418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #198866 Igen,de ahhoz,hogy meglegyen a Tx,kell egy zsompor 5-6-7 traktorod ,hogy kitermeld,mert T8-T9-ben hiába vagy császár akkor sem fogsz nagyon + ba kijönni,mehetsz 30-40k kört,10 csatából 3-4 x,a többi bukó elvinné,csak a prém a megoldás magas szinten.Vagy prém járgány prémmel ,de a fizus acc elengedhetetlen ebben az esetben!xp-t lehet kapirgálni,de kredit meges tierben más tészta! -
Lehet, hogy nagy marhának néztek, de a gyorsított képzés mennyire befolyásolhatja azt, hogy egy csata hogy sikerül? Mármint az eventhez kapcsolódóan. Bár gondolom az, hogy a többit ki tudják "zárni", vagyis nem figyelik elszámolásnál.
A free xp-t azért gyűjtetik velünk, hogy
a, csábítás legyen
b, nem tudják/akarják figyelni
c, segítsék a tree-grindet
Ugye a gyorsításnál a free xp 5% megmarad, az abban az esetben is bekerül az elért xp 5%-a a freexp kalapba. Olyankor simán csak a legcsóribb legény kap meccsenként dupla xp-t, abból, amit összelőttél magadnak. -
Öten összeszámolva nyomtak a csata gombra. Egyik szakaszban két batchat, a másikba két betchat és egy tier 1-es szutyok. Amikor egy csatába kerültek de külön oldalra, akkor félre vonultak, a kicsi szétlőtte a másik csapatban lévő nagyokat, míg a saját csapatában lévő batchatek fedezték a műveletet. -
Ezt kifejtenéd bővebben? Fórumon is olvastam utalást rá, de semmi konkrétat. Pls. -
Ha Ők/a rendszer nem is, a játékosok igen. -
Nézd, én úgy számoltam anno, hogy ~1 év játékkal napi duplázókkal megvan minden ágon minden T10, napi ~pár óra játékkal. Kb 1 éve "jött ki" bétából, ráadásul akkor még jóval kevesebb ág volt, szóval bőven vannak, akiknek már csak úgy poénból jön a free. Pláne, ha nem ilyen szar 680 átlagXP-sek, mint én, hanem Szakesz-féle 840 átlagosak... (10k csatánál az 1,6m xp különbség - ami 3 ág teljesen, és Free-ben 75k; 20k-nál már a duplája) -
csoszi87 #198860 Mondjuk nem tudom mennyire fognak figyelni az olyan cuccokra, mint a múltkori 2x 2Batchat +1 T1es tank platoon. -
Most már a teljes is frissít/telepít, ami eddig csak torrentezni akart. Asszem azt is megtartom, hátha a modokkal szétcseszek majd megint valamit :) -
R3nton #198858 ennyi az event és kész. De alapesetben be se tudod kapcsolni a gyorsított fejlődést, ha meg mondjuk kifejleszted a 2esből mondjuk a 3asat, úgyis eladod a 2est. Én nem látom a problémát... -
Fefe82 #198857 Na igen,mondjuk én is úgy vagyok ,hogy nincs TX -tankom de van vagy 400k beválthatóm :D a francia 50B 2x ki tudnám váltani köbö :s csakhát a kredit más tészta :D -
A ruszki oldalakon érdemes végignézegetni, ott már rengeteg hasznos kiegészítőnek fent van a 8.3-as verziója, most szedtem le vagy 10-et :) -
R3nton #198855 max ha nagyon szar a fullos tank, vagy ha átakarsz ugrani low tierben tankokat. Tier6 fölött sztem nem éri meg. -
Jó, de érted, ha már minden megvan a játékban, amit akartál, mi másra tudod költeni? -
csoszi87 #198853 Már én se értem mi a baj.
Az én olvasatomban a lényeg.
Menj 1 marha jó kört kínai tankkal, és ha az tényleg marha jó volt, akkor kapsz x aranyat.
Ne legyen bekapcsolva a gyorsított képzés, hogy ne torzítsa a végeredményt.
Csak a random csaták eredményei számítanak.
Nem számít a prém, és a dupla xp.
Nem kell semmi képet küldeni az eredményről, mert központilag nézik.
-
167.14Mb az úp patch :) -
Na, be lehet lépni. -
Fefe82 #198850 A tankokon az xp-t gonodlom mindenki csak a modulok gyorsabbani eléréséhez váltja be .Tank kifejlesztéséhez baromság nem ? -
Én E-50, E-75, VKP nagytornyaira költöttem kb 75k-t (?), hogy majd a féláras +10%os felfüggesztéssel a nagyágyúkat kihúzzhassam rajtuk egyből - még meg sem vettem őket, gipszelt kézzel azért nem tudok farmolni, a 12 tankom leduplázása után is már rohadtul fáj, de prémet kárbahagyni zsidó vagyok -, meg T71-re pár ezret - istencsászár tank, még így is, mióta a nagy ágyút ráraktam... 1000x jobb, mint amx1375 -, meg lorr51 arty nagyágyúra pár ezret.
Meg még biztos volt (pl t21-et nem bírtam, uccsó pár ezret freeből adtam, ótvarfosfújjjj az a tank). A maradékot majd valszeg a német heavyk nagyágyújára fogok költeni a VK-n (Mióta kipróbáltam azt a tankot haverom acc-án, nagyon akarom, egyszerűen istencsászár fullosan). -
Frissít!!! :) -
Csak kinai tankok jönnek? Máshoz nem nyultak?
Mert akkor csak átirom a res-mods 0.8.2-öt 0.8.3-ra. -
R3nton #198846 Szóval én ennek az eventnek úgy állnék neki alapesetben, hogy elkezdem normálisan húzni a kínai tankokat, megpróbálok, minél jobb köröket menni, de ha mondjuk nem sikerül a tier1el, mert 1 hulladék, akkor eladom és továbblépek tier2be, legénységgel nem is foglalkoznék kb tier5ig... -
darkwraith #198845 Ez gáz :d
elsüllyedek szégyenemben :d
köszi -
R3nton #198844 miért maradna sok XP a tankon? LOL sztem nem értitek a lényegét az eventnek. Nem az XP a lényeg, hanem az, hogy végig húzzák az emberek a kínai ágat! Aki nem akarta elkezdeni az is, aki free XP-zni akart az is kezdje előröl. Vagy ti 1000 csatát szoktatok menni tier1 tankkal, hogy húzzátok a legénységet és msot ez gondot jelent, mert ki kell kapcsolni a gyorsított fejlődést.
Nem tudom, mert nálam csak a tier10 a prém és az ESL tankokon van fent a gyorsított képzést. A többi tankot eladom ha meglesz a következő. Tényleg nem értem mi a probléma... -
#198830 hsz-ben lévő képen keresd a magyar zászlót. A sajátodon ott angol lesz, katt rá, és át magyarra. Tölt, majd jó lesz. -
Hat, tenyleg sunyinak tunhetek a kep alapjan, bocsi, az en hibam.
Szoval annyi a tortenet, hogy amikor megjelent a tank a jatekban, megvettem egybol, kb. 100 csatat mentem vele, de egy haveri tankozas/pialas alkalmaval nagyon kellett a penz es mamoros allapotombon haveri unszolasra jo otletnek tunt eladni, igy is tettem. persze masnap fogtam a fejem. :(
Egyebkent nem hazudtam, tenyleg tegnap vettem meg, es tenyleg az elso ket csatamat linkeltem ide, jott volna a harmadik is, de a sor megszakadt es elhalaloztam.
A teljes igazsaghoz hozza tartozik, hogy tegnap a tankot a nemtudom hanyadik budweiser utan vettem meg, es ma reggel fogtam a fejem, hogy ezt most miert kellett... De azert csak kicsit bantam meg. :)
Megegyszer bocsi a felreertesre okot ado tegnapom miatt.
(Abbahagyom a pialast...)
Zoli -
darkwraith #198841 már meg angol lett. Vissza lehet magyarra állítani? vagy újra kell rakni? -
A majdani E-100-am ágyújára gyűlik a free, előtte meg T-54 pukkantóra gyűlt :) Eddig még csak az M6-ossal való kínjaim rövidítésére használtam free-t tank kifejlesztéséhez, átugrálni nem szoktam, annál hasznosabb dolgokra is kell az a kis free :) -
Mármint belépni még nem lehet, de ha jól ment a patch, akkor már nem fogja ezt kiírni. -
darkwraith #198838 Senki nem mondta, hogy rossz, legfeljebb sok xp marad a tankokon. A poén, hogy akár ai is nyerhet, akit nem érdekel a verseny, sőt lehet nem is tud róla, hogy van ilyen. Belép a 10 éves gyerek, meglátja a garázsban a type59-et! Hát ez meg mi? De jó sok kreditet kapok érte, és eladja. azt sem tudja, mi van :d -
Megy. -
lammaer #198836 Csak vhogy megint úgy éreztem, itt is a WG szemétsége a téma :)
Pedig ez ilyen kecske-káposzta szituáció. -
Ha mondjuk csak 8.2 óta gyűjtöd a free XP-det, akkor azért nem olyan nehéz elérni azt az 5k goldos kategóriát, pláne, hogy itt voltak az ünnepi akciók. Én olyan 125-150k freet szedtem össze 8.2 óta. Pár nap és már T8-nál is lennék, 0 gold ráfordítással.
De másra költöttem, mert még nincs meg a T10 mindenből. :-P Majd egyszer. -
Nem vagyok kicsit sem mérges :) És valóban, a 2500-ös kategóriában még esélyesnek is érzem magam. -
Nazarov77 #198833 türelem, még nincs kész a patchelés. -
madmanic #198832 Én be sem tudok lépni.. -
lammaer #198831 Azért ha kicsit méregteleníted magad és belegondolsz, ez egy teljesen korrekt event.
Egyenlő esélyek mindenkinek, nincs fizetős előny, és végülis kiosztanak egy kellemes összeget azoknak akik szerencsések/megérdemlik :)
Sztem az egyik legjobb contest az utóbbi pár hónapban. -
sziasztok nekem ezt írja ki !
-
darkwraith #198829 Elvégre ők fizetik a fejlesztést :d
Mi csak kibicek vagyunk, és élvezzük, hogy más fizeti és mi is szórakozunk.
Nem jön ez a fránya patch, én meg mindjárt megyek melózni :( -
5000 goldot nyerő tankokat elérni sem egyszerű egy hónap alatt. Nem sajnálom azoktól akik sokat költenek a játékra, és igaza van a wg-nek, hogy őket jutalmazza jobban. -
Alacsony tierű tankon 2-5-10-20 csata alatt megvan a következő szint, ezt is vedd figyelembe.