418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #199703 Azt mondták, hogy nem akarják elárasztani a játékot prém PZIV-el, ezért nem kapták meg azok, akiknek már ki volt fejlesztve, csak némi free XP-t. Egyszer volt ilyen ingyen prém tank, a T34. -
kisokka #199702 Elkeseredve nem vagyok miatta, mert nem volt alkalmam kipróbálni azt, amit beprémeltek, de valószínűleg agyfaszt kapnék, ha egy ilyen bekövetkezne velem a jövőben, bármelyik ágyúval/tankkal. -
Tudom, sovány vigasz, de nem csak a pzIV-től vettek el ágyút. -
kisokka #199700 Meg a neve is más
Egyébként elhiszem, hogy ez az ágyú, de ilyenkor mi van? Ha kigörcsölök egy ágyút az xp-vel és kitalálják, hogy ez innentől már nem elérhető, csak prémmel? Pl. ez esetben akinek megvolt a PzIV-re és a frissítés után már nincs, akkor kap valami free xp-t, vagy valami fájdalomdíjat, vagy az csak egy bekalkulált időpocsékolás(mármint a készítők szerint), hogy arra fordítottam egy rakat időmet?
Mert ugyan, ha én szarakodok valamivel, amit meg akarok szerezni, aztán másnap elveszik tőlem, miután megszereztem, az nem valami korrekt.
Prémtankot meg alapból se vennék, számomra abban semmi érdekes nincs. -
Pongyi #199699 De gonosz vagy:D -
Madi92 #199698 Mikor egy Top Siemkát megizzasztatsz egy amx 12tvel! :D
Kurwa! -
R3nton #199697 lol meg lett kérdezve...a főnök úr azt mondta, hogy akkor jöjjenek most mégis a TD-k. Meg azt is mondta, hogy hozz egy üveg vodkát és szólj ha itt vannak a kurvák:D -
lammaer #199696 Unatkozom, hátha feldobtál egy magas labdát... Mi a userneved a játékban? :) -
MrGringo #199695 Kiléptem pihenni mert megint itt a hétvége és állandóan béna faszokhoz rak be ez a köcsög játék!
Én nem értem hogy némelyiknek nincs önkritikája??? Ha látja saját magán hogy egy seggfej a játékhoz akkor miért játszik? Elszarja a többiek játékát. Grrrr
Az előbb például hátba lőtt a saját ferdinandunk! Hétköznap nincs sok időm játszani, hétvégén meg kinlódjak ezzel a sok idiótával
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
keagle21 #199693 Hébe-hóba tier 9-el is ki lehet prém nélkül pluszban jönni, akár még úgy is, ha jól lesebeznek, bár ilyenkor rendesen kell teljesíteni, meg pár ezer kreditnél nem lesz több a haszon. Bár az a legjobb, ha nem sebeznek, pattan minden, na olyankor habzsi-dőzsi van kreditben, igaz ez nagyon ritkaság, ehhez már kell rendesen a mázlifaktor. Meg ilyenkor van az, hogy a következő meccs -20k-s :D -
Pedig ez az. 75-ös L70-es. Kicsit felbuffolták, és berakták t5-6 TD ágyúnak meg prémium PzIV-esnek. -
Oddball29 #199691 Igen, a Kwk42 L/70-et és a Schmallturmot kivették tier5-ből, viszont ugyanez a fegyver átütés buffot kapott. Tier5-ös TD viszont még megvan. -
kisokka #199690 Gondolom a Schmalturmra gondolsz, de az se az az ágyú, amiről beszélek.
Itt 04:40-06:00 között olyanról beszél, ami már nincs bent sehol.Csak a felbontást állítsd át HD-re, úgy jobban látszik. -
Nem benne van 3750gold és adnak hozzá egy tankot is :) -
kisokka #199688 Az gyakran előfordul, hogy egy frissítéssel kivesznek ágyúkat is a játékból? Mert láttam egy nyári videót, ahol a PzIV-re rá lehetett tenni egy sokkal erősebb 7.5-ös ágyút is, ami kb. 30-as értékkel nagyobb páncélátütéssel/sebzéssel bírt a mostaninál. Túl tápos volt? -
Tudom, csak mondom, hogy nem kéne leírni az autoloaderes low-tier ágyúkat :) Van köztük jó is. -
Távolra nagyon szar tényleg.. :( Első lövés eltalálja, de a második tuti fölé megy 20 méterrel. Ezek a fegyverek inkább közelre jók. -
de én a kínairól beszélek :D az nem 2x2-őt lő :D
mondjuk közelharcban használható ez is, de prohorovka malinovka tier2-ben gyakori pályák nem épp arra valók -
Pom Pom annyira nem jó, szerintem. Az angol Bofors viszont a sima ágyúval is felveszi a versenyt átütésben, és sebzésben (1 lövedék). -
Közelre viszont brutál jó. Városi pályákon imádom (igen.. újra felraktam :P Ha már vettem 1 euróért 1000 goldot meg 3 nap prémet)
Volt olyan, hogy egyedül voltam Cruiserrel is Boforsszal kinyírtam 4-et. Sorba jöttek, és mind a 4 tank 1-1 tár volt majdnem full hpról :) -
én is így tettem. Jó nagy szar. 4 lövésből 1 sebez, 2 rikosééé, 1 elvész az éterben, a szűkülés 1 óra. A többi sorozatom közel sem volt ilyen "eredményes" -
lammaer #199681 :) -
lammaer #199680 Ajánlanám a KV1S-t, mint a legjobbat a hétvégi event farmolós tankjai közül, de gondolom nem véletlenül nem volt az opcióid közt... -
foxbat88fx #199679 OverlordJanuary 18, 2013 at 2:54 PM
Correction. I have checked with Storm - he says 8.4 will bring British TDs.
hmmmmm érdekes -
lammaer #199678 Nopara, az az ágyú nekem is gyanús volt, elég magas volt a kifejlesztési dija bár a látható paraméterei nem indokolták. Ezért megvettem és kipróbáltam :D -
Remélem úgy örökre. -
Most nézem a hsz.-ed sorszámát, ááá távoz tőlem sántán :) -
toma77 #199675 ...és igen, ez maximálisan igaz. -
foxbat88fx #199674 csata után kick-eli majd a game -
toma77 #199673 PzIV-et régen használtam, de jól hozott, a Stug még most is kellemes farmoló. Nincs nagy különbség. -
Ilyenért miért nincs autokick?
A pistikék elmehetnének már aludni igazán.
-
foxbat88fx #199671 stug3.... játékélményre meg sokkal jobb mint pz4....
álom az a gun ami rajta van :D -
Az event alkalmával beruháznék T5-re. A PzIV-gyel vagy a StuG-gal lehet jobban farmolni? -
jáh, és erre még rájön a célzókör szétugrása, kb ugyanolyan tempóban lőhetsz vele távolra mint egy nem autoloaderrel. -
Nekem most egyelőre minden furcsa, rendszeresen a francia ág előtt játszottam, valamelyik térképre rá sem ismertem forogtam mint kezdő hastáncos a szerájban :)
A PzIV.-el kínzom magam. -
Bofors 40mm-es ágyúja elég fasza azért. 2*2 lövés és jó az átütése is, meg a sebzése is. 1 tárral ki lehet fingatni egy t3-at is akár. -
lammaer #199666 Amúgy low tierben az autoloader elég elcseszett egy koncepció... loader nélkül is köpik a többiek a skulót olyan gyorsan mint te, viszont nekik nincs szünet két sorozat közt :) -
Kronos79 #199665 Akkor nem olyan, mint a brit. Ott 2x2-es. Kétszer lősz rövid töltéssel és mindkét alkalommal kettőt lő. A 3. mondat Sippienek ment. -
EmR3 #199664 elég az ami itt is: emre (egy elég gyakori török keresztnév)
de gondolom költői volt a kérdés