418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Commandier #200576 Az azonos számokhoz tartozóak egy szakaszban vannak. -
lammaer #200575 Azonos szakaszban vannak, jó esetben teamspeaken még beszélnek is egymással. -
AMDROBI #200574 Csata közben a nevek mellett van egy pajzs,és 1-2-3 van benne.Az mi???
-
lammaer #200573 Én azt mondanám, nem.
Ha rendesen spottolsz, az a +2 sec irreleváns, mert folyamatosan mutatod az ellenfelet. Ha meg nincs álcázásod, NEM TUDSZ rendesen spottolni.
Kivéve persze ha rohangászós tipusú scout vagy (amit én mélyen megvetek mert én olyat nem tudok :), de hát ez is egy játékstílus), akkor nyilván az álca nem kell. -
Tessellia #200572 Egyébként ezen az oldalon érdemes megnézni, hogy a sokat átkozott KV-1s-es játékosok nagyobb effet hoznak(vagy kevésbé húzzák le az effet) mint a Tigrises társaik:D..
KV-1s átlag 723 eff.
Tiger átlag 698 eff. -
stoppos #200571 Ott van egy letölthető exe, amit érdemes a háttérben futtatni. -
lammaer #200570
-
bobitusz #200569 igen,
most 93%-on áll a lövészem, tehát a célmegjelölő nem is működne egyből, meg azt hiszem csak bizonyos foktartománybaba működik, ti mit gondoltok? -
csoszi87 #200568 Pont ilyenre gondoltam.
Köszönöm.
Ment a +! -
Tessellia #200567 ez esetleg? -
csoszi87 #200566 Nálam az artyk ellen kitűnően bevált a fejre tekert vazelinbe mártott alufólia.
Amikor artyztam, akkor meg dobozokat raktam magam köré és lepedővel takrtam le magam, hogy ne lássanak a felderítők.
-
toma77 #200565 esetleg idővel mindkettő...már csak fontossági sorrend kellene, nem? -
csoszi87 #200564 Amúgy, ahogy nézem a statokat, az jön le, hogy az egyéni teljesítmény sokat nyom, hiába 30 ember játszik.
A decemberi napok pl nálam tudom, hogy elég húzósak voltak, és ez kihat a teljesítményre is.
Viszont találtam olyan napot, ahol 81%os winrátám volt 2750es eff mellé.
Januárban viszont nem találok olyan napot, ahol 50 alatt lennék, pedig emlékszem, hogy nem is 1x akartam beleépíteni a csapattársak szerveit a gépházukba.
Persze, a rosszra gyorsabban felkapja az ember a fejét.
Nincs olyan oldal, ami még ilyen napokra, időszakokra lebontja a wint, illetve az effet?
Esetleg részletesebb grafikonokkal?
Kíváncsi lettem. -
MrGringo #200563 Na megyek szopni egy kicsit :-) Hátha fordult a kocka! -
Tessellia #200562 fene, ez esetben rendelek tőled egy kevés csirkevért.. -
stoppos #200561 Ámen testvér!!!
-
bobitusz #200560 Most azon gondolkozok, hogy T-50-2-re a lövésznek nem érdemesebb inkább a célmegjelölőt rakni álca helyett?
vagy hülyeség?
-
MrGringo #200559 Okés! Átgondolom!
-
lammaer #200558 Á, ilyet nem merek írni, mert mivan ha a WG olvassa ezt a fórumot...
-
Tessellia #200557 ne felejtsük el, hogy van olyan is, hogy prémiumtól/nem prémiumtól függetlenül egyedi, pofára menő szivatás, mikor is Szergej tekergeti a gombokat ENIAC méretű masinákon a wg titkos bunkerében. -
lammaer #200556 Van akciós instant csirkevér a Lammaer WOT shopban, ha esetleg mégis meggondolnád magad.
Arty playereknek tartok felfújható kislányokat és kisfiúkat is, extra erős PVC bevonattal hogy jól bírják a gyűrődést. -
MrGringo #200555 Érdekes
Nincs itt semmi össze esküvés csak már kínomban kitalálok mindent mert vagy 2-3 napja akármit csinálok csak szopóka van és ilyenkor kicsit nyűgös vagyok
-
raymondcurto #200554 Nekem is voltak cifra napjaim,de szerintem az van a dologban,hogy az ember jobban megérzi ha sorozatosan veszít.
Mindig visszanézem a planetwoton a napi Win%-ot,de mikor ilyen 60-65% a győzelem,az nem tűnik úgy fel,mintha 40% lett volna az előző napi. -
lammaer #200553 *"valamint a lehetőség 3 fős platoonok létrehozására" -
lammaer #200552 Na, a válasza kérdésedre:
3 fajta ember van jelenleg itt a fórumon:
- van aki szerint a prémiumosokoat direkt szivatja a WarGaming, és mindíg rossz csatába teszi. Ő az ultimate sátánian agyafúrt WGIsten hívő.
- van akik szerint a NEM prémiumosokat szivatja a WG, ezzel ösztönözve a prémvásárlást. Ő a pénzéhes wargamingisten hívő.
- és van a randomisten hívő, aki szerint a prémium pont annyi, amennyinek a Wargaming hirdeti, nevezetesen +50% a creditre és az XPre, valamint.
Szabadon választott mely egyházhoz tartozol, én magam a randomisten oltárán szoktam csirkevért áldozni. -
MrGringo #200551 Igen így szokott lenni de hogy ennyire bakker?
-
raymondcurto #200550 De. -
csoszi87 #200549 Igen planetwot, de ez nem csak a regisztrációtól számítva csinálja a statisztikát? -
raymondcurto #200548 Én pont akkor szoptam amikor prémet vettem,szóval szerintem semmi befolyása a prémnek a győzelmi arányhoz.Majd pár nap múlva meg jön a győzelmi sorozat. -
lammaer #200547 Lámának már nem viszkeeeeeet, bibibiiii, mindent tudok :D -
csoszi87 #200546 Amire gondolok:
Mondjuk ez a táblázat akkor lenne jó, ha a planetwotról nem tűnt volna el kb 1 hétnyi adat.
Mert januárban 50%alatti winrátával ez szerint nem végeztem napot.
-
Commandier #200545 Köszönöm! -
Toweliee #200544 Pontosan. Én 860-as voltam mikor elkezdtem ide írogatni meg kérdezősködni. -
stoppos #200543 http://planetwot.com -
Commandier #200542 Ugyan emberek. Nem kell szégyelni itt az ingame nevet. Ha gyengébb vagy, akkor nyílván azért vagy itt, hogy tanulj, ami dícséretes. Ha meg jó az eff, akkor meg pláne nincs értelme titkolni. -
MrGringo #200541 Nem csak szeretnék normálisan játszani és mostanában szopok folyamatosan! Ezért vagyok dühös! :-( -
lammaer #200540 Ja, és nem kell itt beírni ha nem akarod, PMez rám ingame, diszkrét leszek :) -
Commandier #200539 Napira lebontva hol tudod megnézni az effed? -
lammaer #200538 A hozzászólásaid döntő többsége más játékosok ócsárolása.
Felkeltetted az érdeklődésemet, hogy vajh mit tudhatsz, hátha szakesz földi reinkarnációja vagy.
Na? :) -
MrGringo #200537 hogy tudom megnézni ezt a napi lebontást?