418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #200655 nekünk volt esélyünk rálőni a su-100ra :D -
foxbat88fx #200654 ne neee neee! valaki árulja már el mi a kurva anyját élvez a játékban az olyan gyökér akinek több 1000 csatával 93!!!! az átlagsebzése????
FELROBBANOK
így is szopok a VK3001P-vel erre az ilyen gyökér jól elbassza a játékomat.... ISTEN f***t az összesbe!!!!!!!
egyébként megígértem hogy pár csata után írok a VK3001P-ről:
23 csata 39 kill 1290 avg sebzés 52% WR 2627 effi (lol kicsit sokat capoltam XDDDD)
tűrhető tank... nem lesz a kedvencem, ésszel kell vele menni és türhető
de ez a sok kis gyökér ....... ááááááá -
Nekem a T150 nem jött be, a goldos csörcsi mint farmtank használhatatlan mert többet vagyo vele a rajrács közepén meg a végén mint az elején. Lehet hogy venni kéne valamilyen T8-as goldtankot, föleg hogy televagyok T4-5-6-os járgányokkal. -
Szerintem KV-1 helyett a T-150 jobb, KV-1S nem olyan jövedelmező alapesetben, mert a lőszer drága. Továbbá nem egyszer lövök vele nullát és az fájdalmas egy ilyen papír tanknál.
Fun szinten jó néha pörögni vele. -
Valakinek volt olyan radar mod ami jelölte a látótávot és a radar hatósugarát plusz a cső irányát. Egy linket tudna valaki küldeni ehhez?
Egy csomó moddal együtt jött, de azokat nem szeretném használni és nem tudom kiválogatni a megfelelő fájlokat. -
Gondolkozom rajta hogy a kv1-et lecserélem rá. -
Ez a Stug III tényleg nagyon mókás jármű, tegnap visszavásároltam és rendkívül jókat lehet vele csapatni. :) Asszem felszerelem kicsit jobban és pörgetem, just for fun. Az a tier ahol mozog úgyis sokkal barátságosabb. :) -
De be is fejezem gyorsan mert nem hétfő van :) -
Tessellia #200647 Uh.. elnézést a kirohanásért, már lenyugodtam:). -
És még esélye sincs rálőni a 7-es artydra, tényleg OP. -
R3nton #200645 egyébként az arty nerf tier7 francia artynak elég jól jött, mivel most már 1shootolom a többi artyt, idáig nem mindig volt így :D -
R3nton #200644 na hát pont ezért tölt el élvezettel, mikor batchattel tárat ürítek egy td hátuljába, vagy az amikor 1shootolom valamelyiket a francia 7es artyval 
-
Azt Én is, nem is értem miért nem került 7-be a KV-3-al együtt. -
Mert csúnya gonosz OP td-vel voltál azért:)
Amúgy szép eredmény, nem is rontja el a vereség, inkább kiemeli! -
R3nton #200641 hát a kv-1s a másik amit azonnal bannolnék tier6ból -
NPite #200640 ha nem látnak el addig kicsik neki meg kukker van fent nem is fog felvillani -
Azért nem villant mert egyik agyas csapattársad sem spottolta :) És a kv-1s is 400 fölött sebez tier 6-ban. -
Tessellia #200638 ÉN EZ KURVÁRA NEM ÉRTEEEEM:(((( 95%-os foglalásomnál hirtelen felbukkan a KV-1 és kilő..................................... nehogy véletlen nyerni tudjak.. Ilyen kiba.... ideges még nem voltam..
-
R3nton #200637 szoktam használni de csak akkor ha azt akarom ne jöjjenek ki rám...vagy max hellcatnél meg olyanoknál ahol lassabban fordul a torony, meddel vagyok nem lényeg gyorsan vissza forog a torony... -
Nem. Ugyanis ha másik tankon is van ugyanolyan alkatrész, akkor a másik tankkal is kifejlesztheted.
Az xp, amivel fejleszthetsz már más tészta. Azt az xp-t amit egy tankkal kapsz, csak azon a tankon költheted el. Vagy ha már elit a tank, akkor átválthatod golddal free tp-re és azt arra költöd amire jól esik. -
R3nton #200635 mivel top med voltam, és valahogy sejtettem, hogy ott kevesen leszünk, arra mentem. De a su-100 akkor is agyrém...és ez nem magyarázza meg azt, hogy miért nem villan fel soha az a szarhalmaz, és hogy miért sebez 400-t tier6ban... -
stoppos #200635 Mit értesz saját alkatrész alatt? A lánctalp az mindig csak az adott tankra lesz jó. De pölö ágyú, vagy rádió lehet közös. -
MrGringo #200634 Értem! Köszönöm a válaszodat! Tehát a saját alkatrészeit egy adott tanknak csak saját magának tudja kifejleszteni! -
Ha a heavyk mentek volna a dolgukra, ara amerre Te mentél, Te pedig balra lent átmentél volna, amerre Én szoktam (és még sokan) meddel menni, akkor egészen másképpen alakultak volna a dolgok.
Ja, a jobb egérgombot direkt nem használod? -
kisokka #200632 Oké, kösz mindenki :) -
Ry0K3N #200631 Ha ugyanazta rádiót, motort ágyút használja akkor igen. De egyébként nem, az ott megszerzett XP-t csak akkor viheted át ha átváltod freere arannyal. -
Ry0K3N #200630 Igen emberenként ugyanazt a skillt csak egyszer. -
MrGringo #200629 Sziasztok!
Üdvözlöm az urakat!
Azt szeretném kérdezni hogy ha kifejlesztek egy tankot, mondjuk az amx 1375-el kifejlesztem a 1390-t és meg is van véve a 1390-es akkor még tovább tudom fejleszteni esetleg a fullos 1375-el a 1390-et? Ezt azért akarom hogy csak akkor kelljen bele ülnöm a 1390-be hogyha már fullos! Remélem értitek mit akarok! Kicsit körülményesre sikerült a megfogalmazás
Szóval tovább tudom fejlesztgetni a 1375-el a 1390-es cuccait?
-
Tegnap T32 fullgunnal 7(!) darab 0 dmg lövés jutott 10 lövésre max. tier 8 tankokra. Nos ott léptem ki a játékból, lexarva az egészet eventestől. -
kisokka #200627 Lényegében ez logikus, de akkor ezeket a skilleket, csak egyszer lehet választani, ugye? Szóval nem lehet utána megint tápolni a camo-t? -
Igen, ha 5 csávóból 4-en van 100% álca, akkor 80%-os a teljes történet.
Vagyis az elérhető álcázás 80%-a, hiszen 100%-nál sincs olyan, hogy bökdösöd az ellenfél seggét az ágyúcsővel, és nem vesz észre :D -
Ry0K3N #200625 megajókurvaanyád wargaming
nagyrésze gold volt, köszibazmeg -
R3nton #200624 ja igen és utána következő körben. 90 fokos szögből lepattanok az ISU felépítményéről oldalról, utána persze szemből is az amxm4-el. Beteg... -
R3nton #200623 http://mwreplays.com/replay/JLW39NWTAW93/ -
R3nton #200622 Ez szánalom, nem csinál semmit a noob állatja és 5 kill, úgy, hogy egész meccs alatt fel se villan, olyan nerfet adnék az összes TD-nek füstölne...
-
Én megyek a második vonalban, ami igen csak nehéz, mivel kurvára nem akarnak előttem menni soha. Murovankán pedig az erdőt mindennel kerülöm. -
kisokka #200620 Üdv! Tudom, hogy nemrég volt róla szó, csak nem találom...A 100%-os legénységnél mennyire hatványozódik a camo skill? Szóval, ha van 5 fő, és mondjuk 4-nél a camo-t választom, akkor csak 80%-os lesz a jelentősége? -
stoppos #200619 Hát anyázhatsz például. Jobb ötletem sajnos nincs. :)
De hátha valakinek van.
Emberek, lemmingtrain megakad 3 ellenfélben, mit tudsz egy papír TD-vel tenni, hogy kibillentsd a helyzetet? :) -
Tegnap mindkét oldal lemmingvonat volt, csak pont elkerültük egymást. Fura volt, hogy nulla ellenállásba ütköztünk szinte és hiányzott az ellenfél. Akkor láttam, hogy a másik oldalát a pályának senki se figyeli.
Simán helycserés támadás volt és csak azért nyert a másik csapat, mert volt egy Tiger és egy Tiger P amelyek védték a saját bázisukat míg nálunk csak arty maradt.
Ha megtorpan a lemmingvonat, akkor mindig noszogatom a népet, hogy siessünk és ne ácsorogjunk. Volt, hogy egy 2%-ra lelőtt tankot próbált 5-6 sajátunk kilőni, mert kellett a frag nekik. Ezzel pont annyi időt vesztettünk ami elég volt ahhoz, hogy a saját bázisunkat befoglalják. -
erdosilaszlo #200617 Sziasztok!
Crommvel harckocsiról milyen véleményetek van?