418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #201135 Szerintem nem te vagy az első aki írni akar, vagy akart nekik
Semmit nem fogsz elérni vele. Maximum legjobb esetbe ha el is olvassák és meg találsz valakit a fejlesztők közül aki éppen nem fúró részeg, vagy éppen másnapos és odáig vetemedik jókedvében hogy vissza ír, max annyit fog írni hogy nem tud segíteni mert a játék véletlenszerűen sorsolja a játékosokat a pillanatnyi állás szerint. (vagy valami ilyesmi) szopó ágon vagy és ennyi!
Van ez így! Nekem is van olyan hogy akármit csinálok, bármennyi tankot kilövök vagy megsebzek mégis zsinórban veszítek. Viszont olyan is szokott néha lenni hogy nem is veszem komolyan csak "tankozgatok és egyfolytában nyerünk. Az hogy mennyi csatát nyertek meg csak kis százalékban múlik rajtad. Ha faszfejeket sorsol neked a játék akkor véged akármit csinálsz :-)
-
EmR3 #201134 Ezúton szeretnék elnézést kérni a károsulttól.
-
Uviarka #201133 Szerintetek megéri szenvedni a jp2ö ért? még csak a stugnál járok:) -
marchizor #201132 egyik legszerencsésebb köröm... minden bemisselt ami lehetett 300mp-n keresztül :D jöttek rám, 1 lövésre volt idejük, de mellé lőttek mind :D
-
Skyline0021 #201131 Promóció, bocsi:)
előző hsz a lényeg -
Utálok kis tierben játszani a sok agyhalott miatt, de ez azért kellemes csata volt. Igaz nem volt komoly ellenfelem, de ha én nem vagyok, akkor biztos kikapnak. Jó érzés hasznosnak lenni:D
Ace Tanker kínai M5-tel -
stoppos #201129 Ó, tényleg... Megyek trollkodni. :D -
stoppos #201128 Van valahol egy konteo felelősünk, de napok óta nem láttam. -
mausbattle #201127 Nem tudnátok megmondani, hogyan lehetne a játék alkotóinak/Adminoknak írni ?
Elég borzasztó, hogy a 10-tankjaim folyamatos "szívóágon" vannak tartva. Egészen egyszerűen az állandó vereségsorozatból elegem van ! Állandóan az van ilyen ágon amit húzok. Megelégeltem, de nem tudok írni levelet a WOT-nak, mivel nem találok ilyen lehetőséget, sehol sem ! Tudnátok segíteni? -
Ne basszon szét az ideg, ugye? 5 lövés, 1 miss, 4 zéró damage.... -
Azt a betyár büdös k*rva mindenit, ez már aztán döfi, gratula! Simán a pokol macskája voltál, hogy több mint 3 km-t rohangáltál fel alá, megszálló és védő is voltál... meg ölted az ellenséget.
Ilyenkor nincs medálgyűjtő event, mi? :D -
Esetleg Tankismertetőbe mehetne:
Most, hogy sikeresen átküzdöttem magam a T4-es francia vackokon, azt kell mondjam, hogy az AMX 40-et élveztem a legjobban. Egyszerűen a B1-nél, és a SAu-40-nél rosszabb tankokkal nem találkoztam eddig. Ha tudod, ugord át free-ből, megéri hidd el. Na de lássuk őket külön.
Somua SAu-40
Én már indulásnál freeXP-ből kifejlesztettem a láncot és a motort, azt remélve, hogy valami mozgékonyságot kapok. A sebessége mondjuk elment, de a fordulékonysága már nem volt az igazi. Ha már ilyen lassú, az ember azt hinné van rajta páncél. De nincs. Akkora mint egy busz és papír. A Hetzer igazi overkill hozzá képest. Külön meg kell említenem a kis bunkert a tetején, mely mágnesként vonzza a lövedéket. Höhö...viszont tűzerőt azt kapunk.*irónia* Az alapágyú egy vacak, a 75mm long már valamennyire használható, de még mindig gyengécske a maga 100 penjével, ahhoz képest, hogy én a csatáim 3/5-ét T6-ban kellett töltöttem. És akkor megszületik a 105mm-s ágyú. Így már a tűzerő már nem olyan rossz. Az ágyú pontatlan és nem sokat sebez, de legalább sokáig tölt. Az ágyú kitéríthetősége vertikálisan kitűnő, viszont horizontálisan borzalmas...
Ajánlott felszerelés: töltésgyorsító(105mm-shez), álcaháló, repeszpáncél
Előnyök: nagy látótávolsága
Hátrányai: mérete és a páncélzat hiánya, gyenge, esetleg közepes tűzerő
Értékelés:
Védettség: gyenge
Tűzerő: közepes
Mozgékonyság: jó
Rejtőzködés: jó
SAu-40 pillanatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Végstat:
Ilyen csatákban bővelkedtem, persze KV-1S-ből sokkal többel találkoztam.
Ez meg a mai agymenésem, de kiszenvedtem magam onnan és lett 5 kill. :)
B1
Ez a T4-es francia heavy tank, amely a Somua-hoz hasonlóan hatalmas, nagy célpont. Mozgékonysága jó, fordulékonysága pedig meglepően jó méretéhez képest. Döntött frontpáncéljáról, és fejlesztett tornyáról még a nagy vasak is pattannak néha, de mivel az MM egyik kis kedvence csatáim nagy részét top tankként játszottam le. Ő is rendelkezik csoda mindent elnyelő lánccal, bár nem olyan varázslatos mint szovjet társai. Tűzereje meglepően jó, gyors, bár nem nagy átütésű és pontatlan ágyújával T4-ben gyilkos, sőt még néhány T5-ös tank ellen is hatásos(persze oldalról). Az ágyú kitéríthetősége elég rossz mindkét irányba, de nem hulldown tank na. :) T4-ben fő ellenfele a Hetzer, melyet szemből lehetetlen kilőni vele, és neki oneshot ez a francia szörnyeteg, a másik fő ellenfele a Matilda, melyet esetleg hátulról tud átlőni. Összességében megvoltam elégedve a kicsikével, csak a T6-os csaták...khm. :)
Ajánlott felszerelés: repeszpáncél, ventillátor
Előnyök: gyors és jó ágyú, T4-ben jó páncélzat, sokszor top tank, mozgékonyság
Hátrányai: méretéből adódó hátrányai, toronyforgató mechanizmust sokszor ellőtték
Értékelés:
Védettség: jó(T4-ben)
Tűzerő: erős jó
Mozgékonyság: jó
Rejtőzködés: fene tudja
B1 pillanatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Végstat:
WTF team?
És az arty...
-
McLarenpowa #201123 éééés replay nincs....újraraktam a gépet és elfelejtettem bekapcsolni...
-
Tessellia #201122 na csak sikerült:) az eredményhez meg gratulálok
-
McLarenpowa #201121 megvan köszi -
Tessellia #201120 Ott van a banner alatt, hogy milyen hostot kell használni képfeltöltéshez: [Ha képet akarsz feltölteni, akkor ezt a hostot használd!] -
McLarenpowa #201119 -
McLarenpowa #201118 -
McLarenpowa #201117 miért nem tudok képet beszúrni? -
McLarenpowa #201116 -
Bmsrt n2 #201115 Azért óvatosan,jelen pillanat legsemmirekellőbb T9 tankját készülsz megvenni:)
(legalábbis az összes lóri suicid scouttot játszik,normális megmozdulást nem láttni tőlük) -
McLarenpowa #201114 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/23/a1_2013_1_23_kttl8rpnin_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/23/a1_2013_1_23_3w0ckijaxd_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/23/a1_2013_1_23_odzclsmdco_tn.jpg] -
Tessellia #201113 és he bele is kerülne, nem a jelenlegi Lorrainet vennék ki hanem egy önálló T8 szintre "nerfelt" prém Lorraine lenne. -
McLarenpowa #201112 ÁÁááááááá replayt elfelejtettem bekapcsolniiiiii basszameeeg....
-
igen. most így nézem is ja. de azért megveszem hátha ezek a serbek kitalálnak valamit! -
Tessellia #201110 ez csak egy javaslat amit a kedves user írt, hogy ő szerinte milyen prémtankok lennének jók a játékban. -
Bmsrt n2 #201109 Ez a post amit linkeltél:Posted Oct 31 2012 - 02:31
Nem mai darab...és ha igaz is,inkább beraknak egy 90milis ágyúval szerelt "histórikus" papagájt...nem játszák el újra a T34-et az tuti... -
A 38t trollkodik egy kis gold ammoval... 
Az elozo videoban az is priceless ahogy a kiscsaj feszit a nyitott commander-kupolaban mikozben zaporoznak rajuk a lovedekek, mondja a masik hogy huzzal mar be vazzag, asszondja kis celpont vagyok...
-
Kicsit utána néztem és mintha igaznak tűnne!
Lórien prémium állítólag -
R3nton #201106 David Coulthard vagy :P -
Bmsrt n2 #201105 Én személy szerint semmi ilyet nem hallottam...szerintem nem. -
srácok, 8.4-ben a Lorainne 40t-ből prémium lesz? meghallottam immelámmal most egyik TS-en...mennyire igaz ez, tudtok ti erről valamit? -
Oddball29 #201103 Persze, splash radius nagyobb is lett 8.3 óta kis ágyúknál. -
Forz4k3n #201102 egy kép többet mond minden szónál...
itt szeretnék gratulálni ennek a szellemi véglénynek![IMG][/IMG]
-
sikora #201101 EZZEL MINDEGY MIT VAGY HOL LÖVÖD ÉS MILYEN TÁVOLSÁGBÓL! Másik kv-1s szemből, oldalról 138 a legnagyobb eredmény. Ez egy vicc! -
SzocsA #201100 :P 

-
MrGringo #201099 Az gáz! Ennyi tippem volt! Igen, lehet nem rossz ötlet újra rakni a winfost! Az a biztos! :-) -
stoppos #201098 Ezt mar meselted egyszer, de nem probaltam. A pz4 derpjevel is mukodik? -
MrGringo #201097 Oké gyerekek akkor megdumáltuk!
Akkor szar és kész! Mondom nekem nincs is7-em és nem akarok okoskodni, mentem vele teszt szerón vagy 30kört és ennyi! Nekem komolyabbnak tűnt mint az is-4-es gunja, de lehet csak jól jöttek ki a dolgok:-)
-
stoppos #201096 Ha elkopott az anyag a kartya es a hutocso kozott, akkor a porszivozas keves.