418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    az a baj hogy az ilyen berohanok meghalok stilusu jatekosok cseszik szet a gamet mar kis tier-ben is.

2-3 ilyen ,masik 12-13 embernek teszi tonkre a szorakozasat ,mivel ok vesztenek utana.... no comment
  • SovereignXY
    Arányok! Egyik t5 másik t10. még szép hogy lassabb fog lőni de akkor nézzük a DPM-et és legyen egy is-7:2140 és 1920 a kv-1é.
  • marchizor
    se :D minek szenvedjek most már stock tankban, ha megtehetem, hogy egyből fullosban kezdjek? szoptam régen eleget. mondjuk más 1 éves prémre költi meg ilyenek, én elbaszom free xp-re.

ahelyett, hogy velem gecizel, inkább gyere vissza a HUNSba, emberhiány van. :D
  • Oddball29
    A 2400 átlag efis tier4-es ágyús T14-em, amit a WG fizetett is csíter?
  • Attiska
    De ha növeled a Tier-t, egyre többet kell sebezned, hogy ugyanannyi eff-et kapj. A Kv-1-el lőtt 500 több effet ad, mintha az E-100-al lősz ugyanennyit.
  • Sippie
    "havi ~20k goldot nyerek"
    milyen kényeztetésben részesíted SerB-et azért a 20k-ért?
  • SovereignXY
    LOL

talán nem egy tier limites csíter pérm tankal kéne igazolni magad. Mert a saját tierjében az a genyó egy állat. Ráaáds a t2-3as játékosok jó része éppen hogy elkezdte a játékot és fingja nincs semmiről.
  • Tessellia
    meg legalább lesz miből lengyel zászlókat tenni minden tankodra, batchat után szabadon;)..
  • stoppos
    Van egy baszott lassú tankom, ami világít, mint néger segge a Hoth bolygón... De messzire lát.
  • Szpecnyaz
    Úgyis addig fog számolgatni amíg az nem ön ki hogy csak egy pénzes noob vagy csíter tankokkal :D.
  • SovereignXY
    akkor legyen is-7 :P
  • pointer4
    Na jó, de te nem azért csinálod, hogy jobb legyen a statod, hanem mert béna vagy ha nem OP tankban ülsz :P
  • SovereignXY
    ÖÖÖ... nem ma voltam már szerencsére 4es tankon. Scout meg kéne a halál faszámnak. De pl pz38na, a-20, a kikúrt fos t-28(igaz nem scout) ezeken át kellett menni és tudtam róluk annyit, hogy sebezni semmit nem tudnak kb.
  • marchizor
    amíg az E100 lő 5-öt, addig a KV-1 50-et, amúgy nice try
  • Szpecnyaz
    Hát pont hogy nem, mert az E100 nem tud nála nagyobb célpontot sebezni, meg az össze tiert is növeli.
  • stoppos
    20k? Az szép.
  • SovereignXY
    Gyors számítás az átlag sebzésre a képlet alapján. Kv-1 lő 5öt:
    180*5+(1,5/5+0.2) = 450
    E-100 lő 5öt:
    750*5+(1,5/10+0,2) = 1321.

Durván 3szor annyit tesz bele az effibe az e-100 mint a kv-1.
  • pointer4
    De, a legjobb elrettentő példának :D
  • marchizor
    btw. amióta havi ~20k goldot nyerek, még jó, hogy kihasználom, én többet mostantól stock tankban nem fogok ülni :) free xp-ből kihúzok minden modult. ettől még szarabb kedved lesz? :)
  • pointer4
    De prémmel a jó tankon is hamarabb túl vagy, kevésbé nyomja fel az effed...?
  • Tessellia
    Mert alacsony tierben ott a sok kezdő, de valóban amikor te elkezdtél játszani akkor még te is kezdő voltál, azonban azóta jópárszor az ember lekényszerült talpasztaltabbként alacsony tierbe és tapasztaltabbként sok ott az ingyenfrag és ezzel együtt nől az eff is. T4 lightal meg inkább scoutolj ahelyett, hogy meghalnál az első percben és lám nől az eff.
  • Szpecnyaz
    Na akkor idézgessünk:
    "Zavarnak a lila klános effisek mert úgy tűnik nekik a játék ÉLVEZET!"

Irigy is vagy, meg bunkó. Ha ennyire zavarnak az ilyen játékosok akkor játsszál csak piros csapatban, az való neked.
    Meg kb akárhogy erőlködsz, úgyse fogod tudni megmagyarázni hogy miért lehet pénzen effit venni.
  • atee73
    jaja kis tier-ben nem jon az effi

• marchizor
    te mennyit költöttél goldra? (:
    én megvettem a közepes pre-ordert, +1 typeot, ezen kívül semmit ;) amúgy nem igazán érdekelsz, vergődhetsz itt nekem estig, ahogy szoktad...
  • Sippie
    azért ha értelmesen spottolnál a tier4 lightal akkor a pénz is jönne (meg a csapat is győzne)... mégis milyen csatát akarsz egy T50-el pl? :D
  • stoppos
    Hehe, az E100 talán nem a legjobb példa... Nagyjából semmire nem jó példa az E-100.
  • SovereignXY
    Mert? Azt is vegyük hozzá hogy pl mikor hetzerrel mentem emlékeim szerint simán Kt-kal kellett küzdeni de mintha e-75re is emlékeznék.
    A t4 light tankjaim annyiban kimerültek berohantam és meghaltam mert a fazst fogok szopni a high tieresek közt ráadás annó olt 400 csatám és fingom nem votl mit is hogyan kéne csinálni.
  • Sippie
    "Egy zöld 1200-1300 effis meg egy 2000 effis közt a külömbség a PÉNZ!!! "

ha nem is a prémium miatt, de van benne ráció. Legalábbis akinek jó gépe, és jó netje van, annak azért könnyebb a játék, mint annak aki 10-20 fps-el szenved.
  • SovereignXY
    ÖÖÖÖ pl prémmel egy szar tankon hamarabb túl vagy. Kevésbé húzza le az effed.
    De pl egy e-100 picit könnyebb oszt damaget meg viseli el a találatokat mint egy m3 lee mondjuk.
  • Tessellia
    Pont, hogy alacsony tierben kéne több effednek lennie.
  • SovereignXY
    Minden lilát elítélek. 2: Irígy? Nem. Max azért mert neki talán kevesebbet kell szopnia mint nekem.
  • patchaou
    Hozzátenném, hogy nem értem azokat akik ezt teszik... megnézem Én is az enyémet de inkább mint mutatót, hogy fejlődtem e vagy sem. Szándékosan húzni baromság.
  • Attiska
    Ez is igaz, a kis LOLTraktorral kiosztott 400 sebzés többet számít, mint egy T6-al kiosztott 800.
  • atee73
    Hat nem tudom , nekem inkabb mindig a pirosak szologatnak be , meghal eloszor aztan mindenki noob hogy nem kovettuk , a masodik ,tevedes hogy kis tier be nem jon az effi .... meglepodnel ha tudnad hanyan huzzak kis tierben a statjukat ( innen a forumrol is ) .

Harmadszor meg hagyd mar ezt a fizetos marhasagot ,ha vki fizet premert az az o dolga ,ha te nem az a tied . Milyen lenne mar ha a premesek tele zokognak a forumot azzal hogy " kilott egy nem premes ezmilyenmaaa"

• pointer4
    Meséld már el, az Eff számítási képletbe, mit lehet prémium előfizetéssel manipulálni ?

Average destroyed in the battle:
    Average damage in the battle:
    Average spotted in the battle:
    Average defense points in the battle:
    Average captured points in the battle:
    Average tank lvl:

Jó, tényleg lehet aranyért átugrani tankokat, de az pont hogy rontja az effet, mert magas lesz az tank átlag tierje.
    Vagy ha végig prém ammoval megy, de akkor is tudnia kell játszani a prémium tankjával, mert a lőszer kúúúúúúúúva sokba kerül akkor ám.

Nem tökéletes az eff számítás aláírom, foglalással meg scoutolássasl fel lehet nyomni az egekbe, de azért elég jól mérvadó, hogy mire számíthat az ember kb a játékostól.
    Bár kipróbálhatja az asszonykája is, kajálhat közben, zavarhatja a kutyája, stb stb....
  • SovereignXY
    3as plat top tierben persze. De növel a gold.
    wot-dossián ugye be lehet lőni a tier-t hogy tezsem azt téged 1 és 5 között érdekel a dolog vagy 6-8 stb. Nekem pl 1-5 között vmi 600 effim van még t8-10közt vmi 1500. Namost ha kihagyod a t1-5 tankokat mert átugrod akkor máris több lesz az effed hiszen az átlagolásba az a 600 nem számít be.
  • Attiska
    Őké, rosszul emlékeztem, akkor csak régen számított bele az XP. Akkoez az XP-s részt visszavonom, de a magas győzelmi arányt egyedül randomban nem lehet hozni szerintem.

A CW meccsek hogy vannak, ugyanúgy training room-ban mennek, mint pl. az ESL? Tehát beleszáítanak az eff-be, vagy sem?
  • patchaou
    Az effit kis OP tankokkal is lehet húzni elég rendesen, prémium nélkül is. Igaz jól kell használni őket, akármilyen nyomoronc hiába is erőlködik.
  • stoppos
    Nem számít bele az xp, pont emiatt.

(frags/#battles)x(350-(tier x 20)) + ((damage done/#battles)x(0,2+(1,5/tier))) + (200 x spotted/#battles) + ((capture % + Defence %) x 150 / #battles)
  • ladista
    Efficiency képlet (több játékos értékelő mod ill. weboldal is ezt használja):

Eff =
    AvgKill *(350-Lvl*20) +
    AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) +
    AvgSpot*200 +
    AvgDef*150 +
    AvgCap*150

Ahol az "Lvl" a csatákban használt tankok átlag tier szintje

(forrás: ph fórum)