418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    mily véletlen nekem is a T5-T6 a kedvenc játszóterem:)
  • Rotterdam1
    bocs hogy én válaszolok...az arányosság túlzott.l kicsit...csak kicsit lenne könnyebb egy szavam se lenne.
  • yossarianHUN
    Több alternatíva is van. Hagytam volna a kreditszorzókat úgy ahogy a béta idején. Mindenki simán tudna vele játszani, és nekem ne mondja senki, hogy úgy éhen halna a WG. Kiadnám dobozosban a játékot, Guild Wars stílusban megmondva, hogy ennyi és ennyi a játék, tessék kipengetni, onnantól jónapot. És az se teljesen földtől elrugaszkodott, hogy havidíjas legyen a játék.
  • lammaer
    Bizony bizony, most MINDENKI tömjénezi a WT-t, a hibákat védik hogy azért "mert még csak béta"... ehhez képest MÁR MOST szedik érte a pénzt.

Emlékszünk még arra hogy a WOT béta azalatt a 1.5 év alatt hogy is volt? Ingyen gold mindenkinek folyamatosan?

A másik, a WT-ben aztán van PayToWin, nem kicsit... a prémium csajka mega PBY - utóbbi olyan, mintha a WOTban a loltraktorok közé dobnának be T54el...
  • Tessellia
    persze, hogy vannak olyan körök amikor minden veszett (random is ellened van), de én az ilyeneket jóval ritkábban élem meg, viszont annál gyakoribb amit említettem is, hogy azért ha szar is a csapat, vmit össze lehet kaparni magunknak önerőből
  • lammaer
    Nos, T34-es farmtankom van, és még mindíg élvezem. Igaz, csak 660 meccset mentem vele :)

De fordítsuk meg a kérdést, mert kritizálni mindíg könnyebb: ha te üzemeltetnéd a játékot, mit tennél fizetőssé, ha még azon se nehezítenél hogy az ingyenes játékosoknak többet kelljen farmolni?
  • toma77
    Az a legjobb opció, ha a farmtankod egyben a funtankod is. Hú, ez nagyon költői volt.
    A Type nálam nagyon beszürkült, pedig mindenki ilyet akar. Csak épp nem nagyon reklámozzák vele, a folyamatos 20-30%-os esélyű csatákat, meg a nem túl fényes winrátáját, ami az utóbbi időben jellemző rá.
    Churchill-vel, Pz38H735-val viszont öröm az élet, csak nem hoznak annyit.
    Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy a legjobban a tier 5-6-ban szórakozom, de néha így is kevés a credit.
  • TomDantes
    Nem kell a tier 8-as prém tank mellé prém acc is. Nekem nincs prém acc-om , prém 8-as tank persze van, és ebből simán futja arra, hogy három tier X-es tankkal gold lőszert lőjjek csak és kizárólag. Meg hogy elkezdjem húzni a made in china ágat.
  • TomDantes
    Aha. De azért vedd már figyelembe, hogy a War Thunder , még béta fázisban van, ennek ellenére már lehet pénzt költeni rá. Tehát bétáért fizetni...bár szerintem amiért fizethetünk az nem béta, hanem az már éles verzió, de mindegy.

A pénzhajhászság egy marhaság. Ez a cég is pénzból él. Mindenki abból él. Itt a vége. Ezt nem lehet és nem kell tovább ragozni.

A War Thunder-eresek is úgy fogják alakítani a dolgot, hogy lehetőleg minél nagyobb haszonra tegyenek szert, azaz az emberek pérmet vegyenek.
  • Rotterdam1
    kibírtam a havi 3000ft-ot...de most pont nincs...és ledöbbentő mennyire élvezetlen így...
  • yossarianHUN
    Szóval te az ötórás farmolást 2 fix farmtankkal végig hatalmas élvezetnek éled meg?:)
  • toma77
    Ez elméletileg igaz, de a gyakorlatban azért nem egészen. Szar csapatban azért jóval nehezebb farmolni. Type-pal elég sokszor találom magam többszörös túlerővel szemben, mert a fél csapat halott, a másik fele meg turistaúton van valahol a térkép egzotikus pontján.
  • Rotterdam1
    ez így van...de nem mindig...t62a-al volt 70 ezres köröm vereséggel...de nagy ritka hogy nem szívod meg a csapat bénázását...ha el kell foglalni pl gyorsban a hegyen a medeknek a pozíciót mert ha nem szinte tuti bukta van és nem megy senki?! van amikor te lehetsz a föhrer is mégsem tudsz mit csinálni...főleg mikor artival vagy és megjelenik a t50-2...
  • lammaer
    Ez már a játékos egyéni döntése. A lehetőség megvan, hogy ki mivel él, az rajta áll...
  • yossarianHUN
    Ez is megint látványpékség, te is tudod, hogy aki a goldvásárlást nem engedheti meg magának, az a kredites prémlőszert sem fogja tudni.
  • lammaer
    Mert elfelejtetted hogy JÁTSZANI kell egy játékban, nem dolgozni. :)
  • lammaer
    Ha nem igy lenne megcsinálva, a WGnek két lehetősége lenne:

1. bezárja a játékot.
    2. havidijassá teszi.

Válazthatsz hogy jó-e ez igy, vagy a másik két opció.
  • yossarianHUN
    Ehhez viszont az kell, hogy ilyenkor lecsüccsenj a WoT elé, és 5-6 órát egyhuzamban nyomkodd. Nekem ehhez hétvégén egyszerűen se időm, se affinitásom. A naponta több órát WoT-ozó playerek talán így is boldogulnak, de a rendszertelenebbül, és kevesebbet játszó egyének mint én (akik azért mégiscsak másfél-két éve fix játékosok) totál taccsra lettek téve ezekkel a kreditnerfekkel. Aminek persze ez is volt a célja. A rendszeresen, sokat játszók meg úgyis fizetik a prémet.
  • SuLtAN17
    Hozzászólva ehhez a vitához, azért maradjunk annyiban, hogy prémium nélkül igen élvezhetetlen, lassú a játék :) De mit csodálkoztok manapság mi van ingyen?:) LoL az egyetlen sikeres TÉNYLEG ingyenes játék a többi az...
  • Rotterdam1
    amivel nyugodtan játszhatsz az egy tir8 prém tank +prémium fiók...ha ez nincs meg...akkor csak leírhatod itt vagánykodásként hogy milyen jó játékos vagy nem veszteségesek a köreid...lehet persze 5-6-szintű vasakkal menni de tényleg sok kör kell és ha nem akarok velük menni? minek van a garázsban az is7 is4 e100?dísznek?
  • lammaer
    Tagadhatatlanul voltak szemét húzásai a WGnek a credit nerf terén, bár ez ugye érintett fizető-nemfizető vendéget egyaránt.

Mindazonáltal kapcsoltak be olyan contentet is a free 2 play játékosoknak (goldammo) ami annak előtte még mondható volt hogy pay2win. Mostmár nem az.

Az arányokon lehet vitatkozni hogy ki szerint mi az elfogadható mennyiségű farm...
  • Toweliee
    Ráadásul nagyságrendileg olcsóbb játék a WT, mint a WOT (ha pénzt akar rákölteni az ember).
  • Tessellia
    ha a csapat béna attól még te hozhatod a lóvét a tankoddal értsd úgy, hogy attól neked nem kell velük együtt elhalálozni az első percben, hanem ki lehet azért osztani egy tisztességes sebzést ami után több lóvét is kapsz.
  • Toweliee
    Ha meg tudod oldani TS+platoon, nagyot dob az élményen. Ismerős amiről írsz, jegelni kell a játékot. Van, amikor én is csak a duplázókat csinálom mert húzok egy ágat pl vagy legénységet.
  • Tessellia
    segíti azért az előrejutást, hogy minden hétvégén van minimum egy T5-T6 tankra creditbónusz. ma is kb. játszottam 2órát és 21 csata alatt összejött 500k kredit amivel meg voltam elégedve.
  • Rotterdam1
    ami tetszik t62a,121.113.t110e4ob261...ezekkel teszt szerveren játszottam és sokkal többet lőttem ki mint ahány csatát mentem.kb tudom ennek kéne az alapnak is lennie.is7,is4,e100 megvan...de megyek egy két zuhanós (csapat béna) kört utánna lövézhetek egy órát kb...
  • Tessellia
    de ha úgy nézzük, hogy valaki jó klánba van és nyernek és ezzel együtt jön az arany akkor ez is ingyé' van:)
  • yossarianHUN
    Ez szépen hangzik, de mint tudjuk a kommunizmusban is minden a népé volt és mindenki boldog volt:) Emlékszem én azokra az időkre, mikor T5-6 tankokkal farmolta az ember a napi betevőjét, de ez mostanság már nem megy. Vagyis elméletben megy, csak épp gyakorlatban kell horribilis mennyiségű csatát lenyomni ahhoz hogy valami használható összeget összeszedjen az ember. Úgyhogy ez a "minden elérhető ingyen" nem vigasztal, ha rengeteget kell szopni azért az "ingyen" tartalomért. Feltéve persze, hogy nem fizetsz.
  • Tessellia
    prém consumables(igaz ezeket kapunk egy évben kb. 2-szer)
  • lammaer
    Mi?
  • Rotterdam1
    nem vagyok béna közepes játékos vagyok...amik lehúzták az effem azok tir5 alattiak voltak azokkal nem ment...8-as 10-es tetszik...de csak ez....ez a gond.
  • lammaer
    Még a prémtanktól se volt elzárva senki, aki időben (értsd egy év alatt), kihúzta az amcsi ágat :D
  • lammaer
    Csak a játékoson múlik hogy igen vagy nem.

Mutass BÁRMILYEN tartalmat a játékban, amitől el van zárva egy nem fizető játékos. BÁRMIT.
  • lammaer
    Nem teljesen értem mi a bajod.. az eff nem a credit kártyából jön, ha béna vagy, béna leszel prémiummal is.

Az meg hogy amagas tierű tankok fenntartása drágább, egyértelműen kommunikált tény, vmiből élniük kell a ruszkiknak is.

Ha nem bírod fenntartani, van rengeteg T8 alatti tank, ami fun (pl cromwell, kv1s) és simán kijön még kevésbé skilles embereknek is plusszba, prém nélkül.
  • Toweliee
    Szerintem mindenkinek vannak holtpontjai a játékban. Nyugi, ez van. Keress valami új kihívást, kezd új ágat vagy érj el a legénységnél egy általad meghatározott szintet.
  • NPite
    ingyen van a játék... vagy mégse?
  • yossarianHUN
    Ezek a kérdések pont teljesen hidegen hagyják a WG-s pajtikat, nekik az a lényeg hogy tele legyen a zsebük. Aki meg nem nyomja a pénzt a játékba, az vesszen. Összehasonlítási alapnak ott a War Thunder, a játékmechanikája sok szempontból nagyon hasonló a WoT-éhoz (xp, kredit, gold), viszont tökéletesen el lehet lenni benne prém nélkül, ha az ember jól teljesít, dől a lé. Kíváncsi is vagyok nagyon, hogy ahogy telik az idő, el fog-e menni az is ilyen WoT-os pénzhajhász stílusba, és ha igen mennyire. Merthogy a WoT sem volt ilyen pay to play móka annak idején, mikor még a zárt béta tartott.
  • Rotterdam1
    940 eff elírtam...természetesen nem p40:)
  • Rotterdam1
    kicsit idegesítő...kb 10 hónapja játszok eff p40, de igyekszek mostanában. nem ez a lényeg hanem ez a vegyél goldot vagy b@szhatod stílus...mivan ha most nem tudok?! nincs is kedvem így játszani. prémmel löwével a max egy nap összejött 2.5 millió...prém nélkül elültem a seggem egész nap és összejött talán egy milla...gyönyörű...és mivan ha kicsit unom már a löwét?!lassan a 3 ezredik csatám is megvan vele. szeretem de kicsit pihentetném...
  • SuLtAN17
    Imádom ezt az ágyút:
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2013. január 20. 20:47:20
    Jármű: SU-152
    Szerzett tapasztalat: 1 690
    Szerzett kredit: 42 069
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"