlen T34-85-ről?
    Vagy a legyőzhetetlen Sörmen-ről?
    Mert azok nem voltak legyőzhetetlenek!
    Ellenben a Legyőzhetetlen Tigrisről minden utcasarkon beszélnek!
    Mit bizonyít ez?
    Én még mindig nekik hiszek!
  • csoszi87
    Régebben feljártam oda röhögni, de ha hülyéket akarok látni mostanában be van állítva 1 gyorslink.
  • TomDantes
    ,,
    Nem lőttek ki szemből egyetlen tigrist sem bizonyítottan előről a háborúban ! És jobb tank volt mint a párduc, zárjuk le ezt a témát, nem ez volt a kérdés. "

Gyöhöhöhö..hehehehe....punktum. Egyetse! Ugyanonnyan, ahonnan a kép van...
  • Fefe82
    A Wot-ban megszületett járgányok zöme csak papíron ill a háború lecsengése után jöttek ki,amíg tartott a csihi-puhi,addíg csak appíron ,vagy fejben ,vagy a hangárba pofozták őket!
  • TomDantes
    Ez a legjobb, hogy a Maus meg az E100 jobb lett volna...persze...bakker.

Amúgy a gyak.kérdések.hu egy különleges gyűjtőhelye a nagyon buta embereknek. Olyan kérdéseket képesek feltenni...és olyan válaszokat adni...nem csak harceszköz témában, bármiben.
  • Dezinter
    Eddigi legjobbköröm ezért nem cserélem le ezt a bádogdobozt:D
  • csoszi87
    Ne is haragudj Dantes, de én nekik hiszek!

A legyőzhetetlen tigris tank%

+ 1-2 hozzászólás innen-onnan: (így volt leírva)
    -De sokkal dúrvább vll-es királytigris semmivel nem lehetett kilőni. Olvastam hogy alegtöbbet saját kwzelőik semmisítették meg nehofy ellnséges kézre kerüljön. Van olyan amin 300 találat ért dw semmi baja nemvolt ezt a

-Jaja a 88mm-eslöveg 1km-en belül két darad t34-es-t is át szakitott. Kurt Rieder könyvében olvastam a Legyőzhetetlen tigris páncélos
  • Fefe82
    Na ja :D Nekem volt szerencsém csámpázni tankokkal,csak újabbakkal:Dmár ha lehet mondani,nem vezettem csak a parancsnoki ülés ill állásba páváskodtam :D
  • stoppos
    Ilyenkor úgy nekállnék kifejleszteni, pedig nagyon nem szeretek TD-zni. :)
  • Fefe82
    Bezony:D
  • stoppos
    Az mennyire durva, hogy ez a szar beindul...

kb itt nyomják oda neki először
  • Fefe82
    Hmm ökör ruszkik
    Úgy 10. perctől kezdve akinek fülese van maxi hangerő akinek hangfal szett az meg tolja fel!
    micsoda egy szörnyeteg volt ez:D
    http://www.youtube.com/watch?v=g0Ty3fSGRSQ
  • keagle21
    Jobb lesz, egy kedvenc tankommá lépett elő, pedig nekem is csak karácsony óta van meg.
  • atee73
  • TomDantes
    Sőt. Láttam egy dokumentum filmben, hogy a Tigris, azegyetlen harceszköz ami képes egy helyben pattogni. Ez is bizonyítja a német mérnökök elképesztő zsenialitását. Ez biztos hogy így volt, a könyvet Alan Alexander Milne nevű történész írta és ebből egy rakás dokumentum film készült.

Korhű fotó!
  • toma77
    Az elit alakulat igen, a javítás arányosan működik.
  • stoppos
    Igen. Kicsit papír tank, de marha gyors és nagyon jó lesz az ágyúja is.