418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Faboo #199503 Jah, a kv1 az egy csíter tank. Nyeli a lövéseket, mint kacsa a nokedlit. Sebzés meg sehol. A m4a2e4-el legutóbb a hátuljáról kb 6 méterről 90 fokban a 10-ből 9 pattant, pedig mindegyiknek át kellett volna ütni. Nem is foglalkozott velem. Azért a végén csak megdöglött. :) -
Forz4k3n #199502 vörös ördög....
[IMG][/IMG]
-
Mert megunom, mindig olyan ágat kezdek az újjal, amivel még nem toltam. A régi accountjaimat pedig eladom, így a beléjük őlt pénz is visszajön. Ennyi :) sose érdekelt a stat. -
NPite #199500 kv-1 tetű lassú, de egyébként tier5-ben kinyír 1v1-ben bárkit (sok élet, jó páncél, nagy alfájú gyorsan töltő ágyú) kv-1 op tank nem hiába a sok vérvörös azt választja farm tanknak -
KisDeák #199499 Hát nem mondom én sem kapok minden csata után,de már nem először veszem észre hogy csata után pl. Mesterlövészt kapok,összesített medáloknál pedig nem adja hozzá :( -
Renegade #199498 -
stoppos #199497 A 122-essel, aranylőszerrel 370-et ütm 160-as pennel. Az 25% eltéréssel, ha annyi éppen 462. Szóval max sebzés esetén simán agyoncsap. Viszont lassan tölt és lassan céloz. Ne álldogálj előtte. :) -
lammaer #199496 Én még "kitüntit" se kapok... -
lammaer #199495 Te milyen tankban ültél?
Ha kicsiben, simán megtörténhet hogy egy lövéstől elfüstölsz (a leírásod alapján te nem KV1-ben ültél, tehát a százalékok nem mondanak semmit), ha nagyobban akkor is kaphatsz kritikus lőszerrekesz találatot, amitől instant felrobbansz. -
KisDeák #199494 Hiába kapok új kitüntit,összesített statisztikámban nem adja hozzá :( Valakinél előferdült már hasonló? -
AMDROBI #199493 Most prémium lőszerrel lőttem a KV1-est és két lövéstől csak 60 %-os lett engem meg 100 %-ról egy lövésből kilőtt....Ez hogy lehet?Ennyire jó az a tank?Akkor olyat fejlesztek...
-
Unreal1942 #199492 Sziasztok.
Nem sokat játszom a játékkal így magasabb tier elérése nem mostanában fog bekövetkezni.
Pantheren sokáig fogok időzni. Így az lenne a kérdésem a tapasztaltabbakhoz, hogy miket érdemes rá kifejleszteni? Esetleg a legénységnél a + tulajdonságoknál mit érdemes választani. Ha már leragadok itt. Legalább legyen a lehető legjobban felszerelve, fejlesztve. -
AMDROBI #199491 Hiába lövöm PZKW4 -el a KV-1 est,ő meg simán kilő.Így elmegy a kedv a játéktól...
-
kingofn00b #199490 Nem a pattanás miatt döntöttem a stock gun lecserélése mellett. A pontossága nem éppen sebészi (0,5...) ezért ha értelmesen akarsz dolgokat eltalálni, akkor bizony közel kell menned, és a páncélja meg nem túl acélos. Városi pályán ez nem akkor hátrány, meg jobb csapattal, de néha suicid tud lenni. Aztán van, hogy a 218 pen pattan a KV-1S testéről, olyankor meg cumi van a 16 seces töltés alatt. A 6 secenként, távolabbról leadott 300-400 sebzésű lövések jobban bejönnek. Az inkább egy tankvadász játékstílus, míg a másik egy echte rohamlöveg. Nem roszabb, de nekem jobban bejött a top gunja. -
lammaer #199489 Én annó az egész SU152-t a stock gunnal vittem végig. Igaz, akkor a HE még nem pattanhatott mint ahogy mostanában teszi. -
lammaer #199488 Nem véletlenül a Chaffeet kérdezte és nem a T50-2-t :)
Én tologatom mostanság a chaffee-t, most hogy igy feljött a téma, elképzelhető hogy tényleg kicsit kedvezőbben kezeli a MM és kevésbé dobja fel high tierbe.
Ami nekem annyira nem is baj, mert passzív scoutra van már 2 tankom is, ezt meg úgyis afféle zseb medként szoktam használni, kicsit mostohagyerek nekem scoutolá szempontjából. -
Köszi a véleményt. -
lammaer #199486 Engem az érdekelne, hogy minek kezdesz új accountot (főleg harmadikat).
A régi accal nem tudsz menni kis tankokkal?
Avagy... csak nem statribancnak teccik lenni? -
kingofn00b #199485 Az én véleményem szerint igen, sokkal jobb úgy. Nem mellesleg amúgy is ki kell fejlesztened egyel később, az ISU-152 fejlesztése közben. De ott meg szophatsz hatos löveggel Tier IX és X vasak ellen, amíg ki nem fejleszted.
Viszont a stock gun nekem annyira bejött, hogy a középső ágyút fel sem raktam, azzal húztam ki a top lövegig. Onnantól az a kb 6 secenként bevitt 400-as damage eléggé a gyilkos kategóriába emelte. -
NPite #199484 nekem t-50-2-vel nem tűnt fel, hogy változott volna az mm felrak 10-esekhez is, de leginkább 8-asok közt kell menni. vk2801 a gold ammo óta brutál, de ha azzal lövöldözöl tuti termeled a mínuszos köröket -
Arra a su-152-re tényleg kell a d25, vagy milyen topgun? Ér annyit a gyorsasága? Még nem járok, csak a korábbinál... -
Simulacrum #199482 Aki Chaffee-val játszik észrevette, hogy teljesen megváltozott az MM-je? Régen 90%-ban legnagyobb szintű csatákba rakta. Direkt erre is fejlesztettem a legénységet, passzív scoutnak, 8-as artyknak segíteni. Imádtam ezeket. Most meg 50%-ban felső harmadban vagyok vele és nem is találkozom nagy tierű csatákkal. Ezekben a csatákban viszont a VK2801 az úr a troll gunjával. El is rakom egy időre, hátha visszateszik a régi MM-jét valamikor. Meg úgy általában is azt látom, hogy nagyon megszaporodtak a light tankok a csatákban. Régen alig voltak. Túl sok ágat indítanak el, nem föltétlenül jó ez szerintem. -
kingofn00b #199481 Stockként gold ammot bele, aztán lehet brutálkodni. Igaz, hogy 4800 pénz, de még úgy is ki lehet hozni plusszosba simán a köröket. Jó kis trollgun volt, bár top ágyú valóban sokkal jobb. -
KisDeák #199480 Szép Napot.Az lenne a kérdésem hogy másnál is előfordul-e hogy nem frissül statisztikámban a medálok száma? Pl. hiába kapok "Mesterlövész" "Top Gun" kitüntit... nem számolja hozzá az összesítésben. 4 osztályos kitüntetéseket viszont számolja. -
SuLtAN17 #199479 Úgy utáltam ezt az SU-152-t stock ágyúval meg stock lánctalppal, hogy elmondani nem tudom, de most már "kimaxolva" remek kis járgány, 7 másodpercenként 350-400 damage, igaz a pen nem a legjobb az armor meg egyenesen sz..., de ha megszokod használni akkor pusztító :) Gondolom ISU BL gunnal még nagyobb :) -
megy ez neked ha nem gyengitelek szakaszban...
-
Vannak un. statribancok, masodik acc-al, csak tier 1-2-ben pedofilkodik es megy 4k meccset a loltrakijaval. Multkor be is koszont az egyik (64% win ratio, 2800 eff): "milyen erzes folyton cumizni ezzel a jatekkal?". Kis arcot elsokent szedtuk ki meg legyalultuk a papiron eselyesebb csapatat a piroskakkal (kinai loltraktorral robogtam) :) -
zsupeti #199476 Nálam kismillió mod van fent,de látom a lövedéket. -
Jó hír:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=199396 alapján rá kerestem a cameras.pyc -fájlra, World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\scripts\client\AvatarInputHandler -mappából ki vettem , és már látom a lövést.
Köszönöm!
Rossz hír:
Arty nerf, grille 650-et csapott a szegény Su-mba :( -
Végre vmi sikerélmény is mára. Hála az égnek 1db vacak arty volt csak.
Aki akar egyet mozizni...:) -
Valaki meg tudja nekem mondani hogy patch óta mért nem láttam egy nyamvadt lövedéket se???
Haver se látja még a saját lövését se, pedig ő 0 moddal nyomja.
-
Pont ezért idegesítő :)
Ez lett volna a 3. accountom, de hagyom inkább a francba. Már egyáltalán nem szórakoztat úgy ez a játék, mint régen, pedig béta óta nyomtam. Semmi újdonság nincs benne. 3 havonta kihoznak egy új tech treet, meg 1-2 mapot, és ennyi. Szokásos forgaókönyv: új techtree imba, mindenki elkölt csomó zsétt, aztán nerfhammer. Berakták a gold ammó kreditért faszságot is, már a páncél se ér szart sem. Egyedül a sebesség, ami számít, de akkor minek van a sok lomha heavy? Teljesen felborult az egyensúlya a játéknak. Egyre nagyobb szar. -
azert lehet beleszolasod. :)
mondjuk itt nem teljesen gyoker volt a legenyseg.
es gyozelem lett :)
-
lammaer #199470 Őszintén.. sztem Tier4-ig, főleg ha gyökér legénységgel mész, kb semmi hatásod nincs a meccsre :)
Az csak olyan mint amikor bedobod az elsősöknek a labdát, azt szalad mind utána :) -
Le is törlöm ezt a szart... -
Na, nekem most lett elegem :)
Kezdtem egy új accot, de nem bírok túljutni a t2-esen szarokon, mert állandóan gyökér csapatokba tesz. 22 csatából 15 vereség. Nevetséges. Alig tudtam lőni, mert mire odaérek valahova (D1), már vége. -
Oddball29 #199467 Azt hittem, benne van abban a modpackben, amit letöltöttem. Úgy voltam, ennyi erővel meg is nézhetem. Pillanatnyi elmezavar, eddig is megvoltam mindenféle mod nélkül. Csak Duke Nukem meg no chat mod-om van. -
toma77 #199466 Hoppá, magyar nyelvű a csata utáni info panelod? Frankó, eddig csak angolul ment. -
No comment...
Vagyis lenne, de az nyomda festéket nem tűr.
-
lammaer #199464 Őő... az XVM mióta növeli az FPSt? :)