418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Ti nem?
    Pedig úgy a jó játszani.
    Este elindítom, 8 óra alatt össze is szed vagy 3000 xp-t.
    Így alig 1-2 év alatt át lehet lépni 1 9es tankot, amit nem szeretek.
  • toma77
    Köszi, délután már ránéztem, mert elég összeszedett cuccnak tűnt. Működni mondjuk azzal sem működik, valamivel v.színű összeakad, de annyit nem ér, hogy ezzel basszam az időmet.
    Különben is már kezdek nagyon agyas lenni, nem tudom minek akarom játék közben is azt lesni mennyi sebzést osztottam le.
  • lammaer
    Pontosan :)

AFK meg néha előfordul a legjobb családba is, ha a postás csenget vagy az asszony veri az ajtót hogy engedjem be, nem nagyon lehet kiszólni hogy várj amig vége a körnek :D

Illetve egyszer lehet, aztán nincs vacsi.
  • patchaou
    Igaz, aki agy nélkül játszik a szabályok szerint nem számít botnak.
  • lammaer
    Mert. Alig látni botot...
  • patchaou
    Azért jó látni hogy büntetik az ilyet, bár nem kellő mértékben.
  • Szpecnyaz
    Nem, mi nem találkoztunk még ilyennel. Rendesen játszunk, nem csalunk, vagy kúrunk ki a csapat társainkkal botok használatával.
  • patchaou
    Ez volt az hsz.
  • Solten
    Hi, AFK voltal, bot, makrok, klikkelok hasznalata stb / egyeb csunya modon akartal kreditet/xp-t szerezni konkret jatek nelkul.

#199414: igen
  • patchaou
    Linkeltem itt ma egy mod csomagot, abból használd fel az xvmconfig file-t.
  • popey8
    Leszel később?
  • toma77
    Aha, érdekes. Ha az XVM-ből használom a VehicleMarkersManager.swf-t, akkor működik a hit log. Csak épp az XVM nem. Ha kitörlöm, akkor fordítva.

Azt hiszem ez mára már talány marad.
  • popey8
    Na az nagyon durva volt...

Abban a csatában meg volt írva a sorsunk. Ki is kaptunk, mint sz@r:)
  • Solten
    Hat bunkonak bunko... (az sem kizart hogy alkesz)
  • Solten
    Ez nem bug hanem egy foschhalmaz :) Mikor is tegnap celbavettunk egy AMX 12t-t, Te 2x pattantal rola en "csak" egyszer... :)
  • toma77
    Akkor jó helyen keresgélek ezek szerint, de még nem jöttem rá a megoldásra.

Köszönet.
  • R3nton
    kapunk ingyen tankot ha kifejlesszük a 10es heavyt vagy nem? :D
  • lammaer
    itt, a hitlog opció alatt
  • toma77
    Hol tudom beállítani? Eddig valahogy nem sikerült megtalálnom.
  • lammaer
    Igen, az XVMnek van ilyen funkciója.
  • toma77
    Van olyan mod, ami csata közben kijelzi az általam kiosztott összes sebzést?
  • lammaer
    Figyu má...

a 90-es ágyú átlagsebzése APvel 240. Namost vagy vakítasz (ez a jobbik eset) és nem 69-et sebeztél hanem mondjuk 169et, vagy pedig... khmmm... HEvel lövöldözöl? (ezt nem minősítem)

Az AP ugyanis nem tud 69et sebezni, csak a nem penetráló HE.

Amúgy a churchill mind szemét jószág, van olyan jó lövedékelnyelő képessége még magasabb penű ágyúk esetében is mint mondjuk az IS3nak, főleg ha szemből lövöldözöl rá. Olyankor én a tornyot szoktam lőni, ha lehet.
  • hawken
    nab+ tudtam hogy csak én néztem el vmit, persze a pudingfejűek techtree-jét nem is néztem eddig, csak a matilda bp-t valamiért tudtam hogy prémtank, oszt egyből azt néztem. Fel sem tűnt hogy van sima T7 BlackPrince
  • Droughert
    Te a Matilda Black Prince adatait linkelted, de valójában a t7-es black princel futottál össze. Mások az adatok, de azért azt is át kellene lőnöd t29-el.
  • popey8
    Hehe... Csak CW miatt;) Kell 2 T8-as arty:)

Am, elegem van ebből a modozásból. A nem látható lövedéket tényleg ez a fájl okozta, de a fagyást nem. A köv csatában megint fagyott loadingnál. Most viszont tényleg megtaláltam:)

Transparent Clan Logos: ez a mod okozta a fagyást. Tegnap este töltöttem, akkor még 1.6.1. verzió volt kirakva. Úgy gondoltam, h "na ez a mod is meg van" és nem is néztem többet ezt az oldalt. Ma már az 1.6.2. és írták is kommentben, h ezt a problémát okozza. Az újjal elvileg jó lesz. Kipróbálom, ha mégsem, akkor törlöm.
  • hawken
    Nahát, felraktam ezt a modpakkot, és most felugrott stabilan 50-55 re az fps :D

Viszont valamiben szeretném valamelyik "tankász" segítségét kérni.
    Mégpedig abban, hogy van az a brit rohadalom a BlackPrince, és hetek óta lassan az a mumus ha szembejön, mert egyszerűen nem lövi át a T29-nek a 90mm-es lövege. Rálövök hatot, abból öt lepattan, egy meg sebez 69-et.
    Értem én hogy prémtank, de ennyire, vagy csak én értelmezem rosszul az adatokat? :

• lammaer
    Arty zoom mod.... hmmmmm... rózsaszínben jársz-e? :D
  • Commandier
    Akkor tévedtem:). Elnézésed kérem :).
  • popey8
    VÉGRE!!!!

Egy cameras.pyc nevű fájl okozza a kifagyást is és a nem látható lövedéket sniper módban problémát is. Úgy néz ki, h egy régebbi modból maradt itt, mert jelenleg egyik telepített sem használja ezt a fájlt. Nem esküszöm meg rá, de talán az arty zoom mod használta ezt a fájlt. Akinek ua a problémája, mint nekem, az törölje ezt a fájlt és megjavul ez a BUGHALMAZ:)
  • lammaer
    Csak a patch óta van mellélövésed meg 0 sebződ? Apám, akkor eddig te menyországban jártál, meg is érdemled az account nerfet :)
  • szosan
    Hello. Nem dunakanyari vagyok. :)
  • Sunsetjoy
    Igaz, hogy nem kínaiak, de a felemás patch örömére :)

háttérkép

innen amúgy: hátterek
  • Ytar
    óóó, az előbb én is Alt+F4-el léptem ki, miután letékáztam 2 szerencsétlen faszt.
    .. majd holnap, újult erővel ..
  • patchaou
    Lehet, hogy az lesz, prémem most úgysincs. Esetleg cw-kre felnézek, de semmi random csata.
  • Tessellia
    Akkor úgy néz ki még kell 2x/3x 5 nap:).
  • Trentaro
    ismeros, de nekem ma eddig meg nem rossz, gyozelem/csata 12/17.
    marmit osszes tieremmel, kezdem a bt2-nel es fel slattyogok az is7-ig, hogy mindenki kapjon szorzot.
    keket nem lattam, senki nem lott belem es vegre a rohadt nyomorult batchatemmel is mentem egy szinte jo kort, aldottam is magam, hogy felvettem. :)
    ja, söröm is van...

(mondjuk van egy billentyuzet a kuka mellett amin par napja tul erosen nyomtam a hulye barmok gomb kombinaciot, a kihullott gombok kozul egyet elteszek emlekbe...) :)
  • patchaou
    Volt most 4-5 nap szünet, de úgy tűnik ez kevés volt :)
  • Tessellia
    Tarts szünetet, én sem játszottam kb. jan. 8. óta. Modokat feltettem aztán ennyi. Nekem ez eddig bevált mindig, hogy 1-2hét szünetet tartok amikor úgy gondolom, hogy megtelt az a bizonyos hócipő:).
  • EmR3
    asszem, de igazából fogalmam sincs

a paccs óta amúgy is össze vissza megy minden lövésem, és ami talál annak is majd fele a sebző, kezd tele lenni a tököm a játékkal
  • popey8
    Nálad látszik sniper módban a lövedék?