418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #200221 Íme amikor a KV-1S szaktárs siet nagyon.
Külön kiemelném a "help-help" billentyű szakaszos nyomogatásának fontosságát...természetesen kikaptunk,persze nem ezért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A második kép a MM rendszer tökéletességét példázza.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/mhxqz5l7ovxzi3n6yj2r.jpg -
rahotep #200220 Mondasz valamit...Nem szívesen beszélek magunk ellen,de sajnos ez a feltételezés a Magyar mentalitás ismeretében teljesen helytálló! Ez nagyon szomorú és én is nap mint nap szégyenlem magam...jobbára mások helyett! -
toma77 #200219 Én egyszer jártam így, még régebben, elég idegesítő. Ha nem hallottam volna róla előtte, nem is értettem volna mi történik. Maximum szidom egy kicsit a Wargaming-et. -
Személyesen is átéltem 2x is ilyet. Még régebben, meg most 2 nappal ezelőtt. Kilőtték mindhárom embert a tankomból, és ott maradt 50% HP-val. Kiírta, hogy kilőttek, és semmit nem tudtam csinálni, csak állt egyhelyben a tankom. -
Most őszintén abba is gondolj bele, ha pl. egy lerongyolt hulla tankon (míg vissza nem tér a garázsba), vagy legénységmentes tankon még bevinné a sebzéseket modul terén. Tudnád utólag, hogy valaki bebújt mögéd, vagy az ellen meggyalázta a hulládat; mivel súlyosabb lenne a költség :D
Plusz én el tudom képzelni, hogy lennének olyanok, akik tudván, hogy kicseszhetnek a másikkal a moduljaik szarrá lövésével, megtennék. Lelkifurdalás nélkül, fennhangon röhögve. -
Bmsrt n2 #200216 Volt már róla,ha jól emlékszem szó,hogy Serb azt állította össze tudnának rittyenteni egy 3.Német Td-ágat is,lehet erről van most szó. -
hellokitty92 #200215 Sokkal korábban is volt már. Talán mikor betették a hagyományos amerikai td-ket. Nekem a t25 td-ből lőtte ki egy grille mind a 4 főt. Akkor találkoztam ezzel először... -
rahotep #200214 4200 szabad Tp megoldja a gondodat... -
hellokitty92 #200213 Egy kis gondolatébresztő... (A jagergepard totál fantázia tank.)
- Q: "Was Jagdpanzer VII Jagergepard considered for implementation?" A: "Yes. No comment for now."
- E-50-, E-75-based and postwar German TD's? "We won't comment that for now in order to avoid questions like "when?!" "
Talán megússzátok a whatthefucktrager tankokat.:D -
rahotep #200212 Én régebben találkoztam vele,de az tuti,hogy fizika már volt. -
Commandier #200211 Ezekkel az új patch óta találkoztok? Mert ilyen fordúlt elő velem is tegnap, de azelőtt még soha. -
Ilyennel már én is találkoztam, még screenshot is van otthon róla. Hatos lóri arty, ott virított pirosan az ellenfél bázisán a végjátékban. Lőttem bele 4et t62A-val oldalról, és semmi sebződés.
Akkor néztem a listában, hogy nincs is benne, már csak halottként, de nekem a radaron is jelezte. Nem szürkült ki a tank ikonja sem a képernyőn, de már nem is mozdult, és nem is lehetett sebezni.
Ekkor szóltak rám a platoontársak, hogy menjek már segíteni, mit csinálok ott. Nekik nem jelezte sem a radar, és csak roncsot láttak előttem.
Szóval, igen, én láttam már ilyen bugot. -
Tessellia #200209 Attól függ melyik ágyú. -
Sziasztok! Mondjátok már meg nekem hogy a KV-1 az tényleg pontatlan, vagyis nem pontos a lövése? -
TomDantes #200207 Ez a 76-os stock ágyú a kínai T-34-en ez egy förtelem. Ilyen nincs. 10 perc mire összeszűkül a célzókör. És...akkor se üt át semmit ha mégis sebez egy hangyafasznyit. Vettem rá célzásgyorsítót, de így is iszonyat lassú, és ha nem szűkül be, a közvetlenül előttem álló KV-t nem találja el. -
Tessellia #200206 Nem probléma:D. Viszont ha úgy nézed a valós csatatéren egy kipusztult személyzetű tankon sincs már mit lőni:D. Legalább is nem érdemes, inkább felhasználja az ellenség a saját hadseregébe, de persze tudom ez egy játék amit játszunk:). -
rahotep #200205 Elnézést kérek,de egy kicsit próbáltam végiggondolni a dolgot--hangosan sikerült...
Arra jutottam,hogy a fejlesztők csak tizedennyire tekinthetnék a dolgot kihívásnak mint én és máris több lenne az elégedett játékos! Egyel biztos-velem!
-
Tessellia #200204 ez aztán jól megmozgatta a fantáziád:D -
rahotep #200203 ...de most,hogy jobban belegondolok nem kizárt,csak kicsi az esélye a dolognak...artyval volt már nekem is olyan,hogy mellélőttem valami nagyobb TD mellé és nem sebződött,de csata végén 4 modulsérülést jelzett.Ez lehet magyarázat,csak azt nem értem,hogy a halott legénységtől függetlenül miért nem pusztítható el a vas is---vagyis értem: a hiba a játékmenetben van,mert halottnak nyilvánított tankon nem lehet több modulsérülést okozni így a sebzést sem tudták megoldani.Végiggondolva nem lehet azért annyira bonyolult mivel a modulsérüléseket is meg tudja jegyezni---ennek mintájára akkor is halott lehetne a tank ha minden modulod kilövik... -
rahotep #200202 Azt hiszem én agyvérzést kapnék ha fele HP-vel és kipusztult legénységgel lenne a tankom...Szerencsére nekem még nem sikerült ilyen artytalálatot kapni...Hamarabb pusztul el a technika! -
Tessellia #200201 Ja akkor ha full hp-s volt nemtudom, de velem volt már olyan, hogy fele hp-m meg volt még csak épp az arty kiszedte az összes tagját a legénységemnek:).. -
TomDantes #200200 Huh. Kínai T-34 stock-ként...hát ez valami horror. Úristen...tiszta faszkorbács. Pontatlan, keveset üt át és nem sebez. Nagyszerű. Kurva vicces, hogy %-os Panzer IV-be csak egy critical-t tudtam ütni. A többi lövés...az semmi. Hát ez elég érdekes lesz. -
Bmsrt n2 #200199 Na ennek is ideje volt már,hónapok óta nem húztam ma meg 25ezer xp-t(prém nélkül) beletettem a 704-be:
Kifejlesztve:
Object 268 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 301000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Ha megveszem ürül az államkassza:D
És ami meglepett a végén a Bl-10 precíziója:)
Nem is olyan vészes a 83% mi? -
rahotep #200198 Nem kizárt ebben a játékban,de full HP-n volt.... Egy hegy tetején vajon mi a bánatos f.sz nyírta ki a legénység összes tagját???? Vegyi vagy biológiai fegyverek tudtommal még nincsenek aranyért se játékban,de lehet,hogy a következő peccsekkel behozzák!
szvsz nem értem...szerintem bug
-
SzocsA #200197 de ez miért van? 121 el és egy E 50M el mi voltunk az elsők nekünk bedobott egy maust meg egy E4es TDt! és még volt vagy 3, 2 ob 1 t30 nekünk csak egy t 30 asunk volt!
Egy e 75 meg egy is 8! szar! -
SzocsA #200196 ja! a sok spotter az első percben elhal! aztán annyi! -
Pongyi #200195 Nem mázlija volt, csak tudta a csapat h mit is kell csinálni ha a spotter oda megy ahova kell:) -
hellokitty92 #200194 Kár, pedig szívesen megnéztem volna, azért köszi!
Akkor csak mázlija volt, hogy sokan mentek a hegyre és volt aki szedte őket.:D Pattonnal is oda szoktam állni - nyugodtan lehetett lövöldözni, nem nagyon spotolódott fel az ember-, amíg ki nem vettem az encountert a sok himmersdorf vereség miatt... de lehet engedélyezem ezután újra.
121: Pont erre voltam kíváncsi, gondolom nem egyszerű vele az élet mondjuk el halufon, vagy éppen campinovkán.:)) -
Pongyi #200193 Sztem teszten is ilyen volt:) Ez volt az első ami feltűnt. Majdnem mind olyan h nyílegyenesen áll a csöve. Rosszabb mint IS3. -
SzocsA #200192 nincs replay sajna! annyit csinált hogy beállt a bokorba és onnan spootolt nem lőtt! lent kezdtünk, egyből a bokorba ment középre! onnan belátott mindent!
Az a baj a 121 el hogy nem megy - ba a torony! vízszintes és ha felállsz egy kis buckára már égbe nézel! :P
Teszten nem iylen volt! -
Tessellia #200191 Prokhorovkára rá is férne, hogy kevésbé legyen huplis. -
Hassel74 #200190 De a stugra is, lehet aratni :) -
hellokitty92 #200189 Campinovka counter volt?
Tudnál erről dobni egy replayt? Kíváncsi vagyok mit művészkedett a csávó. Na meg a 121-re is kíváncsi vagyok kicsit, mit tud normál szerveren...:)) -
Tudom, kína szindróma. :) Ugyanez a helyzet a Kínai tankokkal is. :D -
ource: http://world-of-kwg....com/144047.html
- Dragon's Ridge and Serene Coast will be removed from the map pool for re-work in 8.4
- some maps' terrain will be revolved (to be less "bumpy"), namely Prokhorovka, Abbey, El-Halluf and Ruinberg (specifically the holes in the streets are the issue)
- Redshire and El-Halluf will have their gameplay changed
- Swamp and Komarin will return, after they are re-worked visually -
Hassel74 #200186 Tele a szerver vele, +75 % credithozam van. :) -
Pongyi #200185 Szeretem az ilyen csatákat:) T71 -
Gyorsan meglett a 121 neked. -
SzocsA #200183 A kis geci!
szarrá lőttük az ellenséget, ahogy mentek fel a dombra, neki köszönhetően! :P
-
Egyik csatában 15ből 4 sebzett, a következőben 31ből 30.