418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MrGringo
    Én az előbb ki is léptem amikor egyik csatában a saját artynk kiszedett a sarok mögül. A Másik csatában meg egy prot hátba lőtt:-) Este ugyanígy jártam egy ferdinanddal Úgy gondoltam itt kell most kilépni egy kicsit! Amúgy nagyon gáz hogy hétvégén nem lehet szinte játszani mert aki komolyan venné egy kicsit ezt a játékot az csak szopik a ok nooooooob-al! Jön be a sok vasárnapi sofőr hétvégére és lőnek mindenre ami mozog!
  • toocha
    Hehe...állati ez a mod...először azt hittem valami konyhásnéni elesett az alumíniumtálcákkal...de viccen kívül tényleg feldobja a játékot!
  • MrGringo
    Igen sajnos kinyilt hétvégére megint a karám ajtó...én megvárom az éjszakát úgyis van dolgom, addigra kifáradnak! Éjszaka már jönnek föl sorban a profik és velük azért lehet már mészárolni!
  • I.C.ram
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2013. január 19. 12:30:57
    Jármű: Cruiser Mk. IV
    Szerzett tapasztalat: 2 520 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 18 804
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Tier3-ban nagyon izmos a Bofors autoloaderes 40 mm-es ágyúja :) ráadásul a csapat legalján kullogtam, mert tele van t4gyel a csata.
  • Commandier
    Ne menj kis tierben szerintem. Én csak hármat játszottam ma, azt is t8-t9. Győztünk is simán, jó csapatok voltak.
  • Malarki
    Azért az már tényleg hihetetlen ami ma megy. KV-1S hordák top tankként, 4-500 effel, azt se tudják merre hány méter, ezért a lemming csorda elvét alkalmazzák, de néha még azt se várják meg, hogy az ellenség elérje őket, kilövik egymást. 12 vereség zsinórba, tök mindegy mivel megyek, mit csinálok , mennyit lövök ki, mennyit sebzek. Vereség, vereség, vereség.
  • MrGringo
    Szépjónapot és Jó hétvégét mindenkinek!

Lenne egy kérdésem! Nem vagyok sajnos profi ezekben a modokban, viszont szeretnék felrakni a jelenlegi 8.3-as verzióra szép havas garázs modot! Láttam van olyan amelyik változtatja is a napszakokat. Olyan kellene! Meg tudomásom szerint van nyári-téli-sivatagi is. Tudna valaki segíteni hogy honnan lehetne ezeket biztonságosan leszedni és egy gyors ismertetőt a telepítésről mert sajnos birka vagyok hozzá!
  • Renegade
    na gyorsan mentem vele 2 kört nosztalgiából:

Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2013. január 19. 11:57:44
    Jármű: PzKpfw V-IV
    Szerzett tapasztalat: 1 256 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 23 871 (jav/lőszer:4500+repair/first aid de ez még egy darabig ingyen van)átlag 3 találatonként elszáll valami, szóval mellé lehet még csapni 6k kiadást, szinte mindíg

Vereség
    Csata: Karelia 2013. január 19. 12:05:14
    Jármű: PzKpfw V-IV
    Szerzett tapasztalat: 268
    Szerzett kredit: 18 165

persze hozzá tartozik, hogy rég játszottam, szóval a mostani tudásom szvsz max 1200-1300 effinek felel meg

összefoglalva: t5 prémek jobban hozzák a pénzt :-)

ha majd megyek vele egy felválalható kört, akkor felrakom mw-re :-)
  • Bugi Misi
    Vereség
    Csata: Dragon Ridge 2013. január 19. 11:55:11
    Jármű: StuG III
    Szerzett tapasztalat: 793
    Szerzett kredit: 54 434
    Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

3163 dmg

no comment...
  • toocha
    kösz
  • TomDantes
    Na ezt szeretem. A sivatagi repteres pályán, KV5-el, bekerített egy T25 AT, egy Tigris, egy SU-152, egy T44, egy JP, és a távolból becélzott egy Tiger II is, de ez mondjuk jó messzi volt. A többi közvetlen közel...és kipofozkodtam magam közülük. Jó tank ez na. Mással nem sikerült volna, mert rohadt sok lövés lepattant, vagy benyelte a lánctalpnál.
  • Renegade
    HE nerf előtt még lehetett vele bohóckodni, mert gyorsan odaért mindenhova (de ugye fordulni nem tud), van egy pontatlan 110-es penü ágyúja, a torony szemből effektív 50 és nincs MM kedvezménye, így mehet t8 ellen, ha jól rémlik :-)
  • Attiska
    Az MS-1 sok mindent átüt az OP top lövegével.
  • Attiska
    Azt olvastam róla valahol, hogy szar, de a pénzt viszonylag jól hozza, farmolni tökéletes. De az az 5005 db tényleg nem sok, és ez az 5005 ember is nagyon ritkán veszi elő.
  • Renegade
    az azért sokat elmond, hogy szemből az MS-1 is átüti prém nélkül :-)
  • Renegade
    okkal látod ritkán :-)
  • Konci
    Nekem valahogy lassúbbnak tűnik mint volt,alig megyek vele.
    Pénzt azt hozza ha sebzel ,de a játékélmény sztem közel sem olyan mint volt anno.
  • Attiska
    De cserébe a PzV/IV nagyon ritka, én 8 ezer csata alatt csak egyet láttam a harctéren. Sajnálom, hogy anno nem vettem meg.
  • kHares
    Rengeteg pénzt összeszedtem vele mióta wg ajándékozott vele és ez bizony mióta prém ilyen. Egyébként jól lehet vele keresni, pont annyir random mint a többi gép a célzás/újratöltés idő meg gáz de ez van
  • Attiska
    A res mappából átmásolod a teljes audio mappát a res_mods/0.8.3-ba, és a mod file-it ez utóbbiba másolod, felülírva a régieket.
  • Konci
    "Hihetetlen lassú lett,a célzás egy örökkévalóság"
    Így akartam.
  • kHares
    Most néztem meg az asap videót, látom már biztos lesz t10 arty. Rozsdásodik a garázsomban egy Object 212, gondolkodom van-e értelme napi duplázni. Láncot ráraktam és annyi, kell 320k xp az 4-5 hónap legalább.
    Esetleg valaki még elgondolkodott?
  • Konci
    Üdv!
    Na igen,a T34...Ma elővettem újra,mert egy ideje elment a kedvem tőle de nagyon...Most se jött vissza,egyszerűen szarrá nerfelték mióta prém lett.
    Mindenféle szűkítő meg gyorsító van rajta,és mégis kb olyan érzés mintha a t95-el mennék.Hihetetlen lassú lett célzás egy örökkévakóság, eladáson gondolkodtam,de inkább csak mzárolom,mert brutál szar. Észrevette más is ezt? Mintha folyamatosan nerfelnék titokban.
  • Renegade
    na most néztem meg a kínai ágat, hát ez zseniális, ezek jobbak mint a pandák a wow-ban, értem én, hogy egy akkora piacot térden állva kell szeretni, de innen nézve nagyon vicces :-)
  • Renegade
    ha ez egyszer lesz féláron, akkor lehet beruházok egy ilyenre. :-)
    pláne, ha kegyes hozzá az MM, simán jobbnak tűnik mint szegény pzV/IV
  • Droughert
    Dupla crew xp van, úgy gondoltam megyek a tigerrel, mert még csak 85%-os a legénység.
    Egy egész jó csata lett belőle, főleg a vége érdekes.
    [IMG][/IMG]
  • toocha
    Ez a hangbeillesztés hogy működik?
  • patchaou
    Szoktak lenni ezek a cuccok féláron is, szóval megéri az ilyen akciót kivárni.
  • EmR3
    vagy itt
  • bgabor
    Köszönöm!
  • Attiska
    Itt.
  • Bmsrt n2
    A ritka alkalom amikor a fura NoDmg találat jobbik oldalára kerül az ember:

Nem sebzett semmit,nem ütött ki semmit...furcsa.
  • stoppos
    Egyrészt igazad van, másrészt az új mm miatt most mindenki KV1-gyel és PZ4-gyel rohangálna tier5-ben, mert azok ütnének mindent. Amúgy a pz4 nem lett rossz tank, csak megváltozott. A régi nagyfej alig fordult, amolyan TD módban kellett vadászgatni vele. Most inkább hasonlít egy medre. Az egy amit sajnálok, hogy a régi fej pattogós volt, ez az új meg szart sem ér. Legalább valami minimális spaced armor lehetne rajta.

Btw, valaki nyomja pz3-mal? Tegnap mentem egy kört vele és istentelenül nyeli a lövéseket. Szerencsém volt, vagy spáced lett a cucc, nem tudja valaki?
  • VWfan
    Köszi! Nekiállok gyűjteni...
  • kisokka
    Azt megértem, hogy a prémtankot nem akarták kiosztani, de erre voltam kíváncsi, hogy kaptak -e valami fájdalomdíjat azok, akiknek megvolt a cucc. Én még el vagyok a PzIV-el, valóban lehetne egy jobban kihasználható csúzlija, de ez van.
    Ingyen prémtankot meg én is kaptam amikor regeltem, egy T1E6-ot.
  • bgabor
    Srácok, a 8.3-hoz a HRmod lövéshangmodot merre találom?
  • patchaou
    Ventivel, töltésgyorsítóval és 100%-os legényekkel 3-at lő percenként. A 100%-os BIA-perk még javíthat ezen.
  • Attiska
    Azt hiszem 10%-al csökkenti a töltési időt.
  • Attiska
    Csak árnyéka önmagának a PzIV. Akkor sem volt egy gyors hk, a páncélzata sem túl jó, de a hosszú 75-össel rendesen tudott ütni. Most meg...
  • VWfan
    Sziasztok! KV-2-nél vagyok és megvettem rá a 152 mm-es löveget. A Sebzése igen csak jó, de gondolkodtam töltésgyorsítón, hisz 2-t lehet vele lőni percenként. Valamit növelne szerintetek a tűzgyorsaságon? Természetesn csodát nem várok.