418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    az nem jó hír, mert akkor bizony vehetek egy unikumot :-)
  • Attiska
    Tényleg összefügg a játéktudással a WR, ezzel egyetértek. De egy szem ember a harmincból egyedül nem fog csatát eldönteni az esetek túlnyomó többségében. Lehetsz akármilyen profi, ha a csapatod elhullik, maradsz egyedül, és rád jön mondjuk 5-6 500 eff-es, halott vagy. A random épp ezért random, hogy egyszer ilyen-egyszer olyan csapatba dob, ezért nagyjából 50% környékén lesz a WR.
  • Renegade
    ez egy ajándék tank volt, medpack mellé
    sajna el kell vele lőni sok goldot, hogy tudja sebezni a mezőnyt, ráadásul pici sebzés, pici pen :-(
  • stoppos
    A többi filét bemásoltam, a xvm.xvmconfig az érdekes.
  • MrGringo
    Halihó a tisztelt egybe gyűlteknek!

Valaki írja már le egyszerűen közérthető nyelven hogyan kell éltre kelteni az új XVM-et? THX!
  • Ry0K3N
    Ez csak ruszki szervereken probléma.
  • foxbat88fx
    köszi a szakaszt :D (megint ledobott ez a szar, nem tudtam megköszönni)
    már csak 12k exp ezzel az isten verése VK3001P-vel :D
    6k-t össze szedtünk pár "csata" alatt :)
  • Szpecnyaz
    Szerintem kell az új config, mert az előbb nem ment úgy hogy csak a sima exe-t cseréltem ki.
  • R3nton
    menj 1000-2000 kört úgy hogy az elején belehajtasz egyből a vízbe:, és meg van oldva a probléma:D 1 hét alatt sztem meg is van, gyorsan lehet egymás után pörgetni a csatákat:P :D
  • Szpecnyaz
  • stoppos
    Szerintem nálad ez már nem oszt, nem szoroz. :)
  • NFOrokosBajnoka
    Velem egy GW Typ E játszotta el ezt, csak én nem kigyulladtam, hanem egy lövés voltam full hp-n :)
  • Szakesz
    Ha eddig nem voltam első számú célpont, akkor most az leszek. Hurrá! :)
  • stoppos
    Azt tudja valaki, hogy az új xvm működik-e a régi configgal, vagy szabhatom újra az egészet?
  • NPite
    win ráta a legfontosabb, én szinte csak felderítővel játszok 60%-os win rátával sebzésem alig van 300 kb csatánként mégis én döntök el egy csomó csatát
  • fityusz
    Nagyon jó, ülök e75-ben full hpval erre egy gw panther belém vág egyet, annyit látok, hogy kigyulladok és végem, még időm sem volt a poroltóra klikkelni, hát ez mesés, és még van 7-es meg 8-as is ezekből a szrokból.
  • Szpecnyaz
    Ha utánaolvasol akkor le van írva hogy miért fontos a win. Mellesleg már régóta tudott hogy a winrate összefügg a játéktudással.
  • Szpecnyaz
    Ahogy belépsz az oldalra, görgess le és ott van valahol.
  • Attiska
    Ha a WR nem fő tényező a számításnál, akkor nincs gond.
  • TiborTamas
    Less than 1150 - bad player
    1150 to 1250 - below average player
    1250 to 1450 - average player
    1450 to 1750 - good player
    1750 to 1950 - great player
    1950 to 2000 - excellent player
    More than 2000 - "Unicum"
  • R3nton
    de hol vannak ehhez az irányelvet adó táblázatok, hogy maga az érték mennyit ér!!!???
  • NPite
    kit érdekel az eff? max ha topp klánba akarsz menni, az a lényeg hogy jól szórakozz
  • Droughert
    1471-ről 1587-re válltozik az effem. Akkor mától már egészen fasza játékosnak számítok, akivel számolni kell a csatamezőn?
  • Szpecnyaz
    Miért? Sebzést egyedül is lehet csinálni, companyban meg winratet. Szóval pont hogy jól felosztja a dolgot.
  • TiborTamas
    Nekem be van kapcsolva az automata újratöltés, aranyam is van, de még nem vont le soha belőle. Vagy ez így mától kezdve lépett életbe "véletlenül"? :D
  • Attiska
    Szóval a WR-t kár volt belekeverni a számításba szerintem.
  • Attiska
    Ez mind szép és jó, csak a magányos farkasok, kik nem szakaszoznak vagy századoznak, hátrányba kerülnek.
  • R3nton
    gyönyörű, szerencsére nálam socsincs bekapcsolva az autófeltötlés.
  • Malarki
    5k profit 1 kör alatt? Az szép, annyit még a T1-gyel is összehozom :D
    Egyébként ez a Panzer IV/V csak most nem kapható már, vagy ezt is így ajándékba osztogatták?
  • R3nton
    hol?
  • Oddball29
    Tulajdonképpen mindegy, mit csinálsz, csak ne kezdj el artizni az elején, mert életben nem lesz belőled kompetens tanker.

Tier 5-6-ban eltöltenék több időt, hogy tanuljam a pályákat, taktikákat különböző osztályokra stb. Sokat segít, ha nézed mások, tapasztaltabbak visszajátszásait.
  • Renegade
    ép platonozunk picit t6-ban gondoltam mellé rakom a pzIV/V-öt
    átlag 5k profit (t6 prém)
    10 kör alatt 2* kigyulladt :-)
    egy IS3 egy lövéssel 4 modult ütött ki, visszasírom az A20-at és a kiskacsát
  • Szpecnyaz
    E-penis lengetőknek.
    Módosult az xvm számítási formulája. A régi formula helyett áttérnek a WN6 formulára. Ennél már nem számít bele a cap a számításba (bye bye cap kurvák). Annál inkább a dmg és winrate. noobmeter Hír
    Az xvm honlapjáról kell frissíteni. Megnézni pedig itt lehet hogy kinek mekkora a lengetni valója:
  • Maala
    Direkt tetteted magad hülyének, vagy csak azért, hogy igazad legyen?

Lényegtelen, hogy hány a max hp hány %-tól sárga egy modul, a lényeg az, hogy ha a maximum értékét növeled, akkor a ezzel eltolod az addot %-hoz tartozó hit point értéket is.

Pl.: 500 50%-a 250, de w.a.r-el 750 50%-a már 375 lesz. És innentől tök mindegy, hogy sárga most 25%, 30%, vagy 5%-tól lesz.
  • Destydeme
    Mindjárt sírok..

Csata: Highway 2013. január 25. 13:58:03
    Jármű: Type T-34
    Szerzett tapasztalat: 763
    Szerzett kredit: 26 591
    Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész

8kill és semmit nem ér.
  • Oddball29
    WAR-t el lehet hagyni, ha van a töltőn safe storage perked.
  • Master91
    Fejlécben nagy zölden van a FAQ. Jó olvasgatást!
  • Schundi
    Figyelem, ez itt reklám!

A HAD – M klán lelkes tankosokat toboroz. Azokat várjuk, akiknek már van nagyvasuk (minimum tier 8 és felette)

A HAD kláncsalád tagjaként fő profilunk egyrészt a HAD számára megfelelően képzett és lelkes CW képes harckocsizókat biztosítani, másrészt pedig egy aktív, együtt játszó közösséget építeni.

Amit kínálunk: Jó társaság, rendszeres századozás, formálódó ESL – csapat, CW és egyéb gyakorlók, időnként egy – egy CW landing.

Amit várunk: Aktivitás. Többen akarunk lenni, nem sűrűbben. Ezért a TS használat és a honlap rendszeres olvasása elengedhetetlen. Ezen kívül a klán által szervezett programokban (századok, gyakorlók, CW, ESL – kupa) való részvételt várjuk el a tagoktól. Inaktív tagjainktól havonta könnyes búcsút veszünk, randomozni egyedül is lehet.

Mikor csatlakozz hozzánk?

- Ha kipróbálnád a szervezett játékot
    - Ha húznád a nagyobb tankjaidat
    - Ha jó társaságban akarsz századozni
    - Ha rendszeres, de nem kötelező programokon akarsz részt venni

Bővebb információt a had.ucoz.net honlapon találasz.

Ha bármi kérdésed van, vagy érdekel a dolog keress meg privátban!

Jó játékot!
  • Master91
    Is3-nak azt mondanám a 588 csatával a hátam mögött, hogy töltés gyorsító-stabilizátor-ventilláció, és 1. skillnek BIA.
  • Naka
    Hali!Szeretném kipróbálni én i a WoT. Tudnátok segíteni mit csináljak,vegyek fejlesszek,hogy haladni tudjak?