418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én a Hetzert "flankelős medként" használtam a 10,5ös ágyú AP-jával. :D Ritka élvezet volt 1shotolni a velem egyszintű tankokat még a kreditért goldammo éra előtt, vagy épp izgulni a 8mp-s újratöltésnél, ha épp miss/ding volt. Aztán elég hamar meglettem vele (1 nap kb), a Stugra meg már a normál ágyú kellett, az meg nem valami nagy cucc. LeROFolni az ellent, unalmas. :D Meg sokat segített a weak spotok megtanulásában is. Erre is nagyon jó pl. a Vk DB, Comet még. -
Könnyen meglehet hogy van már WoT-os lány csapat is max nem tudni róla:) -
Szpecnyaz #198904 LOL!
Girls und Panzer
Lányok és tankok + anime. Miket ki nem találnak :D. -
Fefe82 #198903 ÍGY VAN
-
csoszi87 #198902 Én a t32-t nem értem miért favorizálják.
Szerintem a toronypáncélon kívül semmi kiemelkedő nincs benne.
Ahhoz meg találni kell vele hull down pozíciót. -
Fefe82 #198901 Igen ,ahogy írtad más játékstílust követel!
A hetzer egy lomha bazicsöves kifejezett bokros td!(szerintem!)
A StugIII meg gyors eszméletlen fordulékony,és gyorsan lő,töltés gyorsítóval úgy emléxem 3.66 sec,de nem tuti,vele van a legtöbb:) 10 kill-em,és még mindíg megvan ,mert prémmel 30-35K kört simán lehet menni vele,de ha nagyobb csatába ver be ,akkor is a 20-25K simán jön,és O ráfordítás,simán farm tank :D -
:D akkor nem tudsz játszani vele, az egyik legjobb tank a játékban -
R3nton #198899 is-3 gyenge? :D Sztem meg az egyik legjobb tank a játékban t32vel egyszintű tier8ban. 400as alfa nem mind1 azért ám, még eslen is sokszor jobban üt, mint a t32... -
A stug szerintem nagyon rossz, főleg a Hetzer nyújtotta gyönyörökhöz képest. A seggem csapkodtam a földhöz örömömben, mikor végre eladtam. :D -
kingofn00b #198897 Soha többé nem követem el azt a hibát, hogy hallgatok a többségre... :-) Kihúztam az IS-7 tankot, és rühellem. Nem volt túl jó az odavezető út sem. Most TD-kkel játszok (su-152 és su-100, hogy elinduljak a másik vonalon is) és nagyon-nagyon élvezem. -
Szpecnyaz #198896 Pedig vannak jelentős diferenciák az 50-120 és az 50B között. Jobb gun depression, páncél, sokkal gyorsabban tölt, mozgékonyabb. Simán megéri kihúzni. -
Fefe82 #198895 Figyelmesen olvastad volna akkor:
""elindultam a német TD-ágon ,eljutottam a jpzIV-ig,ismét bazi fos,megint abba hagytam:D az artyt csak németbe húztam GW tiger kifejlesztéséig,de a panthert eladtam,mert untam az artyt,pedig sokáig vele volt a max kill-em is (9),aztán visszamentem 2-3 hete a td -re most fullos jgdpantherrel kárpótolt a sors,amit a jgdpzIV-es okozott(lelki sérülésúgyhogy most azzal pengetek""
Nem szídtam ,ellenkezőleg unicum a jgdpzIV-es után:Da Stuggal való gyönyörhöz hasonlítanám!! -
Az orosz rush után én is nyáron kezdtem neki, mert vizsgaidőszak volt, azóta húzom az összes ágat egyszerre, szóval azóta lett meg a T8-9.
Szerintem a játékban az oroszok a leggyengébb tankok. :D
Mikor kezdtem, kérdeztem ismerősöktől, hogy mivel kezdjek, azt mondták, hogy az oroszok a legerősebbek, meg orosz a játék... Hát, nem tudom. Valószínűleg benne van az is, hogy mivel itt kezdtem, mindenféle tanktípust orosszal kellett megtanulnom játszani, de összehasonlítva az IS-3-at egy Tiger2-vel, vagy Amx 50-100-al, sztem bitanggyenge, T-32-höz képest meg még inkább (mármint az IS-3).
Viszont a KV-4 meg egy rohadt erős tank. :D Úgyhogy nem tudom, szerintem tényleg csak azért érzem az oroszokat annak, mivel a nagy részükön már rég túl vagyok. (Pl. IS-3al kompenzációváltás óta nem is játszottam, az lehet, pattogósabbá tette)
Arra akartam kilyukadni, hogy szerintem egyik nemzetnél sincs gyengébb tank a másiknál, mindegyik egyaránt erős. Persze egy Amx 50-100 másfajta taktikát, játékstílust igényel, mint egy Tiger2, de ez az első pár csatában kiderül, és utána játszi könnyedséggel lehet nagyjából ugyanolyan színvonalon játszani vele.
JgPz4-et említve engem mindig meglep, hogy a hozzá hasonló all-rounder tankoktól - amiknek semmi kiemelkedő tulajdonságuk nincs a tiertársaikhoz viszonyítva, pl T25/2, JgPz4, T20, Pershing, Su-100M1 - mennyire félek, hogy milyen szar lesz, aztán mindig kiderül a statokat nézve, hogy jobban megy velük, mint a nagy közönségkedvencekkel.
Még valamit szeretnék a végén megosztani: Az Is-7 egy fos. -
Szpecnyaz #198893 Ez a Type T34 mekkora egy csíter gép :D. A 490%-os Type 59 legénységgel használom, 2 másodpercenként lő, mozgékony, a kis tankok akár pattannak is róla :D. -
Viszont kipufogtattam vele bárkit, csak akkor volt gond ha közel jöttek:) -
A páncélja a játékban legalábbis nem a legjobb. -
Attiska #198890 Gyenge lenne a T7-es JagdPanther? Szerintem ez nem így van. -
Attiska #198889 Srácok, a 8.2-es farplane mod jó a 8.3-hoz? Meg most lehet várni, amíg ki nem jön az új Gnomefather mod a motorhangokhoz, illetve a Realism az lövegekhez. Remélem gyorsan dolgoznak a srácok. -
csoszi87 #198888 A kisebb konkurencia elég relatív.
kb 100 000 játékossal kell küzdeni a nyereményért.
De ha hétvégén csinálsz 1 master tanker medált valamivel, az már talán belépő a versenyre. -
Bmsrt n2 #198887 Szedhetem a 4 gigásat..a frissítős amint eljut a telepítésig máris fagy a laptop,jól kezdődik számomra a 8.3:D -
A német tankok meg azért papírtigrisek mert ez egy orosz játék:) -
A német td ágban csak a tier 6-7 a gyenge, játékos függő ez is, tudni kell vele játszani. -
stoppos #198884 Meg kell nézni melyik a legfosabb kínai tank és azzal menni. Ott kisebb a konkurencia. :) -
Fefe82 #198883 Na igen,én is mint ahogy itt sokan nevezik,zsebnáciként elindultam a néemt ágon,elmentem a KT-ig,ott a nagycső volt hátra,de annyira gyengének,(de én voltam balfasz hozzá)véltem és prém nélkül veszteségesnek,mert én nem szoktam 3-4 tanknál többet tartani,hoghy el is adtam!elindultam a német TD-ágon ,eljutottam a jpzIV-ig,ismét bazi fos,megint abba hagytam:D az artyt csak németbe húztam GW tiger kifejlesztéséig,de a panthert eladtam,mert untam az artyt,pedig sokáig vele volt a max kill-em is (9),aztán visszamentem 2-3 hete a td -re most fullos jgdpantherrel kárpótolt a sors,amit a jgdpzIV-es okozott(lelki sérülés
úgyhogy most azzal pengetek,meg az amcsi lightot is feladtam a M7-t mert az is vicc.de megleltem a nekem valót,francia csigazabáló amx heavy-t,az már valami,de ott nem is fejlesztem ki az 50B-t mert felesleges,ugyanazt tudja mint az 50-120,csak kicsit 1 mp-vel hamarabb huzza be a revolvert,meg egy kis hp.-de ugyanaz a papír!de rajtolok az E-75 re :D
Mondjuk én csak nyáron vagy mikor kezdetm ezt a játékot asszem ,és napi 1 óra max,mert hamar beleunok,de persze prémmel,úgy azért hatásosabb:D -
A kínai event fórumátopikjában lévő hsz-ek:
- Jaj, nagyon jó, a világ legjobb eventje
- Jaj, nagyon jó, a világ legjobb eventje, pedig már nem akartam játszani, nem érdekel a kínai ág
- Ez így megy, ez úgy megy? (nem)
- Oda fogtok figyelni a platoon-trickre?
- Mi a rákért kell kikapcsolni az acc. traininget (nem volt az úgy jó?)
Kb. ennyi. :D -
lammaer #198881 "játék eredeti fájljait írják felül" - logikailag, nem fizikailag -
lammaer #198880 Igy van.
Mivel a játék fájljai változnak, az teljesen normális hogy bizonyos esetekben nem elegendő átmásolni a régi res_mods-ból az új res_modsba a fájlokat.
Egyszerűen azért, mert a modok a játék eredeti fájljait írják felül, márpedig a WG azokat a fájlokat folyamatosan fejleszti. -
Ahha. Értem, köszi. -
Ry0K3N #198878 Nem. Az azért lett létrehozva hogy a modok ne szopassák a feltelepített játék alapfáljait frissítésnél. -
Én T34-et vettem anno, mert még nem ismertem a tankokat, ezért kellett az átütés (kezdőként IS4-re mentem, hogy legyen egy ingyen T10-em). Mondom, valamivel jobb játékosként már bőven beérném egy alacsonyabb átütésű, de tierhatáros T8-as tankkal.
Most már briteket kivéve mindenhol 8-9-ben tartok (ott 7, csak napi duplákkal), artykkal T7 lesz 20-30k xp múlva; de tankokkal is inkább 9 - viszont nincs lehetőségem most kifarmolni rájuk a pénzt... És így is napi szinten jön 2-300k (VK Leo az egyedüli, amin gold ammot használok, az veszteséges így.
Amíg nem 12, hanem 22 ágat húztam (a különbség van most épp készen az elmúlt időben, amióta nem tudok pénzt farmolni - most lenne T8-T9 váltás épp, sok pénzt visz), akkor stabil 500k jött naponta csak a duplákból. Szóval nem kellENE amúgy nagyon farmolni sem... Csak gipszelve szarul megy, nem megy a dmg-osztás. :D (Felszerelés, fogyócikkek vannak mindenre, előre betárazva)
Úgyhogy igen, prém acc, prém tankkal, és napi pár óra játékkal megvan lassan, de biztosan a fullos acc.
Csak egy kibeb@szott Obj. 263 mellé rakna már be ellenfélnek, hogy kilőhessem. T_T Master tanker ftl. -
Javítsatok ki ha tévedek, de nem úgy volt, hogy azért lett bevezetve a res_mods mappa, hogy ne kelljen minden frissítésnél szopni a modokkal? -
csoszi87 #198875 Mondjuk ha a platoonok összeállításánál lenne bizonyos feltétel.
pl: figyelembe venné a max tier limitet, és csak ez alapján lehetne összerakni a szakaszokat.
Még az mm-nek is könnyebb dolga lenne.
+ megszűnnének az Is7 + Ms1es platoonok.
De még a sírás se menne, hogy a Hetzerem miért rakta fel T10-be, hiszen 1 5ös tankkal voltam szakaszban. 1 T50-2-vel.
-
Csak hajrá, Én nem doblak fel :) -
Mentél NC-re vadászni? :) Lehet hogy majd napi egy-két csatára Én is újra beizzítom az MS-1-et :D -
Én 1000 goldért megcsinálnám, bármekkora féregségnek tartom. Egy type 59-ről van szó. :D
Hónapok óta félre van rá rakva a lé, de már nem lesz akciós. :( -
csoszi87 #198871 Ot3p leírta a lényegét.
Így a T1es tank 3000 xp-ket is kaphatott, mivel 2-3000 sebzést okozott a 2 batchatnek. -
Affene, a képet is akartam:
-
Trolling like a boss:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 16. 11:30:12
Vehicle: T1 Cunningham
Experience received: 2 666 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13 680
Battle Achievements: Top Gun -
Ez vérlázító:) Feltehetően ilyenkor megy ellenük a report, vagyis az lenne a normális. -
NEM CSAK PAPÍRTANKOK :)
EGY OLLÓ, EGY KIS TECHNOKOL, EGY KIS KÉZÜGYESSÉG, és kész is a kis papír-tank maketted ;)