418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Hát nem tudom... Ugyanúgy megy a WoT 60 fps-el, mint 30-al. De lehet, hogy vak vagyok, és nem látom a különbséget. De persze a 25 és a 30 között már érzékelhető a dolog.
  • Sippie
    erre azt szokták mondani az okosok (akik nem tudják megmagyarázni:D), hogy próbálj ki egy 60 fps-es, és egy 30 fps-es játékot, és látni fogod a különbséget.
  • ratgab
    Akkor én az átlag 130-140-es pingemmel (Usa szerver) és a 4500 meccs alatt összegyűlt 1050 effemmel európai szerveren már 2000 effes játékos lennék? :-)
  • Attiska
    Nem sokat fps-eztem, ezért kérdem, hogy minek oda 60 kéő/mp, amikor az emberi szem a 30 felett nem tesz különbséget, folyamatosnak látja?
  • stoppos
    Tessék szépen rendet tartani a személyiségeid között, különben jön a szuri megint.
  • Szpecnyaz
    Egyébként ja, bétában tényleg durvább volt a lagg. Főleg amikor az okosok kivitték amcsiba a szervereket.
  • patchaou
    Tartsd őket kordában :)
    Amúgy szerintem itt annyira nem fontos a képfrissítés mint egy fps játékban, ahol 60 alatt nem is érdemes nekiállni. Itt azért simán ellehet játszogatni 25+al.
  • lammaer
    Sosem szoktam az effit előrángatni amikor itt a fórumon beszélgetünk.

Az biztos hogy bétában nagyon sokáig nyomtuk 200as pinggel. Max akkor azért nem jött ki a nagy különbség, mert mindenki annyival nyomta. :)
  • Sippie
    Regisztráció időpontja: 2012. 11. 06.

téged se sűrűn láttalak még ideírni, na te biztos Lammaer álrege vagy :D
  • lammaer
    Fellázadtak az álregeim....
  • Vagtazo
    Sziasztok

Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok az account megadására.
    Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?

Előre is köszi a választ.
  • Sippie
    Ennyi... és ezt nem 600 effis játékosok mondják, úgyhogy Lammaer most nincs igazad.
  • patchaou
    150k játékosnál 100 fölötti pingnél inkább kikapcsolom a játékot, mert nem tudok úgy játszani. Amikor csak a bekapott találat után veszem észre a fal mögül kiugrott medet az is a pingek közti különbség miatt van. Bivaly géppel pedig amivel meleg helyzetben nem esne 20 fps alá a cucc biztosan másképpen muzsikálnék.
  • Szpecnyaz
    Azért szépen összegyűlt a Lammaer és csatlósai +alregek társaság.
  • Sippie
    még mindig senki nem beszélt 600 és 700 effiről. 1200 és 2000 közöttiről volt szó.
  • Sippie
    baromság. alapesetben 30-40 körül van a pingem, amikor bent felejtem a torrentet, és felkúszik 200-300-ra egyből észreveszem, hogy valami gáz van, anélkül hogy a számlálót figyelném. Száguldó célpontnál pláne nem mind1, hova és mikor kell lőni. Az sem mind1, hogy ki mikor spottolja a másikat. Hoztam már fel példának Szakeszt, újból elmondom hogy városi pályán csak azután spottoltam hogy rámlőtt, és visszatolatott a ház mögé, szóval rálőni sem tudtam, pedig én voltam aki várta hogy kijöjjön. Úgyhogy nincs igazad, és pont.
    FPS-em mines CW-n nekem is esett le 10 környékére amikor egy helyen volt 20+ tank, nem is tudtam eltalálni senkit, annak ellenére hogy randomban általában megvan a 30, én kérek elnézést hogy játszani merészelek a játékkal :P
  • endrodiz
    Azért ez így nem biztos, hogy igaz, vagy valamit nem tudok, amit te igen...
    Én mondjuk bétában nem játszottam, de most ha 100 fölé megy a pingem, akkor elég nehéz közelharcot vívni valakivel. Anno a BF2-ben viszont vígan elvoltam akár 200-as pingig is, nem volt annyira zavaró. Tény, hogy ott is hátrány volt egy 20-ashoz képest, de játszható volt...
  • lammaer
    Aha, a KV1-en lévő 85 mm F-30 lehetett az...
  • Tessellia
    120mm átütés, 160dmg volt neki ha jól emlékszek
  • lammaer
    +1, erre gondoltam én is.

Hagyjuk már a pinget meg az FPSt amikor arról beszélünk ki milyen jó....
  • stoppos
    Megnéztem az effemet tierenként. A statisztikai hibahatáron belül van mindegyik...
  • Diliflepni
    Jó, de a játék intelligencia hiányát nem pótolja az FPS és a jó ping. Lehet 25-30 fpsel is jól játszani még. Bár senki ne magyarázza meg nekem, hogy 720 effi 16k csata és szar a gépe. Mert az vagy hülye vagy önsanyargató, hogy úgy játszik.
  • lammaer
    Hmmm... ezért volt gyanús... magas penre és magas damagera emlékeztem, de most csak a magas pent találtam már meg. Szóval ő is kaptaa KV nerfet.
  • lammaer
    Ő pont meg tudott élni még Tier7ben is, lőttem át vele tigrincset gondolkodás nélkül. Konkrétan akkor húztam a T28-at, amikor wipe után élesbe ment a játék :)
  • SovereignXY
    Ó! Amúgy nagyon jól szórakoztam köszönöm minden kedves résztvevőnek!
  • lammaer
    Itt attól van másként, hogy még a 200as ping sincs hatással a játékmenetre. Ezt bétánál elég jól kitanultuk, amikor az egész EU lakosság igy játszott, mert a szerverparkot átvitték amerikába.

Szóval pont FPSekkel összehasonlítani nagy hiba a WOTot, meglepően pingbarát játék.

Aki meg 10fps-el játszik, hadd nem minősítsem... igazad van, játszhatatlan, de annak az embernek az agyával is baj van, szóval ő lehet siemka amúgy is.
    Legviccesebb amikor legyőztem egy magasabb tierű tankot, és beírja nekem hogy noob vagyok mert neki magas a pingje...
  • SovereignXY
    Most lehet okés. Annó mikor nem volt +-2 hát kurvára nem votl az.
  • Tessellia
    Régen meg még elég durva alfája is volt a 85mm-es ágyúval.
  • lammaer
    Az viszont tény, a kezdő T4es lightekkel elég szemét módon bánik a WG... azokat nem kéne feldobni a nagyok közé, naponta nagyon sok ilyen emberrel találkozom, menne a rendes mediumok felé, azt kamillázik hogy mit keres Tier8-9ben... nem az ő hibája hogy nem tud mit kezdeni vele, most tanulja a játékot, lőni akar, nem szalonnát sütni a bozótban.
  • SovereignXY
    REPORT!

• Sippie
    Ez egyáltalán nem butaság, de 1200 effiről volt szó, nem 600-ról. MMO-ról beszélünk, alacsony fps-el, és fos nettel senki soha nem lesz 2000 effis játékos. Ha egy CS-ben nem mind1, hogy 10-es, vagy 100-as pinggel játszol (a lossról nem is beszélve) itt mitől lenne másként?
  • lammaer
    "De pl pz38na, a-20, a kikúrt fos t-28"

T-28ról tessék csak leszállni, azon 110 pen van Tier4ben :)
    Elég sokmnident át lehet lőni vele gondolkodás nélkül - nem véletlenül volt sztár a junior company ligában (igaz, jó régen mentem arrafelé)
  • SovereignXY
    ÖÖÖÖ... GIVE A FUCKING SHIT a többi játékosra. Én szórakozni vágyom. T4el t9ben nem szórakoztató. ráadás nem én döntöttem úgy hogy scout leszek. Én úgy döntöttem kell egy t-54 amihez az út a-20on átr vezet. Innen mondják meg a WG-nek hogy legyen egy külön scout ág és ne rakja be a t4et feltélen scoutnak. T-50 az direkt scout. Az a-20 ne legyen. Ennyi.
  • SovereignXY
    Peeersze! miért mit gondoltál? :P
  • Greenscape
    Sovereign. Ha az ostobasagot lehetne merni te lennel a mertekegysege. De nem ugy mint az utnak a meter hanem mint a homersekletnek az abszolut nulla fok. Hogy annal mar nincsen lejjebb.
  • marchizor
    :D:D
  • lammaer
    Ez elég nagy butaság... akkor mostmár a 800 effisekre úgy tekintsek, mint akik mobilnettel tolják commodore 64-ről és azért rosszak?

A 600asoknak meg nem telik monitorra, ezért ők anélkül nyomják... :)
  • pointer4
    Nem nyernétek velem sokat :P
  • pointer4
    Hogy Hofi szavaival éljek, marchizor szájából egyenesen:
    "Szopok, nyalok, gombot varrok" :D
  • marchizor
    ja igen, ha meglátják rajtam a pl zászlót, nem vesznek annyira komolyan :D kell rá :D