418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Forz4k3n #201055 Biztos,hogy ezer csata után én is foslow voltam,(sőt,most is az vagyok) de annyit azért tudtam,hogy a kv1s-el nem seggel harcolok..
És én leszartam,ha kilőttek,heavy ágat húztam,az meg arra van,hogy bemenjek vele a sűrűjébe,nem arra,hogy egy ház mögött túrjam az orrom... -
Faboo #201054 Az nem probléma :). -
Ytar #201053 *nem napi, heti -
Ytar #201052 hát, én kezdőként sem seggel védtem .. tököm televan az ilyen csicskákkal, az előbb is életem körét baszta el egy 2k csastás 500 effes gyökér, meg egy afk Type 59 .. hogy a fasz ütné ki a szemüket az ilyen buziknak.
napi első afk (mert ilyen bárkivel előfordulhat) = 0 xp, 0 kredit (+ javítás persze), második ugyanez x2, harmadik után 1 hét ban .. megoldanám én basszameg. -
atee73 #201051 hmmmm... neked vajon mennyi volt 1k battle utan???
nem akarok trollkodni ,de nem a kezdokkel van a baj ,meg belejohet
-
foxbat88fx #201050 akkor is... még tud hova fejlődni (felfele) de az is lehet hogy nem...
míg egy 10-20k csatás low effis már menthetetlen mint a sör ami előttem van
-
Forz4k3n #201049 Linkeljem a csata utáni jelentést is?
Lőtt egyet a balfasz,majd kilőtték..
Ja...
Az az egy sem talált.... -
foxbat88fx #201048 ezzel még nincs is gond.... bőven tud még hova fejlődni...
de amikor 20k csatás E-100ak rohangálnak 4-5-600 effivel... na az a baj! -
Forz4k3n #201047 A mai nap TOP tankja - Malinovka,védő - 1k csata 490 eff...
[IMG][/IMG]
-
Toweliee #201046 Oké :) Megértem az álláspontod, de magamévá tenni nem tudom. -
stoppos #201045 Ha szeretsz azzal a tankkal menni, pénztermelőnek se utolsó. Aztán egyszercsak elit lesz. :) -
Malarki #201044 Ezt csak akkor lehet ha elit a járgány. Igazából ez az egyetlen értelme ennek. -
R3nton #201043 hát ha abszolút nem érdekelnek a top tankok, semmi féle verseny és század (bár sztem ez a játék lényege), akkor teljesen felesleges tier6 fölé menni. Hellcat VK36, cromwell, KV-1S, T49, ezekkel bőven elvagy, bár akkor már sztem t29-t is felesleges volt kihúzni:P. -
Renegade #201042 lol mostantól az IS-ek sztálinkák, mondjuk ha még stock, akkor legyen sztálinkácska :-) -
Ry0K3N #201041 Ha jól nem játszasz vele ultabénán nem visz kreditet. Ez mondjuk minden tier 8 ra igaz. -
hjt #201040 Köszi a válaszokat :)
Nem századozok, nem indulok versenyen, és nincs prém tankom. Úgyis megéri továbbmenni ?
-
R3nton #201039 naja:P T32-t sztem még mindenképpen, mert tier8 századba is jó és versenyekre is :P :D de szerintem érdemes tovább menni is. -
AMDROBI #201038 Azt hogy kell? -
foxbat88fx #201037 ha nem akarsz tovább menni akkor felejtsd el a T32őt szerintem.... T29 sokkal jobb :D
demajdmindjá' jönnek a szakik és elküldenek a k**va anyámba :D -
hjt #201036 Hali.
T-32-ről tudna valaki mondani tapasztalatokat,lehet megvenném, kijön pozitívba vagy bukó,mennyire pattog stb.? A 9-es és 10-est nem akarom kihúzni, mert se prém se szakasz se Klán és azok már elég bukók nettóban.
Köszi.
Köszi. -
Kapcsold át, hogy a TP a legénység képzésére menjen... -
AMDROBI #201034 Pont azért.Mert ezzel legalább sikeres voltam,nem úgy eddig az összes tankkal... -
Malarki #201033 És miért vágysz annyira arra az elite státusra? Igazából csak akkor jó, ha a legénységet akarod húzni. -
AMDROBI #201032 Ahha...Akkor sosem lesz elit.:( -
hellokitty92 #201031 Minden modult és mind3 tankot kifejlesztetted rajta? -
Tessellia #201030 T-150 és a KV-2 is ki van fejlesztve?:) -
Malarki #201029 De a KV1-ből három tankot lehet kifejleszteni, a KV-1S-et, a T-150-et és a KV-2-t. Ezeknek mindnek meg kell lennie az elithez. -
AMDROBI #201028 KV1-S is ki van már fejlesztve.Mégsem elit a KV1... -
Tessellia #201027 oroszok stock gunja.. mire gondolsz ez alatt? KV-1s vaaagy T-150 a maguk kemény 86mm penjükkel?:D vagy netalántán az IS 120penes ágyúja?:D -
Malarki #201026 Az utána jövő tankokat is ki kell fejleszteni hogy elit legyen, nem csak za alkatrészeket. Szerintem ez a baj. -
hellokitty92 #201025 hmmm elmúlott 4 óra... az agyatlan zombik koncentrációja elérte az elviselhetetlen szintet... a legtöbb gyökér anélkül döglik meg, hogy akár egyetlen sebző lövés is bevinne. -
GeNezish #201024 Ha amcsi lenne akkor kellő mennyiségű ( nagyon nem kevés ) aranyért meg lehetne venni a M1A1 Abrahams tankot ami szerintem a mai világban a legjobb. Talán megkaphatná a XI szintet egyedüliként, de mivel ez nem amcsi ezért ez a tank soha nem fog bekerülni a játékba :D -
AMDROBI #201023 KV1 -esemen minden ki van fejlesztve,mégsem lett elit tank.Miért?
-
***Is-ek*** -
Ez egy orosz játék :) ha amcsi lenne super shermanok meg super stuartok rohangálnának, most super kv, és super izs-ek, ez nem a valóság ez csak egy oroszos játék :) -
shpongle #201020 Van itt minden, annak akinek bejött az anime tankozás. -
csoszi87 #201019 Arl V39 stockként elég fincsi.
Szerencsére csak 1 kört kellett mennem úgy.
6os szintem a 68as átütést kicsit OP-nak érzem.
-
foxbat88fx #201018 németek sajna majdnem mind ilyenek...
míg oroszok stock gunja már felér egy fejlesztett némettel :D
-
Armisael #201017 Igazából a videóban szereplő csata az első barátságos meccsük volt, kezelni sem tudták jóformán a járműveiket (meg is látszik) a parancsnok kivételével a többi az most ül először tankban :)
De csatáról csatára egyre jobbak lesznek + a tankok kapnak rendes festést. A Sherman hadsereg elleni csata ugyanilyen bugyuta bár ott a végére "izgalmas lett". A Pravda ellen vívott csata az különösen jó lett.
+ Az anime a sztereotípiákra és easter eggekre épít, A Katyusa dall mondjuk nagyon fülbemászó lett. Németeknek persze az ERIKA megy :)
Amugy meg maga az anime nem is különbözik annyira a WoT-tól mind a 2 tele van hülyeségekkel abszurd dolgokkal (tankok sebessége/piruett mutaványok az animében lol)
De ettől függetlenül "this is how I roll" Pz38(t) csapatás :D
-
Dezinter #201016 ÁÁ Pz4 stock gun hihetetlen... Semmit és semmikor kivéve ha nem gyengepont.