418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Na már csak egy értelmes damage panel kell és kész van ez is, a következő patchig. :)
  • csoszi87
    Hát emberek!
    Tudjátok melyik a mocskosul OP tank?
    Az 50 100.
    Visszavettem, anno mentem vele, de akkor nem tetszett, hogy ez 1 lorraine, csak lomhább. Mentem volna vele ugyanúgy, mint lórival, de szarul ment.
    Most viszont pfff.
    Rendes élvezem.
    Odamegyek valahova, kilövök 6ot, aztán puszi.
    Sőt, oda se kell menni, mert még távolról is aránylag pontos.
  • lammaer
    Vicces mert a clock formatom üres (ezért nem volt eddig órám). Úgy látszik vmi más mágia kell. De elmozgattam a hitlistet, elfér a képernyőn.
  • ximix #199101
    Ő nekem nincs óra, de én csak minimap light-ot :) használok, félre téve a répát a régi minimap egy darab swf volt, most meg találtam ezt a ezt a hiperűrcsillagkapumapot amihez még xvm config is van :) mondom ezt felkel tenni lehet helyettem játszik amíg sorozatot nézek :)
    A lényeg az xvm-eket ha összehasonlítod lehet segít.

Link
  • Rotterdam1
    rakás [email protected] is megy egyenesen gyorsan de ha fordulni kell jaj neki...t62a meg a kínai med a legjobb meglátásom szerint....csak drága a t62a lőszere 1100 credit/lövés....és mivel 6-7 másodperc lősz vele...borsos a vége
  • dolorex
    Vk3002 DB, Panther, Panther2 mennyire rázós tankok?Érdemes át szenvedni magunkat E-50ig?
  • Rotterdam1
    én nem bújtam a mm-ereket...lesz@rtam:) egyszerűen nagyon kemény volt a 113 a teszt szerveren és mivel csak arannyal toltam elég meglepő volt hogy pattogtam a frontpáncélján!!!gyorsabb mint az is7. jobban fordul mint az is7...440 az átlag sebzése de gyorsabban tölt mint az is7. ja és jobb az átütése is mint az is7! lehet(biztos)butítják mert túl keményre sikeredett ,és mi lenne szegény oroszokkal ha egy kínai lenyomná őket...de most keményebb és ennyi jó élyt:)
  • virkir
    Az editorban töröld a Common fülnél a Clock format-ból ami ott van vagy a Hitlog-ot mozgasd ahova akarod.
    Mint otep-nek nekem is a saját csapat alatt van pl.
  • davidbog
    Az IS-7-esé kb ugyanez. A homlokpáncél szemből annál olyan 275-280 mm körül lehet (a 390 mm helyett...) a teknő eleje pedig 212 mm. Ráadásul az IS-7-nek beforgatás esetén csökken az effektív védelme a homlokpáncélnál, a WZ-113-nál pedig növeszik. Ha ezen a képen jók az adatok (főleg a teknőre gondolok) akkor az IS-7-nek a páncélzatban sincs előnye vele szemben. Legalábbis szemből és a testen.
  • lammaer
    Nekem eddig nem, ezért is tűnt fel most.
  • virkir
    Az mindig is ott volt az xvm rakja be
  • R3nton
    ja igen azt hozzátenném, hogy engem az nem lőtt át tesztszerveren aki nem járt arra, bár az tény, hogy sokan használnak teszten goldot, én speciel kifejezetten gyengének éreztem teszten. Egyszer volt talán, mikor én pattantam egy másik frontjáról sima AP-val, de akkor nagyon nagy szögben meg volt forgatva, legalább 45%, már az oldalát kellett volna lőni csak nem látszott azt hiszem, és így lecsusszant az elejéről.
  • vinki1
    ok megtaláltam amit irtatok.
  • R3nton
    az jobb volt ami az első patchben volt benne. Ja jól beállt oda vele a srác, de többnyire a tornyát lőtték. Hát majd meglátjuk, mondjuk én gyengébbnek gondoltam a páncélzatát ennél a 273 effnél. Így még lehet benne fantázia CW-re, de IS-7 sztem akkor is erősebb assault tank és a t110e5 is. Ezt a véleményemet tartom.
  • Rotterdam1
    ne sértsél már meg légy oly kedves:) ki mondta hogy a tornyát lőttem?! előlről(front páncél)! lőttem t62a arannyal a 113-at és sok lepattant!!!ennyi!!! ki beszélt toronyról????
  • Ytar
    látom mindenáron le akarod beszélni magad róla.
    sztem nem jobb az IS-7, volt nekem is. sőt. az újakat leszámítva volt minden, csak E-100 nem. .. ha neked nem jön be a 131, akkor maradj az IS-7-nél.
    a 131 egyetlen hátránya a lövegkitéríthetőség, akár csak a 121-nek.
  • hellokitty92
    Mondjuk azért nyilván az is7 miatt nem akarták megcsinálni olyan jónak, mint amilyen a wz111 5a volt...:D

Azért teszt szerveren, ahol mindenki golddal lő, nem olyan szar az a 20 bekapott találat.:D És ott egy is7 simán megmurdelt volna a csuka orra miatt.
  • vinki1
    és van? :)
  • lammaer
    Ez is volt már kérdés :D
  • R3nton
    van 9 tier10es tankom:P maus nem kell. IS-7 akkor is jobb:P :D Nem gondoljátok, hogy majd berakják a kínai tankot és az jobb lesz az orosznál:D Az meg a másik, hogy úgyis lenerfelik őket. Berakják 2 hónapig megy, hogy mindenki vegye a prémet, válts a free-t goldért, aztán lenerfelik :D t110e5-t rofja, hogy vissza lett véve, t110e4-l mit tettek, stb stb.
  • vinki1
    alpból is van óra a játékban vagy valameik moddal raktam fel?
  • Ytar
    akkor eszedbe ne jusson kifejleszteni, hajts rá nyugodtan a Maus-ra ..
  • Oddball29
    A mednek 60 fokos, a hevié 68. Mind a kettő 120 mm.
  • vinki1
    Köszi.Szólok ha akármi.
  • R3nton
    http://www.youtube.com/watch?v=sbXYIgpSxZM&list=UUHCIy1ZpCaL-k-WX-dc8hUw&index=7

2:15-nél a lényeg, mondja a srác is, hogy átlövöldözik többnyire, ugyan vannak lepattanok, de tier10hez képest gyenge a páncélzata, főleg hogy a mednek is ugyanolyan a páncélzata.
  • lammaer
    15 perce kérdeztem én is :)

Legegyszerűbb az XVM-ben átkonfigolni hogy a sebzéspanelt lejjebb tegye.

itt a konfig tool

Hitlognál az X és Y positionnal tudod odébbtolni a sebzéslistát.

Ha rájössz hogy lehet eltüntetni az órát, szólj :)
  • vinki1
    Sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy ki tudom-e kapcsolni az órát valahogy?-mert felraktam az xwm-et és most 2óra van 1máson-és még azt is le takarja hogy mennyit sebeztem.Köszi.
  • oneal1
    köszi a segítséget mindenkinek!
  • hellokitty92
    A páncélzatáról itt egy kép.

• Ytar
    mondom FELETT .. nincs kedvem utánanézni / számolni. én teszten nem éreztem gyengének a hull-t, ~10 csatát mentem vele, tarolt mindig. sztem legalább olyan jó, mint a T110E5.
  • yossarianHUN
    Ahogy Lammaer mondja. Egész Audio mappa Res Modsba bemásol, a mod fájlait beletesz, és megy a dolog mint a kisangyal.
  • Oddball29
    Olyan 265 effektív körül van a kínai X-es hevi frontja AP és 320 HEAT ellen + szemben a IS-7-el be lehet forgatni, amíg át nem lövik a vékony oldalát.

Egyáltalán nem gyenge, viszont a tank alacsony, és a páncél alapból aránylag vékony, ám igen éles szögben döntve. Ha nekihajtasz és lenyomod a csövet amennyire csak lehet, akkor biztonsággal át lehet lőni a 10-esekkel, vagy magaslati pozícióból, csak kisebb legyen a becsapódási szög mint a nominális.

Messzebből, kis szögben a homlokpáncél felejtős. Élesebb szögben el tudom képzelni, hogy 400-as átütésű HEAT is pattanhat.
  • lammaer
    Nem lehet hogy itt is azegész sounds mappát be kell másolni a mod könyvtárba és felülvágni azzal amik a modban vannak?
  • R3nton
    hát most viccen kívül lehet, hogy az e-100nak a hullja jobb annál:D de az IS-7es kis háromszöge tuti erősebb:D
  • oneal1
    leszedtem köszi!
    nagyon jók volnának a hangok, de össze vissza szól, mintha 2 tank hangjánál nem adna többet vagy nemtudom, pedig nagyon baba:S

ja és a lövéseknek nincs hanga
  • lammaer
    200mm effektív páncélzat Tier 10ben? Szted az mit ér ott? :)
  • R3nton
    arl44nek már 212 az átlag penje. Bl9 szintű ágyúk már könnyedén átlövik. A tier10-es tankokról pedig ne is beszéljünk. Az IS-7 matricát csinál belőle. Főleg a kínainak szarabb a penje, szarabb a páncélja(jóval), és mozgékonyságba se sokkal jobb. 120mm-es döntés, akkor használna talán valamit, ha pike nose lenne. De még akkor is IS-7 bőven jobb! Gondold el még IS-7est is belövöldözik, pedig annak 150es pike nose van. Jó persze IS-7nke van talán az egyik legjobb frontja a játékban.

Sztem alkalmatlan lesz CW-re a kínai. Csak azért így sztem érdemes ezt elmondani, mert itt már úgy lett beállítva, hogy mennyivel jobb, mint az IS-7, de közel nicns hozzá, sőt még a t110e5höz se!
  • Ytar
    én tudom! azért, mert nem akarták!
  • blackfalcon
    sziasztok ki tudja miért nem rakták bele a type 59-es med prémet?
  • yossarianHUN
    Gnomefather's Engine Mod-ra guglizz rá.