418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez szép és jó. Lenne, ha a launcher nem akarná újra lehúzni a torrenttel. -
Hagyd a picsába a random csatákat 10-es tankokkal. -
a T110E5-ot mar kifejlesztettem es mentem is vele parat, de eladtam es lecsereltem az IS-7-re, az baratsagosabbnak tunik, meg van egy T110E4-em.
csak egyszeruen balfasz vagyok a nagy tankokkal...
most gondolkozok, hogy eladom a batchat-emet mert egyszeruen nem tudok vele normalisan jatszni...
ha valaki a stat-ombol tud kontstruktiv kritikaval szolgalni, azt megkoszonnem...
ja, a jatekban is ez a nevem, Trentaro
en
-
szvsz, úgy állítsd össze a képességeket, hogy az amcsi tier10 mednek megfelelő legyen. Feltézelem húzod azt az ágat (ha már volt legénységed a medbe) előbb utóbb kihúzod a patton3-at, akkor pedig a legjobb lesz az SP a legénységének a húzására is a pénzfarmolás mellett. Én a T110 legénységét T34-ben húzom, büntetés nélkül, nem is kellett T34-es legénységnek képezni. -
kezdem kitapasztalni a superporszinget...
ha az emberek csinaljak a dolgukat, akkor jo...
ellenben ha lemmingvonat van vagy mindenki rohangal ossze-vissza, akkor nem jo....
mondjuk ezek a tobbi tankjaimra is vonatkoznak... :)
-
Attiska #198741 De jó lesz holnaptól ismét összevadászni a megszokott mod-okat...
-
toma77 #198740 Csigával őrjárat? szép
-
stoppos #198739 Király kör.
A parancsnoknak jobb lett volna elsőnek a hatodik érzék. Márcsak azért is, hogy kipróbáld. Sokszor életet ment az a perk. -
nem tudom, hogy nektek hala (persze, hogy nektek hala), de a szuperporszin, mukodik... :)
ez lett a joszag masodik kore, sokat persze nem csinaltam, de azt a keveset ezek szerint jol... :)
-
Az egyik pontnál kredit helyett xp-t írtam, de a lényegen nem változtat :)
-
Párszor már ki lett tárgyalva. Ha nem sebez a lövésed: 1. kevesebb xp-t kapsz, vagyis vegyél goldot. 2. kevesebb xp-t kapsz, vegyél goldot. 3. 1+2= vegyél goldot. -
Szpecnyaz #198735 Egyszerű a dolog. Ha túl jó vagy egy tankkal akkor a WG rád állítot munkatársa automatikusan nerfeli az accountod, vagy egyéb módon nyúl bele a játékodba. De esetleg a prémium account aktiválása is kiválthatja a dolgot bizonyos elméletek szerint. -
sracok, koszi!
renelem a tippjeiteknek hala ha szembekerulunk egymassal, ugy megyek at rajtatok mint liban a fos... :)
na jo, vicceltem, tenyleg koszi az utmutatasert. :)
zoli -
carp3tm0nster #198733 valaki megfejtette már a 0 dmg-es penetration-ök hogyan és miértjét?
olyan szinten illogikus, hogy nincs rá szó -
Commandier #198732 Valamennyi százalék elvész. De ettől csak jobban járhatsz. Vagy mindenkinek javítás, vagy elitalakulat első helyen (nekem javítás van). Második helyre meg SP ben nem árt az offroad a vezetőnek. Sokat dob a mozgásán. Ez vízben úgy megy, hogy szinte elvinné a sodrás, ha lenne... -
Toweliee #198731 Ha ingyen csinálod akkor 80% marad, ha fizetsz 20k kreditet akkor 90% marad, 200 aranyért meg marad a 100%. Érdemes kihasználni legalább a 90%-ot vagy ha akciós akkor 100 aranyért is lehet változtatni (de kiírja, elrontani véletlen nem lehet mert max nem okézod le). Ebben nem én vagyok a legtapasztaltabb mert én is állandóan kérdezek, de olvasd el a FAQ-ot + itt és itt elégséges infót találsz. A lényeg: javítás mindegyiknek, ebben mindenki megegyezik. És talán még a 6. érzék is elfogadott, bár arra már olvastam véleményt, hogy felesleges. -
Kubukli #198730 Két sötétpiros görény GayWagonPanther-ban: 166 HP sebzés összesen.
Priceless! -
meg sosem mertem mert felek, hogy elveszik amit mar megzereztem.
ez egy uj tankom, a 2 skill-eseket raktam bele amik mindenfajta vegyes tankokbol jottek.
ha lecserelem a skill-t, a szazalek megmarad?
mert eddig eleg linearisan jatszottam, a kisebb azonos tanku legenyseg lett fejlesztve a kovetkezo szintu azonos tankba.
minden tippet szivesen veszek, es ha magyart lovok ki, elmorzsolok egy konnycseppet is!
en -
Toweliee #198728 Köszi Solten!
Trentaro, variáld át a skilleket a legénységen mert ez így totál nem jó. -
na...
megvettem a T26E4 SuperPershing-et es belepakoltam par ossze-vissza legenyseget.
ez volt az elso korom, ha igy marad... akkor marad... :)
-
Oddball29 #198726 Persze ez nettó. -
Kosz, ment a plusz. -
Oddball29 #198724 Nettó 30-40k ha beletanulsz és van rendes crew-od. -
stoppos #198723 Igazából mindegyik nyolcas prémtank gyártási hibás, csak jól hozzák a pénzt. :) -
toma77 #198722 Ha volt már, bocs.
http://worldoftanks.eu/news/5632-Chinese-Tank-Showdown/ -
MrGringo #198721 Árban mondjuk még tier 8ban nagyon jó a szuper persing is, az mennyiket hozhat vajon? Hallottam hogy nem valami villám és shootolni sem fogom vele az maust de pénzt lehet jól hozza!
Most meg ez felé hajlok. Néztem videót az amerikai T34-es prém tankról és olyan lassú hogy mire oda érek vele vala hová, már jöhetek is vissza bakker mert vége az akciónak
Annyi hogy jó nagyot tud lőni!
-
Commandier #198720 Nekem az van. Csak ajánlani tudom.
-
Nem olyan jó az. A célkereszt szűkülése halál gáz. Majdnem arty szint. Páncélja nuku a tornyát kivéve így a tier5 artyk is 1000-et vernek bele ha testet találnak. tier10 csatába simán berakja, mondjuk az átütése jó hogy ott is használható legyen, de ha én vennék prémet, tuti nem azt venném. Ki kéne próbálnod tesztszerveren őket, hogy lássad melyik tetszik. -
toma77 #198718 ...pontosabban, ha én vagyok az egyik.
-
ha velem vannak :D -
toma77 #198716 ...nincs is annál szebb
-
tier1-tier2 meccsen gondoltam, ott azért még nincs sok arty :) De érdekes látni hogy televan 0k csatásokkal, aztán van 3 20k-s egy oldalt. Köszi :D -
toma77 #198714 Annyi pénzért nincs. -
a t26E4 ugy szimpinek tunik, van farmolosabb? -
Toweliee #198712 Dicker Max, ha többet szánsz rá akkor bármelyik T8 megfelel. -
halik
kell nekem egy premium tank, csak a penzgyujtes a cel, tippek? -
endrodiz #198710 Xéén imádtam. Azzal a T-34-el jöttem rá, hogy a KV 1az1-be kinyírható... De jó is volt az. Addig meg rettegtem a KV-któl. Onnantól meg vadásztam a magányos kávézókra... :D -
MrGringo #198709 Jaja
Az amerikai prémium T34-re gondoltam csak rosszat írtam
-
Toweliee #198708 8.3 eu full kliens -
T34 az amerikai heavy. T-34 orosz med. Nyilvan az utobbira gondoltal.
"Még mindíg az a legjobb úgy látom"
lol