418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Kellett egy olyan fegyver, ami messzebbre hord, mint a kézi páncéltörők. 500 méternél élesben ritkán lőttek messzebbre vontatott pct. ágyúval.
  • Szakesz
    Nagyon izgalmas csata kerekedett ki a végére. Igazság szerint ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a végén a Vk45 likvidálása után túl gyorsan kezdtem el tárazni, és így nem tudtam kivégezni a T34-et, pedig pont lett volna rá egy lövésem.
  • pZoli81
    akkor egyszerűbb lenne, ha levinnék a credit-szorzót, hogy a 10 lövésért kapjak annyi kreditet, mint amennyit most 6 lövésért és akkor legalább számítana a játékos ügyessége és ha valakinek nagyon lassú a fejlődés, az még mindig vehetne prémiumot. így a wg is pénzénél maradna és játékosok is kevesebbet anyáznának.
  • csoszi87
    Az az előzménye a dolognak, 2 gyermek (eleinte olyannak tűntek, mint bárki más) elhatározta, hogy elkezd WOTozni.
    Játszottak-játszottak, és egyszer csak észrevettek valamit.
    Vannak olyan tankok, amik átlövik a pályát, és nem is kell eltalálni vele a célt, elég csak mellé lőni máris sebződik. Szerencsés találatnál 1000-et vakarnak le áldozatukról, vagy használhatatlanná teszi az ellenfelet a modul, és legénység sérülések miatt.
    Na ebben a 2 gyerekben mint valami soha el nem múló gyennyes pattanás, el kezdett nőni a sötét gondolat:
    NEKEM IS KELL OLYAN! MER AZ ŰBERKIRÁLY!
    Megvették az első spg-jüket, és valami végleg megváltozott bennük.
    Mivel ők is tudtak a későbbiekben 1000eket sebezni rájöttek, hogy ők igazából tök jó játékosok.
    Később, mikor az őrület már teljesen elvakította őket, és elegük lett abból, hogy állandóan noobozzák őket mert artyznak, kitalálták, hogy artyzni nehéz, mert meg kell vele tanulni, hogy hova kell állni, illetve mozogni kellene lövések után 10m-t.
    Innentől kezdve a társadalom perifériáján kellett tengődniük. Elkezdtek 3assával járkálni, hogy megbosszulják azokat a sértő dolgokat, amelyeket a fejükhöz vágtak a csaták alatt, és a fórumokon.
    (lehetséges, hogy emlékszel A Gyűrűk Urában az orkok is tündék voltak valaha, de testüket, és lelküket megkínozták)
    Tehát visszatérve a témához:
    EmR3, és még néhányan próbálják ezeket az elkóborolt bárányokat/lelkeket a helyes irányba terelgetni. (vagy, hogy visszatérjek a saját gondolatomhoz: Próbálják kinyomni azt a gennyes pattanást.)
    A kezelés a játékosok elkorcsosulásától függően ilyen szinten el is durvulhat.
    Az a baj, hogy ez a sötét érzés (mint a pattanás is ilyenkor) begyullad, és még vehemensebben kezd el dolgozni, de legalább a kör további részében nem tud már senkire lőni.
  • Pongyi
    Szép volt Szakesz:) Megérdemeltél volna egy top gunt, bár gondolom ez nálad csak egy átlagos kör:)
  • zsupeti
    Szerintem akkora retardok,h azt sem tudják, miről is szól ez a játék.
  • davidbog
    Ezek a PAW lövegek nem harckocsiba valók. Borzasztóan rossz a szorásuk. A 8H63-nak például 750 méteren 0,7x0,7 méter, míg a 8,8 cm Kwk43-nak ugyenekkora távolságnál 0,2x0,2 méter. A 10H64-nek még a 8H63-nál is rosszabb. Emiatt inkább vontatható lövegként alkalmazhatóak, minél jobb álcával, hogy közelebb lehessen engedni a célpontot. A L/105-ös kaliberhosszúságú PAW-nál taláb a szóráson akartak javítani, legalábbis szerintem, mert egy HEAT lövedékhez nem kell ekkora kaliberhossz. Mert ezek a PAW lövegek HEAT lőszert használtak. Legalábbis ami átütéseket megadnak azok HEAT lőszerekhez vannak.

Heavy Valiantról kb annyit lehet tudni amennyit bemásoltál.

A Klein Tiger meg csak terv volt. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy valósul meg, ahogy le van írva. Sőt biztosan nem.
  • Greenyke
    Jó, mert én is ennyit láttam...
    --
    Otep: Rám valahogy sosem jött rám ez a késztetés. Érdekes, biztos bennem van a hiba.
  • Trentaro
    kinyirta? kinyirta... a frag az frag... :)
  • patchaou
    Előzménye nyilván van, hiszen jópárezer csatát lefutott már. Kevés olyan ember van aki ennyi idő alatt nem érzett késztetést arra, hogy kilője még a saját artykat is.
  • lexlutor
    ..a kepen annyi van h hosiesen kilott ket artyt a sajat csapatabol. ertelme semmi. de igazan buszkek lehetunk ra. tenyleg sok ilyen infantilis hulye kene meg ebbe a jatekba...
  • Greenyke
    Komolyan kérdeztem. Nem néztem meg komolyabban a képet és nem is olvastam vissza van-e valami előzménye. Csak érdekelt.
  • NPite
    ilyenek csak azt várják, hogy majd mások kigürcölik és megnyerik nekik a csatát
  • toma77
    ELC AMX milyen mostanság? Érte nerf az utóbbi pár hónapba?
    Kacérkodom a visszavételének gondolatával, az AMX-13-90 nekem csalódás, nem igazán szórakoztat.
  • Trentaro
    nincs nagy szintkulonbseg? a t95 az alfoldet se massza meg... :)
  • patchaou
    Flame-et akarsz indítani, vagy valóban gőzöd sincs róla?
    Amúgy EmR3 Gratula! Több ilyen játékos kellene!
  • csoszi87
    Ment a +!
    24 óra múlva lejár a prémem, asszem én is hasonlóképpen fogom megünnepelni.
  • Petiii05
    Üdv. Itt egy videó a mai nap legjobb csatámról amit AMX 13-75-el mentem. Ha tehetitek iratkozzatok is fel a csatornára mert hamarosan mindenapos wotos videók várhatóak !!
  • patchaou
    Az a baj, hogy hiába van meg. 1. Nem kapsz érte semmit. 2. Néhány nap és volt-nincs.
  • Greenyke
    Miért lőtted ki a saját artydat?
  • csoszi87
    Legalább olyan pályára rakott, ahol érdemben is használható.
    Nincsenek nagy szintkülönbségek, amiket meg kell mászni, végig artyfedezék, és közel van az első összecsapási pont.
    Teljesen korrekt!
  • SovereignXY
    FV4202 (angol t10 med) és megvan a MESTER TANKER!!! ÚJRA!
    Kár hogy wot-newsalapján mindössze 660 van belőle. :S
  • zsupeti
    Az ilyen nyomorult férgeket,úgy tudnám homlokon baszni egy izmos gumikalapáccsal szemrebbenés nélkül,h csak na.Más megy előre,teper megtesz mindent a győzelemért,és az ilyen kis nyomoroncok elqrják.
  • stoppos
  • Trentaro
    meghogy lassu a t95...
    elertem a buvos 15km/h-t...
    nemi segitseggel... :)

• Solten
    Hetvegi WOT "jatekosok":

• csoszi87
    Na ki az esélytelenebb?
    Figyeljük meg a piros T34et, és Tigris 2-t. Rájuk még később kitérek.

Ez lett a vége természetesen.

Tehát teljesítmények: A T54E1 alatt senkinek nem sikerült sebzést bevinnie.
    Neki, az St1nek, illetve a Kv4nek is csupán 1-1 sebzést sikerült behúzniuk.
    Itt térnék vissza a Tigris 2-re, illetve a T34-re, akik a csata kezdetén máig megmagyarázhatatlan okból a kezdőkörben lökdösték 1mást majd 1 percig és nem is mentek messzire a bázistól. Ott álltak a bázistól 200 méterre, majdnem ugyanabban a bokorban, és nem mentek oda meglőni a foglalót, hogy esetleg még meg is nyerjük helyettük.
  • EmR3
    lehet én is pihenek kicsit de nem bánom

• stoppos
    Én az esélykiegyenlítésre szavaznék. :)
  • Faboo
    Úgy vélem, hogy tökéletesen megfogalmaztad az igazságot. Az hogy modult vagy legénységet sebzett csak maszlag. A lényeg, hogy minél többet fizess. Ha lenne egy kis gerincük, a modul és legénység sbzést is honorálnák credittel. Igaz akkor az artyk tönkre keresnék magukat :) .
  • TomDantes
    Hogy miért? Szerintem egyszerű. Tegyük fel van egy tank, 100-as sebzéssel. Le ad 10 olyan lövést, ami nem pattan le. Tehát sebezne kereken ezret. Ennyi sebzésre meg járna mondjuk 20 ezer credit.

De a mostani rendszerben, a 10 lövésből, csak 6 lesz ami sebez, így 600 sebzést ad le, és nem 20 ezer, hanem 12 ezret kap.

Ha pedig valakit zavar hogy kevés kreditet kap...vegyen prém acc-ot. meg prém tankot, meg vegyen prém lőszert...bár az is ugyanúgy nullást sebez...a lényeg hogy vegyél valami prém.-et.
  • patchaou
    Egy kis pihenő nem is árt :) 3-4 napja nem wototzok és sokkal jobban érzem magam :)
  • Solten
    Szep volt, bar megfogyatkozott a szamuk, ugy tunik egy-ket idiota meg mindig nevelesre szorul.
  • patchaou
    Azért van mert csak. A játék nem azoknak készült akik néha gondolkodnak is, bár annak idején azért ragadtam le itt, mert hasznos ha használja a fejét is az ember. Mostanra viszont rájöttem, hogy ez a játék legnagyobb buktatója is, ugyanis ez a játékosok 80%-ánál nem működik. Ettől függetlenül ez a 80% simán fizetőképes, viszont annyi értelem nem szorult beléjük hogy feltűnjenek nekik az ekkora szarságok. Úgyhogy nem éri meg foglalkozni vele, egyszerűbb mellébeszélni vagy lenyomni valami maszlagot.
  • Metalmilitiakid
    Valahol volt linkelve, hogy egyesek kiszámolták, hogy bizonyos tankok lánctalpa egy körben akár 18000 (18 ezer) sebzést is elnyelhet. Ha ő oldalról lánctalpnak érzékelte a találatot akkor így jártál :D
  • Ytar

a jól elkapott pillanat .. :)
  • pZoli81
    Az miért van, hogy 50-es páncélú tankba merőlegesen oldalról belelövök 160-as AP-vel, el is találom, de nem sebződik semmit? Elfogadom, hogy így van (bár nem örülök neki), de nem értem, hogy mi célt szolgál ez? Miért tesz jót a játéknak ez a koncepció? Gyakran tapasztalom, hogy sorozatban lövök ilyeneket, amiknek tuti kéne sebeznie, de nincs sebzés és emiatt vesztünk. Persze nyilván van ez fordítva is van úgy, hogy az ellenfélnek van ilyen "pech"-je, de ezzel a randommal egyáltalán nem tudok kalkulálni.
  • Oddball29
    A PAW 600 az gyalogsági nehézfegyver, nem való harckocsiba az alacsony lövedéksebessége miatt.
  • hellokitty92
    A 80mm paw 600 is egy elég kompakt, könnyű ágyúnak tűnik (pz4 tornyába beerőszakolták a pwk 600-t). Szerintem a nagytestvére se lehetett olyan hatalmas. Meglepődnék, ha mondjuk egy hosszú 88-nál több helyet foglalna és mondjuk schmallturm máris oké.:D
  • Metalmilitiakid
    Úgy látom, hogy a Panther kivételesen allergiás mindenféle artyra. Amíg megvolt ált azzal kaptam a legnagyobbakat. Illetve most Hummel ezem és kb semmibe nem lőttem még 500-600 felett, de még lowabb tierbe sem, de most csaptam egy full gázon rohanó panterba 1035-t. Hihetetlenül szerencsétlen az a tank :D