418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• marchizor
    Serene Coaston legutóbbi 14 csatámból 13-at nyertem
    Ha ott láttok meddel, ne féljetek, hosszú lesz a csata, de winnel fog végződni /igen, ekkora faszom van/
    Izgalmasabb Batchates replayeimet, ha van rá igény és látom h sokan szedik, feltöltögetem, itt a legutóbbi:

Végén a 2 med és az S-51 nagyon megszívatva, 15mp-vel a vége előtt szedtem ki az utolsót.
  • datango
    én ezeket az ágyúcsöveket nem értem.
    van nekem egy VI -tankom.
    van hozzá egy pár löveg, kifejlesztettem a VIII as csövet hozzá, és azzal kevesebbet sebzek mint amivel alapból felvolt szerelve ? wtf? pedig ez "VIII" kategória...
  • Ytar
    pont ezt mondom .. akkor kapjon medált a counterért, ha az ellen artyja NINCS spottolva, szal tényleg a tracer alapján vadászta le ..
    mondjuk én nem darabszámhoz kötném, hanem simán +2000 kredit (vagy ez legyen tier függő) / arty. így talán nem is szaporodnának el emiatt.
  • foxbat88fx
    minek kell spotolni ahhoz az artyt?
  • patchaou
    Még több arty lenne. A megoldás marha egyszerű lenne. Akit zavarnak az artyyk az NE JÁTSZON VELÜK!
  • Ytar
    "nyírj ki 3 artyt egy artyval" + miközben nem spottolja őket senki .. tényleg jó ötlet, fel kéne dobni hivatalos fórumon is.
    hajrá, ötletgazda.
  • foxbat88fx
    vagy tehetnének be pl. egy Counter arty medált.... nyírj ki 3 artyt egy artyval és ez érjen mondjuk 10.000 extra creditet.... ez talán kicsit arra ösztönözné az artykat hogy ha már betesz 5-5 artyt a csapatokba akkor counterezzenek és ne csak a tankokat szopassák
  • Commandier
    Úgy látom csökken itt a löveg "látószöge" is kicsit, az hátha segít valamit. Bár az lenne a legjobb, ha max 2 arty/csata lenne ez a nerf... Néha én is artyzok, de a tököm ki van vele, hogy artyval lövök egyet, és nem érkezek el se mozdulni, mert ha csak körbe lőnek 3-an, már a terület sebzés is kinyír. Nem jó ez a sok arty senkinek se...
  • 505thZajcev[PT]
    Eladni az artyt? Oke.
  • foxbat88fx
    komoly arty nerf alatt annyit kell érteni, hogy könnyebb lesz őket kilőni mert kevesebb hp-jük lesz.... de ezt leszámítva még mindig ráfogok verni 1000ket a tier 10es taknkokra az S-51esemmel
  • Commandier
    Üdv! Rég játszottam már, de most olvasom, hogy komoly arty nerf jön. Lehet újra meg kellene próbálni.
  • 505thZajcev[PT]
    Tegnapi Radley-Walter-es korom T62A-val :)
    http://mwreplays.com/replay/CHYMF3CRX9HC/
  • Ok5
    11,5 | 5,7 | 3,9 +álcaháló camo érték milyennek számít?
  • TOMSILENT
    Idillien szép ez a garázs mód!
  • ratgab
    Óriási fail volt részemről, hogy annó mikor csak kipróbálom címszóval elkezdtem tankozni nem néztem, hogy milyen szerverre regelek.

Így meg már 4000+ csata után és 400 óra játék után nem lenne kedvem újra kezdeni eu szerveren csak azért, hogy értelmes pingem legyen (fps-em azért 25 alá nemigen megy az is csak max 1-2 másodpercre bizonyos pályák bizonyos részein.)
  • Kubukli
    Vajon a WG bevételei nem engedhetik meg egy kulturált, stílusos munkakörnyezet kialakítását?
    Nem kéne elmenni a Jobs-féle Apple központ szintjéig, hiszen volumenek sem összehasonlíthatóak, de azért ez a GMK/Kft feeling nem az igazi.
  • Master91
  • stoppos
    Vicces, de a bf3 simán fut. A wot az viszont küzd néha.
  • Sippie
    Gondolom vannak olyanok akik mégis játszanak így, mert szeretik a tankokat, sok alternatíva meg nem nagyon van (még sztem singlebe se).
  • patchaou
    Én meg inkább nem játszanék. Ez az egy dolog tartott eddig vissza BF3-tól is :)
  • Sippie
    én inkább azt mondom, ha nekem kéne folyton 15 fps-el, vagy +100 pinggel tolnom, akkor szvsz lenne vagy -400 effim. Bár csak egy ilyen emlékezetes csatám volt, de ott nem zavartam sok vizet, bateket el se tudtam találni, akadt, lövés gombra se reagált néha, mire újra megnyomtam már máshova lőttem stb. Borzalom volt.
  • McLarenpowa
    bazz most olvasom, hogy a 0.8.0-val kivették a Boelter medált???
  • TomDantes
    Úgy hogy már nincs böllér medál, más medálok vannak helyette ha nem tévedek
  • Sunsetjoy
    Igen, azt használtam, amíg játszottam vele. De ott a nuku lag kicsit erős kifejezés mobilnettel :)
  • McLarenpowa
    Most szedtem ki 7db T4+ os tankot T49-el, de nem adott Boeltert? Hogy lehet ez?
  • Renegade
    effi flém :-)

nekem 2011 aug-szept környékén volt utoljára prémem azóta nőt vagy 400-at az effim, ez MAGIC! :-)
  • Plata
    STO-hoz annyit hogy eu2 proxyt kell használni és nuku lag.
  • Sunsetjoy
    Az első fps a frame/sec-re, a hsz végi pedig firstpersonshooter :) Kicsit zavaró.

Abban nincs hibám, 40-55 szokott lenni. Sose izgatott, hogy csúcsszuper legyen a kép, a futása legyen szép...CoD2-ben én is Dx7-ben nyomtam eleinte.
  • patchaou
    Ezek szerint el vagyok kényeztetve a 40-70 közötti pinngel (bár az fps-em kaki). Ha ők tudnak 150-es átlaggal játszani, ahhoz csak gratulálni tudok.
  • Sunsetjoy
    Ja, én is pl. 95 alatti ms pingnél alacsonyabban nem játszottam még a saját gépen. Általában 120-140 között szokott lenni, de már megszoktam, hogy mennyire kell elécélozni. Még a t-50-2 esetében is tudni nagyjából hogy mennyire kell elélőni.
    Meg lehet tanulni, na.
    (pl. STO-nál is, ami amcsi szerveren van, eu proxyval jó volt a 150-200ms is)

Az fps-nél az a gáz, ha megjelenítés közben mikrolaggol, pl. amikor forgatod a nézetet, vagy a snipernézetben ki-be zoomolsz, stb.

Az FPS-nél (gyors mozgások) pont ez a hátráltató tényező.
  • Attiska
    Erre mondta azt Magyi, hogy:

"jó tankos roszz körülmények közt mutatkozik meg mit is tud aki szuper gépen nyomja az túl kényelmes.. a háború nem a kényelemről szól..."
  • patchaou
    Azt Én sem, nyilván nem 5-600-al lenne több az effim, de emlékszem pár csatára amikor életmentő lett volna adott szituban plusz 10-15 fps vagy 30-40-el kisebb ping.
    Viszont abban az esetben ha valaki 15 átlag fps-el játszik (hallottam már ilyenről), akkor ez okozhatja a nagyon szar mutatókat (bár aki így képes játszani az szvsz 120 fps-el és 10 pinngel sem tudna mit kezdeni.)
  • Attiska
    A kockánál tényleg látszik. De szerintem a 60 helyére nyugodtan tehettek volna 40 fps-t, ugyanolyan lenne, mint a 60. De az igaz, hogy ha minél nagyobb az fps, annál inkább van hová esnie nagy megterhelés esetén úgy, hogy továbbra is folyamatos maradjon.
  • lammaer
    Bingó, itt a helyes válasz :)

A 24-30 feletti FPS azért szükséges, mert a zsúfoltabb helyzetekben bekövetkező FPs csökkenés sem viheti a sebességet 24 alá.

Ugyanabban a szituban a 30 és a 60 között nincs különbség, mindkettő folyamatos. Hacsak valakinek nincs cyberszeme esetleg nem tanult vmi tibeti jóginál CHI belső időben harcolni.
  • lammaer
    Ezt a Wlanseraf nevű álregem mondta annó...

Ezt meg az eagle nevű álregem

Ezt a crossy accountommal írtam :)

És egyszer véletlenül írtam a sajátomról is :)

Node, eleget magyarázkodtam, nyilván a kisebb ping az jobb, ezt nem vitatom, de szignifikáns effi különbséget ennek a nyakába varrni - ezt nem írom alá :)
  • Sippie
    én inkább azért örülnék a 60-nak, mert arról kisebb az esély hogy 30 alá essen, mint 30-ról :D
    Amúgy itt van különbség a 30 és 60 között a négyzet forgásánál azért észrevehető.
  • Sippie
    ha komolyan kérdezed, akkor nem. De 1050-nél valószínűleg jobb lenne.
    ha meg csak kötekedésből, akkor teljesen fölösleges szarkazmus, ki lett tárgyalva hogy van különbség a pingek és fps-ek között.
  • patchaou
    Megmagyarázni Én sem tudom, de érezhető a különbség :)
  • Sippie
    ha azt nézed hogy egy mozifilm 24-el megy, akkor azért a 25+ eléggé elfogadhatónak mondható. Ha 10-re esik le, az már nem kellemes, a ping is 100-asnak felel meg, mozgó célpontra lőni meg halál, és ehhez nem kell hogy folyamatosan 10 fps-es legyen, elég csak pár szarabb pályán sok tank egy helyen, és máris a fix30-ból lesz 15.
  • patchaou
    Folyamatosnak látod az igaz, de nem az a lényeg. 60 fölött már lényegesen gyorsabban történnek a dolgok.