418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most meg a patch idegesít. :) -
Droughert #199183 Igen, 199177-es linken a 8.3-as gun sound van. -
Nem nèztem mèg meg rèszletesen,van külön gun sound? Csak azt pròbàlnàm ki. -
Droughert #199181 Átmentem chat üzemmódba... Itt egy link a 8.3-as engine soundhoz. Annyit hozzá fűznék, hogy még lehet, hogy bugos, mert többen jeleztek hibát, viszont az nem derült ki, hogy a mod okozza, vagy pedig a nem megfelelő telepítés miatt jelentkezik probléma néhány tank esetében.
Ezek kerültek bele:
-New track sound for some tanks.
-Engine sound for some chinese mid-tier medium tanks.
-Compatibility with 0.8.3
-Oh, and some previously loud engines have been toned down.
-
Droughert #199180 Úgy néz ki, hogy működik a korábbi engine sounds mod (Gnome's father engine sound) is, csupán ennyi a teendő míg a javított verzió nem jön:
"Only need to delete all files with chinese names. Delete the chinese folder from scripts and the mod works fine again." -
Sok baromi hasznos,sok meg hozzàd igazìtja a jàtèkot. Mod nèlküli,gyàri szinkronis wottal nem is jàtszanèk,csak idegesìtene minden màsodperce -
Droughert #199178 Historical Realism Gun Sound Mod V1.3-tegnap ugyan már kint volt a link, de az hibás verzió volt, nem is élt sokáig a download link. Ez már a javított verzió.
Engine sound még nem készült el 8.3-hoz. -
Van már ilyen játék és teljesen jól működik, tök rég játszottam vele. WWIIOnline a neve. -
Mi lenne, ha annyira nem ragaszkodnátok a modokhoz? -
SuLtAN17 #199175 Minden xvm file letörölve és még mindig dupla óra van... és nem működik a damage panel se legalábbis a kiosztottnál... Valaki valami tipp? -
barkov6 #199174 vagy xvm, vagy icon mod hibára gyanakszom.
próbáld ezek nélkül, hátha megszűnik a hiba. -
Komolyan mondom ez a WG mekkora egy retek banda. Nem elég, h a modokat állandóan újra kell tenni, de állandóan megjelenik vmi bug, amitől nem lehet normálisan játszani. Vmi tippetek van, h ez miért van?
-
Ja nem volt rossz, főleg másodszorra mikor a játék fájljait sima szövegszerkesztővel átlehetett írni. A tigris kapott egy rendes újratöltési időt, plusz egy kis páncélt, mivel T-34/85 cudar messziről szinte alig látszódót max zoomon, egy lövésből gajra vágta a Tigrist. -
Nekem inkább befejezetlennek tűnt, és igen hamar végeztem vele, bár élveztem minden percét. Multiban akár jó is lehetne. Lehetne mondjuk olyan szakasz, ahol mindenkinek külön dolga van a tankban. Parancsnok, sofőr, lövész :) -
R3nton #199170 Most oneshootoltam egy ferdit Lor155-51el, nagy arty nerf:P :D -
R3nton #199169 bf3 se rossz, pedig ott is együtt vannak a fegyvernemek -
R3nton #199168 war thunder nyami, de jól néz ki ez a tech tree. Bár a tas44nek muszáj benne lennie!!! -
lammaer #199167 WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger
Mondjuk van már vagy 5 éves, de elég komplexnek tűnt amikor kipróbáltam. Fel is adtam kb 2 próba után, ha jól emlékszem. -
Commandier #199166 Én próbátam a t72 Iron warriors-t. Nem rossz. De azért nehéz lenyelni azt a grafikát, meg nem egyszerű kezelni sem. Érdekes, de nincs meg az a játékélmény mint wotban egy t54-el. Jobbról meg még nem hallottam. Ha te tudsz ujjabbat, szólj légyszíves. -
Annyira nem néztem meg, inkább beléptem a játékba és láttam, hogy sehol semmi :) -
lammaer #199164 Blitzkrieg 3ból na :D -
lammaer #199163 Srácok, ne izguljatok már rá, ezt egy játékos rakta össze, egy csomó kép pl a Sudden Strike 3-ból van. -
Mondjuk legyen először bármilyen fasza is, előbb utóbb felhígul a játékosállomány és csakúgy mint a wot-ot is ellepik a debilek. Lehet hogy váltanom kellene, mondjuk szimulátorokra, ott talán kevesebb sikerélménye van a sok visszamaradottnak. -
Commandier #199161 Ebben igazad van. Egy próbát megér majd. És legyen igaza az optimistáknak, hogy überfasza lesz. Csak nekem hihetetlennek tűnik. -
davidbog #199160 Ó, itt is vannak önjáró tüzérségi lövegek. Bíztam benne hogy legalább itt kihagyják. Sőt önjáró légvédelmi lövegek is vannak. Nekem egyre kevésbé tűnik ígéretesnek.
Azért még így is érdekes lehet és egy próbát mindenképp megér majd. -
Egy próbát mindenképpen megér. Főleg ha lehet külön is játszani. Néhány nap pihit tartottam a wot-ban, de pár óra elég volt hogy elegem legyen a sok agyhalott szartól.
-
Commandier #199158 Valahogy nem bízok ebben a tanlos war thunder dologban... Képzeljétek el milyen lenne egy pályán lenni hajókkal és repülőkkel. Majd ha egy USS Missouri a 400mm-es hajóágyúkkal megsoroz egy területet, vagy ha egy b17 csinál egy szőnyegbombázást. Visszasírnánk mi a kedves és szelíd t8-as artykat amik percenként egyet-kettőt köpnek. -
Rotterdam1 #199157 de hülye gyerek nem érted hogy nem verem magam ellentétben veled?!
-
EmR3 #199156 Figyelek és továbbra sem értem mire vered. Ha ez neked jó eredmény akkor csak sajnálni tudlak.
-
És ez már Él is? Mert akkor adom is el a wot accom.
-
hellokitty92 #199154 Nem mozog a gif... klikk rá!:) -
hellokitty92 #199153 Serb válasza:
:D:D
Dobj egy linket pls a többi nemzetéről!!!!!:) -
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6308157 -
darkwraith #199151 Sziasztok
Ehhez a patch-ez már van vertical tech tree is? Tudnátok linket adni, ha van?
köszi -
ladista #199150 fan made? :) -
Ry0K3N #199149 Úristen a hsz-ek. /megaüberfacepalm not this shit again -
rudii #199148 Oke tudjuk, hogy War Thunder repulos. Azt is halottuk, hogy tank es repulos dolgok is lesznek benne. Na most megvan mar tankosok tech a'ga. A nemetett azert ide beteszem. O"k mar egybol betudtak tenni nemethez kulon magyar a'gat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ja, elso kerek szigoruan fabol van... :) -
vajon számít a méret?
-
Rotterdam1 #199145 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........:) én meg ünnepel az egész város...leszop.....:)