418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Faboo
    Nem is tettem, csupán leírtam a nézőpontom. Kétlem, hogy itt bárkinek is magyarázkodnom kéne. Amit írtál az számtalanszor előfordult és még elő is fog fordulni. Akár az életben, vannak akik hátráltatnak, vannak akik segítenek. Ez ilyen. Az ellenfél 15 játékosa nem szívott, igaz? Az én szemszögemből mindegy melyik 14-15 játékos járt jól. A saját veszteségem lekönyveltem előre.
  • Ry0K3N

seriously dafaq?
  • stoppos
    Igazából teljesen végletesen játszom, látszik is az eredményeimen.
    A. előrerohanok mutani, sürgök-forgok, lövök, visszavonulok, mutatok, miegymás
    B. előrerohanok mutatni, miután kilőttük az első ellenséges tankot, úgy érzem magam, hogy én vagyok wittmann és rommel egy személyben és megrohanom a teljes ellenséges hadosztályt egyedül.
    C. ugyanez pepitában. nem figyelem, hol vannak a többiek és elöl mutatok, ahol senki nincs, á, nem rakom vissza a lánctalpat, itt nem fog egynél több rámlőni (ez pl tegnap volt )

És így tovább, és így tovább...
  • csoszi87
    Egyetértek!
    Tegnap pont ebben az időszakban mentem néhány kört.
    Majdnem sírtam.
  • Toweliee
    Nekem nem kell magyarázkodnod. Én szeretek nyerni, és nem adok előnyt az ellennek. Neked jól esett, a másik 14 meg szív. De ez a te dolgod. Azért ha a te csapatodban van afk, sötétpiros játékos, 4 tk-s csapattárs jusson eszedbe, hogy neki is csak az a lényeg, hogy jól essen.
  • besti
    Ne ködösíts, ha ilyen fórumon létezel akkor nem gondolnám
  • Faboo
    Nem rossz ötlet, csak időigényes, és az akkori idegállapotom azonnali és radikális megoldást kívánt.
    A büntetésem megkaptam érte.
  • Faboo
    Az a helyzet, hogy 1, nem érdekel, 2, a másik csapat könnyedén nyert. Ami nekünk mínusz, az nekik plusz. Nézőpont kérdése az egész. Senkinek se tartoztam semmivel, és viszont. A lényeg számít: nekem jól esett. Innentől a többi nem számít. Elég sokszor feláldoztam már magam a csapatomért és ritkán érte meg, vagy kaptam érte köszönetet.
  • Sir Charles
    Egy szép jubileum
  • stoppos
    Én magam vagyok az a csapattárs.
  • Skyline0021
    Egy jó kör, 3-as szakaszban voltunk és vesztes helyzetből fordítottunk és nyertünk(nem mi voltunk a top tier)... ennyit számít a csapatmunka random csatában, érdemes megnézni! :)
    replay

Ha valakinek kedve támadna csatlakozni hozzánk akkor ne habozzon :)

Jelentkezni ITT lehet!
  • besti
    Akkor tudod miről beszélek, neked is kijut az ilyen csapattársakból
  • Random_
    Ha felháborodnak, akkor mondod, hogy "bocs nem vettelek észre" :D
  • stoppos
    Igen, akkor tudok csak játszani.
  • Adjunktus
    Campinovkán bat artynak kifolyt az agya és elkezdett észt osztani.
    Tiszta field marshal lett hirtelen.
    Mindenkit zavargászott név meg tank szerint,ki hová menjen.
    Ebbe aztán annyira belejött,hogy még lőni is elfelejtett.
    Persze aki nem azt csinálta amit mondott az mind moron volt.
    Na én pont leszartam,hogy nekem mit beszél.
    na szóval..önjelölt taktikai géniuszunk annyira belemélyedt a serege irányításába,hogy arra eszmélt fel amikor belezúgott egy enemy AMX 90 a seggébe.
    De mivel mindenkit belehergelt a támadásba,ezért senki nem volt a közelébe,hogy segíthetett volna rajta.
    Annyi esze meg nem maradt,hogy legalább a csapat közelébe maradjon.Ha már lőni nem lő ugye.
    Az AMX persze megette.
    Na hogy ezután mit kaptunk tőle,az kegyetlen!Voltunk mi mindenféle fajta moron,noob meg amit az angol nyelv még ismer.
    Általában idegesítőek az ilyenek,de ezen speciel jót mulattam.:)
  • Ry0K3N
    Az eléggé kétélű, ott nem az MM-el van baj hanem a retardáltakkal. Tegnap folyamat idióták közé tett, nem volt olyan game ahol valami tier 9 faszkalap ne 0 damaggel döglött volna meg a csapatomból.
  • besti
    Szerintem 21-23-ig a legrosszabb játszani, az MM jó lenne, de akkor játszanak az olyan játékoso, akik sztem csak gurulnak esténként 1-2 kört (gondjuk van merre az előre/hátra, melyik a tank eleje/hátulja, hol vannak a pályán, mik azok a pöttyök a jobb alsó sarokban, stb.). 23-tól viszont jobbak a meccsek, én max 1-2-ig játszom. Az MM is jó még, nem kell sokat várni se. Ami viszont nehezített, a T7 (és többször a T6) heavy-k, na azok mennek szigorúan a tier+2-es csatákba.
  • ladista
    FAQ-ba vele!
  • Toweliee
    Tudom, hogy van az a helyzet, amikor a másik kilövése (látszólag) helyreteszi az igazságérzetet de ezzel se őt, se a wg-t nem bünteted. Csak magadat. -4 arty óriási fór az ellennek. Nem elég, hogy vesztesz, még kompenzációt is kell fizetni, amiből részesül a kilőtt járgány is. És ebből bármit is tanulni / felfogni nem fog. Én nem alkalmazom ezt a módszert, csekély angol tudásommal megpróbálom megkérni, aztán ha nem megy akkor nem megy. De fizetni kreditet nem fogok még plusszba mert valaki hülye.
  • Ry0K3N
    Gondolkodtam rajta megcsinálom de majd ha lejár a prémium. Egy dagileóval jól elhet lökdösni de sztem egy chaffe is elég hozzá :D
  • R3nton
    ja az nagyon vicces ha valami hülyegyerek miatt kell veszíteni ilyen miatt :D
  • hellokitty92
    Most volt egy érdekes helyzet hummellal. El hallufon B6-ban sniperkedett egy cromwell. Éppen ráfordultam, mikor véletlenül hozzáértem a touchpadhoz és ellőtte magát a hummel. Még hatalmas volt a célzókör, de bemákoltam 726hp-ról. Hát majdnem beestem az asztal alá, mert ez a valami még teljesen összeszűkülve se talál el semmit.:D:D

Most kéne lottózni egyet...
  • Random_
    Milyen lenne, ha a saját arty-t nem kilőnéd, hanem csak lökdösnéd. Persze nagy vas kell hozzá, de idegesítő lehet, hogy mindig becéloz valamit és te odébb lököd a seggét. :)
  • csoszi87
    Mások már azzal is kicsesznek a csapattal, ha belépnek a játékba.
    Nekem is volt, hogy 4. felszólításra se ment oda az arty, ahova kellett volna. (pedig más esély nem volt a győzelemre)
    2x szépen kértem őket, 1x figyelmeztettem, majd még 1 utolsó figyelmeztetés és elgurult a gyógyszer.
    Végigmentem a 3 artynkon BC-vel, majd betáraztam, és megpróbáltam levadászni az ellen artyját.
    Vesztettünk, de nem izgatott. A lelkemnek jól esett.
  • R3nton
    én 11 és 2 között szoktam. Bár nem nézem hány fő van, de az MM általában jónak mondható, jobb, mint délelőtt általában.
  • TomDantes
    Ez volt az első csatám ma. Amúgy második csata: ott nem engdem lőtt a csapat társ az igaz, de egyszer csak azt látom a saját arty-nk kék lett...mi van ma? Szabadnap a diliházban?
  • foxbat88fx
    most hogy mondja oddball!
    valaki szokott játszani hajnalban mondjuk 1 óra és 4 óra között?
    milyen akkor a game? milyen az MM? mennyien vannak fent?
  • Oddball29
    De mi a nyavalyának szívatod magad napközbeni játékkal, szakasz nélkül?
  • TomDantes
    Azt a szájbakúrttetves anyját az ilyen hülye fogyatékosoknak. Belém lő a tetű a kezdő körben, kérdezem ez mi volt? Semmi válasz, aztán lenoob-oz. Mondom anyád, erre én is meglövöm, és kiabál hogy report...nem hiszem el. Belém lő és neki áll feljebb. A fasz ki van az ilyenekkel.
  • Toweliee
    Az a helyzet, hogy leginkább saját magaddal és a csapatoddal csesztél ki, nem velük.
  • foxbat88fx
  • Faboo
    Nem is olyan sok. Sajnos banoltak mielőtt megnézhettem volna. Egy páran idegesek lettek, de engem megnyugtatott.
  • csoszi87
    Maximum 20000.
    De mindenféleképpen támogatlak az ötletedben.
    Sőt amennyiben gondolod, saját kezűleg farmolom vissza az összeget.
    Esetleg, ha ügyesen csinálod, és platoonba hívod őket, még büntetést se kapsz.
  • Attiska
    De az is beteg, ahgy a StuG személyzete röplabdázik.
  • Faboo
    Hali, 4 saját arty kilövésért mennyi credit büntetést lehet kapni? Mondjuk t7-t8 artykért.
  • Renegade
    igazi oktatófilm, megemlíti a tartályok előnyeit és hátrányait, mindenképpen hiánypotló :-)
  • Sunsetjoy
    Erre oltanának le a fanok, hogy ez anime :)
  • stoppos
    Úgy látom az angolok eléggé növények, mert a teljes lemmingvonat az első megjelenő piros pöttyre rámozdult. :)
  • Solten
    A kiscsajok teazgatnak a Csorcsiben... beszaras...
  • shpongle
    Milyen nyugodtan teáznak :)