418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    A konfig sajnos felülíródott :D :D

Majd meg oldom valahogy.

OTM Editorba, belehet azt állítani, hogy amit én lövök az különböző színűvel mutassa a sebzést mint amit a csapat társ lőtt?
  • oneal1
    az normális, ha volt fennt egy mod ésa frissítésnél eltűnt?
  • stoppos
    Najó, de ha a 8.2-ben még megvolt neked, akkor az a konfig jó, csak át kell másolni a 8.3-ba azt az egy filét.
  • TOMSILENT
    Még hogy nerfelték az artykat? :DDD most 1 HITELTEM egy IS-8-at szemből....faszaaaa
  • Master91
    Nincs egyéni xvm-em, nekem tökéletes volt az alap.
    Sőt, xvm-et nem is használom, egyedül a csata közbeni dagame számláló kell.
  • Fefe82
    Köszi az infot,sajna melózok így nincs lehetőségem kiprobálni az alsó ágat sem!
    Csak arra voltam kíváncsi mennyire hasonlít a T54 re a med,mert ámbár kövezzetek meg ,de a kategória és a játék legjobb masinájának tartom a T54-et,és ha ezek is olyan jók vagy jobbak lennének hát el kellene kezeni nyomni ,hogy ne kapjak ideggörcsöt tőlük :)
  • EmR3
    Köszi a választ.

• lammaer
    Szóval úgy néz ki, a T-54nek továbbra is lesz helye a garázsomban, a T10es kínai viszont le fogja cserélni a T-62t, ez utóbbit nem csípem.
  • lammaer
    Teszt szerveren mentem pár kört a T9-10es kínai medekkel.

Tier10:

"A 10es viszont határozottan tetszik, neki jól áll az a lórugás ágyú, és tényleg van frontja. Olyan mintha fogtak volna egy más nemzetbeli TierX heavit és össznyomták volna :) Ahogy írta is vki, nincs is értelme a kínai tier X heavynek :) "
    +
    "A 10-es még keveset mentem, viszont nem agilisabb mint a T62 (malinovkán pont volt alkalmam versenyezni egy T62vel: ő jobban gyorsult, de kisebb volt a max sebessége, viszont az emelkedőket kevésbé érezte meg mig a kinai termék jobban lelassult. A dombra felérve olyan 60-70 métert vert rám). Kanyarodásban mintha egy hangyányit lomha lett volnaa kínai csoda, először azt hittem talán mert nehezebb, de nem az. "

Tier9:

"A 9-es top ágyúja az vmi félelmetesen lassan céloz és tölt be, messzire egész használhatatlan is, kb azt az érzést adja mint a KV1S a 122-essel, csak éppen a halálos átütés nélkül (szemből nagyon sokat pattan a tier9-10 gépszörnyek ellen).
    A negatív kitéríthetőség szinte teljesen hiányzik, ilyen dombról kikukkantok és leadok egy lövést teljesen esélytelen mert NAGYON ki kell jönni és még rohadt lassan is céloz, de még hulldownozni se nagyon lehet a buckákon mert egy apró mozdulat és már az égbe áll a cső.
    Ez inkább vmi heavy játékot igényel mintsem medet."
  • stoppos
    Leszeded az új xvm-et, berakod a 8.3-ba és az xvm.xvmconfig fájlodat, amit beálítottál már kedvedre, átmásolod a 8.2-ből a 8.3-ba. Elméletileg így mennie kell.
  • Master91
    Újat töltöttem le, régivel nem próbáltam még.
    2x volt órám, debugpanelt töröltem, most 1 órám van, de sebzés nincs.

Mikor debugpanelem volt, 1 csatába mutatta a sebzést, akkor is érdekesen.
  • stoppos
    A régi xvm config file-t másoltad vissza a 8.3 könyvtárba?
  • Master91
    Nekem meg a szaros XVM nem számolja a sebzést....

Ja, és valahogy a gyári damage-t látom mikor eltalálunk egy ellenfelet, nem pedig az OTM-eset.

Utálom a patcheket.
  • stoppos
    A lightokat akarom kipróbálni nagyon. A gyors, jó ágyús medek bejöttek, mint pl a T20, szóval hátha ezek fekszenek majd. :)
  • Jacktor
    Az mondjuk érdekelne a stat mod-nál hogy mit kell törölni hogy legyen angol tőle a játék. Az előző verziónál kitöröltem a text könyvtárat, de így meg a típusonkénti napi statot nem mutatta, csak nullát írt mindenhova.
  • Jacktor
    Az elsőre.
  • patchaou
    Ha találtok olyan csatavégi jelentést, ami a kiosztott sebzéseket mutatja, magyar és működik 8.3-al, valamint működö 8.3.-as sonar modot, akkor léci linkeljétek. Köszi!
  • Fefe82
    Jaja láttam a kitéríthetőségét a kisfilmben,az tényleg szar!mondjuk aki megy franciával annak nem meglepetés
    Megmondom őszintén az zavar a legjobban ha jól vettem ki a kis filmet,hogy lassabb a töltés iső mint a T62-é de azért az a 400-500 dmg,meg a 260-400x pennel azért morbid!!!
  • Szpecnyaz
    Mondjuk a legrosszabb agilitás eléggé nagy ferdítés. A patton és FV messze rosszabb.
  • R3nton
    hát azért ez így elég nagy túlzás. Pl a tier10 heavy egy használhatatlan fos halmaz 120mm front páncéllal, annyira papír kb, mint anno a t30 volt tier10ben (nagyon sok sírás volt emiatt). A med elég jó, de agilitásban szinte a legrosszabb med és az ágyút nem lehet negatíba kitéríteni egyáltalán. A tier8 heavy nem rossz pl de azért az is-3 alfája jobb. A tier8 lgiht tank szintén jó, de az amx13-90 szerepét nem fogja tudni átvenni. Nem annyira OP-k azok.
  • Maala
    Ázsiai piac meghódítása csak így lehetséges. Húzzad, amíg jók.
  • Fefe82
    Ha belegondolok,akkor a ruszkik a nagy vörös tesónak adtak egy nagy ajándékot!
    Szinte minden tierben jobbak a kínaiak mint bármelyik!!! ez normális ?
  • dolorex
    Hello!

VK 3002,Panther, Panther2 mennyire nehéz át szenvedni?El lehet azért játszadozni ezekkel a tankokkal?Ellenfélként nem egy nagy kihívás egyik sem.E-50re pályázom.Szeretnék egy nagyon jó med tankot, Pershing volt az uccsó amcsi ágban ami tetszett, Patton nem jön be és ráadásul véletlen eladtam.Mindenképp szeretnék egy jó medet.
  • darkwraith
    Az biztos. A szakértőhöz nekem is csak az hiányzik az oroszoktól. De ez az obj263 nagyon ritka jószág. Na meg az amcsi T10 heavy, a T57 hiányzik. A többi megvan.
  • Fefe82
    Ahogy kiveszem ,az vörösök mozgékonyabbak maradtak,páncélzat majdnem ugyanaz,de viszont a fegyó!!!menjenek a picsába mekkora fegyvert tettek a Tx medre ?????????
  • kingofn00b
    de az orosz a legpontosabb.
  • pointer4
    Csak alig sebez :)
  • Maala
    Az amcsi még pontatlanabb, mint a német. Menj a franciára, az pontos.
  • Master91
    100% legénységgel és a tank meg ismerésével nem fog...
  • stoppos
  • Animefox
    Nem tudjátok érdemes átmenni az amerikai Arty-ra? Mert a Grille után a Hummel is iszonyat pontatlan... félre megy minden
  • Fefe82
    Tényleg a ferdeszeműek magas tierben,ugyanolyan mint a T54 vagy a T62a?? mert ha ugyan az akkor is ,de ha op-abb akkor tökön szúrom magam !!!!!!
  • stoppos
    Elméletileg nem szokott, csak ha valamit felülírtál. De olyankor megbolondul és gigákat akar leszedni.
  • Jacktor
    Patch-elés után a launcher tölt még le valamennyi adatot? Ha igen, mennyit?
  • lexlutor
    jah h nem m3, hanem m5. nah az tenyleg mas teszta.
  • SovereignXY
    jah! ja :)
  • tepi1
    Komarint akartál írni nemde
  • Nazarov77
    Prém stuart tier 3, az teljesen jó, de az amcsi M5ös az T4es light és 75ös HE ágyúval semmire se ment, a gold ammo creditért viszont segített rajta kicsit, úgy már használható volt csak költséges.
    Kínai M5 meg a Chi-ha ágyúval egész jó.
  • Yoyo
    A http://www.wotinfo.gportal.hu/ -n már fellelhető majdnem az összes hasznos, 8.3 kompatibilis addon:)
  • SovereignXY
    Swamp meg Karélia nem most gyött vissza?