418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És akkor mi a különbség a 2 között? Sima AP-ról nem sok mindent találtam, de pl. felépítését tekintve (legalábbis a wiki szerint) nem sok különbség van.
Ezt találtam még: "A tömör páncéltörő lövedék becsapódáskor lukat üt a páncélon, és a belső oldalon leváló repeszekkel együtt fejti ki hatását." - Ez lenne a sima AP?
"A fenékgyújtóval és robbanótöltettel ellátott páncéltörő lövedék, a páncélon történő áthatolás után (a gyújtó késleltetése következtében) a lövedék szétrobban és így fejti ki hatását." - Ez pedig az APCR? -
Renegade #201294 ez a tracert dolog még mindíg nagy csít, tankokról levehetnék. Nem ritka a telitalálat vak lövésnél is. Hát igen, mint az köztudott, a II. vhban egy arty vagy ellőt 10+ kilométerre, vagy a satelit kapcsolat miatt kézzel ki kellett kanalazni a puskaport a hüvelyből, hogy csak 500-900 méterre tudjon ellőni. Fura háború volt, szó se róla :-) -
Ytar #201293 hö, kipróbálom már ezt a mega-féle megosztást, nesze, itt egy link:
link -
Fefe82 #201292 Megtennéd hogy mutatsz nekem egyet,?
-
Ytar #201291 camera zoom mod miatt .. keress normális, 8.3-hoz valót.
res_mods\0.8.3\scripts\client\avatarinputhandler\cameras.pyc -a lecserélendő file -
Fefe82 #201290 vagy az valami alap text beállítás amit én kikapcsoltam ? -
Fefe82 #201289 Halli miért nem látom én a lövedék nyomát amikor lövök?? help me
-
davidbog #201288 "mivel az APCR lényegében egy sima AP fejlesztett, erősebb páncéltörő maggal"
Az egyetlen közös vonásuk az, hogy mindkettő a kinetikus energiáját felhasználva üti át a páncélzatot. Lényegében minden másban különbözőek... -
davidbog #201287 Ha tovább akarsz menni akkor igen, mert elég lesz szenvedni a következő stock közepessel még úgy is, hogy megvan ez a motor. Ha megakarod tartani a Type 58-at akkor is, bár nem sokat segít rajta. -
R3nton #201286 hát meg most tök mind1 a tracer színe, ha eltalál és szikrázik illetve a nagy sebzés mellett modul dmg is van az tuti aranylőszer. -
Fefe82 #201285 Tényleg a múltkor írták itt ,hogy mi zavar be a nyomjelzőbe,én nem látom a lövedéket,akkor mit is hogy is ?? -
ratgab #201284 Én se látom egyébként, de ha sárga a csóva és nagyot sebez, akkor az szerintem gold volt. És eddig a sárga mindig szemből kapott el és mindig baromi sokat sebzett. Ilyenkor rákérdezés után meg is erősítik, hogy igen ez gold volt. -
lammaer #201283 A HEAT-ra ír vki sárgát.... bár állítólag még az ágyú mérete is befolyásolhatja :) -
lammaer #201282 Érdekes....
Rágugliztam erre a témára, a wot fórumokon az APCR tracerekre KÉK(!!!) színt írnak, de hivatalos konfirmációt sehol se láttam.
Az meg hab a tortán, hogy én játék közben végképp nem látom a tracer szinét, nekem mindíg olyan szürkésfehér színű :) -
Én is figyelgettem már ezt. Sztem mindegyik lövedék ugyanolyan csíkot húz. Észrevételem szerint, az APCR-t nem lehet megkülönböztetni a sima AP-tól (ez érthető is, mivel az APCR lényegében egy sima AP fejlesztett, erősebb páncéltörő maggal) viszont a HEAT-et igen. A HEAT becsapódásának helyén és pillanatában megjelenik egy "mini" tűz effekt és más hang is hallatszik, mint a normál AP becsapódásakor. A HE, pedig egy robbanás effekt a páncélon. -
Ezen vasak is ezt a mocit használják +15% helyett 12% a kigyulladás esélye
T-34-1, T-34-2, WZ-120, WZ-111 model 1-4, 110, WZ-131, IS-2, WZ-132, Type 58 -
R3nton #201279 nekem van, én kihúzom, mert a későbbi tankokba úgyis kelleni fog. Mert ha jól emlékszem, ha nem húzom ki akkor tier8-ba a 16000 xp-set is ki kell hőzni a 33000 xp-s előtt, meg azért jó lesz tier7ben is fullos motorral menni. Nem rossz kis tank ez a type58. -
SovereignXY #201278 Kérdés. Van vkinek Type 58. Ha igen azta 2 motort megéri kihúzni? Mert a top is csak +20 ló. a 2. meg semmi csak +1 tier. -
A szituációt nem látva nehéz ítélni, de a másik helyében inkább azt írtam volna "csoszi egy kicsit gurulj be a körbe elvonni a figyelmet rólunk".
Általában az szokott lenni a helyzet, hogy az egyik oldal amolyan sakk-matt-ot kap nem tud mozdulni, mert rögtön kapja az áldást.
Ilyenkor ha valaki látja, hogy mi a baj -- és nem csak azt, hogy ezek meg mit tökölnek ott miért nem jönnek -- és megpróbálja elvonni az ellenség figyelmét már általában az is elég ha elforgatja a tornyot, persze az is kell hogy ilyenkor rögtön reagáljon a sarokba szorított is, mert a figyelem elterelés néha árt az egészségnek :) -
ratgab #201276 Én úgy vettem észre ha sárga csíkot húz maga után a lövedék, akkor az gold volt. -
virkir #201275 A fene tudja abban van igazság, hogy szerencsére aránylag kevesen használják a prémium lőszert de nálam lényegében mindenbe van legalább 10 darab.
Jó is amikor "biztosra" kell menni :D
Az E-75-ből meg kiszerettem, egyedül nem is megyek vele nagyon, néha ha platoon összejön porolom le de már szvsz csak árnyéka önmagának. -
lammaer #201274 Replay nélkül nem hiszem hogy reálisan meg tudnánk simogatni a buksidat hogy "igazaaaaad van csosziiiii :)" - nyilván ahogy most leírtad az eseményeket, igazad van, de ezt te is tudhatnád :) -
lammaer #201273 Többnyire fedezék védi az oldalam (ház, szikla), azt még a prém se viszi át.
Amúgy meg sztem nem olyan gyakran használt a prémammó randomban mint ahogy sokan hiszik. Vagy csak szerencsés vagyok...
Nyilván vannak szituk amikor prémgyanús a dolog (pl lőwe szemből 4-ből 4x penetrál), de ezzel együtt tudok élni.
Mindenesetre nekem az E75 az a tank, ahol kimondottan késztetést érzek hogy ne húzodjak vissza fedezékbe :) Aztán persze párszor ráfaragok, mert esetleg van ott szemben egy nem látható E100, vagy éppenséggel ugye vannak artik is... :D
-
virkir #201272 Érdekes.
Még régebben teszteltük az E-75 frontját. Ami vitte szemből az már vitte az oldalát mire annyira be lett forgatva, hogy pattintson.
A mostani prémium lőszeres világban meg mi nem viszi a frontját ha a szükség úgy hozza? -
csoszi87 #201271 Annyira örülök, hogy magyarokkal játszatok.
Steppes. Betoltuk az 1ik oldalt, másik oldal szarul állt.
Magyar írja nekem, hogy: csoszi te barom állj már be foglalni!
csoszi87 (16:13:48) Üdv!
csoszi87 (16:14:11) Megkérnélek rá, hogy ne nagyon barmozd a másikat.
csoszi87 (16:14:42) Meg volt az oka, hogy miért nem álltam be foglalni nyílt területen, amíg 3 tank nézett oda.
****** (16:17:38) LOL...
****** (16:17:49) inkább tanulj meg játszani
csoszi87 (16:26:46) Na, akkor, én próbáltalak normálisan megkérni, de látom nem megy! Az, hogy neked 2x annyi csatád van mint nekem az 1 dolog. Viszont, hogy a statisztikád nem jobb az enyémnél ennyivel több lejátszott meccs után az főleg nem jogosít fel arra, hogy te legyél minden csata Filed Commandere. :-) Ha nem tudod felfogni, hogy nyílt területen szétkapnak, mint a szar, és ezért nem mentem be foglalni, akkor inkább maradj csendben csatákban.
Szerintetek Ő mondta jól, vagy én vagyok a hülye?
Megjegyzem még is ahogy beálltam foglalni kaptam 1000 damot. -
lammaer #201270 De kihírdették már, kinn van a honlapjukon is End of Year Contest Winners - címszó alatt. -
SzocsA #201269 Karácsony után volt ilyen játék, hogy aki aznap a legnagyobb XPt gyűjtötte össze az kap aranyat! ezzel mi lett?
annyit kellett csinálni, hogy kell a 3 kép a csata végeredményéről, meg a csata felvétele!
semmi infót nem írtak ki róla eddig! -
lammaer #201268 Áh, nem kell pár nap 5-6 meccs az megvan.
Menj high tierben, ott nem szoktak ilyenért szétlőni a csapattársak, egy E75-t nem éri meg elbukniuk a csata elején (és ezekszerint FSB is csak mid/low tierben játszik) -
Renegade #201267
-
lammaer #201266 a noobmétert hivatalos effimérőnek teszem, mert nekem nagyobb számot mutat mint az XVM :) -
lammaer #201265 Én amikor kék vagyok azt szoktam beírni hogy "játék admin vagyok, azért különleges a színem" esetleg azt hogy "az admin barátnője vok".
Nem nagyon ért még inzultus :) -
lammaer #201264 E75el és E50-el tologatom.
Az előbbi szerintem NAGYON-NAGYON jó, a front armorja igen kemény, és könnyen lehet forgatni. Persze ez is rapszódikus, de imádom kirakni hogy hadd erőlködjenek átütni a T8-asok (meg a low effis T9-es playerek)- kb úgy trollkodok vele mint a TigerP-vel.
Nemrég lett fullos, még fulltalanul is tetszett ez a része.
Szerintem hozzá képest az orosz heavyik (IS8 meg a süti) sztem sehol nincsenek.
E50 az már olyan vegyes érzés, T54et jobban szeretem. -
Renegade #201263 fogd fel jól, csipetnyi trollkodással:
ctr+c ctr+v minden csata elején: "mindenkit noobozatt a láma arty, nem bírtam tovább, kilőttem, ezért vagyok kék"
hős lennél abban a pár napban amíg kék vagy :-) -
stoppos #201262 Pedig egyszerű a képlet. Ha a közeledben van, meccs elején figyelem, ha elindul irányba, vagy meg sem mozdul, otthagyom, ha elkezdi a fejét forgatni, akkor vagy elhúzok, vagy ha túl közel van akkor felé fordítom a hegyesebbik végit a tartálynak. Aztán ha nem bánt senkit nem bántom. -
TomDantes #201261 De nem csak ilyen miatt lehet bekékülni, lehet olyan is, jön valami hülye aki szórakozásból belém lő, én őt lövöm ki...és puff neki. -
Tessellia #201260 kellen egy ilyen kis felbukkanó buborék ha ráviszed a kék játékos nevére a kurzort, hogy mitől lett kék, ha azt látom ott, hogy *ramming 24dmg + 1 team dmg (247) esetleg még a tank nevét feltüntetni, hogy mivel okozta* akkor nem érdekelne. De ha azt látnám, hogy ott van, hogy team dmg 1500, sherman E8 akkor az már nem véletlen:) -
Renegade #201259 pedig de, szar napom lenne kilőnélek (ha nem ismerném a sztorit), hiába vagy "ártatlan" kék, ugyanis nagyon pici az esélye, hogy véletlen kékülj be. Neked hanyadik csatára sikerült, 8-10-15k? 1:10000-hez tévedési arány, bárcsak minden emberi döntés esetén ennyi lenne a lehetséges hiba faktor :-) -
TomDantes #201258 Nem olyan érdekes, csak azért mondtam, hogy önhibánkon kívül is belehet kékülni, és aki kék, az nem feltétlenül egy idióta teamkiller akit ki kell lőni mindenáron. -
Renegade #201257 azt mondják pár nap és elmúlik, nézd meg a csata számod, na annyi körönként lesz ilyen pech szériád. Belefér? -
TomDantes #201256 Bekékültem a tetves életbe. A következőért, első csata egy csapattárs nekem jött, és ettől sérült. Második csata, véletlenül egy marha távol lévő csapattárs beugrott a lövés pillanatában elém, és őt trafáltam el.
na most ha meglát mr. mindenkit-ki-lövök-aki-kék, akkor végem lenne mint a botnak pedig egy hp-t se sebeztem szándékosan.