418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #198467 Csak lövés után zoomolok ki, hogy lássam mi történik körülöttem. -
zsupeti #198466 Más.Tegnap egyedül mentem random csatába,és az elején láttam,h odaát egy PTS/RDR batchat platoont.Már akkor azt mondtam,h 15:0 oda.
De a két srác belefutott a mi támadóékünkben és másodpercek alatt elolvadtak.Valószínű,h leálltak f2f harcolni és rövidebbet húzták.
ennyi
ettől függetlenül minden jó játékos előtt kalapot emelek. -
marchizor #198465 Amúgy ha senki nem megy sehova, akkor is simán nyerünk, mivel ránk jöttek volna idővel. Mondtam nekik, h ne támadjanak, de mégis támadtak, az nem az én hibám, h türelmetlenek. -
besti #198464 Nem láttam a replay-t, így lehet nem releváns amit írok, de papír medként nem mehet az E100, IS7 és társai ellen csiki-csukizni - akkor kb. 20 sec. alatt vége. A medek egyik szerepe nem ez lehet, amit csinált? -
marchizor #198463 Serene Coaston nem buli Batchattel előrerohanni és meghalni. Minden átlő, minden téged akar. Minél tovább maradsz battel életben, annál nagyobb az esély a winre, mivel ez a tank tökéletes arra, hogy spotoljon az artyknak, illetve, hogy az árván maradt tankokat kivégezze. -
SovereignXY #198462 Bah. Szóval ez a titka a liláknak? Frag lopók. tudtam én hogy van titok. :P -
stoppos #198461 Nem, a pinára. De, hogy jön ez most ide? :) -
zsupeti #198460 :) valahol ezt írtam? -
TiborTamas #198459 A FA testápolóra gondolsz? :) -
Es akkor ez most szarnak szamit? -
Amarth99 #198457 Szia marchizor!
Azt kérdezném tőled, hogy mi az oka annak, hogy célzás után külső nézetből lősz végül? Láttam már ezt több magas effes játékosnál is. ez csupán véletlen vagy valami kézzel fogható oka is van?
Köszi!
-
zsupeti #198456 Szép volt. 
Okosan és taktikusan játszottál!Ez legfőképpen az S51 kicselezésén látszott.
Amúgy érzésem szerint a random nem veletek volt,hisz kismillió nullás lövésed volt. :)
De ne vedd sértésnek,az ilyen magas szintű játékosokra jellemző,h megvárod a csata végét és vérengzést csinálsz a low hp-s tankok között.Persze valakinek ezt is meg kell csinálni,és ha lehet akkor inkább ti mint az akkor előbújó 600 effes játékos próbálja meg ugyanezt csinálni.
Mikor 3an toltuk platoonba a haverokkal és elmentünk 1 oldalt bevédeni/támadni,többször észrevettük,h a full lila effes pro játékos a csata végéig szinte a bázisról el nem mozdult.Majd mikor kellett elindult és szinte mindenkit 1 hitelt és a végén elment az artykért.
Végelszámolásnál meg kapott 1 rakat medált meg xp-t.Mondhatni h rizikómentesen elvégezte a dolgát. :)
-
SovereignXY #198455 ÁHHH! Az üres vodkás üveggal csapják nyakon :P -
köszönöm. -
stoppos #198453 Esetleg gyógycsomagnak, ha Igor elalszik a volánnál. DÁÁÁNG... -
SovereignXY #198452 A másik lehetőség hogy a cigányok ezzel mentek fát lopni és mivel csomagtartó nincs a tankban... :D -
SovereignXY #198451 ÖÖÖ... igen. De arra hazsnálják (ha jól emlékszem) amit írtam :) -
SovereignXY #198450 kwk 88cm L56. -
lexlutor #198449 konkretan ugy hivjak h farönk. -
bigmano #198448 Oké köszi. -
SovereignXY #198447 ez van type-on t-54, is-8on is. és ha jól tudom lánc tud bele kapaszkodni ha neadj isten vhol leakad. mint a sivatagban is ha a kerek csak kaparja a homokot alá egy deszkát és kimegy onnnan ahol elakdat. -
VK 3601 (H) ez a tankom, melyik cső a legerősebb rá? -
bigmano #198445 Helló egy kérdés ami engem nagyon érdekelne,a képen látható "valami"
rendelkezik funkcióval is vagy csak csicsa?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Droughert #198444 bocs...
-
SovereignXY #198443 Hát én csak azt tudom hogy anno mikor egyik imserősömmel artyztunk ő Gay Wagon én S-51. Ki volt a fazsa hogy éppen hogy csak mellé megy a lövése és már nem lesz semmi baja az ellenek. Én ha csak mellé is lőttem kapott egy nagy pofont. Itt a külömbség 3.6 gaywagon és 6.5 s-51.
3 méter az külömbség. 1 fél... -
Vagtazo #198442 Sziasztok
Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok az account megadására.
Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?
Előre is köszi a választ.
Erre valaki tudja választ?
-
stoppos #198441 Ezt csak a szóráskép ismeretében lehetne megmondani, hogy sok-e, vagy kevés. -
SovereignXY #198440 LOL: Nagyon kemény spalsh nerf lesz. S-51 203mm-se 6.54ről 6.07re. LÓÓÓÓFASZ. -
csoszi87 #198439 Köszönöm a gyors választ.
-
marchizor #198438 1: 10+ ember nem árt
2: van, a 750 goldhoz fejenként asszem csak 2-t kell nyerni
3: kb. semennyit, heti 1x gyakoroltok, + vasárnap a csaták előtt gyakorló, taktika kidolgozása
4: 50 100, 13 90, T32, IS-3, Lorrainearty, GWPanther, T1, VK28, T50-2 stb.
a lényeg h elsőre nem fog minden menni, induljatok el minél több versenyen, tanuljatok a vereségekből. egy embernek legyen több tankja, nálunk pl minden egyes tagnak van 4-5 használható tankja minimum -
csoszi87 #198437 Üdv!
Lenne 1-2 kérdésem az ESL bajnokságokkal kapcsolatban:
1: Kb hány fős csapatot kell összeszedni? (gondolom van tartalék is)
2: 1 átlagos, 1200as effel rendelkező csapatnak van-e esélye kisebb díjak elcsípésére? Mennyit lehet lehet keresni?
3: Mennyi időt kell erre szánni naponta?
4: Melyek a legtöbbet használt tankok a bajnokságokon?
Már régóta gondolkozok 1 klános csapat létrehozásán, csak közbejön valami mindig, de februárra összehozom valahogy.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
6. érzék hanggal is jelez:
-
Pongyi #198435 Hali. T71-el minden csatában kifognak gyújtani? Csak kérdezem.... Vkinek van kedve szakaszozni? -
Ytar #198434 miről maradtam le? .. most nem szólt lammaer hogy jöjjek .. -
Tessellia #198433 Rilíz.
Azt nem is tudtam, hogy a splash hatókörét is csökkentik. -
Szpecnyaz #198432 Nem a farkad hosszú hanem sok csak pénzed van
. Hát nem olvastad a topikot délután? :D.
-
TomDantes #198431 Azért az nem mindennapi látvány, hogy jön egy 12%-os KV-1s, és kilövi a mi 100%-os KV-1S-ünket, minden megerőltetés nélkül. Jó hát a miénket egy zöldség vagy talán egy hintaló irányította... -
Tessellia #198430 Rossz. -
zsupeti #198429 Pontosan melyik tankról van szó?
-
Az alfa sebzés nem minden, penetrációs érték, pontosság, célzási idő, töltés idő is fontos.
Mi ez a tank? ARL?