418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ytar
    120 mm .. de annyira döntött, hogy az effektív tuti 200 felett van .. nem lövik azt át akármik ..
  • lammaer
    Ott az óra.... :)
  • toma77
    valamelyik mod okozza, de nem emlékszem én sem, hogy melyik
  • R3nton
    kizárt dolognak tartom a heavy tank CW-re való alkalmazását, mivel a forntpáncélzata még az angol heavynél is gyengébb!!!
  • patchaou
    A sebzés statisztikáját át lehet rakni máshová, nálam a saját csapatom alatt mutatja.
  • virkir
    Szerintem felraktál valamit ami órát tol az xvm mellé.
    Nálam semmi extra nincs.
  • R3nton
    lehet, hogy nem a tornyot kéne lőni:D Mert atestét tier6os tankok is átütik :D
  • oneal1
    hali!

van esetleg más hang mod is ami a tankok hangját változtatja jobbá vagy csak ez a gun mod?

köszi!
  • toma77
    Kinek van arra ideje? :)

De egy hajszálnyit én is a kínai felé hajlok, Type legénységnek sem árt egy kis változatosság.
  • popey8
    Most. De mi lesz miután nerfelik őket, azaz - Lammaer után szabadon - finomhangolják?:) Lehet rontanak annyit rajta, h egyáltalán nem lesz jobb.
  • lammaer
    Most gyárilag raktak a lag jelző mellé egy órát? Pont eltakarja a sebzés statisztikát...
  • Artman
    Sziasztok!
    Honnan és melyik file-t kell kiszedni, hogy Sniper módban eltünjön körül az a sötétítés a képernyőről?
    Előre is köszi :)
  • Ytar
    március
  • SovereignXY
    Én meg azt hogy kínai light. Sztem jobbmint a med és a végén ugyan úgy rá lehet kanyarodni a med ágra.
  • Rotterdam1
    de azért vki írhatna akkor már a teszt szerverről aki jártas benne, hogy kb mikor várható..előre is köszi
  • lammaer
    Told párhuzamosan a kettőt.

Amúgy most kínait mondanék, az jött ki frissen, az az ami erősebb lehet amíg be nem finomhangolják :)
  • toocha
    Hehe.. most nézem a kínai tier2-es tanknál a 2-es szintű ágyúból lehet kifejleszteni egy 1-es szintű ágyút...LOL
  • Rotterdam1
    szemből nem vitte be csak sokadikra azt még megjegyzem...de kemény dió volt szembőől
  • Rotterdam1
    arannyal nem akarta bevinni a t62a(jobb az átütése mint az is7-nek) a 113-at...gyorsabb is az is7-nél.jobban fordul...abszolút új cw favorit tank sztem..
  • popey8
    A véleményeteket kérném egy kérdésben, főleg azoktól, akik CW-znek is: érdemes ráhajtani a T10-es kínai medre és/vagy heavy-re? Átveheti vmelyik a szokásos tankok helyét?

Azért érdekelne ez a kérdés, mert korábban volt szó arról, h a T10-es heavy sokkal jobb, mint az IS-7 ugyanabban a szerepkörben. Klánban még nem kérdeztem, mert nem jutottal el odáig, de majd ott is érdeklődök ez ügyben.
  • toma77
    Na, jól fel van adva a labda, orosz med ág, vagy kínai med ág????
  • lammaer
    Én BF2-t toltam nagyon intenzíven, ott a vadászok voltak az artyk... húzod a zászlót a squaddal (urambocsá mindannyiótok még járművet is szerzett), jött a vadászbombázó, odavágott egy bombát azt halt meg mindenki. A mi vadászaink meg persze nem a légifölényért harcoltak, mert sokkal nehezebb lelőni egy másik vadászt mint odakúrni egy bombát egy zászlóhoz és beszedni 3-4 fraget.

Aztán szerencsére jött az infantry only mód, na onnantól kezdve jobbvolt :)
  • pointer4
    Ó, meséld csak, mikor játszol ? :D Kéne a master tankerhez :D
  • Rotterdam1
    sziasztok. egy hülye kérdés: vaki tippeljen mikor lesz vajon teszt szerver 8.4. mert beleszerettem:) és nem nagyon figyeltem eddig mettől -meddig milyen időközönként van.
  • MrGringo
    Thx :-)
  • toocha
    Van bizony. Wot magyar portálon több faszányos moddal együtt, vagy Wotinfo oldalon.
    (ingyenreklám Jacktornak):)
  • Ytar
    Elbúcsúztam csillió free xp-től.

Megvásárolva:
    110' vettél. Elköltöttél kredit: 2 600 000.

Tudtam én hogy sokkal jobb lesz mint a teszten volt, stock toronnyal is pattog mint a kisangyal. :)

Csak a stock gun az ami kicsit fáj rajta .. :)
  • MrGringo
    Sziasztok :-) Van már működő xvm-mod 8.3-hoz??
  • popey8
    Végre meg van. Ennek a modnak (Minimap_Locastans_082_HD), a gui_settings.xml nevű fájlocskája okozza gondot. Szerencsére ehhez már van 8.3-as verzió.
  • patchaou
    Jó lenne ez, csak szétkúrja a tankok neveit mindenhol. Szóval működik 8.3-al, csak nem 8.3.-hoz való.
  • Oddball29
    Valszeg a res mod-os audio mappában nem tetszik neki valami.
  • toocha
    bocs:(
  • popey8
    Kösz, h kiütötted a hozzászólásomat:)

Melyik mod okozhatja, h nem tudok belépni a játékba? A töltés után fekete képernyő jelenik meg. Tipp esetleg?
  • yossarianHUN
    Nem.
  • SovereignXY
    Egész napi szopásért itt a kompenzáció! :)

• yossarianHUN
    Ez nekem se tiszta, de az automatikus javítás/feltölés alaphelyzetben be van pipálva, szerintem a csata végi összegzésben alapból a nettó jövedelmet írja ki.
  • toocha
    Srácok nálatok megy az XVM?
    ...vagy én baxtam el...
  • R3nton
    én például a javítási költséget se tudom értelmezni, mert mindig megjavítva érkezik vissza a hangárba a gép. De asszem 100 000 körüli pénzem van most a játékban.
  • Toweliee
    Ezekszerint eladni sem lehet?
  • yossarianHUN
    Alapból 3, ha veszel plusz garázshelyet több. Ha új gépet veszel beteszed valamelyik helyre (alapból ugye valamelyik stock helyett), de ami gépet megvettél az onnantól mindig meglesz, legfeljebb nincs betéve egyik helyre sem.