418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Itt vagy még? vagy sikerült ezt a problémát megoldani,mert nekem is volt ilyen szar a képernyőm,sőt sokkal komolyabb lesz később neked is
  • patchaou
    Tényleg nagy marhaság amikor pár csata után már valami furcsa érzés van a szívem tájékán és legszívesebben pofánrúgnék minden noobot aki velem egy csapatba kerül.
  • EmR3
    Itt is van egy magyarosított mod pack lusta disznóknak. http://www.mediafire.com/?sooc65jluz3h9jb

A tartalom a teljesség igénye nélkül:
    - Crosshair
    - Damage panel
    - White corpse
    - Iconpack Romkyns
    - Max zoom out
    - Minimap zero firefox (radar és max látótáv jelzéssel)
    - Statistic pack
    - ScopeShadowRemoverCC
    - Old_server_side_crosshair_83
    - Vertical tech tree Dimitrii_083
    - XVM Ded_Shalfey
    - MaxFarplaneV12_Urban_Fighter
  • patchaou
    Bizony, a tegnapi délutánom és az este egy része ezekre ment el. Aztán pár csata alatt annyira felidegelt a sok tehetetlen "játékos" hogy az alt+F4 lenyomása maradandó károsodást okozott a billentyűzetemben :)
  • Trentaro
    abba akarod hagyni?
    az olyan mintha leszoknal a cigirol vagy a pialasrol...
    marhasag... :)
  • lammaer
    Ja, ilyen pl az, ami a végső összesítésben a megmaradt HP helyett a leosztott sebzést mutatja mindenkinél. Azt üti az XVM, mert ők is módosították ugyanazt a fájlt.
  • popey8
    Ez jó ötlet, köszi szépen. Erre nem is gondoltam.
  • patchaou
    Ja sokszor a modok is ütik egymást, és ezért nem mindegy milyen sorrendben rakod be őket, mit mivel írsz felül... Az enyém is angol nyelvű lenne, ha KisTekila nem segít és nem küld át néhány file-t a sajátjai közül.
  • patchaou
    Anélkül hogy egyenként rakod fel a modokat és mindegyik után csinálsz egy próbát nem fog menni. Ha nem akarod még ezzel a pár elkótyavetyélt csatával sem rontani a statod, akkor kb 2 perc egy új account létrehozása ami modokat tesztelni bőven elég.
  • lammaer
    Hogy csak egy példával illusztráljam: nem feltétlenül nyilvánvaló hogy a mod elront valamit a kompatibilitás hiánya miatt, egyszerűen csak bizonyos funkciók - amelyeket javítottak a patchben - nem fognak működni.

Nekem például egy régi XVM okozta azt, hogy amikor kijött a 6. érzék skill, az istennek nem volt lámpám. Nem fagyott le, nem robbant fel a wot, csak nem jelent meg sose a villanykörte. Kiderült azért, mert a játékban pont egy olyan GUI fájl volt felelős érte, amit a régi XVM is használt, abban pedig ez a rész nem volt meg.

Amikor egy modot updatelnek, a készitője szépen kiveszi a játék megfelelő fájljait, és frissíti őket az ő kódjával.

Szóval amikor vagizik vki hogy ő csak átmásolta és minden jó, csak azt hiszi hogy minden jó, simán lehet hogy bizonyos dolgok amiket a WG javított nála továbbra is hibásak, csak nem tud róla... :)
  • patchaou
    Minden patch után megcsinálom magamnak, csak nem mindig töltöm fel :)
    Amúgy erősen a játék abbahagyása felé hajlok szóval nemtom lesz e legközelebb. De más is szokott ilyesmit feltölteni, még a klánomból is Darki cimbora. (bár őt rég láttam errefelé isI
  • lammaer
    Nagyon egyszerű: minden modból szépen leveszed a 8.3-as verziót, ha már a gazdája valamilyen érthetetlen okból megcsinálta :)

Minél több fájlból áll a mod, ANNÁL nagyobb az esélye hogy olyan fájlokat érint amelyeket a patch is megváltoztatott, ez pedig kompatibilitási hibát okoz.

XVM igen komplex - sok fájlt ír felül, van is belőle 8.3-as verzió.
  • Trentaro
    amugy nagyon klassz a csomagod, koszi!
    amufy minden patch-nel osszecsinalod?
    csak mert jo lenne :)
  • popey8
    Ha már mindenre van válaszod, akkor megmondhatnád azt is, h mi módon teszteljem melyik mod a rossz, anélkül, h állandóan csatát indítanék. Most már minden csata elején fagy.
  • Trentaro
    az adaware es mindenfajta bongeszo vedelmi cuccosok kepesek eltuntetni a letoltes gombot.
  • Petiii05
  • Petiii05
    http://www.youtube.com/watch?v=HzhzttI3E5s&list=UUocm7IbDHKZVvhgU2YlTy_Q&index=1
  • ximix #199367
    Én sem láttam , csak miután kikapcsoltam az Adblock-ot került elő :)
  • lammaer
    "Köv csatában újra kifagyott ez a bughalmaz"

Csak magadat okolhatod, jelen pillanatban a user a hülye, nem a játék. Bármilyen trendi is fikázni a WGt és a WOTot.
  • fsb1000
    T10-es csata (értsd t10-es HT és TD többségben)
    Amx12t küzd valamivel, megyek segíteni és kilövöm az öt arctámadozó angol hevit JagPZ100-al. Talán 500-600 dmg volt még neki.

Erre megkerül az amx12t és belémlő.
    Azonnal beKÉKült. Kérdem miért lőtt meg? Aszongya elvettem a fragját.
    Időm nem volt, hogy kilőjem a KÉK baromját, mert más csapattársak széjjel lőtték szinte azonnal.
    Sok ilyen KÉK állat van a játékban... irtani kell őket mint a férgeket.
  • lammaer
    Valaki hencegett hogy ő csak úgy átmásolta a 8.2es mappát és nem volt semmi gond. Nos, nem véletlen updatelnek minden modot 8.3-ra a készítői...
  • lammaer
    Őszintén, én nem javasolnám arra a 2000 Xp átváltására pazarolni az aranyat. Messze jobban jársz, ha teszel hozzá még egy kicsit és veszel egy hónap prémiumot, de már 1 hétnyivel is SOKKAL jobban járnál.
  • patchaou
    Talán úgy hogy rányomsz arra az alig észrevehető "Ingyenes letöltés" gombra.
  • popey8
    Észrevettem még vmit. Páran mondták itt, h patch óta nem látják a lövedéket sniper módban. Köv csatában újra kifagyott ez a bughalmaz, úgyh kitöröltem az egész mod mappát. Visszaengedett és láss csodát láttam a repülő lövedéket. Szal ezt a problémát is vmelyik mod okozza. Kicseréltem a 6 érzék modot és a dmg panelt is 8.3-ra, de így is fagytam. Kezdem azt gondolni, h az xvm-mel lehet gond.
  • popey8
    Ja azt nem mondtam, h ezen a ponton kifagy az egész game és csak akkor enged vissza, ha az egész 8.3 mappát kitörlöm.
  • popey8
    Ezt tapasztalta rajtam kívül vki más is? Nem ikon mod és nem skinek miatt van. Esetleg 6. érzék mod vagy damage panelre gondoltam még.

• lord nihilus
    arty rémálom mérkőzés avagy elc party

• Forz4k3n
    Aratás volt,megint... :)[IMG][/IMG]
  • Sunsetjoy
    Persze hogy az a legjobb megoldás, ha kártyával fizetsz. Ha van kártyád, és pénz is rajta, jó megoldás, tanúsíthatom. Nincs annyi esetleges pluszköltség, mint egyes más változatoknál.
    Telefonon senki sem kapott reklámsms-eket, a harmadik félre nem tudok mit mondani, ezt mi nem tudhatjuk, hogy a daopay kiadja-e.
  • Greenscape
    Szerintem ha kartyaval fizetsz akkor jarsz legjobban. Eddig nem volt semmi gubanc vele. Telefonon lehet, hogy kapod majd a reklam sms-eket, de ebben nem vagyok biztos mert en meg csak kartyaval fizettem. De csodalkoznek rajta ha nem adnak el egy harmadik felnek az igy begyujtott telefonszamokat.
  • Trentaro
    Nem tudom hogy ez valami uj kituntetes, de 9k csata utan ez az elso nekem.
    Ranger, semmisitsd meg az osszes konnyu harckocsit, de min. 3-at.
    Csak mert amikor scout vagyok, mielott elmegyek elore nezelodni (amibe alltalaban belehalok), mindig probalom leszedni az o scout-jaikat (amibe alltalaban szinten belehalok).

Erre, a budosbogar ferdinanddal kapom meg a kituntetest. :)

• Commandier
    Melegedő VGA?
  • Commandier
    Szosan! Boccs a kérdésért, de délvidéki vagy, vagy arról a környékről valahonnan?
  • stoppos
    TK, a gugli szerint...
  • hellokitty92
    Ha az ilyen leopard 1 meg amx30, meg a többi hatvanas évekbeli tank belefér, akkor ez is. Egyébként is a chieftain prototipus egyáltalán nem az a legendás harckocsi lesz, mint amire gondolsz.

Se a mozgékonysága ( irl 450Le motor), se a páncélzata nem lesz túl kiemelkedő. Igaz a 85mm-es front 72 fokban döntve, auto bounce lesz mindennek.

• szosan
    Hello mindenki.
    Vki találkozott már ilyennel hogy nem bír belépni a játékba és ez a szöveg van alul:
    Felhasználói fiókod fel van függesztve. Indoklás:
    Violation of the chapter 4 "Inappropriate conduct in game" par. 6
  • TomDantes
    Azért a chieftain például hogy fér bele abba, hogy 50-es évek béli tankok? Tőlem beletehetik, bánja a faszom, csak az érdekel, ezt hogy magyaráznák meg hogy 50-es évekbeli. Merthát úgy volna elvileg. Mondjuk, hogy a chieftain fejlesztői már iskolába jártak az 50-es években és ezért belefér?
  • Adjunktus
    Összecsúsznak a betűk.Nem mindig és nem folyamatosan.Van hogy beugrik,aztán mondjuk lövök egyet,vagy csak megjelenik egy tank a közelben és megint összecsúszik.
    Aztán van amikor 10-20 csatán keresztül semmi baja.Aztán egyszer csak megint kezdi.
    VGA driverem a hivatalos,friss verzió!Azon kívül soha semmi ilyesmi problémám nincs,csak és kizárólag ez.
    ötlet?
    ime:
  • hellokitty92
    Schrödinger fv215b-vel jelenleg most az az álláspont, hogy a heavy marad heavy és jön a td 215b. A la t110-k... egyenlőre biztosan. Tehát nem kapsz ingyen t10 td-t.

De kicsit összetettebb a szitu. Szerb legutóbb egy csomagot várt nagyon bovingtonból. A pletyka szerint 2 tankról szerettek volna infót kapni, az egyik a chieftain, a másik meg a fv100.

Az fv100 széria egy super heavy -fv101 -100t, 120mm löveg- és assault tank -fv102- projectet foglalt magába.
    Az fv100 egy misztikus tank, kb semmit se tudni róla... ki tudja hogy valóban létezett-e, vagy csak ötlet szinten merült fel.

Ha valamit sikerült előkaparni róla, akkor nyilván az kerül a 2. heavy ágra és a chieftain leváltja az fv215-öt. Ha nem, akkor a chieftain és marad az a valami végleg a helyén.
  • fsb1000
    OK, rendben. Igazad van.