418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    40-65k profit, bekapott sebzéstől és elpuffogtatott lövedéktől, sebzési (nem találatit írok, nehogy belekössenek a nagy 0 dmg huszárok :D) aránytól függően.
  • kingofn00b
    Ha húzod a tankot, amúgy sem lesz bekapcsolva a képzés, így ez nem igazán hátrány, vagy korlátozás.
  • xPopix
    Nem az a lényeg mint az End of the Year versenynél,hogy 1 csatában kell minnél több xp-t összegyűjteni?
  • Skyline0021
    mennyit ad a T34 prémmel 2k sebzés kiosztása esetén kb?
  • patchaou
    Vagyis akik alapból tömik a goldot free váltásra nagy előnyt élveznek :)
  • xPopix
    Pontosan ugyebár 17 új kínai tank jön be, és elkezdel velük járkálni ha Pl a tier III-as medium tankkal az tudsz menni egy 1900 as kört és azzal benne vagy az első 100-ban akk majd eredményhírdetésnél kapni fogsz 1000 aranyat, és ez minden kínai tanknál megjátszható!
  • csoszi87
    Szerintem az Sp az új Kv5 a statisztikáit tekintve.
    Erős front, nagy weak pontokkal.
    Ágyú statjai nagyjából megegyeznek.
    Sebessége szinte ugyan az.
    Oldalról könnyen gyújtható.
  • patchaou
    Leírtam a lényeget :) Nem szabad, hogy bekapcsolva legyen a legénység képzés. Vagyis gyűljön csak az xp a tankokon, hátha csak azért vesz majd goldot a jó nép hogy átvátsa, ha már ott van.
  • kingofn00b
    Jáccál a kínaiakkal minél többet.
  • csoszi87
    Üdv!
    Jól értelmezem, hogy csak menni kell a kínaiakkal 1 jó kört, és ha az tényleg jó, akkor aranyat nyersz?
    verseny
    Gáz, hogy nem tudom felfogni, mi akar ennek lenni a lényege, de az államvizsga tételek leszívják az agyam.
  • Maala
    Én ha most prémet vennék, Superpershinget vennék.

Szemből a spaced armor megvédi ~250 mm penetrationig, csak TD-ktől kell félnie. Weakspot kevés van, bár azok közepes távről is eltalálhatók, ha az ember tudja, hol kell célozni. 175mm penetration meg T-54,et, E-75öt kivéve mindenre elég szemből.

Persze csak akkor, ha az ember tudja, min mit kell lőni. T10-el meg úgysem találkozik.

De mivel már van T34-em, megelégszem azzal. Könnyű vele kiosztani 2-2,5k dmget körönként, az meg le van tojva, hogy nyer-e a csapat, nem azért tartom.
  • SovereignXY
    Hát.. de laglább tök máshogy nézz ki és a statja is különböző. páncél, speed, fordulás stb.
  • patchaou
    Egyre jobban látszik mire játszanak mostanában. Gyűjtse mindenki az xp-t a tankjain, aztán majd annak is baszni fogja a csőét aki egyébként nem költ goldot free átváltásra.
  • SovereignXY
    Hát... azért a többi t8 sem éppen űber páncélozott. Leszámítva a kv-5öt. De neki szép nagy weak spotja van. Löwe hasa is könnyen lőhető ráadás még ki is gyúllad könnyen ha ott találják el.
    FCM-50 páncélja t8 ellen ált nem elég.
  • Maala
    Mert egy Comet, meg egy VK DB közt aztán rohadt nagy különbség van ágyúban...
  • Forz4k3n
    Köszi a linket,örök hála :)

Cserébe egy xvm link:
    http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list
  • Jacktor
    0.8.3 Chinese Tank Showdown - Verseny
  • Nazarov77
    Viszont a Japán chi-hanak nagyon örülök hogy hamarabb bekerül a játékba mint várható volt, tuti megtartom.
  • NPite
    oké de azért valamit csinálhattak volna velük, hogy egy kicsit egyediek legyenek. Most tier5 egy az egyben t-34 ugyan azzal az 57-es ágyúval.
  • BaLeeX
    Nekem nem tűnt fel, hogy a T34 annyival lassabb lenne a T26E4 SP-nél. Főleg ha azt nézzük, hogy utolsó elvileg medium tank.

Max annyi, hogy lassabban fordul és gyorsul.
  • xPopix
    Köszönöm :)
  • stoppos
    Hát nem volt szerencsétleneknek más, viszont sok kínai játszik. Adtak nekik csontot.
  • Maala
    Mert nincs még szerver.
  • xPopix
    Letöltöttem ezt a 194 Mb-os patchot felraktam, és amikor indítom a launchert azt írja ,hogy "the data obtained from the update service is incorrect" Azért nem engedi mert még nincs nyitva a szerver? v vmi hibás??
  • Nazarov77
    Hát ha egyszer igazából is ezeket használták akkor nem találhatnak ki másokat.
  • NPite
    Ezek a kínai tankok elég ötlettelenek. t-34, t-54, is-3 és ezek kozmetikázott változatai
  • frenkilacy86
    Tűzfal kikapcsolt állapotába se jó
  • frenkilacy86
    Annyi hogy az egyiken 64 bites win7 van a másikon 32 bites. Pont a jobb gépen nem megy
  • Maala
    Miért lenne kevés? 8.2-vel letöltötted a chinesee treet elvileg, csak nem volt unlockolva eddig.
  • Droughert
    Attól még lehet, hogy az egyik gépeden kiengedi a másikon meg tiltja a kommunikációt a tűzfalad, nem?
  • frenkilacy86
    És nem tűzfal. Mindegyiken ugyanaz a tűzfal ugyanaz a virusírtó s minden ugyanaz van.
  • xPopix
    o.O csak 194 Mb? Kicsit kevés nem? :O
  • Droughert
    tűzfal?
  • frenkilacy86
    Vkinek nincs ötlete a hálózati beállítás hibára? AZ egyik gépemen megy, a másikon nem. És nem a mostani szerver leállásról van szó, hanem tegnap, tegnapelőtt és így tovább. Más minden online játék megy rajta csak ez nem.
  • Konci
    Sziasztok!
    Egy kérdés: itt a patch
    Akkor ez reggel óta elérhető,vagy még nem lehet telepíteni?
  • Maala
    http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.3_eu_patch.exe

Letöltöd, telepíted.
  • darkwraith
    Hogy lehet frissíteni addig? torrent nélkül lehet?
  • Maala
    Vagy csak troll mód. -.-
  • Maala
    Nekem új elméletem van.

Az artyzást a törött kézzel játszó játékosoknak találták ki, akik más tankokkal ezalatt a pár hét alatt napi -0,02/0,03%-ot rontanak a winratejükön, annyira nem megy. :(
  • Droughert
    write only mode?