418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #200102 Végre eladhattam az ARL-t és megvehettem az ACMile-t... Ég és föld a különbség. Megérte érte szenvedni. Baromi jó kis tank.
ARl legnagyobb baja a tetején elhelyezett minibunker. Ezáltal gyakorlatilag bárhonnan kilőhető, mert ez a xar annyira kilóg.
Kb. mint a KV5 droid tornya csak 1000x sebezhetőbb kivitelben. -
EmR3 #200101 Akkor lehet nem veszem meg, pedig már ki van fejlesztve.
A 2-3k spot damage-re kellene valami tipp, hogy a második vonalból hogy érdemes csinálni? -
Tegnap Én is felültem a szopórollerre.
Volt tegnap egy csata amiben Type-59-el 13 lövésemből 1 sebzett, az is úgy, hogy kínomban már ellőttem a 4 db vésztartalék prémbogyót is. Egyet sem lőttem mellé, csak gyenge pontokra 50-100 méterről, de hiába. Ráadásul csata végi jelentés 3 találatot mutatott. Engem bezzeg minden ara tévedő majom átütött bármilyen tankkal akármilyen szögből.
Következő csatában ugyanazzal a tankkal 3100+ dmg-t kiosztottam, ami persze kevés egy 8-as csata megnyeréséhez... -
Tessellia #200099 Nekem UPC van és ilyet, hogy összevissza elmegy akkor csinált utoljára mikor a modem kezdte beadni az unalmast. -
Bmsrt n2 #200098 Net kérdés.
Akinek van,a Digi-net milyen?
Most UPC van de szabály szerűen a falra tudok mászni tőle,most is össze-vissza elmegy,eddig is csinált marhaságokat,de az utóbbi pár napban(úgy 1 hete) már az idegeimre megy,ha jó a Digi talán ideje váltanom... -
TomDantes #200097 Eksüszöm szopat ez a játék. Tegnap 500-600 Xp-s köröket futottam átlagban, a tier 4-es kínai tankkal. Ma...hú...ha 100 xp-t kapok örülhetek. Mi a faszom van ? Minden csatában berak legalulra, senkit nem tudok sebezni. Felderíteni se lehet, mert e sok zöldség nem is figyeli a térképet... így hiába. Ezt a pofátlanságot már. Tegnap úgy voltam vele, fél óra, és vége összegyűlik a tier 5-re az xp. Ma...haez így megy tovább éjfélig se lesz meg. -
Amarth99 #200096 Én most indultam el az M48 irányába, mert már a 3ik teszt szeró, hogy marhára élveztem vele a játékot:D. Stílus kérdése szerintem, mert ha szeretsz második vonalból támogatni, és spotterkedni, és van türelmed megállni, hogy ne rohanj vele előre, akkor 2-3k spot és 2-3k normál sebzést könnyen össze lehet vele hozni körönként. Ami azért elég hasznossá teszi szerintem. -
EmR3 #200095 Olvasom a T10 med vitát és kicsit csodálkozok hogy az M48 teljesen kimaradt.
Ez annyira vacak lenne hogy szóba sem kerül? -
coffer #200094 A T54-et én is a kisebb penes ágyúval használom. Ha valami hatalmas szörny jönne szembe amit annyira fontos lenne belőni, akkor meg ott van 3 gold ammo, biztos ami biztos. Annál pedig nincs gond az átütéssel :D -
stoppos #200093 Akkor úgy mondom, hogy jóval óvatosabban kell belemenni vele az adok-kapok szituációkba, mint a T-54-gyel. -
Jól hangzik, de avval is lehet számolni kell, hogy most túl OP, és balanszolják. Viszont akkor meg menjen a heavy-be, és az új legénységet tudom húzni a type-ban is :) -
Nem gondoltam volna, hogy ezért Tank ász jár...
Győzelem Steppes 2013. január 20. 11:11:34
Jármű Covenanter
Szerzett tapasztalat 1 750 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 14 450
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Teszt szerón kipróbáltam a sorozatlövő focht. Szembejött egy 400hp-s t10es kínai heavy. Egyet benyelt az oldala, 2 pattant a frontról... -
Amarth99 #200089 Nekem a T-62 sokkal jobban tetszik, mint a T-54. Ugyan tény, hogy a frontja papír, de azért a T-54-ről se pattan sűrűn a batchat. Másrészt kevés olyan esetet tudok elképzelni, hogy meg tud állni ellőttem és ki tud tárazni mielőtt az arcába tolnám a tankot és körülötte tudnék körözni. A toronyról pedig pattogni fog majdnem mindig, utána meg élvezet kergetni, amíg tölt:D! Szóval, ha meg tud lepni és trackelni tud legalább egyszer pár másodpercre akkor nyert, egyébként meg nem.
A T-62 azért csalódás sokaknak szerintem, mert azt várják, hogy fejlesztett T-54, de nagyon nem az. -
Nem tudom miért kéne batchattel vagy t62A-val 3. vonalban bohóckodni.
Viszont melyik lesz jobban használható CW-n, azt kéne tudni, a kínai med vagy heavy. Abba kéne rakni a mindjárt 5 skilles legénységet. -
Bmsrt n2 #200087 Am a T-54 vs T-62A.
Nekem is a T-54 jön be jobban,jobb páncél és MM kombó miatt,igaz én a kis penes,de pontosabb gyorsabb löveggel használom,de a T-62A is elmegy egynek,de azt nem használom annyit közel se mint az 54-et. -
Legénység képzési bónusznál a múltkor is megszaporodtak a csatákban. Akkor Én is nagyon toltam a 3. skill 2 nap alatt 96-ról elérte a 100%-ot :D Bár most "csak" dupla, lehet hogy ezért sok a guruló type. -
Panzer General #200085 Próbáltam már azt is, és korábban segített, de már az sem. :/
Megnézegetem azért ismét a "fekete ablakot". Neked most melyik verzió van fent, ami ezek szerint működik? -
stoppos #200084 Igen, de van frontja és nem a harmadik vonalban kell vele bohóckodni a csata elején. :) -
Bmsrt n2 #200083 Mi az újra árulják a Typeot? 
-
Nekem is ennyi jut róla eszembe... -
Ugyan arról a kínai T10 medről beszélünk, ami baromi sokáig tölt (med létére, tiszta t44 122mm-el feeling), és 75méternél közelebb nem tud maga elé lőni a földbe ? -
Ismerős a szitu, JP a világítótorony, akit szemből 1 lövésből felgyújtanak motorsérüléssel, ect .. 62% győzelmi arány :)
Tegnap 1 óra után előkerült a zombi hadsereg, je olyanokat láttam eldobtam az agyam megfordítottam a verdát és seggel előre rohamoztam nehogy kilógjak már a sorból :) -
browing #200079 Van rá mód, hogy töröljem a accountomat a wot-on?
Elég ha írok nekik? -
Nekem pont az ágyú nem tetszett, a T-54ben a lassú aim miatt.
Akkor neked, biztos bejön majd a kínai 10es med. -
lammaer #200077 A legnagyobb penűvel. -
lammaer #200076 Az hát, gyűlölöm is mint a szart :) -
Am melyik löveggel használod a T-54et? -
stoppos #200074 Igazából már régen rossz, ha egy bat egyhelyben álldogálva ki tudja lőni a tárat rád. Az vagy a meccs vége és nem a jó oldalon, vagy nagyon rossz helyen van az ember. Az első esetben általában már nem élek, a második az előfordulhat velem simán.
-
Destydeme #200073 A tier 6os td-re gondolsz?Arl V39.
Én elvagyok a td-kel,de ez a td(nekem) valami förtelem.Az ágyút ha megmozdítottam már szétesett a célkör,nagyon lassú is a célzása+akkor kaptak valami nerfet is a francia td-k.Mondtam is,h bb.
Előtte az S-35ca pedig iszonyat jó.Nála nagyobb vízszintes ágyú kitéríthetősége sztem csak a Ferdinándnak van. -
lammaer #200072 Rammolással nem okozok annyi sérülést hogy jelentősen befolyásolja a végkimenetetelt. Mondjuk facehugban talán az erős kupakom segíthet valamit.
Mindenesetre inkább vmi tömör fedezéket tartok kettőnk között olyankor :) -
lammaer #200071 Nyilván ez igy rossz.
Van az a kis fekete ablak a háttérben, ott nem látsz olyasmifeliratot hogy hálózati hiba/esetleg a szervertől nem érkeznek meg időben az adatok?
Nekem régebben előfordult, hogy az alap timeout (azaz hogy mennyi ideig várjon a szerver válaszára) túl kicsi volt, ezért nem érkeztek meg az adatok. Azóta felvettem 20000 ms-ra, így jó.
A wot-xvm-proxy.exe.configban ezt a sort matasd meg
<setting name="Timeout" serializeAs="String">
<value>20000</value> -
stoppos #200070 Nade ha megáll, akkor ramming. :) No mind1, valószínű nagyon helyzetfüggő és simán lehet, hogy én hülyékkel találkoztam. Az viszont tény, hogy T-54-ben nem ijed meg tőlük az ember nagyon. -
lammaer #200069 Nem szoktam :)
Tegnap is nyomta vki, hogy ő stuggal annyira jó, megvan minimum a 2 kill csatánként, de sokszor még több. Igazából ilyenkor kiváncsi szoktam lenni hogy tényleg igaz-e, vagy csak egyszerűen a memóriája játszik vele :)
Velem is sokszor előfordul, hogy van egy benyomásom egy tankról (ez milyen szar, ez milyen jó), aztán amikor megnézem a statisztikáimat, érdekes eredmények jönnek ki (a "szarral" jobban teljesítettem mint a "jóval") -
lammaer #200068 Nyilván egy hülye bat aki azt sem tudja hol van a pályán legyőzhető. De egy értelmes bat nem köröz, csak megáll és szemből agyonlő. Mert a T62-nek nincs frontja. -
Panzer General #200067 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? A legújabb XVM-et (3.3.1) használom, de sehogy sem tudom rábírni, hogy kiírja a játékosok statjait. Pontosabban első használatnál még esetleg kiírja, de aztán már nem. Ez mindenkinél így van? Mert akkor nem idegeskedem. Az előző verzió, amit használtam, az még a 3.2-es volt asszem, és az ment. Thx! -
stoppos #200066 Öööööö. A bat kibelez T-62-ben? Csak hülye batokkal találkoztam volna eddig?
Nekem olyan egyenrangúnak tűntek a battal. Annyi, hogy én pörgök körbe egyhelyben és a bat köröz körülöttem kiéhezett héjjaként.
Viszont nincs batom, szóval csak egyik oldalról ismerem azt a bizonyos péniszt. -
atee73 #200065 latom mostanaban tobszor felteszed ezt a kerdest 
kaptal mar valaszt ?? -
lammaer #200064 Hehe.. szoktunk összefutni ismerősökkel, ők szoktak nyugtatni amikor éppen írom az artistának a túloldalon hogy vezessen lovat az anyjára :)
Amúgy francia tankban mostanság csak ARL V39-ben látnál, a többi 3 (1390, 50-100 meg a bat) alszik a garázsban. -
lammaer #200063 Gringo, mondjár már egy játékbeli nevet... :) Vagy szándékosan kerülöd ezt a kérdést? :)