418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #200536 Van egy olyan gyanúja, hogy low effes vagy és emiatt viszket neki... -
Toweliee #200535 Gondolj a sörre. -
csoszi87 #200534 Pont ellenkezőleg.
Valaki itt bebizonyította, hogy ha prémiumot veszel, akkor direkt rontják a winrátád.
Most pont, hogy jobbnak kellene lenned.
Komolyra fordítva:
Ám a hétvége + a hétvégi bónusz miatt lehet.
+ én meg szoktam nézni a teljesítményem napi lebontásban, és ott vettem észre, ha az effem 1200 alatt van 1 bizonyos nap, akkor nagyobb az esély az 50% alatti winrátára. -
MrGringo #200533 Szia! :-) Te már többször kérdezted igaz? :-) Miért érdekel ennyire?
-
stoppos #200532 Van valahol egy konteo felelősünk, de már napok óta nem láttam.
-
lammaer #200531 Ha megmondod az ingame nevedet, megmondom a választ :) -
Skyline0021 #200530 de, igen direkt ott is van a jobb alsó sarokban a vízjel:) -
MrGringo #200529 Sziasztok! :-) Az mitől lehet hogy 3 napja lejárt a prémiumom és azóta 10-ből 8 csata bukta!? Lehet valami összefüggés, vagy vészesen megnőtt azóta a noob-ok száma és pechem van hogy állandóan 500effis csapatba kerülök??? 

Már nem tudok mire gondolni!
-
csoszi87 #200528 Ám a videóban a T95ös rész ismerős.
Nem 1 Wotos promo videóból lett kivágva. Kb fél éves-éves videó.
Nem, csökkenteni akarom a toborzó videó értékét, csak ismerős.
Ha viszont tényleg saját munka, akkor hatalmas grat a készítőnek. -
Skyline0021 #200527 köszi:) -
stoppos #200526 Na a második rendes méretben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Skyline0021 #200525 teljesen igazad van, ezért csinálunk interjút a jelentkezőkkel és ott bővebben megbeszéljük a dolgokat:)
minden tankot használunk és reméljük, hogy további 10-es tankokat is szeretne a jelentkező, amiben tudunk tanácsot adni, hogy mi lenne a legjobb -
stoppos #200524 És tényleg ad bőven xp-t a killre. Legalábbis semmiképpen nem minimális.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #200523 Majd ha teltház lesz, akkor lehet nagyobb követelményeket támasztani sztem ... -
csoszi87 #200522 JagE100 szinte használhatatlan CW-n.
Olyan pályákon, ahol a van 1 minimális szintkülönbség.
(városi pályákon még nem cw-ztünk)
Világít, artyk szétlövik, borzalmas ágyúkitéríthetőség. STB...
Nálunk is van 1 srác, neki csak ez van, de már belenyugodott, hogy ezzel a tankkal nem tudunk mit kezdeni.
Ám az 1 10es tank kis klánoknál már aránylag jó feltétel, hisz maga után vonja, hogy lesz 2. 10es tank is. -
Toweliee #200521 Atyaég, brutálisan jó lett ez a videó! -
Toweliee #200520 A brit és kínai ág óta jóval kevesebb orosz scoutot látok. Franciát a legtöbbet, aztán britet. Oroszt már csak elvétve. Ha komolyan ráfekszel a scout témára akkor nem biztos, hogy az orosz a legjobb. -
Nagyon jó a vidi, de ha komolyan gondoljátok a CW-t, akkor az a min. 1 T10 tank nagyon kevés lesz ilyen fagyás idők mellett. Ráadásul mi van, ha az Maus, E100 v JPzE100? A legtöbbször ezek csak védekezésre jók. -
Skyline0021 #200518 Köszönjük, gyere nyugodtan, örömmel fogadunk :) -
Szep munka! :)
Jo ez a video, engem megvettetek. -
Skyline0021 #200516 Sziasztok!
TEAM klán tagfelvételt hirdet, kérlek nézzétek el nekem ezt a kis promóciót itt a fórumon:)
Toborzó videó:
Jelentkezésről bővebben:
TEAM klán -
lammaer #200515 Már akkor megéri, amikor vadászol az artira és felvillan. TUdod hogy jó helyen jársz, és tudod hogy itt az ideje az irányváltásnak.
Plusz ne feledd, néha a túloldalon is van okos scout, aki adabszurdum néha hamarabb ér pozicióba, ilyenkor hasznos ha jelez a rendszer hogy a kedvenc bokrodba már nem jutsz el.
Plusz, sok esetben néha le tudsz adni pár lövést messzi célpontokra, és jó tudni hogy ezzel nem fedted fel a pozíciódat.
Egy szó mint száz, scoutra igen-igen hasznos a lámpa. Hacsak nem rohangálós szerencsemalac húzkodó fajta vagy :) -
bobitusz #200514 Igen, sajnos a nagy sebesség már nem feltétlen előny 8.0 óta... -
EmR3 #200513 top csíra játékos rovatunk következik
-
NPite #200512 szerintem felderítőre felesleges a hatodik érzék (csak akkor kell ha tényleg bokorba akarsz ücsörögni végig), ha aktívan mész úgy is figyelni fognak a bokorból és ha bejelez nem mész tovább? felderítő vagy persze hogy tovább mész -
Murlo91 #200511 az a vicc hogy az amx-es replayed után jó darabig kertem az artikat, lőjenek oda párat az elején, úgysincs spottolva semmi. egyszer fordult elő, hogy megtették. pedig nekik aztán illene ismerniük. -
lammaer #200510 meddel - lighttal, na :) -
lammaer #200509 Sajnos a fizika bevezetésével igen sokat kopott a használhatósága, már messze nem az a hósikló mint régen volt, elég könnyen le is lehet kapni, mivel elég nehéz nagysebességgel cikázni anélkül, hogy ne driftelnél. Ráadásul a fizika óta tele vannak a pályák huklikkal, egyet elkapsz teljes sebességgel, és már le is láncoltad magad.
Persze szerezd meg ha már belekezdtél, de egy US vagy FR revolveres meddel sztem jobban jársz... -
lammaer #200508 Olyan kevesen ismerik, hogy még a FAQba is betettük 2011 (!!!) júniusában :)
Innen látszik, a népesség többsége képtelen a legalapvetőbb fejlődésre :) -
Köszi, akkor jó :) Most T-50 van, még vagy 30.000xp és meg van a T-50-2 :) -
bobitusz #200506 Prokhorovkán van E1-be a legjobb ilyen bokor csak ekvesen ismerik :D
persze havonta egyszer tesz be t50-2-vel, akkor is gyíkok közé, pedig könnyen összejön 7-8 ezer sebzés felderítésből. -
lammaer #200505 Mindenképpen... parancsnokra hatodik érzék, többiekre álca.
Főleg ha szeretsz chaten trollkodni miközben lapulsz a bozótban :) -
bobitusz #200504 Épp az ilyen meccsek miatt van már rég kikapcsolva az xvm-be a győzelmi esély mutató, elég ha csak az effeket látom.
így is az agyvérzés kerülget sokszor...
más:
akkor azt mondjátok hogy t50-2-re elsőre álcát rakjak?
-
lammaer #200503 Nem szoktam foglalkozni az XVM esélylatolgatásával, de ez még a fiamnak is feltűnt....
Demoralizálás felsőfokon :)
A vicc az, hogy egy teljesen kiegyensúlyozott meccs volt, és isten tudja, ha nem mi vagyunk a támadók és nem kellett volna pusholnunk nagyon, tán nyerhettünk is volna :)
Szóval továbra se fogom nézni az XVM számításait :) -
lammaer #200502 Az álcázás SKILL rengeteget számít, scoutokon gyakorlatilag csak azzal tudod megcsinálni hogy 50méter alatt vesznek csak észre ha nem lősz.
De medeken (szakesz óta tudjuk, hogy még az E50en is) is rengeteget számít, gyakorlatilag láthatatlanná lehet válni.
TDkre ugye tudjuk hogy alap, a heavy kérdéses - de nálam jó ideje az első skill MINDEN tankon a camo (illetve parancsnoknál a majrélámpa).
Az álcaháló önmagában nagyon keveset számít (ezt régen Diegho is kifejtette, annó nem hittem neki, de scoutokon is láttam hogy semmit sem ér skill nélkül), tehát annak használata max pszichológiai jelentőségű. -
Toweliee #200501 Persze, nem überkirály, de a frontpáncélja az nagy előny. Van olyan, ami stockként jellemformáló, az E-75 nem az.
toocha: nem tudom mert nincs olyanom, de asszem a toplöveg nem megy fel az alapláncra a torony miatt. -
TomDantes #200500 Meg a T50-2 persze, szintén. -
TomDantes #200499 A-20 azt hiszem. -
Azt hallottam hogy az E50 jó, de ez a Panther a szívószállal, hát szívja az életem. Pedig hátulról sniperezek vele, de állandóan zárt pályákat kapok, ott meg xart se ér. -
Köszönöm a tanácsokat, alegközelebbi cél a tigerP lesz...most a T43-al tekerek mert még stock...tényleg itt is kell a nagyobb lánc először?