418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én a telefonosról tudok egy pár mondatot, a többiek majd a másik lehetőségekről világosítanak fel.
- Jó oldalon jelentkezz be ahol játszol ha (EU-.eu ha USA-.com ...)
- Fent a jobb sarokban van a Get Gold gomb
- A "More payment options" válaszd,nem a SMS és PHONE gombokat!
- A bejövő kis ablakban keresd a DAO PAY-t, kis ablak tetején vannak fülek ott lehet váltogatni a szolgáltatókat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Értem! köszi a segítséget. -
Toweliee #199342 Akkor mindenképp a prémet javaslom. DaoPay kényelmesen és megbízhatóan működik. -
Én az 1.500 Ft-os 815-ös aranyra gondoltam. Van 2000 premium tank tapasztalatom, azt kellene átváltani, meg jelen állapotban pénzben is kisegítene :) A többit megtartanám... -
foxbat88fx #199340 nekem van egy eladó starter accountom :D -
A telefonos goldvásárlás (tehát nem konkrétan prémet, hanem a hozzá, s egyéb dolgokhoz való goldot), és NEM az SMS, hanem a DaoPay telefonosa jó és megbízható.
2500 aranynál (kb 3000 Ft) Telenornál rak rá még 2-300 Ft pluszköltséget max. Nem érkezik semmi felesleges sms, nincs rá szükségük. -
Most írok először topikba, ettől függetlenül KV-2 fullozása kicsit akadozik ezért gondoltam rá.
-
Toweliee #199337 Tökéletesen megbízható. Azt, hogy érdemes-e prémet venni neked kell tudnod. Kezdő szinten ha "komolyak" a szándékaid akkor érdemesebb prémet, mint prémjárgányt. -
Sziasztok! A telefonos premium vásárlás mennyire megbízható? Nem rak rá + akárhány száz forint kezelési költséget vagy nem küldi a spam sms-eket utána amiért fizetned kell? Vagy egyáltalán, hogy érdemes prímet venni szerintetek és mire érdemes játékon belül használni? -
Meg lett erősítve, h erről szó sincs. -
bigmano #199334 Hogy lehet leszedni?
Bocs de én nem tudom...
-
Srácok!
Van valakinek új acchoz való promókodja? Én elajándékoztam mindegyiket, és most csinálnék új accot :( -
TiborTamas #199332 Szerintem semmi hülyeséget nem írtam. Az igaz, hogy kimaradt, hogy onnan folytatja a töltést, ahol abbahagyta az előzőt, arról ment az eszmecsere, hogy azonnal betöltött az arty. Arról nem tehetek, hogy összekevered a 6. érzékkel... -
MrGringo #199331 Amúgy erről a serb-ről ha nem tudnám kicsoda tipikusan az jutna eszenbe hogy egy "középkorú alkoholista félig lecsúszott piacosfarmeros zsíros pörkölttel lefalt pólós bunkó, akinek állandóan levan hugyozva meg hányva a nadrág szára. Nemtom így ránézek és valami hasonló ugrik be
-
Commandier #199330 Amúgy mióta 8.3 van, nálam valahogy nagyon kevés a 0hit találat. Lehet csak szerencsém van, de vagy 30 meccs alatt vagy 2 ha előfordúlt. -
TomDantes #199329 Várd ki a végét. -
Szó nem volt arról hogy buffot kapnak szerintem! -
MrGringo #199327 Köszi! Akkor beletörődöm!
Felfúrom amennyire csak lehet aztán ennyi!
-
Commandier #199326 Hát látszik rajta, hogy látott már ezt azt lecsúszni a torka :D. -
Commandier #199325 Kb annyit tudsz kihozni belőle mint egy e75ből. Attól gyorsabb csak lejtőn lesz. Az offroad vezetés nekem segített valamennyit, de ennyi. Mást nem tehetsz. De néha nem is árt hogy lassú, így legalább nem viszi az embert a hév az elsősorba meghalni:D. Hidd el, meg lehet szokni. Igazából a mozgásához kell hozzászokni. Ha egy idő után elkerülöd a buckákat, meg a kerítést, stb, akkor nem lesz vészes. A csapattársak engem randomban is gyakran kisegítenek egy kis tolással. Bármit vettél volna t8ban, ettől nem lenne jobb. A francia haevy gyorsabb, de ennyi. -
MrGringo #199324 Ezt nem tudni mert nemigen szoktán józanul látni és ezért nem tudni hogy néz ki józanul. Nics viszonyítási alap... -
foxbat88fx #199323 itt az a baj hogy te nem ittál!
-
foxbat88fx #199322 én ha sok sört iszok akkor mindig gyorsabbnak tűnik a világ....
kocsmából is amikor repesztek hazafelé bringával sörözés után, azt hiszem hogy lassan bemér a rendőr, és akkor ránézek a km/h-ra és 12-őt mutat....
talán ez segít felgyorsítani az SP-t is -
Attiska #199321 Nem tudom eldönteni, hogy SerB iszik-e valamit interjú előtt, vagy sem... Nagyon be van lassulva.
-
MrGringo #199320 ÓÓÓ máj gád!
Vettem egy szuperpersinget farmolni. (Most hagyjuk ezeket a dumákat hogy jó hülye vagy meg ilyesmi...
) és nem gondoltam volna hogy ez ilyen tetű lassú bakker! Kábé majdnem mintha T95-ben száguldoznék. Adjatok már ötleteket milyen fejlesztéssel és legénységi tuningokkal tudnám medesebbé tenni hogy néha oda érjek vele a csata végére! Köszi!
-
TomDantes #199319 Azért én remélem kapnak sok buff-ot a mostani t8-as artyk ha felmennek t10-be. Nehogy már csak ennyit sebezzenek, és ennyi legyen a hp-juk. Erősíteni kell rajtuk én úgy hiszem. (egy nagy szaaaaaaaaaaaaart!!!!!!!!!!!!44444444444!!!!!!!) -
Commandier #199318 nem egészen, csak t10 nek fogják hívni a t8 at. -
foxbat88fx #199317 végre jönnek a tier 9-10 artyk? :):) -
Commandier #199316 http://worldoftanks.eu/news/5669-video-asap-8th-edition/ -
Commandier #199315 Állítólag megy td-nek. -
TomDantes #199314 Hogy van ez a dolog, ezekkel a made in china tankokkal? Tegnap tank ász, ma egy top gun...mondjuk ennek ellenére vesztettünk. Tier 3-as prüntyögő. -
Skyline0021 #199313 arról nem hallani valamit, hogy a brit 10-es heavy-vel mi lesz? át lesz rakva TD-nek vagy marad így? -
stoppos #199312 Hát most, hogy fabatkáért adnak gódammót, még talán értelme is van. :) -
foxbat88fx #199311 jah... elég értelmetlen perk.... az emberek 99%-a nem vált lőszertípust....
pedig pl 122-esnél érdemes átváltani HE-re a kis AMX-ek ellen :D -
stoppos #199310 Nu, akkor meg is van a válasz. :) -
FosTalicskaa #199309 Jajj, ezen a magyarításon már igazán kár összeveszni, főleg hogy aki készítette, szerintem kábítószer hatása alatt állt.
Mindenesetre, ha nem angol nyelvű a játék, akkor nagyon nehéz megérteni milyen fogalmakat takarnak az oda nem illő magyartalan szavak... kedvencem a célkereszt játékbeli megfelelője a hajszálkereszt. de még hosszan lehetne sorolni... -
lammaer #199308 Elég nagy cheat lenne ha töltés közben instant betöltené :)
Mást se csinálnék csak gyorsan nyomogatnám az 1et meg a 2-t, minden 5. alkalomra be is töltené instant a lőszert.
Ahogy oddball is írta, csak a tipusát változtatja meg töltés közben vagy ha már be van töltve. -
Oddball29 #199307 Onnan folytatja, ahol az előzőt abbahagyta. -
stoppos #199306 Nu akkor:
"This perk creates a 17% chance that the shell type will switch instantly when changing shell types, regardless of whether the gun was loaded and ready to fire or in the middle of the loading process. At least from v0.7.5, the effect is cumulative, so two Loaders with this perk will create a 34% chance. After the perk takes effect, the gun must be completely reloaded before it can take effect again."
Szóval, ha lehet hinni a wikinek, teljesen mindegy, hogy be vagy-e töltve, vagy sem. De nincs meg ez a perk nekem semmin, úgyhogy nem tudom, hogy ha töltés közben váltasz, akkor folytatja-e onnan, ahol abbahagyta, vagy be is van már töltve rögtön. Gondolom az előbbi. -
Azaz, kavarjátok össze még jobban :)