418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NoparaWot
    hogy meggyarapodott hirtelen a fórumozók száma xD
  • aknakukac96
    Istenkirály, mikor Századozás közben elmegy a szeró:DA CW szobában most megy az öröm:D
  • Fulcrum11
    Azért azt jó nézni, hogy mindenki a wot mellett itt lóg 0-24 :D
  • csoszi87
    Ja természetesen nem szemből lőttem a tigrist2-t.
    Odacsapódtam 1-2 heavyhez, akik elvonták róllam a ifgyelmet, én meg oldalba/hátbavertem őket.
    Azután futás.
    Általában azt mondják a másik löveg inkább a rávaló, de nekem a 122jobban tetszett.
  • Pongyi
    Az milyen bug h csata közben visszadob a garázsba?:) És pont egy qrva jó nyerő csatából.....
  • raymondcurto
    Tervezett karbantartás :D
  • Kronos79
    Mi irtottuk ki. Épp az utolsó "mp" ment Sand Riveren encounteren, amikor lehalt.
  • Fulcrum11
    WTF csata közepén kivágott, mi történt?
    Elért Minszkbe a hó és lefagyott az atomreaktor?
  • Forz4k3n
    Végre,lenne egy kis időm és "server is busy"

GG WG....
  • I.C.ram
    Nem is enged vissza.
  • keagle21
    De jó, hogy akkor szarik be a szerver, mikor e-75-el megyek, gondolom nem kompenzálják a javítási költséget. :D
  • Madi92
    Úgy néz ki...:\
  • I.C.ram
    Csak nekem lagolt ki? Baromi jó csatában voltam :(
  • Malarki
    Engem a T-43-ban egy dolog riaszt. Az a 93 ezer TP ami a T-44-hez kell. Azért ez kicsit durva. Na ha most valamiért nem jön be a tank akkor az irtóztató kínszenvedés lesz.
  • NoparaWot
    na lepukkant a szerver?
  • ladanyi78
    ÜDV! Win 7 alatt folyamatosan ledobálja a játékot a gép. Az alul lévő ikonra kattintva persze azonnal visszaadja, de ez roppant zavaró. valaki járt már hasonlóan vagy tud megoldást?
  • toocha
  • csoszi87
    Nem nagyon gyulladtam ki. Nem is emlékszem ilyenre.
    Még 1 tipp T43hoz.
    Én a 122-essel használtam aranylőszerrel.
    Sebessége megvan hozzá, hogy odamenj, lőj 1et és elhúzódj tölteni.
    Hatalmas fun volt, amikor a tigris 2-k nem tudták mi lő beléjük 400akat, mert csak engem láttak.
  • Kronos79
    Ez is igaz csak a 10 év alatt volt egy tulaj váltás. Gondoltam megvárom mi lesz. Aztán megnősültem. Ő is ugyanott melózik. A környéken nem nagyon van más lehetőség.
  • Kubukli
    Menj el Ytar-hoz melózni. Fasza főnök lehet a korábban leírtak alapján.
  • lammaer
    Mondjuk akit TIZ éve ezzel meg lehet etetni és még ott van a cégnél, az ne panaszkodjon... pont oda való :D
  • Kronos79
    Nem, de ezek szerint ott is ez a szöveg. :)
  • lammaer
    Legtöbb cégnél ez mondják... :)
  • endrodiz
    Tán csak nem az Unixnál melózol?! ...
  • lammaer
    Sok minden tervben van, ezt is megszellőztették már vagy egy éve, de sztem nagyon lenn van a listájuk alján.
    Egyelőre a térkép és tankgyártással vannak elfoglalva, mert ennyi is elég a közönség megfejéséhez :)
  • Kubukli
    Akár nyitogathatsz is, de jobb lenne , ha az általam normális hangnemben, 1 hónapja kért replay-t linkelnéd, ahol Jacekék maradandót alkotnak KV-1S, KV vagy KV-2 tankokkal.
    Randomban,Veled egy oldalon.
  • EmR3
    Arra viszont már nem emlékszek hogy war-ral vagy CO2-es tartállyal használtam.
    Ez a gép nem maradt, inkább a T35/85 tartottam meg.

A T-44-en viszont nincs semmiféle ilyen batyu, csak a szokásos venti, rammel, vert stab combóval használtam.
  • lammaer
    Szemét vagy...

Most nagy a kísértés hogy nyitogassam a hszeit, de egyelőre sikerrel ellenállok. :)
  • Kronos79
    Ezzel kapcsolatban akartam már kérdezni, hogy WG-éknél tervben van a létszámbővítés 30 vs 30 elleni csatákra. Növelni fogják a lőszermennyiséget is hozzá?
  • Daneee1
    Üdv mindenkinek!
    Segítséget kérnék!
    Már a 8.2-re váltáskor volt 1 olyan problémám hogy frissítésnél kritikus hibával leállt a telepítés! Nos ezt kiküszöböltem azzal hogy a full client torrent file-t szedtem le és minden remek volt!
    Na most itt ez a remek 8.3 és a probléma ugyan az viszont a megoldás már nem működik! Olvastam a msvc++2008 sp1-es megoldást, de az sem vált be valaki tudna segíteni????
  • raymondcurto
    Még most is szeret égni,és az ammo rack sem ritka dolog.
  • Kronos79
    Erről az jutott eszembe, hogy a cégnél ahol melózok 10 éve azt hallgatom, hogy nem szabad elmenni, mert aki marad annak jó lesz. Azóta is tök jó lesz.
  • Kubukli
    Az még odébb lesz sajnos.
    Lehet, hogy rosszul emléxem, de azt hittem a T44-et dicsérték a T43-mal szemben.
    Akkor most kehet, hogy nem azt veszem meg legközelebb.
  • EmR3
    Amikor még én fejlesztettem elég gyúlékony volt, w.a.r. kötelező.
  • raymondcurto
    Nálam pont fordítva volt,imádtam a T43-at,viszont a T44 olyan semmilyen volt.De hidd el a T54 mindenért kárpótolni fog.:)
  • lammaer
    Adsz egy nicket, kiváncsi vok vmire.. :)
  • lammaer
    Ugyan már, ez üldözési mánia.

(megtaláltam a jelszót)
  • toocha
    Köszi, és tényleg annyira gyúlékony?
  • Kubukli
    Korábban sokan írták, hogy a T-43 szenvedés, no de a T-44 majd kárpótol.
    Csak azért írom, mert most grindelek a 43-mal...
    Szóval másnak mi a véleménye?
  • csoszi87
    A T43 még aránylag elviselhető, viszont a T44 már nem az élvezhető kategória.
    Mondjuk alapmotorral vagyok még, de szerintem az mindent elmond, hogy ha elérem vele az 1000res sebzést, akkor nagyon örülök.
    800 körül van vele az effem.
    + számolj azzal, hogy a javítócsomagot akármi történik, csak az ammo javítására szabad használni.
    Volt, hogy láncoltak, felraktam, és utána rögtön ammo.
    De olyan is sikerült, hogy megjavítottam az ammot, és rögtön ellőték ismét.