418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Végre eladhattam az ARL-t és megvehettem az ACMile-t... Ég és föld a különbség. Megérte érte szenvedni. Baromi jó kis tank.

ARl legnagyobb baja a tetején elhelyezett minibunker. Ezáltal gyakorlatilag bárhonnan kilőhető, mert ez a xar annyira kilóg.
    Kb. mint a KV5 droid tornya csak 1000x sebezhetőbb kivitelben.
  • EmR3
    Akkor lehet nem veszem meg, pedig már ki van fejlesztve.

A 2-3k spot damage-re kellene valami tipp, hogy a második vonalból hogy érdemes csinálni?
  • patchaou
    Tegnap Én is felültem a szopórollerre.
    Volt tegnap egy csata amiben Type-59-el 13 lövésemből 1 sebzett, az is úgy, hogy kínomban már ellőttem a 4 db vésztartalék prémbogyót is. Egyet sem lőttem mellé, csak gyenge pontokra 50-100 méterről, de hiába. Ráadásul csata végi jelentés 3 találatot mutatott. Engem bezzeg minden ara tévedő majom átütött bármilyen tankkal akármilyen szögből.
    Következő csatában ugyanazzal a tankkal 3100+ dmg-t kiosztottam, ami persze kevés egy 8-as csata megnyeréséhez...
  • Tessellia
    Nekem UPC van és ilyet, hogy összevissza elmegy akkor csinált utoljára mikor a modem kezdte beadni az unalmast.
  • Bmsrt n2
    Net kérdés.
    Akinek van,a Digi-net milyen?
    Most UPC van de szabály szerűen a falra tudok mászni tőle,most is össze-vissza elmegy,eddig is csinált marhaságokat,de az utóbbi pár napban(úgy 1 hete) már az idegeimre megy,ha jó a Digi talán ideje váltanom...
  • TomDantes
    Eksüszöm szopat ez a játék. Tegnap 500-600 Xp-s köröket futottam átlagban, a tier 4-es kínai tankkal. Ma...hú...ha 100 xp-t kapok örülhetek. Mi a faszom van ? Minden csatában berak legalulra, senkit nem tudok sebezni. Felderíteni se lehet, mert e sok zöldség nem is figyeli a térképet... így hiába. Ezt a pofátlanságot már. Tegnap úgy voltam vele, fél óra, és vége összegyűlik a tier 5-re az xp. Ma...haez így megy tovább éjfélig se lesz meg.
  • Amarth99
    Én most indultam el az M48 irányába, mert már a 3ik teszt szeró, hogy marhára élveztem vele a játékot:D. Stílus kérdése szerintem, mert ha szeretsz második vonalból támogatni, és spotterkedni, és van türelmed megállni, hogy ne rohanj vele előre, akkor 2-3k spot és 2-3k normál sebzést könnyen össze lehet vele hozni körönként. Ami azért elég hasznossá teszi szerintem.
  • EmR3
    Olvasom a T10 med vitát és kicsit csodálkozok hogy az M48 teljesen kimaradt.

Ez annyira vacak lenne hogy szóba sem kerül?
  • coffer
    A T54-et én is a kisebb penes ágyúval használom. Ha valami hatalmas szörny jönne szembe amit annyira fontos lenne belőni, akkor meg ott van 3 gold ammo, biztos ami biztos. Annál pedig nincs gond az átütéssel :D
  • stoppos
    Akkor úgy mondom, hogy jóval óvatosabban kell belemenni vele az adok-kapok szituációkba, mint a T-54-gyel.
  • pointer4
    Jól hangzik, de avval is lehet számolni kell, hogy most túl OP, és balanszolják. Viszont akkor meg menjen a heavy-be, és az új legénységet tudom húzni a type-ban is :)
  • Sunsetjoy
    Nem gondoltam volna, hogy ezért Tank ász jár...

Győzelem Steppes 2013. január 20. 11:11:34
    Jármű Covenanter
    Szerzett tapasztalat 1 750 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 14 450
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • Pales27
    Teszt szerón kipróbáltam a sorozatlövő focht. Szembejött egy 400hp-s t10es kínai heavy. Egyet benyelt az oldala, 2 pattant a frontról...
  • Amarth99
    Nekem a T-62 sokkal jobban tetszik, mint a T-54. Ugyan tény, hogy a frontja papír, de azért a T-54-ről se pattan sűrűn a batchat. Másrészt kevés olyan esetet tudok elképzelni, hogy meg tud állni ellőttem és ki tud tárazni mielőtt az arcába tolnám a tankot és körülötte tudnék körözni. A toronyról pedig pattogni fog majdnem mindig, utána meg élvezet kergetni, amíg tölt:D! Szóval, ha meg tud lepni és trackelni tud legalább egyszer pár másodpercre akkor nyert, egyébként meg nem.
    A T-62 azért csalódás sokaknak szerintem, mert azt várják, hogy fejlesztett T-54, de nagyon nem az.
  • pointer4
    Nem tudom miért kéne batchattel vagy t62A-val 3. vonalban bohóckodni.

Viszont melyik lesz jobban használható CW-n, azt kéne tudni, a kínai med vagy heavy. Abba kéne rakni a mindjárt 5 skilles legénységet.
  • Bmsrt n2
    Am a T-54 vs T-62A.
    Nekem is a T-54 jön be jobban,jobb páncél és MM kombó miatt,igaz én a kis penes,de pontosabb gyorsabb löveggel használom,de a T-62A is elmegy egynek,de azt nem használom annyit közel se mint az 54-et.
  • patchaou
    Legénység képzési bónusznál a múltkor is megszaporodtak a csatákban. Akkor Én is nagyon toltam a 3. skill 2 nap alatt 96-ról elérte a 100%-ot :D Bár most "csak" dupla, lehet hogy ezért sok a guruló type.
  • Panzer General
    Próbáltam már azt is, és korábban segített, de már az sem. :/
    Megnézegetem azért ismét a "fekete ablakot". Neked most melyik verzió van fent, ami ezek szerint működik?
  • stoppos
    Igen, de van frontja és nem a harmadik vonalban kell vele bohóckodni a csata elején. :)
  • Bmsrt n2
    Mi az újra árulják a Typeot?
  • Pales27
    Nekem is ennyi jut róla eszembe...
  • pointer4
    Ugyan arról a kínai T10 medről beszélünk, ami baromi sokáig tölt (med létére, tiszta t44 122mm-el feeling), és 75méternél közelebb nem tud maga elé lőni a földbe ?
  • ximix #200080
    Ismerős a szitu, JP a világítótorony, akit szemből 1 lövésből felgyújtanak motorsérüléssel, ect .. 62% győzelmi arány :)

Tegnap 1 óra után előkerült a zombi hadsereg, je olyanokat láttam eldobtam az agyam megfordítottam a verdát és seggel előre rohamoztam nehogy kilógjak már a sorból :)
  • browing
    Van rá mód, hogy töröljem a accountomat a wot-on?
    Elég ha írok nekik?
  • Pales27
    Nekem pont az ágyú nem tetszett, a T-54ben a lassú aim miatt.
    Akkor neked, biztos bejön majd a kínai 10es med.
  • lammaer
    A legnagyobb penűvel.
  • lammaer
    Az hát, gyűlölöm is mint a szart :)
  • Pales27
    Am melyik löveggel használod a T-54et?
  • stoppos
    Igazából már régen rossz, ha egy bat egyhelyben álldogálva ki tudja lőni a tárat rád. Az vagy a meccs vége és nem a jó oldalon, vagy nagyon rossz helyen van az ember. Az első esetben általában már nem élek, a második az előfordulhat velem simán.
  • Destydeme
    A tier 6os td-re gondolsz?Arl V39.
    Én elvagyok a td-kel,de ez a td(nekem) valami förtelem.Az ágyút ha megmozdítottam már szétesett a célkör,nagyon lassú is a célzása+akkor kaptak valami nerfet is a francia td-k.Mondtam is,h bb.
    Előtte az S-35ca pedig iszonyat jó.Nála nagyobb vízszintes ágyú kitéríthetősége sztem csak a Ferdinándnak van.
  • lammaer
    Rammolással nem okozok annyi sérülést hogy jelentősen befolyásolja a végkimenetetelt. Mondjuk facehugban talán az erős kupakom segíthet valamit.

Mindenesetre inkább vmi tömör fedezéket tartok kettőnk között olyankor :)
  • lammaer
    Nyilván ez igy rossz.

Van az a kis fekete ablak a háttérben, ott nem látsz olyasmifeliratot hogy hálózati hiba/esetleg a szervertől nem érkeznek meg időben az adatok?

Nekem régebben előfordult, hogy az alap timeout (azaz hogy mennyi ideig várjon a szerver válaszára) túl kicsi volt, ezért nem érkeztek meg az adatok. Azóta felvettem 20000 ms-ra, így jó.

A wot-xvm-proxy.exe.configban ezt a sort matasd meg

<setting name="Timeout" serializeAs="String">
    <value>20000</value>
  • stoppos
    Nade ha megáll, akkor ramming. :) No mind1, valószínű nagyon helyzetfüggő és simán lehet, hogy én hülyékkel találkoztam. Az viszont tény, hogy T-54-ben nem ijed meg tőlük az ember nagyon.
  • lammaer
    Nem szoktam :)

Tegnap is nyomta vki, hogy ő stuggal annyira jó, megvan minimum a 2 kill csatánként, de sokszor még több. Igazából ilyenkor kiváncsi szoktam lenni hogy tényleg igaz-e, vagy csak egyszerűen a memóriája játszik vele :)

Velem is sokszor előfordul, hogy van egy benyomásom egy tankról (ez milyen szar, ez milyen jó), aztán amikor megnézem a statisztikáimat, érdekes eredmények jönnek ki (a "szarral" jobban teljesítettem mint a "jóval")
  • lammaer
    Nyilván egy hülye bat aki azt sem tudja hol van a pályán legyőzhető. De egy értelmes bat nem köröz, csak megáll és szemből agyonlő. Mert a T62-nek nincs frontja.
  • Panzer General
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni? A legújabb XVM-et (3.3.1) használom, de sehogy sem tudom rábírni, hogy kiírja a játékosok statjait. Pontosabban első használatnál még esetleg kiírja, de aztán már nem. Ez mindenkinél így van? Mert akkor nem idegeskedem. Az előző verzió, amit használtam, az még a 3.2-es volt asszem, és az ment. Thx!
  • stoppos
    Öööööö. A bat kibelez T-62-ben? Csak hülye batokkal találkoztam volna eddig?

Nekem olyan egyenrangúnak tűntek a battal. Annyi, hogy én pörgök körbe egyhelyben és a bat köröz körülöttem kiéhezett héjjaként.

Viszont nincs batom, szóval csak egyik oldalról ismerem azt a bizonyos péniszt.
  • atee73
    latom mostanaban tobszor felteszed ezt a kerdest

kaptal mar valaszt ??
  • lammaer
    Hehe.. szoktunk összefutni ismerősökkel, ők szoktak nyugtatni amikor éppen írom az artistának a túloldalon hogy vezessen lovat az anyjára :)

Amúgy francia tankban mostanság csak ARL V39-ben látnál, a többi 3 (1390, 50-100 meg a bat) alszik a garázsban.
  • lammaer
    Gringo, mondjár már egy játékbeli nevet... :) Vagy szándékosan kerülöd ezt a kérdést? :)