418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Csak az EU szart be, a többi tökéletesen működik.
  • Solten
    De jo, most akartam felmenni erre besz@rnak a bolsevik gagyi szerverek.
  • EmR3
    Amit a napokban linkeltem olyan.
  • Pongyi
    Sztem az xvm akkor lenne jó ha betöltéskor és csata közben is nem a globál statot, hanem csak az adott tank statját töltené be.
  • EmR3
    Elfogyott a KV1-S tank, mert túl jól sikerült az akció.
    Most rajzolnak megint párat és ha elkészülnek elindul újra.
  • RadarJammer
    Végig néztem az összes weblap megy, csak az Eu-s van lelőve...
    Se játék, se weboldal. Csak mellékesként említem, hogy ha valaki megnézi az Orosz CW-s Global Mapot ott 8! különböző zóna van...
  • Malarki
    Hát így hogy nincs játék gyorsan pereg a számláló.
  • ximix #199976
    Kicsit belehúzunk mindjárt meglesz a 200.000 hsz .
    World of Tanks Chat fórum :)
  • Sippie
    és akkor már mutassa azt is hogy ki mennyit spottolt, mert lehet nem lövöldöz de bevilágítja a fél csapatot :D
  • lammaer
    Ez is egy megoldás. Néha a legegyszerűbb a legjobb, és persze az nem jut eszembe :D

Beterjesztem serBnek a holnapi céges sörözésen.
  • lammaer

Ezt a melóhelyen is szoktam alkalmazni a tesztszervereken... egyszer már múkodott :)
  • browing
    és mi lenne ha csak a saját csapatásodét látnád az ellenfelét nem, így ugyanúgy megszűnne a noobozás...
  • SzocsA
    Múkodj!!!!!!!
  • 10000watt
    tud valaki valami infót?
  • aknakukac96
    Az orosz szerver terrrmészetesen megy:)
  • stoppos
    Hát, ha a láthatatlan nem írnák máris működne...
  • Pongyi
    Meggyógyult a honlap. A játékot még nem néztem.
  • lammaer
    olvassá te is vazze, írni tudsz akkor azt is kéne tudni.
  • lammaer
    Nagy fájdalmam ezzel kapcsolatban hogy pl a játék a killeket irja ki az emberek neve mellé csak, az okozott sebzést nem (csata közben). Rengeteg értelmetlen noobozás megszünne, ha azonnal lehetne látni hogy ki-mit tett hozzá a csatához. Mert többnyire annak a legnagyobb a szája, aki az XVMben is piros.

Aztán "rájöttem", pont emiatt a vaklövöldözés miatt nem biztos hogy jó ötlet lenne - mert így még visszafele is működne (vki téged lő meg a bokorból, és látnád hogy a túloldalon mondjuk a su122 sebzése ment feljebb).

Persze erre is lenne megoldás, mondjuk ha csak 15-20 másodperccel később frissülne ez az adat.
  • 10000watt
    mi a fax van a wott al?
  • lammaer
    TEssék megnézni hogy a barátnő/feleség/anyuka jól van e, rendesen szuszog, esetleg lehet adni neki egy puszit ha ébren van, hogy ne mondhassa "te egész este csak játszol".

Lehet hogy a WG is ezért iktatta be ezt a kis leállást :D
  • REPS0L
    ne is mondd
  • shpongle
    Amig nincsenek szerverek.
  • I.C.ram
    Durván lehalt azért az egész. Már több mint félórája.
  • Pongyi
    Muris lenne h belelősz egy bokorba és xvm kiírná h 200 demage:) Onnantól a játék olyanná válna mint a torpedó. Balról a második bokorba BUMM, talált süllyedt:)
  • Sunsetjoy
    Végül is az xvm az extended visualization mod, vagy mi a szösz... igazad van, kicsit le vagyok lassulva :)
  • patchaou
    Pont ezt akartam írni :)
  • lammaer
    Még csak annak se nevezhetném... az XVM nem szerver oldali szoftver, csak abból az adatból tud dolgozni amit a kliens oldalon te is látsz. Látod mennyit sebzel egy láthatatlan ellenfélre? Nem :) Akor az XVM vajon honnan tudná :)

Amúgy még ha a WG fejlesztené az XMet, akkor sem biztos hogy ésszerű lenne a láthatatlan ellenfélnél számolni a sebzést - igy ugyanis tippet ad a támadónak, hogy a cél még mindíg ott van...
  • Sunsetjoy
    Végeredményben akkor fejlesztési hiányosság, és nem bug.
  • Toweliee
    Ez nem bug. Ha olyan sebzést viszel be amikor nem látod az ellent azt az xvm nem számolja de a végstatban benne van.
  • Tessellia
    A nem láthetó tankokon levő sebzést eddig sem mutatta csak a végső összesítésben látni, hogy jé még ennyit sebeztem pluszba.
  • Imrusssss
    nem
  • Kronos79
    Nem tudom más is észrevette, de bugos az xvm hit logja. Kilőttem egy PzIV-et 56 HP-ról úgy, hogy éppen eltűnt. A hit log nem számolta.
  • I.C.ram
    Mennek már a szerverek?
  • lammaer
    Azt csak hiszed, 6-ot lőttél ki, 1-et a sajátból, igy mutatott a végén 5-ös számot a neved mellett. Ne legyél már noob kezdő :)
  • haflac
    Kilőttem 5-öt az ellenségből, 1-et a sajátunkból,ÉS!!!, megkaptam a top gun-t!!!!
  • Eagle16
    21 ezren vannak még fent, én még bent vagyok. DDos-os támadásnak tűnik, 10 perce tele volt spammel a chat, de annyira hogy 30 mp alatt elkezdett akadozni az egész úgy tolták be a sok értelmetlenséget :D
  • stoppos
    Az a jó, hogy végre tudnék játszani... Az lesz a vége, hogy meg..szom én is SerBet...
  • Pongyi
    Azzal sikerült már becserkészni JagdE100-at T110E5-öt is:)
  • csoszi87
    Mondtam én, hogy klán keze van a dologban!!!