418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Egy lövegnél nem csak a sebzés nagysága mérvadó. Fontos adatok még: pontosság, újratöltési idő, átütés, célkereszt szükülés ideje.
  • stoppos
    Gódammó... :)
  • Dav1doff
    Hát sajnos a portalanítás sem segített neki. Meg mondjuk már az első másodperctől csinálja, úgy hogy még egy másodpercet sem játszottam. De azért köszi a segítséget. :) Majd a közeljövőben tervezek egy Windows reinstallt, hátha az megoldja majd a dolgot :)
  • foxbat88fx
    sebzése jobb mint az IS-4 gunja... ezen kívűl mindenben gyengébb... átütése is rosszabb, de ezzel még nem is lenne baj.. pontossága már elég gáz :S IS-4 gunja igen csak pontos, IS-7 csak közelre jó :P
    IS-4 meg közelre nem :D hehe, ez benne a csavar... én jobb szeretem IS-4et
  • Oddball29
    Próbálj közelről az ellenséges tank alá lőni HE-vel. Úgy nagyobb az átlagsebzés, és mindig elvisz valami modult/legénységet.
  • MrGringo
    Hát ha tudsz vele bánni akkor nagyobbat sebez nem?:-) Most az hogy jobb az relatív mert van aki azzal sem tud kilőni egy IS-t például
  • foxbat88fx
    azért ezt a "jobb az ágyúja is" mondatot ne nagyon hangoztasd :D
  • MrGringo
    Gratula! Nekem nincs is-7-em de jó vas! Mentem már vele jópár kört teszt szerón és fürgébb mint az is4 és jobb az ágyúja is!
  • sikora
    Sajna kv-1s-em stock. Csak a U122 mm tudom rárakni az pedig 1 kalap szar! Még 120nál nagyobb sebzést nem láttam tőle ami 12ms töltési idő mellett igazi röhej! Valaki tud valami technikát amivel esélyem van haladni? most is bent van egy csatába, de még játszani is vicc vele, így meg szükség lesz vagy 1000 csatára mire meg tudok rá szerezni valamit!
  • aknakukac96
    Oké.Most kicsit büszke vagyok magamra

Megvásárolva:
    IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Mindezt 4350 lejátszott csata alatt sikerült úgy elérnem, hogy más ágakba is belekezdtem és nem költöttem egyetlen egy forintot sem a játékra.

Első tier 10-esem, remélem nem fogok benne csalódni.
  • R3nton
    akkor szerencséd van, én elsőre a kép láttn azt mondtam volna, hogy kakukk a vga-nak
  • MrGringo
    Akkor megvan a válasz! Ha hajtod a kártyát akkor túlmelegszik és hibázik! Ennyi! Tisztítsd ki a laptopot és utána jó lesz! Biztos poros koszos belülről és azért nem bírja hűteni magát rendesen
  • Dav1doff
    De amúgy most megnéztem, ha energiatakarékos GPU módban használom akkor nem csinálja ezt, csak ha a normális üzemben használom.
  • toma77
    magyarul? minden tulajdonságukban...
  • MrGringo
    Ja, egyértelmű de hallod nincs meghúzva a vga. Maximum azért is melegedhet neki ha poros belül a masina! Érdemes lenne kifújatni, a laptopok szívják magukba a port
  • AMDROBI
    És ez mire jó?Mit érnek ha 110 %-osak lesznek akkor ha jól értem max.És ez miben mutatkozik meg?
  • Sunsetjoy
    A parancsnok által biztosított 10% plusz. Ha a srácok 75%-osak, akkor a parancsnoktól kapnak 7,5%-ot (a 75 tizedét). És így tovább, max +10% pluszt adhat nekik.
  • MrGringo
  • MrGringo
    Akkor meg próbáld meg amit most írok! Ez valószinüleg megoldja (remélem) Szedd le teljesen a vga driverét. gép ujra indít, majd rakj föl egy egyel korábbi vga drivert! Érdemes megpróbálni hidd el!
  • patchaou
    VGA melegedésnél láttam már ilyet.
  • AMDROBI
    Ezt magyarul nem lehetett volna.Köszi...
  • toma77
    Commander Bonus: The tank's Commander provides 10% of his own training level as a bonus to the primary and non-role specific skills of each crew member under his command, but not to himself. So, for example, if all your crew members are at 75% base training level, the Commander will add 7.5 to each of them, resulting in an effective training level of 82.5%.
  • Dav1doff
    dehogy, azt sem tudtam eddig hogy vannak hozzá modok :)
  • Commandier
    A parancsnok képességszintjének 10%-a adódik mimnden más legénységi tag képességéhez.
  • MrGringo
    akkor meg valami mod kavarhat még be nem? A wot-ban raktál föl valami új mod-ot? Ez is csinálhat ilyet.
  • Dav1doff
    De akkor nem értem, hogy más játéknál ez miért nem jelenik meg. DirectX-et is próbáltam ma felrakni, a legújabb 11-et de az sem segített.
  • AMDROBI
    Az mi a legénység pontszámában/nem tudom,talán képzettség/,hogy 68+7%.Mi az a +pár %???
  • MrGringo
    ördögien hasonlít arra a fotó amikor túlhúzzák a kártyát és hibázik. tuti valami össze akadt neked.
  • csoszi87
    Azért van, mert artyzol!
    Az sg-sek nagy rész küldi a negatív energiát az arty használóknak.
    Illetve, mivel ez 1 orosz játék, és te német tankkal játszol, szerintem ez is baj lehet.
  • MrGringo
    Hát igen:-) sajnos ismerős ez a kép! Nem akarom az ördögöt de a vga hibázik neked. Rakd föl a legújabb DX-et és utána hátha meg gyógyul. Ha csak ennél a két játéknál van ez a hiba akkor valami driveres directX-es probléma lehet a háttérben
  • Dav1doff
    A videókártya nincs húzva, teljesen alapjáraton működik. Mondjuk a laptop már lassan 2 éves lesz, de eddig nem vettem észre ilyen problémát nála más játékoknál. Egészen tegnapig normálisan működött egyébként.

• MrGringo
    Értem, amiket írtam arra mit mondasz??
  • Dav1doff
    Legutoljára tegnap raktam fel egy új játékot, ami ugyanez a probléma jelentkezett, de ott nem ennyire szembeötlően. De amúgy más játéknál nincs ez a probléma. Csak ennél.
  • MrGringo
    Első kérdésem az lenne hogy megvan-e húzva a kártya? Ha igen tedd alapra az órajeleket. Lehet nem bírja! Vagy az is lehet hogy haldoklik a vga. Nekem volt anno ilyesmi és ki is purcant a kártya. Vagy még talán az is lehet hogy össze akad drivered valamivel, ha nemrég raktál föl valami új programot vagy drivert azon is érdemes elgondolkodni...első körben ennyi tippem van
  • patchaou
    Mit érdemel az ekkora paraszt? És még beírta hogy sry miután bekékült:
  • Dav1doff
    Sziasztok!

Olyan problémával lenne kérdésem, hogy a játék grafikailag megkergült, eddig ilyet még sosem csinált. Nem biztos, hogy rendesen letudom írni, de olyat csinál már a bejelentkezési menüben, hogy a piros kis szikrák így villognak egy nagy háromszögként, a menüben meg már alapból a fél képernyőt eltakarja egy ehhez hasonló jelenség csak szürkében. ATI Radeon Mobility HD5470 videokártyám van. Ma már frissítettem is a kari dirver-ét. Remélem valaki tud segíteni a leírtak alapján. Előre is köszi.
  • Faboo
    Lehet, hogy én vagyok vele türelmetlen. Majd ha fullos lesz akkor jobban tetszik. A T29-el elég jól ment. De az a löveg! Hihetetlen, hogy mit nem üt át és milyeneket lehet mellélőni. Időnként! Mert néha meg nagyon jól teljesít. Eddig ennél tapasztaltam ilyet a legdurvábban.
  • toma77
    A tankszemélyzet személyes fájlján a módosítók sort értelmezné nekem valaki? Mert értelmét nem igen látom.
  • R3nton
    Pedig jó kis tank az! Nekem az első ág volt anno amit kihúztam az amcsi heavy. Akkor még én is úgy éreztem, hogy a T29 után visszalépés a T32, viszont nemrég visszavettem versenyek miatt, és el kell, hogy mondjam, hogy random csatában is iszonyat jókat lehet vele menni, egyik legjobb tier8-as tank.

Szerintem minnél rutinosabb a játékos, annál veszélyesebb és élvezhetőbb a kezében a T32.
  • Faboo
    Amennyire szerettem a T29-et (bár a 105-ös lövegével már akkor is voltak fenntartásaim, az egyik legmegbízhatatlanabb eddig), annyira utálom a t32-öt. Egyszerűen kevés a lövege. A legtöbb zöld jelzésű nem weak-pontot megbízhatóan nem lövi át. Golddal biztos jó, de azt nem használok. Prém nélkül pluszba vagyok vele. Igaz még stock.