418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kingofn00b
    Hát ez az... a nagy se sokkal jobb!!
  • Hupihun
    Szia random, nem értem mi lehetett a gond a VK 3601 tulajdonképpen egy kis Tigris.

DaWe01, a 88-ast javaslom egészen egyszerűen azért mert több sebzést (kill-t) lehet vele szerezni.
  • zsupeti
    Tegnap én is kiborultam a nullás lövések miatt.
    Tényleg tarts 1-2 órás szünetet,és csak azt a tankot vedd elő amivel szeretsz menni.
  • Destydeme
    Hi.Tarts 1 óra szünetet.Ilyenkor már minden pen 0 csak rátesz 1 lapáttal.
    Ilyenkor már a játék sem megy úgy,ahogy kéne.
  • rudii
    Ahhh...inkabb hagyjuk el se meselem csak felbaszom magam megint.
  • TomDantes
    Én ilyet nem mondok. Lehet csak nincs szerencsém, de most már elég. Ilyen hihetetlenül szarul nem lehet. Hát komolyan többet érnék el ha csukott szemmel lövöldöznék. Volt hogy több mint a lövések két harmada nullás penetration. Hogy a kurva anyjába lehet már ilyen.
  • Attiska
    Ugye szerinted sincs valamilyen módon belenyúlva a játékmenetbe?
  • TomDantes
    Na most lett elegem. 10. vereség? Bele lövök a kurva tankba be is mondja nice shoot...és semmi...bassza meg semmi! Minden átközött lövésem nullás! Előbbi csatában ki számoltam, találatonként 36-ot sebeztem...mert 15 átütásből csak 5 vagy 6 volt sebző lövés. Ilyen már nincs.
  • popey8
    Átgondolva valahogy így számoltam én is. Ha 1x leláncolnak és pl öten lőnek rád, akkor úgy is véged, ha meg túléled valahogy, akkor mindegy, hogy mondjuk 2-3 mp-cel hamarabb rakják fel a láncot, mert az ellenfél addig úgy is tölt.
  • Random_
    nekem az egy kínszenvedés volt! utáltam, de a Tigris miatt kellett :D
  • DaWe01
    Üdv! A VK3601(H) jó tank,mert most akarom majd megvenni? Ja és melyik ágyú a jobb rajta a 75mm-es vagy a 88mm-es?
  • TomDantes
    Nyolcadik vereség. Három top tankuk. KV-k, Erlenberg-en, a kastélynál verik a kukit, miközben két kockányira a túlerő felmorzsol minket. Oké...oké.
  • Pales27
    Tier 10ben sokszor nem ér semmit a javítás, mert ha láncolják a batet már mindegy, hogy van vagy nincs, mert így-is úgyis el kell használni a javítót a láncra, ha túl akarod élni a nyílt terepen.
  • TomDantes
    Nem értem, de most valahogy nagyon szarul megy. Az agyam eldobom, bele lövök egy szaros Panzer III-ba, és leesik a lánctalpa. Egy szinttel alattam lévő TD-be, erre nullás, majd lepattan, majd leesik a lánctalpa...ő egyet lő és kitör a tér-idő kontinuumból. Hatodik vereség zsinórban.
  • Artman
    Jaaa :D Akkor irány a KV-1S, a többit hanyagoljuk :D
    Kell a lé az IS-7-re, még sehol nincs az ára :D
  • Tessellia
    70%-al többet kreditet hoz a hétvégén plusz ma
  • popey8
    Nem tudtok esetleg egy olyan oldalt v adatbázist, ahol meg lehet nézni, h javítás skillel vagy anélkül mennyi időbe telik feltenni a lánctalpat egyes tankokon? Azért érdekelne ez az adat, mert én mostanáig a javítással voltam úgy, hogy ez elengedhetetlen és arty-n kívül mindenen ez volt eddig a prioritás, a 6. érzék és a bia mellett. Marchizornak pl. a 3 legényből csak egyen van javítás és ez nekem elég fura, mert ha leláncolják a batet, akkor az tuti halott. Más tank lehet túl is élné a szitut, de a batnek semmi páncélja és egyébként a többi tank is túl sok hp-t veszthet a láncolás miatt.
  • Murlo91
    Ezt tök meglep, hogy a dragons ridge-t így utálják...nem mondom hogy álmaim netovábbja de akad nálánál szarabb map bőven, szerintem . serene cost oké.
  • Artman
    Jó kis tank ez a KV-1S :)

De hogy kaptam ilyen sok kreditet???
    "Versenyért: 33.917" de milyen verseny is van???

• tepi1
    Én az E50M-re tettem fel hatodik skilnek az álcázást és azóta sokkal könnyebb lett az életem vele
  • ilsalon
    Én az amcsi T34-re raktam álcázást sokadik skillnek és lám most simán sniperkedek olyan helyekről, ahonnan eddig az első lövés után kifüstöltek.
  • Toweliee
    Én is így értelmezem a definíciót, minél magasabb a láthatósága egy vasnak annál nagyobb a camo szorzója.
  • Toweliee
    Pont Jagdtigerem van. Én is szkeptikus voltam, de kipróbáltam és sokat használ. Magam se hittem a szememnek, de van lámpa, van összehasonlítási alap, hogy mit engedhettem meg magamnak eddig és mit most. Óriási a különbség.
  • popey8
    Az álcahálós témát én is így csinálom. Ez annyit viszont nem tesz hozzá, mert csak álló helyzetben működik. De a camo skill növeli a mozgás és a lövés közbeni értéket is, ezért lehet olyan hatásos.
  • 505thZajcev[PT]
    Nah pont ugyanarrol beszelunk sztem :)
    Nem lattam olyan jol mukodni gyakorlatban mint ott, akkor...
  • 505thZajcev[PT]
    Kerlek....rengeteg fradi B kozep haverom van..

Amugy gyakorlatban egy cw-n lattam milyen fontos. Ruinbergen full camos batchat spottolta a Maust es T110e4-et, ugy, hogy ok viszont nem lattak! A nyilt utcan alltak, zavartalan ralatassal, de megis mi lattuk oket, ok viszont nem a batchatunket. Az objectnek alapbol is jo a camoja, de igy megdobva mindennel, meg neha loves kozben is lathatatlan marad. Jo pelda erre Murovankan az erdo. Ha oda beallok jol bokorba, es onnan nyitok tuzet, neha meg 100m-rol se latnak meg. Igy biztonsagban lehet a 900-akat lovoldozgetni :)
  • popey8
    Én eddig azt gondoltam, h nem sokat dob rajta, de múltkor CW-n marchizort olyan szituban nem vette észre az ellen, h azt mondtam magamban, ilyen nincs. Megkérdeztem mit használ a baten és neki is rajta van a camo. Szal már látom, h tényleg sokat számít. Nekem eddig csak arty-n volt, de most már átnézem a camo táblát és ahova megéri berakom. Amúgy is alacsony álcázású tankra vagy tdre szerintem nem működik olyan jól.
  • kingofn00b
    Dragon Ridge nem olyan rosz szerintem. Reshire sokkal szarabb... DR-en a gerinc mellett elfutva a városban nagyon jó kis csatákat lehet vívni. Persze a sokaság leözönlik a völgybe, ahol gyak. megszünteti a saját mozgékonyságát. A többi meg körbemegy, én meg a gerinc mellett simán fentről odaérek őket lövöldözni úgy, hogy még egy kávét is megihatok közben.

De Serene Coast egy kibebaszott campfeszt. Játszon ott egy hétig az, aki kitalálta!
  • Tessellia
    Ha tudták volna hol kell lőni engem akkor fél perc után halott vagyok:D..
  • Attiska
    Egy eleve jól rejtőző szovjet páncélvadászon biztos számít. De kíváncsi lennék arra, hogy mondjuk egy Jagdtiger mit szól egy teljes camo sklii+háló kombóhoz.
  • Random_
    TD esetében szerintem nagyon hasznos az álcázás, mert általában egy helyben kell ácsorogni és rejtőzködni.

Utolsó akcióban vásároltam csomó álcahálót is. Minden tankra pakolok amire fér, aztán ha más fontosabb, akkor leszedem. :) Mikor még nincs kihúzva egy tank jó, ha nem látnak meg olyan könnyen.
  • Toweliee
    Én se hittem el, hogy számít. De kipróbáltam, és rengeteget számít. Nagyságrendeket változtat a láthatóságon, érezhető.
  • haflac
    Valaki magyarázza már el nekem,hogy ha nem nyúlnak bele a játékba a készítők olyan módon,hogy összeválogatják a szar játékosokat egy csapatba,akkor miért tesz be folyamatosan noobok közé már 4 napja.90%-ban én sebzem a legtöbbet a vesztes csatákban.Amikor is-3-al 10-es mezőnyben 4000+ dmg,5 kill és bukunk.Mit kellene még csinálnom???
  • popey8
    Kösz az infót. Érdekes, h a camo skillt eddig teljesen haszontalannak gondoltam, illetve a többit hasznosabbnak, de úgy látszik a lilák erre esküsznek:D
  • Ry0K3N
    - Dragon's Ridge and Serene Coast will be removed from the map pool for re-work in 8.4
    8.2 óta tudjuk hulladék fos mindkettő, lassú felfogás ftw de legalább haladnak valamerre
  • Fefe82
    Volt hozzá szerencsém meg is értem miért mész ezzel a vassal,eszméletlen sokat nyel el.
  • Random_
    Szerintem a T-150 is egy nagyon jó tank.
  • Tessellia
    Epic csata..

• endrodiz
    Ha már event van rá... :)
  • Destydeme
    Átlagos kör vele,1.3k dmg,igaz 2 skilles a legénység, a 2. skill 98%
    Győzelem!
    Csata: Airfield 2013. január 21. 12:54:37
    Jármű: StuG III
    Szerzett tapasztalat: 717
    Szerzett kredit: 33 541
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész