418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Forrás
WARNING
A bug has been discovered and confirmed by the developers: if you load up your tank with golden shells for silver and shoot them while you selected automatic reload on the tank repair and ammo screen, if you have some gold left on your account, the shells will be bought for gold and not for silver. Be careful. Developers suggest that if you insist on using gold shells for silver while you have some gold on your account, you should stop using automatic reload after each battle.
Source: http://wotbase.ru/ar...-золотых-с.html -
EmR3 #201454 Ezért a ventit nem használom.
Rammer, stab, war van fenn. -
mesysil #201453 Valaki be tudná copyzni a hétvégi eventet, mert munkából nem tudom megnyitni az oldalt. Köszi :) -
Droughert #201452 Tegnap a Prém PZVI-el 1v1-ben lenyomtam egy KV3-at 93-hp veszteség árán, úgy hogy be voltam szorítva egy sziklához. Közvetlen közelről képes volt folyamatosan mellé lőni ha picit mozogtam előre-hátra. -
Malarki #201451 Egyénként az is vicces, hogy egy hétvéi eventben egy PRÉMIUM tank +70% kreditet kap. Ennyire nem veszik ezt a szart? -
virkir #201450 Nem tudod mekkora hp vesztesétől sárgul mert nincs rá adat de hidd el, hogy a sérülés esélyét nem csökkenti csak az azonnali robbanásét. -
besti #201449 Vannak azért érdekes arcok és elképzelések alacsonyabb tierben. Tegnap sikerült PzIII/IV-el acélfalat kapni 
Szerintem egy T1HT HE-vel lövöldözött végig (pedig sárga volt).
Illetve kicsit később a gyors toronyforgású és kiváló manőverezéséről híres T-25-el 1 KV-1-et és BDR-t majden egyedül elintézni 1v1-ben... -
Ja, a sérülést benyeli ugyanúgy, csak nagyobb HP-ről szedi le ugyanezt a sérülést. Ergo a puff/0% később jön el. -
Szóval ha 50%-al növeli az ammo rack HP-ját, akkor a "sárga" állapot (ami a max hp felének elérése, tegyük azt), nem változik. Seems legit. -
virkir #201446 Mivel csak az ammorack hp-ját növeli 50%-al az egylövéses robbanás esélyét csökkenti a sérülést nem. -
Nem csak az egylövésekre van az hatással, hanem úgy általában az ammo rackre... -
virkir #201444 Az.
Szerintem az eddig ment 500 kör alatt nem durrant ötnél többször egylövéstől.
Viszont a stab nélkül megőszülsz mire becéloz. -
Oddball29 #201443 Kell az, már nem is számolom hány IS-3-at KO-zok egy lövéssel. -
EmR3 #201442 Akkor én egy gyáva kutya vagyok, mert a w.a.r.-et a mai napig nem mertem levenni róla. -
Tessellia #201441 Ha az 1517 eff megfelel uraságának akkor KV-1s, su-100, T34/85, M6 amivel tudok szolgálni. -
stoppos #201440 Katpolos cikk a saumuri páncélos múzeumról. -
Ry0K3N #201439 Van mellé egy cromwellem :D
Majd rádírok. -
Ry0K3N #201438 Teir 8 felett is csak idióták játszanak már, sajnos a többség eljutott oda.
IS3-hoz venti rammer és stabilizátor kell. -
MrSnail #201437 Köszi! -
stoppos #201436 Tuti találtak valami részeg orosz veteránt, aki elmesélte, hogy eltévedt a KV1-S-ével és az ardennekben kötött ki. :) -
Oddball29 #201435 Egyszer-kétszer kipróbáltuk, aztán dobtuk a francba. -
Tudja valaki, hogy az 'ÚJ' eff számító eredményénél, mi a fene az a második eff szám, amit kapunk?
Ezt írja:
Efficiency rating
1680.01 | 1472.0626614639
Azt nézegettem, hogy csak a képlet fele van rá befolyással,
Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:
A többi nincs:
Average captured points in the battle:
Td %:
Spg %:
Lt %:
Mt %:
Ht %: -
foxbat88fx #201433 vki nem akar VK3001P mellé jönni??? szopom a faszt rendesen randomban :S
ha valaki jönne (lehetőleg jó effivel rendelkező) akkor dobjon egy invet gameben: Benjamin_Breeg névre! köszi -
A Crusader már csak 2k xp, szóval az pont meglesz :) -
Nekem még nincs meg, nem tudok róla érdemben nyilatkozni - a tankról.
CW-re való hasznosságáról meg nem is hallottam még klánoktól, talán csak a médiumot emlegették. -
foxbat88fx #201430 ne vedd már el a kedvem a gametől baszod!!!!!!!! 

-
Malarki #201429 Az Ardenneki eventben is volt KV-1S akció. Valósághűség? Ugyan már.
-
virkir #201428 Ne örülj korán.
Mint írtam kb percenként változott a kiírás a p és a h között, meg az sem elhanyagolható szempont a végleges döntésnél, hogy a P mit is keresne egy Afrikához kapcsolódó eventben? -
Tessellia #201427 nvm, behozza már:) -
Oddball29 #201426 Sztem Tiger H lesz, P nem volt Tunéziában. -
Tessellia #201425 akkor ezek szerint csak nekem nem hozza be az oldalt?:D 404 hiba, az oldal nem létezik:) -
foxbat88fx #201424 nebasssz! TIGER P féláron?: DDDDDDDDDDDD
mekkora mákos geci vagyok :D
csak kell 18k tp még rá :) na indulhat a szopás VK3001P-vel!
-
Renegade #201423 azt hol lehet megnézni, hogy egyes tankokból mennyi van? -
Malarki #201422 A T4-es tankok leárazva, bravó.
Viszont így 3 napig farmolhatok a Lee-vel. Ha mázlim van még az M4-et is meg tudom venni. -
virkir #201421 Ráadásként a kretének még mindig nem tudták eldönteni, hogy Tiger(H) vagy (P) az akciós.
Ahányszor ráfrissítek az oldalra mindig más jelenik meg -
R3nton #201420 10-es alkalmazása CW-n, így erősített páncéllal? Vagy felejtős CW-re? -
Persze az MM megint rendesen elosztoota csapatokat
-
Valaki fentről elejtett egy ilyet lehetőséget egy kommentbe, amit majd jól megcáfoltak, hogy nem olyan nem lesz. Innentől kezdve már minden variánst hallottunk már :D
Amúgy igen, a karnevál egy jó szar tank :D Még nem volt 8as heavym, amiben rettegtem egy KV5től pl :)) Szemből mindig átlövi, akárhova forgatom, rejtem, oldalazok, cserébe minden frontján penetráló lövedék ammo rackot talál.... -
madmanic #201417 Köszönöm a válaszokat! -
toma77 #201416 Hétvége nem sokat ér:
worldoftanks.eu/news/5822-special-africa-beginning-end/