418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #199983 Csak az EU szart be, a többi tökéletesen működik. -
De jo, most akartam felmenni erre besz@rnak a bolsevik gagyi szerverek. -
EmR3 #199981 Amit a napokban linkeltem olyan. -
Pongyi #199980 Sztem az xvm akkor lenne jó ha betöltéskor és csata közben is nem a globál statot, hanem csak az adott tank statját töltené be. -
EmR3 #199979 Elfogyott a KV1-S tank, mert túl jól sikerült az akció.
Most rajzolnak megint párat és ha elkészülnek elindul újra. -
RadarJammer #199978 Végig néztem az összes weblap megy, csak az Eu-s van lelőve...
Se játék, se weboldal. Csak mellékesként említem, hogy ha valaki megnézi az Orosz CW-s Global Mapot ott 8! különböző zóna van... -
Malarki #199977 Hát így hogy nincs játék gyorsan pereg a számláló. -
Kicsit belehúzunk mindjárt meglesz a 200.000 hsz .
World of Tanks Chat fórum :) -
és akkor már mutassa azt is hogy ki mennyit spottolt, mert lehet nem lövöldöz de bevilágítja a fél csapatot :D -
lammaer #199974 Ez is egy megoldás. Néha a legegyszerűbb a legjobb, és persze az nem jut eszembe :D
Beterjesztem serBnek a holnapi céges sörözésen. -
lammaer #199973 
Ezt a melóhelyen is szoktam alkalmazni a tesztszervereken... egyszer már múkodott :) -
browing #199972 és mi lenne ha csak a saját csapatásodét látnád az ellenfelét nem, így ugyanúgy megszűnne a noobozás... -
SzocsA #199971 Múkodj!!!!!!! 
-
10000watt #199970 tud valaki valami infót?
-
aknakukac96 #199969 Az orosz szerver terrrmészetesen megy:) -
stoppos #199968 Hát, ha a láthatatlan nem írnák máris működne... -
Pongyi #199967 Meggyógyult a honlap. A játékot még nem néztem. -
lammaer #199966 olvassá te is vazze, írni tudsz akkor azt is kéne tudni. -
lammaer #199965 Nagy fájdalmam ezzel kapcsolatban hogy pl a játék a killeket irja ki az emberek neve mellé csak, az okozott sebzést nem (csata közben). Rengeteg értelmetlen noobozás megszünne, ha azonnal lehetne látni hogy ki-mit tett hozzá a csatához. Mert többnyire annak a legnagyobb a szája, aki az XVMben is piros.
Aztán "rájöttem", pont emiatt a vaklövöldözés miatt nem biztos hogy jó ötlet lenne - mert így még visszafele is működne (vki téged lő meg a bokorból, és látnád hogy a túloldalon mondjuk a su122 sebzése ment feljebb).
Persze erre is lenne megoldás, mondjuk ha csak 15-20 másodperccel később frissülne ez az adat. -
10000watt #199964 mi a fax van a wott al? -
lammaer #199963 TEssék megnézni hogy a barátnő/feleség/anyuka jól van e, rendesen szuszog, esetleg lehet adni neki egy puszit ha ébren van, hogy ne mondhassa "te egész este csak játszol".
Lehet hogy a WG is ezért iktatta be ezt a kis leállást :D -
ne is mondd -
shpongle #199961 Amig nincsenek szerverek. -
Durván lehalt azért az egész. Már több mint félórája. -
Pongyi #199959 Muris lenne h belelősz egy bokorba és xvm kiírná h 200 demage:) Onnantól a játék olyanná válna mint a torpedó. Balról a második bokorba BUMM, talált süllyedt:) -
Végül is az xvm az extended visualization mod, vagy mi a szösz... igazad van, kicsit le vagyok lassulva :) -
Pont ezt akartam írni :) -
lammaer #199956 Még csak annak se nevezhetném... az XVM nem szerver oldali szoftver, csak abból az adatból tud dolgozni amit a kliens oldalon te is látsz. Látod mennyit sebzel egy láthatatlan ellenfélre? Nem :) Akor az XVM vajon honnan tudná :)
Amúgy még ha a WG fejlesztené az XMet, akkor sem biztos hogy ésszerű lenne a láthatatlan ellenfélnél számolni a sebzést - igy ugyanis tippet ad a támadónak, hogy a cél még mindíg ott van... -
Végeredményben akkor fejlesztési hiányosság, és nem bug. -
Toweliee #199954 Ez nem bug. Ha olyan sebzést viszel be amikor nem látod az ellent azt az xvm nem számolja de a végstatban benne van. -
Tessellia #199953 A nem láthetó tankokon levő sebzést eddig sem mutatta csak a végső összesítésben látni, hogy jé még ennyit sebeztem pluszba. -
nem
-
Kronos79 #199951 Nem tudom más is észrevette, de bugos az xvm hit logja. Kilőttem egy PzIV-et 56 HP-ról úgy, hogy éppen eltűnt. A hit log nem számolta. -
Mennek már a szerverek? -
lammaer #199949 Azt csak hiszed, 6-ot lőttél ki, 1-et a sajátból, igy mutatott a végén 5-ös számot a neved mellett. Ne legyél már noob kezdő :) -
haflac #199948 Kilőttem 5-öt az ellenségből, 1-et a sajátunkból,ÉS!!!, megkaptam a top gun-t!!!! -
21 ezren vannak még fent, én még bent vagyok. DDos-os támadásnak tűnik, 10 perce tele volt spammel a chat, de annyira hogy 30 mp alatt elkezdett akadozni az egész úgy tolták be a sok értelmetlenséget :D -
stoppos #199946 Az a jó, hogy végre tudnék játszani... Az lesz a vége, hogy meg..szom én is SerBet... -
Pongyi #199945 Azzal sikerült már becserkészni JagdE100-at T110E5-öt is:) -
csoszi87 #199944 Mondtam én, hogy klán keze van a dologban!!!