418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Ahogy elnézem megoszlanak a vélemények ebben a wot-nemwot témában.Személy szerint nekem ez a játék elég jó kikapcsolódást nyújt prém nélkül is.Egyszer kaptam barátoktól ajándékba 980 aranyat,azt prémiumfiókra költöttem és a harmadából az eladósorba került tankok kiegészítőit szedegedtem le.Az már elfogyott,de nem érzem hiányát.
  • hawken
    Azt meg én nem vitatom, hogy az MINDEN JÁTÉKOSNAK (beleértve engem is) jó ha lesz vmiből konkurencia.

Konkurencia? Nem ugyanaz a banda csinálja véletlenül a WT-t is?
  • yossarianHUN
    Úgy tűnik.
  • lammaer
    Na tényleg, az WTben az nem pofátlanság ahogy odaírják hogy mennyivel többet kapnál prémmel? :)
  • Rotterdam1
    asszem én meg nézek egy kis odaátot van 14 rész amit még nem láttam...csőő
  • lammaer
    Jaja, tagadhatatlan hogy rendesen beletették a pszicho hadviselést az új összesítőtáblába :D

Bár az említett repülős játékban már MOST igy irja ki a bevételt (prémmel ennyit kaptál volna... ). Pedig ők szentemberek :)
  • yossarianHUN
    Erős jellem?:) Tán anyázzak, hogy rohadt ruszkik kilopják az ember zsebéből a pénzt?:) Bizony meglehet, hogy kiöregedtem a tankozásból, egyelőre viszont élvezek pár kört röppenni naponta a WT-vel, főleg úgy, hogy nem érzem azt, hogy minden fillérért/xp-ért vért izzadok.
  • lammaer
    Fizetős béta, nincs azzal semmi gond.

Azt meg én nem vitatom, hogy az MINDEN JÁTÉKOSNAK (beleértve engem is) jó ha lesz vmiből konkurencia. A pofájukat én is rühellem a ruszkiknak, azt hogy pénzt szednek és hogyan, abban én nem látok semmi kivetnivalót. Sztem ez a különbség köztünk.
  • Rotterdam1
    azért vettem mert azt gondoltam így sinen leszek és szerettem gyerek korom óta a tankokat...úgy voltam vele hogy ha ennyit ráköltök akkor lesz gy szórakoztató meló utánni vagy unalom elleni élvezhető játék ami mindig elérhető és virít a gépemen...de prém nélkül...szívás.szivem szakad meg mikor a prém táblázatra nézek meló után...haszon prémmel 80 ezer prém nélkül most nemtom 36-vagy 46 ezer volt ami megmaradt a fejemben de a 2xese ...dupla meló csak löwével!
  • lammaer
    Áh, nem vagy te annyira erős jellem (legalábbis a hszeidből ezt érzem) hogy csak azért letedd mert nem tetszik az üzletpolitika.

Nemtom mennyit toltad összesen, de ha már a bétánál benn voltál, sztem bőven kiégtél a tankozásból :)
  • yossarianHUN
    Ha másra nem is, arra mindenképp jó lesz a játék, hogy konkurenciát állítson a WoT-nak, és SerB és barátai lekászálódjanak kicsit a magas lóról. Az meg, hogy a WT jelenleg béta állapotban leledzik, vitatható, csak épp értelme nincs:)
  • Tessellia
    :D, nem próbáltam a játékot, csak abból élek amiket itt hallottam róla:)
  • Kronos79
    Akkor még egyszer. Tudom, hogy másik ág. Azért írtam, mert azzal sem volt egyszerű. A heavy ágon a B1 előtt abbahagytam. Elég volt az ótvar löveg, nulla mobilitás kombóból.
  • yossarianHUN
    Én már biztos nem, egy ideje letettem a játékot, csak fórumra járogatok még fel, pont mert úgy érzem hogy a WG üzletpolitikája egy ideje masszívan átcsúszott a "pofátlanság" kategóriába. Így tulajdonképpen ez az egész már csak elméleti vita, csupán közöltem, hogy igen inkorrektnek tartom orosz pajtijaink ügyködését:)
  • lammaer
    Van ott még jobb érv is, pl a nem létező MM :)
  • toma77
    A havidíjjal ez a játék meghalna. A sikerét jó részét pont az ingyenessége adja. Én tuti abbahagynám, de a játék jelenlegi célközönségének nagy része szintén.
    Szerintem ez a formula a jövő, csábítsd be a balekot, aztán a mohóságát kihasználva húzd le, de ne túl nagyon, mert lelép a konkurenciához.
  • lammaer
    Még nem tudni hogy lesz megoldva a másik két rész, de simán lehet hogy a kapcsolódási pont csak a közös hangár lesz. Szóval kb olyan, mintha a három WGs játékot kiadnák egy közös lobbival.

Isten tudja, vajh az is véletlen hogy ők is ezt a 2x14 (vagy mennyi ember) egymás ellen játékot tolják, és valahogy pont a hajók, repülők meg tankok jutottak eszükbe? :)
  • Tessellia
    ez valóban jó érv a bétára:)
  • lammaer
    Alapvetően nem egy ember írta/mondta már, a free to play játékok a legdrágábbak :)

Pl sztem a prémtankok irreálisan drágák, nem kevés a fizetésem, de engem a büdös életbe nem fognak rávenni, hogy 7-12ezer forintot kiadjak egy ingyenes játékban egyetlen tankért.

Sztem irdatlan lehúzás, mégis, a mai napig látom hogy mindenki rohan prémtankot venni, még az itteni fórumlakok is alig várják hogy megvegyék a typeot, amint elérhető lesz.

Senki nincs kényszeritve, mégis a többség úgy tolja bele a pénzt, minthogyha nagymama rákgyógyszere lenne...
  • I.C.ram
    Az egy másik ág. Ezelőtt a szintén szuper D1 volt, utána meg a BDR jön, ami a játék legocsmányabb tankja.
  • yossarianHUN
    Tisztázzuk, ez azért nem egyszerű "funkcióbővülés", hanem hogy a WT egy "3 in 1" játéknak van tervezve. Ebből jelenleg az egyharmad van meg (repülők), így pofa kéne azért teljesnek nevezni a játékot.
  • lammaer
    Hát, pedig ez a WOTban pont ilyen... ha nem tetszik nem fizetsz, de még játszhatsz is vele.

A kényszert csak te érzed sztem...
  • yossarianHUN
    Mert a régi, kevésbé lehúzós WoT nem hozott elég pénzt a konyhára:) Ugyan már, kérem, ezzel ne gyertek.
  • Rotterdam1
    én úgy fogtam fel a játékot, hogy ha veszek egy 8as prém tankot akkor olyan mintha megvettem volna a játékot...de nem...vegyem meg plussz még havonta 3ezerért ami tényleg nem sok de azért gondoljunk bele...10 hónap 30 ezer ft...és most nincs azaz meg vagyok lőve...tényleg pihiztetem kicsit.majd prémmel vagy sehogy visszatérek a wotba
  • yossarianHUN
    Nem is a konkrét összeg fáj, csak hogy hülyének néznek. Engem már ez elriaszt egy játéktól, ha fizetek érte akkor azért fizessek, mert úgy gondolom hogy megéri (ergo ha jó a játék, akkor a régi kreditszorzók mellett is fizetném a prémet, márcsak szolidaritásból is a fejlesztők iránt), ne azért, mert rá vagyok kényszerítve (ha ez nincs is kimondva).
  • EmR3
    Troll gunnal?
  • Tessellia
    de hisz ez az mmo lényege, a folyamatos funkcióbővülés, új tartalmak stb. különben az ember hamar megunja ha nincs új cél ettől nem lesz béta szerintem
  • R3nton
    valamiből fejleszteni is kell a játékot...
  • Kronos79
    Próbáld freeből ugrani. Én azt az ágat hagytam. Nekem már az AMX38 is halálos, aztán még a 40 is ott van. Erre nincs elég türelmem.

Azért vicces, hogy emlékeim szerint, amikor kidobták a franciákat egy videóban az egyik alkotó pont a B1-gyel mutatott gameplayt. Volt némi kérdez-felelek és elmondta, hogy ez a tank ugyan lassú és nehézkes mozgású, de a lövege mennyire jó lesz a tierjében. Azóta röhögök rajta, amióta a KV-val először levertem. Még csak meg sem tudott sebezni.
  • yossarianHUN
    Ízlések és pofonok, nekem kifejezetten bejön, a "pénznyomdásított" WoT-nál biztosan jobban. Hogy a bétabeli WoT-nál is jobban-e? Jó kérdés, de ugye csak költői.
  • hawken
    "És az se teljesen földtől elrugaszkodott, hogy havidíjas legyen a játék."

Sztem nincsen túl messze az idő.

Mondjuk azért sztem tök felesleges állandóan ezen a fizetős dolgon vinnyogni, mikor egy pizza árából megvan egy havi prémium fiók.
    Inkább azt támogatnám (ha már állandóan az effirecska megy) hogy aki fizet az úgy legyen elbírálva MM szerint hogy vele azonos képességmutatójú játékosok között harcoljon.
  • Rotterdam1
    néha rám is rámjön de a 10es szint ami bejövős de min 8-as...ami érdekes a 10es medek szerintem jobbak lettek a heavyknél...8as szinttől kezdenek kiegyensújozódni. t62a isten....volt olyan hogy 5 ezret sebeztem vele a t110e4 volt a max 8900 sebzéssel...tudom ez nem med csak eszembe jutott. vissza is sírom a teszt szervert mert natúron a 3 10es heavyt untam már
  • yossarianHUN
    Páncélja masszív, csak felteszem kredites prém ammó által ez is kigolyózásra került. Mikor én mentem vele, még a páncélzatából élt, hogy mostanság mire (nem) jó, afelől vannak kétségeim.
  • Commandier
    Szerintem hogy WT vagy WoT, csak ízlés kérdése. Én speciel rárepültem nem rég a WT-re, de olyan hamar meg is untam. Fejlesztési lehetőség minimális, taktikai lehetőségek korlátozottak. Mész, és lősz. Csak egy kis helyzetfelismerés kell hozzá, ennyi. 100 meccs alatt megúntam. És a fejlődés is csak addig gyors, míg vagy gold. Utánna szerintem lassabban haladsz mint a WoT-ban. És ha a tankosban is ennyi lesz a fejleszthetőség, meg bedobnak majd a repülőkhöz azokon a pusztaságokon, akkor egy nagyrakás fos lesz az egész. Szépnek szép, ennyi. Cifranyomoruság, ahogy nagyanyám mondaná...
  • yossarianHUN
    Gondolom az, hogy a játék kétharmada (tankok, hajók) még nincs implementálva a gyakorlatba.
  • Tessellia
    de akkor mi különbözteti meg attól, hogy béta vagy nem béta?
  • toma77
    Azt nem mertem beírni, hogy tier 2-be is szoktam néha randalírozni.
  • I.C.ram
    Van valami tipp, hogy lehet túlélni a B1-et? Semmire nem jó. Ahogy láttam, hivatalosan is ez a legszarabb tank a játékban, ennek van a legalacsonyabb win/lose aránya. Lassú, nincs páncélja, borzalmas az ágyúja, semmire nem lehet használni, de legalább jó nagy darab, hogy mindenki eltalálja.
  • toma77
    Jogos.
  • yossarianHUN
    Csakhogy WT-ben nem lesz wipe (ha minden igaz).