418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #201375 Hitzone -
Csao, melyik az a mod ami osszefirkalja a tankokat szinesre es megmutatja hova kell loni? -
Szamp #201373 Az tuti, épp t95 el kinlodom... -,- -
Szpecnyaz #201372 Mondjuk ajánlanám a Jagdpanzert vagy T95-öt is, utánuk tuti nem szidnád a TD-ket :D. -
R3nton #201371 csak trollkodom :P amúgy tényleg az a 2 a legjobb :D -
Szpecnyaz #201370 Obj 268 vagy F155. -
R3nton #201369 úgy döntöttem kihúzok egy TD-t! Mit javasoltok melyik legyen az? :) -
szesze01 #201368 köszi,t29 meg van
-
E2ről tudsz menni még T29re is, kikerülve a T1et meg az M6ot, ha esetleg a heavy ág még nincs meg.
Más: Valaki be tudná linkelni azt a modot ami jelzi a minimapon a rádió hatótávját? -
szesze01 #201366 Kösz:)
akkor én is feldobok egy pénzt és ami kijön az lesz:) -
Szpecnyaz #201365 Lassan kéne a FAQ-ba erről is valami :D. -
lammaer #201364 A vicces az, hogy igazából mindent tudsz a két tankról, tehát honnan kéne tudnia bárkinek hogy neked melyik jön be.
De ha nagyon nem tudsz dönteni, feldobtam egy pénzt, és az E8 jött ki. Menj azzal :D -
lammaer #201363 Szia,
Van ott alul a lap alján egy olyan kütyü, hogy keresés a témában.... lökd be a tankod nevét és szemezgess.
Addig is, egy izelítő találat :) -
TiborTamas #201362 Most nézem, hogy van YouTube linkje is, úgyhogy biztosan sikerül megnézni :) -
TiborTamas #201361 Megnézheted, hogyan csinálta. Itt a replay róla: Replay
Mondjuk 8.2-es verzió, nem tudom le tudja-e játszani a mostani. -
szesze01 #201360 Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy M4 után mit fejlesszek szerintetek?
Az M4A3E2-őt vagy az M4A3E8-at????
Az első papír páncélzat ahogy nézem , de gyorsabb lesz és tűzerő is oks... a másik vastagabb páncélzat de lassabb és a top löveghez ráadásul le kell venni a vastagabb páncélzatú tornyot...
Javaslat?
-
MrGringo #201359 Ja, ma is homlokon lőttem már vagy 5 darab Artu Ditut 
-
Köszönöm, erre lettem volna kíváncsi :)) -
lammaer #201357 T32, az egy fasza heavy, a pershing meg csak egy átlag med, semmi extrával. -
Szpecnyaz #201356 Most gondolod hogy nincs olyan babuin T9ben aki nem tudja hol kéne átlőni a KV5-öt?
-
Mivel a kérdést feltettem, ezért én Szerintem eléggé egyértelmű, hogy mindkét típust egyformán szeretem, és ezért Nem tudok dönteni, és Ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha van valaki hasonló mint én, akinek már van tapasztalata mint két tankkal. Nem tudom mi nem volt világos ezen. -
atee73 #201354 hat ha nekem elmagyarazod hogy 1 JT-nek es 1 t30nak miert is kellene aranyra valtania ha meglat egy kv5-ot akkor boldog leszek.... -
Bírom az ilyen kérdéseket. Ez rajtad áll, nem? Mivel szeretsz jobban játszani, heavyvel vagy meddel? -
Erre a kérdésre a szokásos váalsz jöhet csak. Medet akarsz vagy heavyt? -
Csaó all, az lenne a kérdésem, hogy megéri megvenni a T32-t ? Vagy inkább várjam meg a Pershing-et, és azt vegyem meg előbb? -
csoszi87 #201350 Nem hiszel el.
Gondoltam farmolok kicsit Kv5el.
Lehetetlen!
Folyamatosan 9esekhez rakott be.
Nem tudtam olyan helyre menni, ahol lett volna velem szemben olyan tank akit sebezni tudok.
1x rakott 8asokhoz.
19 lövés, 19 találat 368 sebzés.
Akármit lőttem az ellenfél tankján csak láncoltam.
Következő csatában megláttam 1 Löwe oldalát. 2x lőttem, 1 pattan, 1 lánc sebzés nélkül.
Mondom megyek még 1et.
Himmelsdorf 9es csata. Rámegyek halálútra, beállok pattogósra, velem szemben T30, Jagtiger. Természetesen átlőni 1x tudtam a Jagtigert.
1x-1x pattantak, azután aranyra váltottak.
20-30ezres köröket mentem prém nélkül. Nevetséges!
Remélem másnak több szerencséje van.
Jó éjt! -
Tessellia #201349 többet kellene szakaszba játszanod szerintem. -
stoppos #201348 Ilyenkor dőlj hátra és röhögj. :) -
Hassel74 #201347 Miért? Ha ők az ellen, kifejezetten előnyös. :) -
Hülye képek... talán sikerül azt amit szerettem volna:
-
Egyik mai köröm Hellcattel, ami nem mellesleg a kedvenc járművem:
Annak ellenére, hogy kiemelkedően jónak tartom, nem lehet lehozni egy ilyen meccset, ahol a többség csak nézőnek volt bent...
Az ember nem menekülhet előlük
-
foxbat88fx #201344 na én ezért fogom abbahagyni a gamet előbb utóbb!!!!! -
marchizor #201343 / mikor megláttam őket a hídon -
marchizor #201342 1 perc után tudtam, hogy defeat lesz :D
-
foxbat88fx #201341 esküszöm kifejlesztem a Tiger P-t és jóóó darabig nem fejlesztek semmit!!!!! Talán ha egyszer kijön a Sturer Emil akkor még azt kihúzom, de én a többit már leszarom!!!! ezt a sok agyhalott idiótát.... nem ér az egész kibaszott szar annyit hogy ezen basszam fel az agyam :D
Tiger P-vel meglesz a 40. tankom... majd azokkal szépen eljátszadozgatok... lehetőleg OP tankokkal... anélkül esélyem sincs beleszólni a csata végkimenetelébe :S -
SzocsA #201340 4000 Xpt hogy a francba tudott összeszedni az első Fighter kategóriában? nincs is annyi tank a pályán! és lőszere!
gondolom valami kisebb tankkal mehetett és azzal lövöldözte a nagyobbakat!?
type59 el csináltam 2500 xpt elbújhatok vele mellettük! :P -
Gunslinger #201339 Én nagyon ritkán használom, szinte csak artynál, képes 80-90-eket belelőni egy Batchat 60mm-es frontjába, a láncok meg imádják elnyelni, de a 4202 210 penes lövedéke is ugyanilyen semmit nem érő, ha véletlenül láncot találsz oldalról, örülhetsz, ha sebzel 100-at egy E5 oldalán 4000 creditért. -
davidbog #201338 Nekem nagyon tetszett. Azért jól jön az a 120 mm-es átütés a felderítők és a francia gépek és SPG-k ellen. Oldalról is elég sok gépre veszélyes lehet. Igen, nehéz vele flenkelni, de olyan helyzetekben nagyon jó amikor nem rád figyel a célpont és közel kerülsz hozzá. Például városi terep, vagy ahol sok szikla van. Főleg ha van intuition perkkel is.
Csak a HESH miatt kedveltem a Conquerort. Ha ez nem lenne, akkor inkább M103. -
davidbog #201337 Voltak olyan tüzérségi lövegek, amelyek nem hüvelyes lőszert tüzeltek. Ehhez csavarzár kell. Hüvely nélküli lőszer főleg hajóknál volt elterjedt (a németeknél és az osztrákoknál nem, ők ékzárat használtak ott is), akkor zsákokba töltötték a lőport. Nem tudom volt-e olyan szárazföldi löveg amely hüvelynélküli lőszert használt. Biztosan. De az oroszok csavarzáras tüzérségi lövegei úgy tudom hüvelyes lőszert használtak.
Vízszintesen? 0°-os csőállásnál? Kibírná. Ha nem akkor át kell tervezni úgy, hogy kibírja. :) -
stoppos #201336 Ez illik ide...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!