418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
keagle21 #199304 Már nem azért, de az előérzet (nem tudom magyarul tényleg így hívják-e, én 6. érzéknek fordítanám inkább, mivel angolul is az a neve) az nem a töltésidőt rövidíti, hanem azt mutatja, hogy lát-e az ellenség. -
Ennyi hülyeséget amit összehordtok az "előérzet" perkről...
Legalább azzal lennétek tisztában melyik mire jó. -
Toweliee #199302 Nálam tökéletesen működött. -
Ha csak egy embernek tetszik, akkor már megérte feltölteni.
Még egyszer elmondom. Gőzöm nincs már mit mivel írtam felül hogy minden működjön és még magyar is legyen. Órákat szoptam vele mire összeállt. Ha valakinek kell így akkor annak örülök, ha nem akkor sajnos nem tudok többet segíteni, több időt nem óhajtok erre vesztegetni. -
foxbat88fx #199300 gw tiger stock gunnal, töltségyorsítóval, ventivel, bia-val és adrenalin perkkel sem lő olyan gyorsan....
adrenalin perk csak 9.1%-át vágja le a töltésidőnek -
MitsuMishi #199299 A hiba az ön készülékében van. -
Dezinter #199298 Kössz Otep nekem működik a mod beállításod rendesen. :) -
marchizor #199297
aki kíváncsi az tekerjen 4<12-es álláshoz:D
ezt a lövést még én sem hittem el :D -
Elméletileg:
+ XVM conf fájl -
A modpakkban mely fájlok tartoznak ehhez a bizonyos sonar modhoz? -
SovereignXY #199294 PLS vki akinek már régen van T-54e erősítsen meg hogy... hát én nem tudom de esküszöm annyit sem bír mint egy type. Engem ha kell ha nem átlőnek benne. Ugyan ezt csinálom type-al jobban jövök ki a harcból. És ma még csak 9es csatám volt T-54el amibe a type-ot is rakja simán -
Az online xvm editorban a common fülnél, az in-game player statistics résznél mi az a cirill betűs beállítás? Tudja vki? Nem lehet kimásolni, szal nem tudtam a google fordítóval megnézni. Egyébként azt a beállítást keresem, mikor CW csatában is kiírja a megjelenő ellen adatait. Régen benne volt, most nem találom. -
TiborTamas #199292 Az előérzet csak akkor működik, ha be vagy töltve. Miután ellőtted a lőszert, hiába váltasz, nem fog betöltődni azonnal. -
Külön szedtem le, nem szeretem más modpackjait használni. valamért csak számokat ír a térképen ,nem azt hogy " Ferdinand" pl. -
R3nton #199290 sztem bent volt neki az előérzet vagy melyik az a perk. Kilőtte a HE-t utána váltott Goldra, beadta neki, és megvárta míg királyul rászűkül a másik célra is, utána tüzelt. -
Gőzöm sincs mi lehet gond. Órákig szoptam az enyémmel, így már fingom nincs mit mivel kellett felülírni. De így egyben működik. -
Nálam nem akar működni... -
Akkor most a kínai nehéz harckocsik jobbak az orosznál? -
TomDantes #199286 Hogy ez a lemmingvonatra milyen igaz...és hogy mennyire nem tartom be sose...pedig mindig megfogadom...csak felbosszantanak a vonatozók...és már csak azért se... -
Vagy lőszert válott és azonnal betöltődött. -
Jacktor #199284 Gyanítom hogy a GW Tiger kilőtt egy tankot, egy mellette állót meg kigyújtott, ami 10 sec alatt égett le.
Amúgy meg ha nincs replay, meg sem történt ;) -
foxbat88fx #199283 fú hát vannak érdekes dolgok ma is :D
Tigerrel farmolok mert kevés a creditem...
alig van már enemy, velem szemben az pz4 rövid 105össel... mondom hagyom had lőjjön, csinálok egy acélfalat úgy is kevés van a Tigerrel....
lő lepattan, lő lepattan, lő -417
fasza :D egyből kilőttem xD -
Az eredmény most nem fontos a modokról készültek a képek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/ww4e9d8bfin66lzvu4t6.jpg
-
kingofn00b #199281 Hmm... ez látod lehet. Akkor viszont nagy máker volt a csávó. -
stoppos #199280 Köszi, kipróbálom majd.
Gyakorló csatát nem is tudom mikor láttam utoljára. :) -
Viszont gyakorló csatában nem működik. -
Nálam a saját xvm configgal is simán megy a sonar mod. -
Commandier #199277 Gondolom egymás mellett áltak a tankok, és az egyik kigyulladt, és leégett 10-11 sec alatt. -
SuLtAN17 #199276 Letöltöttem, de nem annyira tetszik leszedtem mindent, de nincs hang, mert a res-ben kellene az eredeti vehicleappearence.swf. Valaki tud segíteni?:) -
Valószínűleg szükséges a hozzá tartozó xvmconfig, én a sajátom használom (ha már szoptam vele, hogy finomhangoljam) és így szép feketével - alig láthatóan - kiírja a tankikonok mellé, hogy 'undefined' :) -
kingofn00b #199274 Nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolná, de szerintem hagyjuk annyit nem ér a dolog.
Viszont az artis cucc komolyan érdekelne. Meg lehet hackkelni a szerver oldalon futó játékot? Az lett gyanús, hogy ugyanaz a GW tiger lőtt ki 2 játékost 10 - 11 secen bellül. Sajnos replay nincs. -
stoppos #199273 A szmájlit ki kell rakni, akkor... -
stoppos #199272 Ezzel a sonaros mappel kapcsolatban. Ha a hozzá tartozó filéket bemásolom a helyükre, de a régi xvm configomat használom, úgy menni fog, vagy inkább szabjam testre az ottani configot? -
Lehet, hogy vicces,de azt nem értem miiért jó akár viccből, akár tudatlanságból, vagy éppen szándékosan félrevezetni a másikat. -
kingofn00b #199270 Úgy hívják a dolgot, hogy vicc. Ha nem tudod értelmezni, inkább vegyél vissza az arcodból. -
Köszi, épp megtaláltam Mirtankovon .
TE IS ! -
Ha nem tudod miről van szó, inkább maradj csöndben.
stork13 leírta a lényegét, de mindjárt csinálok pár képet is. -
stork13 #199267 A minapon kijelzi a tank típusát és "kasztját".
http://drongo-lab.ru/archives/46038
Felnézhetnél mumble-ra néha... :D -
kingofn00b #199266 Átlátsz a falon.
Az melyik mod, amikor a GW tiger 10 secenként tud lőni, zavarbaejtő pontossággal? Az valami hack lehet, nem? -
Sonar mod az mire jó az ?

http://kepkezelo.com/images/ww4e9d8bfin66lzvu4t6.jpg