418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
raymondcurto #199943 Persze hogy meg,istenkirály az a tank,bár nekem a T54-el kisebb az effim(1500) mint az előtte lévő két tankkal,de érezhető,hogy a saját szintjén sokkal ütősebb tank ez.Talán pont ezért is gyengébb az effim vele,mert amíg a T43-al és a T44-el kétes szituációban beálltam zászlót húzni,addig T54-el biztos hogy nem. -
Kronos79 #199942 Az egyetlen jó dolog az előző tulaj esetében volt. Két éve voltam ott, amikor bedobták, hogy mi lenne, ha fősulira mennék meló mellett és ők állják. 4+4 évet kellett aláírnom. Az első 4 év a tanulási 4 év. Végeztem. Majd egy évvel később új tulaj jött. Szerződés és kötelezettség storno. -
Tessellia #199941 lehet ovi csak félrenyelte a vodkát és serb a Heimlich-féle műfogással próbálta a fulladást megszüntetni.. vagy nem.. -
csoszi87 #199940 Sztory megvan, amikor Szálinnak mutatják a maketten, hogyan fog történni a Szovjetunióban a villanyhálózat kiépítése?
Minden nagyobb várost 1-1 villanykörte jelölt.
És ahogy kapcsolgatták fel őket, Moszkva egyes kerületeiben úgy ment el az áram.
Állítólag nem bírta a megterhelést a hálózat.
Szerintem amúgy egyszerűbb a válasz.
Ha már korrupciós botrány.
Valamelyik klánt ki akarják szorítani területről, ők meg beszóltak rendszergazdának, hogy pihiztetni kellene a szervert.
-
Murlo91 #199939 bár a vodka gyorsan párolog, a kaviárt még le kell enni a hűtőtestről... -
én Worms-k inkább 1-t:D -
Most esett le hogy ezek szerint te éppen az ellennél voltál mikor ledobott ez a vacak. :D Kár hogy nem játszottuk le...:) -
Fasza ebben a percben kellene megvédenünk a területet :D -
Malarki #199935 Chi-Ha-ba arany lőszer? Te se sz*rozol a zárójellel úgy látom
-
vhooper #199934 

-
Na akkor addig War Thunder, ki jön? :)
Egyébként a kínai ágból tier 8-ig van emlékezetesebb darab? Egyelőre nincs sok kedvem hozzájuk. -
csoszi87 #199932 Igen válaszolok.
Nem jártam még így.
És valószínű az emberek nagy része azért nem írt, mert még ők sem jártak így.
Aki meg járt már így, és nem ír az valószínű azért nem ír mert nem akar.
-
hNeo2 #199931 nah.
befagyott a dolog.
túl sok aranylőszert pakoltam a Chi-ha -ba. :) -
lammaer #199930 Írják a hivataloson, amikor a rendszergazdág észlelték a leállást, bementek a szerverszobába és azt látták hogy éppen ott tologatja SerB overlordot, és a nagy igyekezetben véletlenül lenyomták a klímát. Ettől álltak le a szerverek, de sajnos fizikai károsodást is okozott a túlmelegedés, szóval ma már nem lesz játék.... -
ladanyi78 #199929 tudjátok 3000 tp kellene a kv1s-hez és kb. 2500 a pz4-hez és mindkettőt féláron megvehetném. most szívok. -
csoszi87 #199928 Nekem a T43-al 60% a winrátám, de azért szerintem nem rajtam múlott, mert a kilőtt tankok száma elég kevés, meg a 880 dam/kör se túl izmos. Habár lehet, hogy a spotolás besegített, mert az effem 1300 körül van.
Viszont a T44et legszívesebben felgyújtanám eddig.
Kevesebb az átlagsebzésem vele mint a t43-al.
Meg az effem is 880.
Remélem a T54 tényleg megéri. -
Malarki #199927 De csak minket szeretnek ennyire, mert a többi weboldal működik, csak az EU nem jön be.
-
Tessellia #199926 volt már ilyen igen. -
Murlo91 #199925 valami kurva nagy buli lehet a hq-ban...
-
Gottfried, úgy látszik nem olvastál vissza - a szerver jelenleg OFFLINE, nem elérhető -
Destydeme #199923 Még Lammaert várom 1x...De rá nem lövök..Csak Goldal:) -
vhooper #199922 Hát még a T71,az valami álom. -
Pongyi #199921 T21 igazi ajándék M7 után. Nagyon fürge és harcolni is jó nem csak spottolni. Simán megeszed vele a t8-as nehezeket ha ügyes vagy. -
weboldal is behalt. -
ok,már visszaolvastam :)
Átfogalmazom a kérdést.Volt már ilyen régebben is hogy ezt írta ki?
(engem is sokszor dobott már ki de eddig mindig vissza tudtam lépni) -
ladanyi78 #199917 valaki a kérdésemre esetleg érdemben válaszolna ha már így megszaporodtunk? -
Daneee1 #199916 Lát engem valaki?
Segítséget kérnék!
Már a 8.2-re váltáskor volt 1 olyan problémám hogy frissítésnél kritikus hibával leállt a telepítés! Nos ezt kiküszöböltem azzal hogy a full client torrent file-t szedtem le és minden remek volt!
Na most itt ez a remek 8.3 és a probléma ugyan az viszont a megoldás már nem működik! Olvastam a msvc++2008 sp1-es megoldást, de az sem vált be valaki tudna segíteni???? -
stoppos #199915 
Dettó...
-
vhooper #199914 épp mentünk volna cw-re.. -
hmmmm....ő valami híresség?
-
raymondcurto #199913 Épp most kapjuk meg a 8.4-et:) -
stoppos #199912 Az a vicces, hogy sem a T-43-ra, sem a T-44-re nem emlékszem, hogy milyen volt. Átjutottam rajtuk, olyan semmilyenek voltak végig. De valahogy egyik hetes-nyolcas medet sem éreztem nagy durranásnak, az egy T20-on kívül...
-
pZoli81 #199911 Jaja. Dettó. Engem is kidobott. -
Simulacrum #199910 Végre először történt meg, hogy vesztes csatában hal el a szerver. Éljen! :-) Mindig győztesben voltam eddig, amikor lehalt. -
lammaer #199909 Olvassámá baz+ :) -
lord nihilus #199908 Kipurcant a szerver?:OOO -
lammaer #199907 0-24? fenét, én csak 20-02 :) -
Mi az isten van ezzel a buzi játékkal?
Ledobott a csata elején és most azt írja ki hogy sorban állok mert a szerver foglalt. Járt már így valaki?
-
Destydeme #199905 Hi.Pedig most először láttam Frizt_The-Tankdestroyert az ellennél kv1-sben. -
lammaer #199904 Bocsi, igazad van, nem mindenhol és minden munkakörben fenékig tejfel az élet.
Lekopogom, informatikában könnyű azt mondani hogy idén legyen lóvé különben veszem a kalapom... az első 10-12 évem alatt, 6-7 munkahelyem volt. Első évben csöndben vagyok, teszem a dolgom, hiszen amúgy is úgy alkudtam hogy többet kapjak mint az előző helyen, hagyom hogy felismerjék mekkora pró vagyok (ez többnyire be is jön, 99%ban jön a jó teljesítményértékelés). Második év végén, ha jó értékelést kapok de nincs mögötte semmi kézzel fogható bónusz, akkor mennek a CVk... mert azzal nem mehetek a tescóba hogy "nézzzék meg, top értékelést kaptam, na adjon 1 kiló téliszalámit érte".