418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #200695 egy gyerek T1-e- nyomja haverjaival... neki már van pár darab mondta hogy majd szól... azóta se szólt -.-"
múltkor T18 szakaszoztunk és 11 kill lett összesen.... miért is lett volna meg a 12?? -
Tessellia #200694 
-
Tessellia #200693 a kritikus együttműködést ha nincs rá korlát megint csak tetrarchal érdemes megcsinálnod valakikkel. -
foxbat88fx #200692 :(((
tegnap lementem haveromhoz pálinkázni meg sörözni.... neki is fent van wot... tigrise van még csak.... na mondom megmutatom mit tud egy tier10 :D
IS-7el full bebaszva nyomtam egy 7 killes kört és kilőtte az arty a sajátját mellettem de 11 méterre volt tőlem xDDD (franc) -
Oddball29 #200691 Zseniális -
stoppos #200690 Lehetne olyan: "Agyonvertem Benjamin_Breeget, miközben medált próbált vadászni" medál. :)
És lenne 1-2-3 fokozat. -
Tessellia #200689 háhá nekem ma lett meg a Pool meg a de Langlade:D:D EZAZ EZAZ EZAZ
-
Az én áldozatom afk volt és gondolom nekem is valaki spotolta miközben foglaltam. A vicces, hogy ez az első körök egyike volt a Jagdpantherrel és hátramaradtam, mert nem mertem azonnal emberkedni az új vassal. :) -
foxbat88fx #200687 hahahahha 

epic :D
ne mondj ilyeneket amúgy.... mostanában nem jön össze új medál :(((( pedig 5 félére hajtok megint :D pool, de langlade, szerencsés, bombavető, kritikus együttműködés.... de egyik se jön :( -
stoppos #200686
Haveromnak lett egy egyszer régen, akkor én spottoltam neki meddel, ő írtott TD-vel, aztán beállt foglani, amíg én a maradékot vadásztam Komarinon.
-
Tessellia #200685 te nem számítasz.. rólad is kéne elnevezni medált "Az kapja meg ezt a medált aki többféle és nagyobb mennyiségű medált gyűjt mint Benjamin_Breeg" -
kingofn00b #200684 Nekem jagdtiger 8.8-al van "Patrol Duty" medálom.
Ettől már csak a GW Panther "Sniper" és Sharpshooter (10 találat) acsim jobb...
-
foxbat88fx #200683 5től adja meg, ez a legyőzhetetlen medál és a leghosszabb sorozatot tartalmazza :D szóval 5 csatát kell túlélned kapott sebzés nélkül :) kurva egyszerű medál :D 11 csatáig jutottam el :) Tetrarchal :D és úgy hogy a 9 és 10. csatában top gunt csináltam xd
aztán jön a túlélő medél :D na az már neccesebb, de az is megvan :D 20 csatát kell túlélni... 21ig ment :) természetesen szintén Tetrarch-al -
keagle21 #200682 2,5 év alatt nem tanultad meg, hogy van olyan, hogy td árnyék? Úgy hívják fedezék, azzal a különbséggel, hogy míg szemből a td nem fog tudni lőni, fentről még mindig potyoghat rád az arty áldás. :D -
Most lehet kinyílik a bicska a zsebekben, de Japdpantherrel szereztem olyan medált aminek feltétele a nem spotolódás, de közben foglalás. Mindezt megtetéztem egy fraggel is. :)
A vicces az, hogy nem is figyeltem rá. :D -
stoppos #200680 Azt annyira imádom, mikor kellemesen bezombulva nyomulok a meccs elején a kedvenc helyemre, aztán mikor odaérek veszem észre, hogy egyedül pocolok és jön az ellen. :) -
Tessellia #200679 nyilván így is megy, de én ezesetben most nem afk játékosra gondoltam hanem olyanra aki kiveszi a csatából a részét:) -
Pofon egyszerű meg szerezni, csak idő igényes.
Elindítasz egy csatát, azt elmész cigizni.
Túl élted full hp-val?
Remek, megint csata, most kimész wc-re. Megint sikerült? Óóó akkor még 3 afk csata ha mázlidvan, és voalá. -
TomDantes #200677 Nem villan fel? és ha egy tank nem villan a fel annak hogy lősz vissza? Tankok között is van nem egy, ami marha jól rejtőzik. Szerintem a tankokat is vegyük ki. -
Tessellia #200676 van egy medál a játékban ami az után kapható ha valaki nem szenved el sebzést 5 csatát követően. ezt párhuzamba lehet vonni azzal, hogy ha nem szenved el sebzést akkor nyilván nagy eséllyel nem is spotolódott, na mostmár akkor melyikünk bővelkedik ilyen medálban? -
Jaj ne kezdjük már a TD-k miatt a sírást!
Lassan tényleg szedjük ki az Artykat, TD-ket, franciákat meg az isten tudja még kit...
Persze akkor jó szopatni a TD-t, ha leláncolják vagy oldalbakerüli valaki... -
R3nton #200674 de ha nem villan fel hogy lősz vissza? :D 2,5 év alatt itt néhányan nem tanulták meg hol van a pályákon artyárnyék. Én speciel tudom hova lehet arty elől úgy elbújni, hogy ne találjon el. Viszont amikor nyílt terepen úgy lő rád, hogy nincs köztetek semmi és nem villan fel akkor kinyílik a zsebemben a bicska -
TomDantes #200673 Attól függ melyik TD és melyik pálya, de előbb-utóbb látszódni fog az. Egy Jagdtiger-t például szinte semmi nem takarja el, világít rohadtul.
Mondjuk a varázserdőben, egy jó értékekkel rendelekező TD, időlegesen maradhat láthatatlan, de előbb utóbb csak felderül az is azért. -
Mostanában ritkán megyek TD-vel, mert Én is így látom adolgokat. Vagy várnom kell 1 percet mielőtt elindulok, vagy 1-esbe téve haladni, különben azt veszem észre, hogy minden csapattársam egy kockával hátrébb van. -
virkir #200671 Azért annyit finomítani kéne ezen, hogy ha...
Értelmes a csapat és jó a TD pozíciója a büdös életben nem fog spottolódni és nagy kényelmesen verheti be a 4-900hp-s maflásokat tiertől függően. -
virkir #200670 Személy szerin utálom mindkettőt ha tankkal megyek ellenük.
Mondjuk a TD-t ha benne ülök akkor is mert olyan de olyan csapatokat bírok kapni... lassan már egy scout is össze fog jönni TD-vel. -
Képzeld, még egyszer sem lőttem át egy hegyet TD-vel :D -
TomDantes #200668 Azt nem érti meg, hogy ha egy TD meglő, annak vissza tudok lőni. Az arty-nak meg nem. Aki ezt a különbséget nem fogja fel, az vagy agyilag egy hintaló és egy zeller között van, vagy direkt kelti a feszültséget. -
lammaer #200667 De felvillannak mint a te példád is mutatja :P -
R3nton #200666 az túlzás hogy artysta lennék, van egy szál lorraine 155-51-em :) Igazából a TD-sek nyugtatják magukat azzal, hogy ők teljesen mást csinálnak, mint az artysok, pedig valójában nem :) hátulról lövöldöznek úgy hogy nem villannak fel. Ja igen és egyszerűbb eltalálni a célpontot is:P :D -
Ry0K3N #200665 Nekem tetszett a gyorsulása ésa sebessége de kanyarkor kicsit lomha. -
Tank Destroyer -
- the Leopard 1 in the game will be the one with cast turret, not the one with the welded one
- Q: "Will the tier 10 arty cost approximately the same as other tier 10 tech?" A: "We'll see"
- Storm commenting the fact that the 8.4 patch in the RU "in development" section is scheduled for February and in the EU one for March: "both are correct"
- fog in Dragon's ridge has no masking effect
-
AMDROBI #200662 Mi az a TD? -
Nem, csak az artysták amikor kifogytak az érvekből, akkor mindig a TD-k felé terelnek. Egyeseknél pedig már csak a TD a fő mumus. -
Nem is az a lényeg, hanem csúnya gonosz láthatatlan nagyot sebző op td-k. Az arty meg jóságos, barátságos, fair, hatalmas skillt igénylő, édes kis masinák. -
kingofn00b #200659 elég 1* eltalálni...
nemár, hogy az artifikázás után most elkezdjed a TD-ket szedni. Aztán mi jön, a light tankok, mert túl gyorsak? -
lammaer #200658 Ird oda a végére hogy NOOOB - R3nton megérdemli :) -
R3nton #200657 1x... -
virkir #200656 Volt ugyanis egyszer felvillant, nemsokkal az után, hogy felértél a dombra csak nem vetted észre mert másra figyeltél.